-
Εννοείται.
Ηλεκτρικό είναι νωρίς ακόμα.
Χωρις κάποια σημαντική εφεύρεση στην τεχνολογια μπαταριών για αύξηση της αυτονομίας δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ο κόσμος τόσο εύκολα τους ΚΕΚ.
Άρα ακόμα υβριδικό.
το γιαρις είναι φανταστικό αυτοκίνητο.
προφανως και θα αγόραζα ξανά το ίδιο σε επόμενη προφανώς γενια του. Εδώ ήμουν ετοιμος να πάρω ένα ακόμα σε τοπ έκδοση εξοπλιστικά βέβαια για εμένα για κάθε μέρα στη θέση του 108 αλλά με απείλησε με διαζύγιο η γυναίκα αν είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο.
Απλά στα 4,5 χρονια κατοχης το αμάξι έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τα σημάδια χρήσης και πρέπει να αλλάξει με κάτι νέο.
Τι καλύτερο από το γιαρις κρος ;
Ειδικα στα υβριδικά παίζει ακόμα μόνη σχεδόν η Τογιότα. -
Εγω τρια χρόνια με το υβριδικό στην πόλη απλά δεν μπορώ να οδηγήσω άλλο αυτοκίνητο πλεον μέσα στην πόλη.
Περιμένω το πρώτο τύπου yaris cross από την lexus για να αλλάξω καθώς το ux μου πέφτει μεγάλο για κάθε μέρα.
-
Προς επίρρωσιν, θα επαναλάβω τι είπε η γυναίκα μου (πρώην εκπαιδευτής σε σχολή οδηγών), όταν πήραμε το Πρίους, αναφορικά με την ευκολία και άνεση χρήσης του : 'Ρε συ υπάρχουν τέτοια αυτοκίνητα? Και τόσα χρόνια τι κάναμε με τα άλλα?'.+_
-
Γεννάνε και τα κοκκόρια τους στην Τoyota..
https://www.real.gr/autokinito/arthro/ksepoulise_prin_emfanistei-660581/
-
Έλεος ρε σεις, αφήστε και κάποιο για να το δούμε στις εκθέσεις......λυσσαρες
-
Μπήκα κ γω στον πειρασμό και πήρα ένα πρεμιερ. Παράδοση Νοέμβριο.
-
Με γειές και καλοτάξιδο εύχομαι, να το χαρείς με Υγεία!! Εξαιρετική επιλογή με υπερπλήρη εξοππλισμό και αναμένουμε εντυπώσεις.
-
Με το καλό να το παραλάβεις. Δύο ερωτήσεις αν ξέρεις. Έχει αισθητήρες παρκαρίσματος; Στο φυλλάδιο φαίνεται να έχει αλλά δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του. Επίσης κάτι είχε ακουστεί ότι θα βγει και bitone λευκό. Ισχύει βγαίνει μόνο σε αυτό το κοραλλί;
-
Έχει αισθητήρες κ camera.
Δυστυχώς μόνο κόκκινο, κ γω θα προτιμούσα ασημί ή λευκό αλλά για κάποιο λόγο δεν προβλέπεται.
-
Καλή παραλαβή και καλοτάξιδο!
Επειδή και σε προηγ. post σου σε βλέπω αρκετά ψαγμένο κι ενημερωμένο για τα υβριδικά,σε σύγκριση με Ηonda jazz και Renault clio hybrid που πιστεύεις ότι υπερτερεί και που υστερεί το yaris;
-
Τιμη
-
Κ αντιπροσωπεία, εγγυήσεις.
-
θορυβος απο το πισω μερος μετα τα 90 σε εθνικη προερχομενος απο το πισω μερος.
-
θορυβος απο το πισω μερος μετα τα 90 σε εθνικη προερχομενος απο το πισω μερος.
;;;
-
Ξερει κανεις τι παιζει με την αυτονομια του ηλεκτοκινητηρα?
Ακουμε υβριδικό , μια τιμη πχ 2.9lit/100km και τέλος.
Μεχρι ποια ταχυτητα λειτουργει ο ηλεκροκινητηρας και με ποση αυτονομια? Δεν θα έπρεπε να υπαρχει πινακας με τα χαρ/κα?
Πχ 0-30 Km/h 20min , 30-50km/h 10min
-
Γενικά διαφέρει από υβριδικό σε υβριδικό και ανάλογα με την υλοποίηση. Συγκεκριμένα για το Γιάρις (που είναι το θέμα μας), δεν το αναφέρουν γιατί δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα λόγω του τρόπου λειτουργίας του υβριδικού συστήματος της Τογιότα. Ο ηλεκτροκινητήρας βοηθάει πάντα στην εκκίνηση και μετά το σύστημα αποφασίζει μόνο του την βέλτιστη λειτουργία για οικονομία και στο τέλος μιας διαδρομής βλέπεις π.χ. ότι κινήθηκες κατά 60% ηλεκτρικά. Λίγη σημασία έχει το πως έγινε αυτό, τον τελικό χρήστη τον ενδιαφέρει η τελική κατανάλωση.
ΔΕΝ είναι Plug In Hybrid ώστε να μπορεί να κινηθεί ξεκάθαρα μόνο ηλεκτρικά οπότε σε ενδιαφέρει η αυτονομία για να δεις εαν σου φτάνει για τις καθημερινές μετακινήσεις. Είναι τελείως διαφορετική η αρχή λειτουργίας του συστήματος της Τογιότα.
-
Νομίζω ο κόσμος έχει χάσει το μπούσουλα.
Τελικά είχες δίκιο Φάνη, το hybrid όπου και να μπει δημιουργεί εντυπώσεις...κριμα γιατί είναι πολύ απλό.
-
Ε οχι και απλο....
Αυτο της toyota ειναι απιστευτο τεχνολογικα.
-
Τελικά είχες δίκιο Φάνη, το hybrid όπου και να μπει δημιουργεί εντυπώσεις...κριμα γιατί είναι πολύ απλό.
Θυμάσαι που το συζητάγαμε?? Είναι buzzword to Hybrid, το κολλάς όπου θές και το 99% του κόσμου δεν έχει ιδέα τι σημαίνει, ποιες είναι οι διαφορές (τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη), οι πωλητές το πλασάρουν όπως θέλουν και τους βολεύει και στις αγγελίες μεταχειρισμένων το Hybrid θα είναι το νέο 'ατρακάριστο', όλοι αυτό θα ψάχνουν.
-
Ε οχι και απλο....
Αυτο της toyota ειναι απιστευτο τεχνολογικα.
Καλά δεν δίνουν και εξετάσεις και πρέπει να αναλύσουν τους ηλεκτροκινητήρες ή το πλανητικό σύστημα. Ποια είναι η γενική ιδέα του υβριδικού είναι το θέμα.
2020 Toyota Yaris