-
Δεν ειμαι κατοχος Τουοτα. Το τελευταιο δικο μου τουοτα ηταν πριν αρκετα χρονια. Ειχα για μια εβδομαδα την κορολλα και διαπιστωσα εξαιρετικα δειγματα γραφης.
Απο εκει και μετα φυσικα και δεν μπερδευω το τι διαπιστωσα και τεκμηριωσα για το αυτοκινητο με ασχετα θεματα που μπορει να αφορουν την αντιπροσωπεια.
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο. -
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris:
Πχ στο θεμα της 4κινησης του βιτ. Που εδραζεται το γεγονος πως ειναι καλυτερη του ανταγωνισμου? Εχει σχεση με το συστημα που διεθεται οταν εφτιαξε ενα πολυ καλο ονομα ή ειναι μια απο τα ιδια?
Δεν με ενδιαφέρει η τετρακίνηση του βιτ συγκεκριμένα ουτε σαν αναφορά. Σαν παράδειγμα αναφέρθηκε. Θα μπορούσα να γράψω το ίδιο για το duster ή κάποιο άλλο με αξιοπρεπές
4χ4 σύστημα. Οχι κορυφαίο, αξιοπρεπές!!!Εγραψα για την τετρακίνηση του yaris cross που δεν είναι αξιοπρεπης τετρακίνηση απλά μια υποβοήθηση και παρουσιάζεται σαν τετρακίνηση για λόγους marketing. Αυτο σχολίασα. Το βιτ έγινε απλά σαν αναφορά σε ένα αυτοκίνητο που δεν εχει τετρακίνηση για λόγους marketing.
στα υπόλοιπα θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω ούτε έχω καμια όρεξη για κόντρα ουτε με σένα ούτε με κανέναν
Προς το παρόν είμαι ασχετος με καγκουρικο αυτοκίνητο και γράφω βλακείες. Οταν έχω να προσθέσω και άλλα στο βιογραφικό μου θα σε φωνάξω να προσθέσεις, προς το παρόν είμαι κομπλε.
Εμένα με μάθανε ότι αυτοί που προσβάλουν αλλους....... πιο πολύ προσβάλουν τους εαυτούς τους απλά δεν το καταλαβαίνουν. Εγώ μπορώ και προσπαθώ να είμαι καλύτερος από αυτό
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
μένω στην Αθήνα και στατιστικά θα έχω ένα μικρό ή μεγαλύτερο χτύπημα ανά εξάμηνο, στο mx5 του είχε φύγει ενός ο τενεκές με τα σκουπίδια και είχε σκάσει πάνω μου σε μια κατηφόρα.
Στο yaris σε τρία χρόνια έχω βάψει δύο πόρτες, ένα φτερό, καπό και πίσω προφυλακτήρα. Έχει δεν έχει φουσκώματα δεν παίζει ρόλο, αν δεν έχεις γκαράζ πληρώνεις ζημιές.Ρε παιδιά γιατί εθελοτυφλείτε?? Είπε κανείς ότι μέσα στην Αθήνα τo οποιοδήποτε αμάξι δεν είναι πιθανό να πάθει κάποια (μικρο)ζημιά??
Ο σχεδιασμός του νέου yaris είναι ο ορισμός του "ότι λάμπει δεν είναι χρυσός". Ανέκαθεν τα toyota είχαν ελαφριά χρώματα αλλά τα υπερβολικά φουσκώματα έδωσαν τη χαριστική βολή.O @iceman7 και εγώ είμαστε τρελοί. Όταν στα 100 νέα yaris τα 95 είναι καταφαγωμένα δεν φταίνε πάντα οι οδηγοί. Υπάρχει θέμα σχεδιασμού το οποίο θα το αντιληφθείτε μόνο αν παρατηρείτε στο δρόμο νέα yaris και άλλα αντίστοιχα μοντέλα (peugeot 208, fiesta, polo, corsa).
μάλλον και το miata είχε θέμα γιατί και σε αυτό όλο και κάτι θα έβρισκα, μια φορά μου είχαν μάλιστα κλέψει τους καθρέφτες χωρίς να τους χαλάσουν! και φυσικά το αποκορύφωμα, την μαλακή οροφή.
Αν τώρα μου λες ότι το yaris έχει λάθος σχεδιαστικά δεδομένα επειδή έχει φουσκωμένο κώλο ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ξέρω γω στο corsa δεν θα διαφωνήσω, δεν εθελοτυφλώ, αλλά αναρωτιέμαι γιατί μερικούς τους πιάνει μανία όταν αγοράζουν ένα mainstream προϊόν το οποίο θα έχει σίγουρα διάφορα θέματα, και κάνουν λες και αγόρασαν lamborghini και ανακάλυψαν ότι είναι στραβό το κάθισμα -
@cirus said in 2020 Toyota Yaris:
Πχ στο θεμα της 4κινησης του βιτ. Που εδραζεται το γεγονος πως ειναι καλυτερη του ανταγωνισμου? Εχει σχεση με το συστημα που διεθεται οταν εφτιαξε ενα πολυ καλο ονομα ή ειναι μια απο τα ιδια?
Δεν με ενδιαφέρει η τετρακίνηση του βιτ συγκεκριμένα ουτε σαν αναφορά. Σαν παράδειγμα αναφέρθηκε. Θα μπορούσα να γράψω το ίδιο για το duster ή κάποιο άλλο με αξιοπρεπές
4χ4 σύστημα. Οχι κορυφαίο, αξιοπρεπές!!!Εγραψα για την τετρακίνηση του yaris cross που δεν είναι αξιοπρεπης τετρακίνηση απλά μια υποβοήθηση και παρουσιάζεται σαν τετρακίνηση για λόγους marketing. Αυτο σχολίασα. Το βιτ έγινε απλά σαν αναφορά σε ένα αυτοκίνητο που δεν εχει τετρακίνηση για λόγους marketing.
στα υπόλοιπα θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω ούτε έχω καμια όρεξη για κόντρα ουτε με σένα ούτε με κανέναν
Προς το παρόν είμαι ασχετος με καγκουρικο αυτοκίνητο και γράφω βλακείες. Οταν έχω να προσθέσω και άλλα στο βιογραφικό μου θα σε φωνάξω να προσθέσεις, προς το παρόν είμαι κομπλε.
Εμένα με μάθανε ότι αυτοί που προσβάλουν αλλους....... πιο πολύ προσβάλουν τους εαυτούς τους απλά δεν το καταλαβαίνουν.
@cirus δεν έχει τελικά toyota αλλά μπήκε να σε λοιδωρήσει ως αυτόκλητος υπερασπιστής της toyota... Ό,τι να ναι..
Η ελίτ και η πλέμπα.. Καθ' εικόνα και καθ' ομοίωση αυτών που ψηφίζουν. Δυστυχώς!!!Δεν ξέρω φίλε μου και δεν με ενδιαφέρει κιολας.
Ολοι έχουν τους λόγους τους και γω δεν είμαι ψυχολόγος
Εγώ απλά θα λέω την γνώμη μου είτε αρεσει ειτε δεν αρέσει χωρίς να προσβάλω κανέναν (οσο μπορώ γιατι και γω κάνω λάθη).
Ενα forum ειναι χρήσιμο γιατι διαβαζεις πολλα και διαφορετικές απόψεις. Εγώ εχω μάθει πολλά και μαρέσει να διαβαζω και αντιθετες με μενα γνώμες. Μερικές φορές με πείθουν μάλιστα ότι έχω λάθος σε κάτι. Ετσι το βλέπω εγω.
Παντως σίγουρα σε επιθέσεις δεν απαντώ
-
Απλα αστειες οι αντιδρασεις σας. Και που να σας ειχε πληγωσει η σταση μου δηλαδη...
-
miata
Έχοντας και ένα polo του 2007 στην κατοχή μου, η ποιότητα του εξωτερικού αμαξώματος είναι η μέρα με τη νύχτα. Είναι πολύ δύσκολο να του φύγει χρώμα σε ένα μικορακούμπισμα με άλλο αμάξι. Ιαπωνικά, νοτιοκορεάτικα αμάξια όπου ακουμπήσουν γδέρνουν.
Εδώ θα διαφωνίσω μαζι σου
Οχι ότι έχεις αδικό συγκριση παλιά με νέα αυτοκίνητα αλλά.....
Ολοι σχεδόν οι κατασκευαστές πλέον σε βερνικια χρωματα βάζουν απειροελαχιστο πάχος στην μπογια, οικολογικά χρώματα βερνικια..........
με αποτέλεσμα ολα τα νεα αυτοκίνητα να είναι χαλια σε αυτό. Ολες σχεδόν οι μάρκες είναι χάλια σε αυτόν τον τομέα. Δεν παίζει ρόλο ευρωπαικα, γιαπωνέζικα, κορεατικα κτλ.
-
Απλα αστειες οι αντιδρασεις σας. Και που να σας ειχε πληγωσει η σταση μου δηλαδη...
το αστείος είναι θετικό το δέχομαι
Δεν με πληγώνει τίποτα φίλε μου από το πληκτρολόγιο και αγνωστους. ολα μια χαρά. Απλά δεν απαντάω σε επιθέσεις. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις αν θες.
-
Και έμενα μου έχει συμβεί να επιλέξω ένα αυτοκίνητο που δεν μου κάνει για τον α ή β λόγο. Ούτε το yaris μου κάνει για αυτό θα το στείλω το συντομότερο και αν βγάλω και 2Κ έξτρα εκεί που έχουν πάει οι τιμές ευπρόσδεκτα. Με τις εταιρείες και τα προϊόντα τους δεν κάνουμε συμφωνητικά χρήσης εφ όρου ζωής. Σε όποιον δεν αρέσει το yaris η το yc ας το στείλει και ας πάει σε κάτι άλλο που του κάνει, είναι τόσο απλό. Γιατί τόση γκρίνια; Ας φύγουν όλοι από το δίκτυο της toyota που έχει όντως ξεφύγει μπας και βάλουν μυαλό. Πάμε όλοι για MΥP!
-
Υ/Γ: Ακόμα να μας δώσει κάποιος μια πειστική απάντηση γιατί η toyota ονόμασε παραπλανητικά τα suv της yaris cross, corolla cross και aygo x.
Σοβαρά το ρωτάς αυτό τώρα!?!?! Αχαχαχα....κλαίω, νάσαι καλά με έκανες να γελάσω σε μια δύσκολη μέρα. Όπως θέλει ονομάζει κάθε εταιρία ένα όχημα. Και η VW είχε Polo Cross και Golf Cross, και η Σιτροέν όλα τα ονομάζει Air(Cross) και η Πεζώ βάζει 2ο μηδενικό και η Ford τα ονομάζει Active τα Crossover Fiesta & Focus. Είναι τώρα αυτή σοβαρή ερώτηση και θες και σοβαρή απάντηση? Έλεος....
-
Δεν με πληγώνει τίποτα φίλε μου από το πληκτρολόγιο και αγνωστους. ολα μια χαρά. Απλά δεν απαντάω σε επιθέσεις. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις αν θες.
Ναι το προσεξα. Εχεις φτιαξει με τον γραφικο13 ενα κατεβατο διαλογο διχως ουσια για εμενα αλλα ευτυχως που δε σε αγγιζουν οι επιθεσεις που σου εκανα εγω.
-
Ναι το προσεξα. Εχεις φτιαξει με τον γραφικο13 ενα κατεβατο διαλογο διχως ουσια για εμενα αλλα ευτυχως που δε σε αγγιζουν οι επιθεσεις που σου εκανα εγω.
οτι πεις
δεν με αγγιζει τιποτα οχι εσυ συγκεκριμένα.
δεν χρησιμοποιω απλα χαρακτηρισμους. Συνεχισε
ουτε τον sxetiko γνωριζω ούτε εσένα και οπου διαφωνώ το γράφω και σε εκείνον αλλά πάνω σε κατι στην συζητηση
ΥΓ δεν εχω αναγκη κανεναν ουτε να συμφωνεί μαζί μου ούτε να με υπερασπιστεί. Τα καταφέρνω μια χαρά μονος μου οταν χρειάζεται να απαντήσω. Σε επιθέσεις απλά δεν χρειάζεται να απαντάω καθόλου
-
miata
Έχοντας και ένα polo του 2007 στην κατοχή μου, η ποιότητα του εξωτερικού αμαξώματος είναι η μέρα με τη νύχτα. Είναι πολύ δύσκολο να του φύγει χρώμα σε ένα μικορακούμπισμα με άλλο αμάξι. Ιαπωνικά, νοτιοκορεάτικα αμάξια όπου ακουμπήσουν γδέρνουν.
Ολοι σχεδόν οι κατασκευαστές πλέον σε βερνικια χρωματα βάζουν απειροελαχιστο πάχος στην μπογια, οικολογικά χρώματα βερνικια..........
με αποτέλεσμα ολα τα νεα αυτοκίνητα να είναι χαλια σε αυτό. Ολες σχεδόν οι μάρκες είναι χάλια σε αυτόν τον τομέα. Δεν παίζει ρόλο ευρωπαικα, γιαπωνέζικα, κορεατικα κτλ.
Το ίδιο λέμε στην ουσία.... Γιαπωνέζικα κορεάτικα είχαν ανέκαθεν soft χρώματα. Εγώ για το polo που έχω προσωπική άποψη λέω. Τα σημερινά vw έχουν και αυτά πιο soft χρώμα από τα παλαιότερα μοντέλα αλλά νομίζω συνεχίζουν να έχουν λίγο πιο χοντρό βερνίκι από τα ιαπωνικά/κορεάτικα. Στα συν ο λιτός σχεδιασμός των vag που τα προφυλάσσει από κακοτοπιές.
Στην μικρομεσαία κατηγορία, το polo είναι το μόνο που έχει διατηρήσει πλαστικό δόντι και στο μπρος και στο πίσω προφυλακτήρα. Γενικά οι γερμανοί είναι μανούλες σε αυτά, (αν και σχεδιαστικά το polo το τελευταίο δεν μου αρέσει).
Στα καινούργια αμάξια όλοι το ίδιο χάλια είναι αστο λυπηρο πολύ.
Στο Vag group seat ibiza που είχαμε του 2007 (μολις το πουλήσαμε) είχε γινει χάλια το χρώμα (μαυρο)
-
miata
Το ίδιο λέμε στην ουσία.... Γιαπωνέζικα κορεάτικα είχαν ανέκαθεν soft χρώματα. Εγώ για το polo που έχω προσωπική άποψη λέω. Τα σημερινά vw έχουν και αυτά πιο soft χρώμα από τα παλαιότερα μοντέλα αλλά νομίζω συνεχίζουν να έχουν λίγο πιο χοντρό βερνίκι από τα ιαπωνικά/κορεάτικα. Στα συν ο λιτός σχεδιασμός των vag που τα προφυλάσσει από κακοτοπιές.
Στην μικρομεσαία κατηγορία, το polo είναι το μόνο που έχει διατηρήσει πλαστικό δόντι και στο μπρος και στο πίσω προφυλακτήρα. Γενικά οι γερμανοί είναι μανούλες σε αυτά, (αν και σχεδιαστικά το polo το τελευταίο δεν μου αρέσει).
Στο Vag group seat ibiza που είχαμε του 2007 (μολις το πουλήσαμε) είχε γινει χάλια το χρώμα (μαυρο)
Συμφωνώ απλώς τα εξογκώματα του yaris δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Να αναφέρω ενδεικτικά ότι το Yaris έχει κάνει 2-3 αμυχές από επαφή με κλαδιά δέντρων.. Απίστευτα πράγματα!!
εχω ford puma.
εκανε αμυχή στο φανάρι (πριν βαλω ppf μεβρανες) από κλαδια δέντρων. Πριν βαλω ppf χρειάστηκε detailer να ασχοληθει για να την εξαφανίσει (και όχι τελειώς απλά σχεδον δεν φαινεται πια)
σε αλλους έκανε αμυχές στο χρώμα.
δεν πιστεύω ότι εχει κατι το χειρότερο η toyota στο χρώμα και το βερνίκι εκτος των εξωτερικών πλαστικών που ξεφλουδίζουν και μόνα τους όπως έβαλε καποιος στο αντιστοιχο τμήμα του cross και αρνηθηκε η toyota να τον καλύψει
-
παύση, έκανα άμεση έρευνα βγάζονταν το σκύλο βόλτα, έβγαλα photos, παιδιά δεν το είχα παρατηρήσει είναι όλα, μα όλα χτυπημένα
και χωρίς πλάκα το μόνο που ήταν οκ ήταν αυτό:
και βρήκα νέο χτύπημα και στο δικό μου! ωραία...νομίζω οτι παίζει το εξής μόνο τα κανούρια δεν έχουν dents, η τα πολύ ακριβά που οι κάτοχοι έχουν γκαράζ και τα πάνε κάθε τόσο για επισκευή, κάτι που σίγουρα δεν συμβαίνει με τα yaris
-
οτι πεις
ουτε τον sxetiko γνωριζω ούτε εσένα και οπου διαφωνώ το γράφω και σε εκείνον αλλά πάνω σε κατι στην συζητηση
ΥΓ δεν εχω αναγκη κανεναν ουτε να συμφωνεί μαζί μου ούτε να με υπερασπιστεί. Τα καταφέρνω μια χαρά μονος μου οταν χρειάζεται να απαντήσω. Σε επιθέσεις απλά δεν χρειάζεται να απαντάω καθόλου
Οκ κρατα καμια κουβεντα για αργοτερα. Παιζει να πιουμε και μπυριτσα μαζι. Ελα και με το γκαγκουρικο. Δε με αγγιζει τπτ.
-
παύση, έκανα άμεση έρευνα βγάζονταν το σκύλο βόλτα, έβγαλα photos, παιδιά δεν το είχα παρατηρήσει είναι όλα, μα όλα χτυπημένα
και χωρίς πλάκα το μόνο που ήταν οκ ήταν αυτό:
και βρήκα νέο χτύπημα και στο δικό μου! ωραία...νομίζω οτι παίζει το εξής μόνο τα κανούρια δεν έχουν dents, η τα πολύ ακριβά που οι κάτοχοι έχουν γκαράζ και τα πάνε κάθε τόσο για επισκευή, κάτι που σίγουρα δεν συμβαίνει με τα yaris
οσοι δεν έχουν γκαράζ εχουν ΣΙΓΟΥΡΑ γρατζουνιες
και γω που έχω γκαραζ, παλι έχω μικρογρατζουνιες γιατι θα παρκάρω και κάπου και όλο και κάποιος θα ανοίξει πόρτα πάνω στο δικό μου ή κάτι τέτοιο
Για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν διαφορές σε μάρκες μεγάλες σε σχέση με χρώμα βερνίκι. Πανω κάτω το ίδιο χάλια είναι τα καινούργια σε σχέση με παλια που είχαν οντως διαφορά σε παχος και μη οικολογικά βερνικια που άντεχαν περισσότερο τον ηλιο κτλ.
-
οτι πεις
Οκ κρατα καμια κουβεντα για αργοτερα. Παιζει να πιουμε και μπυριτσα μαζι. Ελα και με το γκαγκουρικο. Δε με αγγιζει τπτ.
μακάρι να πιουμε μπύρα μαζί κάποια στιγμή οπως και με οποιωνδήπωτε
Εγώ κακίες δεν κρατάω σε κανέναν. Και μπορώ να μιλήσω με όλους
σε επιθέσεις απλά δεν απαντάω είπα. Σε επιθέσεις φιλίας με μπύρα πάντα είμαι θετικός
-
Θα σου πετάξει ο άλλος ένα κρίκετ μπύρας στο κεφάλι και θα λες και ευχαριστώ.
-
miata
Συμφωνώ απλώς τα εξογκώματα του yaris δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Να αναφέρω ενδεικτικά ότι το Yaris έχει κάνει 2-3 αμυχές από επαφή με κλαδιά δέντρων.. Απίστευτα πράγματα!!
εχω ford puma.
εκανε αμυχή στο φανάρι (πριν βαλω ppf μεβρανες) από κλαδια δέντρων. Πριν βαλω ppf χρειάστηκε detailer να ασχοληθει για να την εξαφανίσει (και όχι τελειώς απλά σχεδον δεν φαινεται πια)
σε αλλους έκανε αμυχές στο χρώμα.
δεν πιστεύω ότι εχει κατι το χειρότερο η toyota στο χρώμα και το βερνίκι εκτος των εξωτερικών πλαστικών που ξεφλουδίζουν και μόνα τους όπως έβαλε καποιος στο αντιστοιχο τμήμα του cross και αρνηθηκε η toyota να τον καλύψει
Εγώ είμαι ο παθών (yaris απλό) !! Και ένα άλλο παιδί που του έκανε λεκέδες στο μαύρο πλαστικό που ενώνει τα φανάρια μετά από απλό πλύσιμο. Και εμένα έκανε και εκεί λεκέδες μετά από πλύσιμο και βγήκαν με αλοιφή για γρατζουνιές. Καλά η πλαστική ποδιά έχει ξεφλουδίσει τελείως...
Απίστευτα πράγματα που μερικοί κάνουν πώς δε βλέπουν. Και πας στην αντιπροσωπεία και σου λένε "δεν ξέρω κάτι θα επεσε". Ευχαριστούμε γεια σας!"
Η πλαστική ποδιά ξεφλουδισμένη σε 10 σημεία και δεν σε καλύπτουν βάσει εγγύησης αποδίδοντας τη ζημιά σε "εξωτερικό παράγοντα". Την τελευταία φορά τους σιχτήρισα στην κυριολεξία. Ένα υφάκι, μια υποτίμηση της νοημοσύνης, μια απάθεια..
Υ.γ: Στο puma εμένα αυτό που με έχει κάνει εντύπωση είναι ότι εξωτερικά είναι όλο βαμμένο. Δεν έχει ίχνος πλαστικού.. Και αυτό όσο να ναι είναι επικίνδυνο για ζημιες/γρατζουνιές. Γενικά θυσιάζουν πρακτικότητα/χρηστικότητα χάριν εντυπωσιασμού στην εξωτερική εμφάνιση του αμαξώματος... Συν τα ελαφριά χρώματα
λυπάμαι που δεν σε κάλυψαν ενώ φαινεται να μην φταις σε τιποτα!!!! κριμα πραγματικά
το puma φίλε μου είναι ψευτοsuv ή crossover δεν είναι πραγματικο suv
εμφάνιση , σπορ συμπεριφορά, τιμονι αναρτησεις, πολύ καλό κινητήρα και χωρο αποσκευών πουλάει. Αυτα ειναι τα + του
Είναι αλήθεια αυτό που λες, για πλακα γρατζουνίζεται παντού χαχαχαχαχ. Αντε σε κανα βατο χωματοδρομο να πας που θα πήγαινες και με ενα συμβατικό χαμηλωτερο αμάξι να πας + οτι ανεβαίνει και κάνα πεζοδρόμιο.
μονο στην εκδοση Titanium περιμετρικά ΔΕΝ είναι βαμένα τα πλαστικά
-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Θα σου πετάξει ο άλλος ένα κρίκετ μπύρας στο κεφάλι και θα λες και ευχαριστώ.
δεν εχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν lap
με κανένα
2020 Toyota Yaris