-
Με cruise πήγες; Βλέπω πολύ μικρό μέρος της διαδρομής σε ev.
-
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
Στο 1/4 της διαδρομής γιατί δεν ήξερα πως έμπαινε πριν. Πήγαινα με 100km/ωρα στην εθνική.
-
Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση σε κάθε περίπτωση.
-
Το cruise control πάει πιο οικονομικά; Πάντως οταν καταλαβα πως παιζεται ήταν πολύ καλό. Ομαλά φρεναρισματα για να φτασει την ταχύτητα του μπροστινου και η διατήρηση λωρίδας πολύ καλή. Σε Tesla που έχω εμπειρία είναι πολύ απότομο και δεν σου δίνει το αίσθημα ασφάλειας που μου έδωσε το yaris.
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Σχετικέ, δεκτή η άποψή σου, απλά ρίξε λίγο τους τόνους... καλοκαιράκι είναι
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕ, ΠΑΟ ΟΛΕ, ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕ, ΠΑΟ ΟΛΕ
Υγ: να σαπίσουν στη φυλακή οι δολοφόνοι του Μιχάλη, rip αδερφέΟκ και εγώ δεν έχω διάθεση να γράφω κατεβατά αλλά λόγω αδείας και απαντήσεων που με τσιγκλάνε μπαίνω στον πειρασμό.
υ.γ: Mπορεί ο ΠΑΟ να νικάει για αρχή αλλά εμένα προσωπικά με πιάνει λίγο ο ύπνος. Δημιουργικότητα 0, απλώς είναι σφιχτή η ομάδα δεν τρώει γκολ και συνήθως βάζει 1. Ο δε Σποραρ είναι τέρμα κρυάρι. Πρέπει Ιωαννίδης να ξεκινάει σίγουρα βασικός. Απίστευτα βελτιώμενος, καλύτερη τεχνική και τελειώματα.
Πάντως η σφικτή ομάδα που δεν έτρωγε γκολ και συνήθως έβαζε 1 πήρε το γιούρο...
Εκτός αν μπορούμε να έχουμε ομάδες με μπάτζετ 300 εκ όπως η ΟΜ...
ΥΓ Με 100 χλμ στην Εθνική με το ντίζελ, θα είχα Επιστροφή...
Σαν κάρτα της Γιούρομπανκ...
-
@akikos said in 2020 Toyota Yaris:
Στο 1/4 της διαδρομής γιατί δεν ήξερα πως έμπαινε πριν. Πήγαινα με 100km/ωρα στην εθνική.
Ευτυχως δεν ακουει ο @gatoz ...
-
@akikos said in 2020 Toyota Yaris:
Το cruise control πάει πιο οικονομικά; Πάντως οταν καταλαβα πως παιζεται ήταν πολύ καλό. Ομαλά φρεναρισματα για να φτασει την ταχύτητα του μπροστινου και η διατήρηση λωρίδας πολύ καλή. Σε Tesla που έχω εμπειρία είναι πολύ απότομο και δεν σου δίνει το αίσθημα ασφάλειας που μου έδωσε το yaris.
Όπως συζητήθηκε σε διπλανό thread πάει οικονομικά σε ιδανικές συνθήκες, ευθεία χωρίς κλίσεις και χωρίς κίνηση. Εγώ το χρησιμοποιώ ελάχιστα.
-
Καλαμάτα - Αθήνα, 5 άτομα (3ενηλ, 2παιδιά), με AC, φουλ πορτ μπαγκαζ και μπαγκαζιερα 450λτ σε ταχύτητες νόμιμες 100-130.
5,3 λτ
(με ACC για 200+ χιλιόμετρα)
Το αμάξι σίγουρα δεν προορίζεται για τόσο φόρτωμα, γι'αυτό και το σεβάστηκα και δεν το πίεσα παραπάνω. Πρέπει να ξέρουμε τι οδηγούμε guys.
-
Όσον αφορά το ACC, παιδιά μόνο στην εθνική οδό έχει νόημα και μάλιστα χωρίς βαριά κίνηση. Σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη, ακόμα και Αττική οδό, το θεωρώ επικίνδυνο, εμένα προσωπικά με φοβίζει.
-
Οι άνθρωποι πουλάνε hev και δεν ξέρουν καν τι είναι πλην της χαμηλής κατανάλωσης, δεν ξέρουν ούτε τα μαστόρια τους, μιλούσα με έναν και δεν είχε συνειδητοποιήσει το regen κομμάτι της επιβράδυνσης. Η εταιρεία πάει απλά στον αυτόματο.
αφού πουλάει σαν ζεστό ψωμί και μάλιστα τα βρίζουν που τα έχουν κιόλας
-
Όσον αφορά το ACC, παιδιά μόνο στην εθνική οδό έχει νόημα και μάλιστα χωρίς βαριά κίνηση. Σε οποιαδήποτε άλλη συνθήκη, ακόμα και Αττική οδό, το θεωρώ επικίνδυνο, εμένα προσωπικά με φοβίζει.
Το εχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές μέσα στην πόλη στα μποτιλιαρίσματα , προϋπόθεση να εχεις πιάσει τέρμα αριστερά γιατί στην Θεσσαλονικη διπλοπαρκάρουν μόνιμα στις κεντρικές λεωφόρους .
Δουλεύει πολύ ομαλά και όμορφα και μπορείς να πάρεις ενα τηλέφωνο σαν πολιτισμένος άνθρωπος χωρίς κίνδυνο . -
Σε ΕΟ το ACC είναι πιο αποδοτικό σε οικονομία και δε το λέω εμπειρικά αλλά με τις ενδείξεις του hybrid assistant.
Υπάρχει ένδειξη hybrid ball που με το πόδι στο πεντάλ δε την πετυχαίνεις με τίποτα σε αντίθεση με το ACC.
Τώρα εντός αστικού ιστού δε το έχω δοκιμάσει γιατί θέλω να ασχολούμαι με κάτι, εντάξει κόψαμε τη κουτάλα μη κόψουμε και την οδήγηση. -
Ποιά είναι η γνώμη σας για το 1.5 125ps;
-
@bassstarlet said in 2020 Toyota Yaris:
Ποιά είναι η γνώμη σας για το 1.5 125ps;
Δυνατό μοτερακι.
Στα 18 χιλ, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή, στα 20 παρά που ξεκινάει τώρα δεν θα το επέλεγα. Θα προτιμούσα mazda 2. -
20 χιλιάρικα για Yaris. Τραγικό...
-
Kαλά, όλες οι τιμές πλέον δεν είναι τραγικές;
Το Mazda 2 τι διαφορά έχει και είναι προτιμητέο έναντι του γιάρις;
Και ανακοινώνει 115 ίππους, όχι 125. -
Ναι. Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με τα καινούρια αυτοκίνητα και τις τελευταίες μέρες αφιερώνω λίγο χρόνο από περιέργεια και έχω κάψει φλάντζα με τις τιμές που βλέπω.
Μόλις πριν 2 λεπτά έκανα μία διαμόρφωση σε C3 και μου βγήκε στα 22 χιλιάρικα. Το ίδιο αυτοκίνητο πριν 4 χρόνια είχε 15 χιλιάρικα.
Τραγική η κατάσταση.
-
Και ανακοινώνει 115 ίππους, όχι 125.Made in Japan
Είναι σαφώς πιο αργό (90hp) αλλά φαίνεται πιο ποιοτικό και καλοφτιαγμένο. Δεν μας είπες όμως τη χρήση που θέλεις και το διαθέσιμο budget σου -
Ε τι χρήση θα του κάνω;Για αστικές μετακινήσεις..
Τώρα το μπάτζετ...απλά όνειρα κάνω. -
Και ανακοινώνει 115 ίππους, όχι 125.Made in Japan
Είναι σαφώς πιο αργό (90hp) αλλά φαίνεται πιο ποιοτικό και καλοφτιαγμένο. Δεν μας είπες όμως τη χρήση που θέλεις και το διαθέσιμο budget σουΧωρίς να διαφωνώ με οσα αναφέρεις, απλά σημειωνω το γεγονός ότι η Mazda, εκτός του δικού της 2, που η τρέχουσα γενιά του χρονολογείται από το 2014 με δύο facelift, πουλάει παράλληλα ως υβριδικό Mazda 2 το rebadged υβριδικό Yaris.
Συν τοις άλλοις, ένα Yaris ασφαλώς και διατηρεί άλλη μεταπωλητική αξία από το Mazda 2.
Εννοείται ότι θα προτιμούσα το υβριδικό Yaris έναντι του συμβατικού Yaris ή οποιουδήποτε άλλου συμβατικού B-segment.
Ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του κριτήρια και το δικό του σκεπτικό, όταν αγοράζει αυτοκίνητο.
2020 Toyota Yaris