-
Τώρα που κανακοιταζω τον εξοπλισμό λέει:
Led σε φώτα πορείας, μεσαία σκάλα, πίσω και φώτα φρένων! Άρα σε ολα! Όμως έχει και περιγραφή προβολείς led προαιρετικά...τι σημαίνει τελικά αυτό;
Μήπως τους προβολείς ομίχλης;
-
Στον κατάλογο της Skoda πάντως γράφει ότι έχει led θέσης και πορείας,όχι διασταύρωσης.
-
Παιδιά παρέλαβα το i30. Ενώ περίμενα, δίπλα μου βρισκόταν ένας τύπος ο οποίος είχε ένα παλιό hyundai και είχε έρθει για το συνεργείο. Ο τύπος είχε μια βλάβη σε ένα καλώδιο. Το αυτοκίνητό του είχε 600.000 χιλιόμετρα. Όπως όλοι οι κάτοχοι hyundai που έχω ρωτήσει, μου μίλησε με ενθουσιασμό. Μου κάνει εντύπωση αυτό. Συνήθως μετά από τα 10 χρόνια αρχίζουν τα παράπονα. Δε μπορεί όλοι οι κάτοχοι hyundai να είναι άνθρωποι χωρίς κρίση. Τα αυτοκίνητα αυτά όντως είναι καλά.
-
Θα το ξαναπώ....έχετε δει πολλά ειδικευμένα συνεργεία Hyundai ή ΚΙΑ?
-
Δεν είχα ποτέ παλιότερα επαφή με την huyndai ή την kia. Τι εννοείς;
-
Μια χαρα ειναι τα hyundai kia.... παντου γνωστο ειναι οτι ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα. Ολοι οι μηχανικοι που εχω ρωτησει ολοι λενε οτι ειναι πολυ αξιοπιστα.
Οι μισοι μαλιστα μου ελεγαν παρε ενα μικρο χιουνταϊ / kia για την πολη να σωθεις.
-
Απλά δεν χαλάνε....όχι εύκολα τουλάχιστον....
-
Το Scala έχω την εντύπωση πως έχει led μονο στην μεσαία (πέρα από τα DRL εννοείται). Θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση που το ανέφερε ο πωλητής, γιατί εμφανισιακά μοιάζει να είναι απλά φώτα με κάτοπτρο. Υπάρχουν πάντως και full led φώτα, τα οποία φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με τα aftermarket!
Από χώρους και ποιότητα εσωτερικού πάντως, εξαιρετικό για την κατηγορία και τα λεφτά του!
Επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα, η πιο ψηλή εκδοχή του είναι το Kamiq, το οποίο βγαίνει κανένα χιλιάρικο πάνω από το Scala.
-
Αν αληθεύει ο τιμοκατάλογος που ανάρτησε η εταιρεία, το Kamiq Ambition έχει σχεδόν τον ίδιο εξοπλισμό με το Scala Style, οπότε θα μπορούσε να ειπωθεί πως κοστίζουν τα ίδια λεφτά (κι ας είναι διαφορετική έκδοση).
Διαφορετικά 1μιση χιλιάρικο παραπάνω το Kamiq Style, αλλά ίσως έχει ακόμη περισσότερο εξοπλισμό, δεν το έψαξα....
-
Εχω την αισθηση οτι ολα ει αι led...τα πρωτα με κατοπτρο το δευτερο με προτζεκτορα για να στελνει ως δεσμη το φως
-
Θα το ξαναπώ....έχετε δει πολλά ειδικευμένα συνεργεία Hyundai ή ΚΙΑ?
Για αυτό δεν κοιτώ τα Κορεάτικα πλέον...
-
Πολύ ευρύχωρο,ποιοτικό και σχετικά καλοεξοπλισμένο (είχε ύφασμα και στις πίσω πόρτες για τους αντιβραχίονες των επιβατών!) το Scala από την ambition και πάνω έκδοση. Το είδα σήμερα στην έκθεση στον κόμβο του Κηφισού και γενικά μου άφησε θετική εντύπωση.
Βέβαια από οδήγηση δεν ξέρω,δεν το έκανα testdrive.
-
Καλησπέρα στο φόρουμ, τελικά κατέληξα και ήθελα να γράψω για την επιλογή μου μιας και εγώ άνοιξα το θέμα. Έκλεισα σήμερα το scala 1.0 tsi 95ps σε πολύ καλή τιμή 14.900. Επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω τα φωτα του είναι led εκτος της μεγαλης σκάλας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
-
Καλοτάξιδο φίλε! Να το χαρείς με ασφάλεια
Πολύ καλή τιμή!
-
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά.
-
Καλορίζικο φίλε!
(Δηλαδή έχει λεντ φώτα πορείας σε λιγότερο από 15.000; Μπράβο!!)
-
Kαλοτάξιδο!
-
Συγχαρητήρια, καλορίζικο, καλοταξιδο και απροβλημάτιστο!!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Περιμένουμε εντυπώσεις, προσωπικά ενδιαφέρομαι για την έκδοση Style, κινητήρας 1.0 TSI 116 PS.
-
Καλορίζικο φίλε!
(Δηλαδή έχει λεντ φώτα πορείας σε λιγότερο από 15.000; Μπράβο!!)
καλοριζικο και απο μενα
υγ τι στον φουτσο, εγώ έχω μάθει ότι τα μεσαία φώτα λέγονται φώτα διασταύρωσης και τα μεγάλα φώτα πορείας αλλά μέχρι και στο φυλλάδιο της η σκοντα γράφει Λεντ φώτα πορείας (και στην πραγματικότητα έχει φώτα διασταύρωσης)
Focus vs Civic vs Corolla vs Scala