-
Οι γονείς μου μένουν σε μονοκατοικία. Από μικρό παιδί θυμάμαι που βοηθούσαν ανθρώπους, πχ έξω από εκκλησίες ή στα φανάρια και τους έδιναν λίγα ψηλά.
Μεγαλώνοντας κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι έμπαιναν ζητιάνοι μέσα στην αυλή του σπιτιού και έφευγαν με το κάτιτίς τους, ειδικά από την μητέρα μου.
Πέρασαν τα χρόνια και κάποια στιγμή βλέποντας αυτά που γίνονται στα σπίτια ηλικιωμένων άρχισα να τους διώχνω από το σπίτι όταν έπεφτε στην αντίληψή μου ότι είχαν έρθει σπίτι. Μάταια όμως. Ήταν ειδικά μία συγκεκριμένη, μεγάλης ηλικίας, η οποία ερχόταν 2-3 φορές την εβδομάδα και παρόλο που της έλεγα ότι δεν θέλω να ξανάρθει με έγραφε στ παλιά της τα παπούτσια.
Την τελευταία φορά την πέτυχα την ώρα που έβαζε στη τσέπη ένα 20ρικό. Έτσι μου ρθε να τη βάλω κάτω να της παίζω κλωτσιές. Κρατήθηκα ομως αλλά της είπα πολλά μπινελίκια και ότι εαν την ξανα έβλεπα στο σπίτι θα το μετάνιωνε πολύ. Η συγκεκριμένη δεν ξανάρθε. Σιγά σιγά σταμάτησαν να έρχονται. Ο τελευταίος που είχα δει πριν 3-4 χρόνια είχε το θράσσος να μου αντιμιλήσει επειδή ήρθε στη πόρτα και του είπα να φύγει. Αφού λέει τον ξέρουν οι γονείς μου και πάντα τον βοηθάνε γιτί δεν τον αφήνω να μπει σπίτι. Τον γαμωσταύρισα βέβαια κανονικά και έφυγε.
Πρέπει να πω ότι ο πετέρας μου είναι υγειέστατος 86 χρονών σήμερα και η μητέρα μου είναι σήμερα 80 χρονών αλλά εδώ και 5 χρόνια έχει "πέσει" πολύ από την άνοια, τον τελευταίο καιρό 1-2 χρόνια μας έχει ξεχάσει όλους, δεν περπατάει κλπ κλπ.
Την περασμένη εβδομάδα μου είπε η αδερφή μου ότι ένα ζητιάνος, υποψιάζομαι ότι είναι ο τελευταίος που σας είπα, πήγε στο σπίτι, μπήκε στην αυλή, είδε την πόρτα ξεκλείδωτη, μπήκε μέσα στο σπίτι. Ο πατέρας μου τον είχε πάρει ο ύπνος στην καρέκλα, η μητέρα μου ξαπλωμένη στο καναπέ.
Την ώρα που πέρασε μπροστά από τον πατέρα μου αυτός ένιωσε ότι κάτι πέρασε από μπροστά του και άνοιξε τα μάτια. Δεν είδε κάτι με την πρώτη γιτί είχε προλάβει ο άλλος καιείχε μπει μέσα στο διάδρομο. ΄΄Εβγαλε όμως το κεφάλι του να δει αν τον είδε ο πατέρας μου και τότε ο πατέρας μου τον είδε.
Σηκώθηκε πάνω τον ρώτησε τι θέλει. Του είπε ότι ήθελε βοήθεια. Του είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα στο σπίτι και να φύγει αμέσως γιατί μπήκε σπίτι με αυτόν τον τρόπο κι όπως τελικά έγινε.
Το παραπάνω περιστατικό για όποιον δεν κατάλαβε εκτός από ολοφάνερη απόπειρα ληστείας θα μπορούσε να είχε πολύ άσχημη τροπή για τους γονείς μου και ήταν για μένα ο ορισμός του... "εαν ήμουν εκεί θα τον είχε γδάρει ζωντανό και να χέσω τα δικαιώματα του σαν κλέφτης." -
Τα ψηφαλάκια όμως τους επιτρέπουν να κλείνουν δρόμους.
-
-
-
Να γιατί ανεβαίνουν οι τιμές σε ενοίκια και ακίνητα, γιατί γεμίσαμε SUV και ηλεκτρικά , υπάρχουν αγορές καινοτόμες που δεν τις γνωρίζουμε.
Αλήθεια τα δηλώνουν αυτά πουθενά; Φορολογουνται;
Θυμήθηκα τώρα και την κα Τουνη που πρόσφατα απέκτησε και ανακαίνισε διαμέρισμα σε νεοκλασικό κτίριο στην Αγία Σοφία στην Θεσσαλονίκη. -
Ωραιότατη κυρία.
Αλλά τι δουλειά κάνει; Δεν έχω καταλάβει.
Ποια είναι; -
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ωραιότατη κυρία.
Αλλά τι δουλειά κάνει; Δεν έχω καταλάβει.
Ποια είναι;Δεν την ήξερα ούτε εγώ...google για 2" και έμαθα ότι είναι μοντέλα, πρώην του Τζεραρντ Μπάτλερ...
-
Ποιανού μπάτλερ ήταν αυτός;;;
Τι γίνεται ρε γαμωτο; Σε ελληνική εκπομπή βγαίνουν μπατλερς που βγάζουν 20.000 ευρώ το μήνα;
-
Ποιανού μπάτλερ ήταν αυτός;;;
Τι γίνεται ρε γαμωτο; Σε ελληνική εκπομπή βγαίνουν μπατλερς που βγάζουν 20.000 ευρώ το μήνα;
Κλαίω...αχαχαχα!! Εαν δεν τρολάρεις, τότε τι να πω...που ζείς!?!?! 'Ενας από τους πιο διάσημους (και καλοπληρωμένους) ηθοποιούς του Xολυγουντ ειναι ο Μπάτλερ. This is Sparta....δεν το έχεις δει???
-
Ωπ! Ναι σωστά. Ο Σπαρτα, παρ'τα !
Φυσικά τον ξέρω αλλά δεν θυμόμουν το όνομα του. Είχε παίξει και τον μονομάχο;Οι 300 καταπληκτική ταινία με φοβερό φωτισμό.
Το είχα δει στον κινηματογράφο. -
Ωπ! Ναι σωστά. Ο Σπαρτα, παρ'τα !
Φυσικά τον ξέρω αλλά δεν θυμόμουν το όνομα του. Είχε παίξει και τον μονομάχο;Οι 300 καταπληκτική ταινία με φοβερό φωτισμό.
Το είχα δει στον κινηματογράφο.Gladiator βλάσφημε ήταν ο Russel Crow με το γνήσιο αρχελληνικό δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ ...
-
Α! Σωστό και αυτό
Αυτός από Κρόου έγινε κρόουλ; -
Πέθανε η «Φτερού».
-
Α! Σωστό και αυτό
Αυτός από Κρόου έγινε κρόουλ;Στολή είναι, δεν πάχυνε έτσι!
-
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Α! Σωστό και αυτό
Αυτός από Κρόου έγινε κρόουλ;Στολή είναι, δεν πάχυνε έτσι!
xaaxxaxax καλό , θα το λέω και στην γυναίκα μου χχααχχα
-
Πρόσεχε μη σε στείλει να αγοράσεις μια στολή με σιξ πακ..... Την πάτησες
-
Πρόσεχε μη σε στείλει να αγοράσεις μια στολή με σιξ πακ..... Την πάτησες
Έχω λύση και για 6pack & 8pack &10pack
-
Πως φαίνεται η προϋπηρεσία στην ικανότητα προσαρμογής....
-
στο μεταξυ ο μπαρμπα γατος
Youtube Videoλιγα μετρα πιο πανω απο τα λουτρα του ποζαρ
ειμαστε στο πιο ομορφο μερος στο κασμο
...θα το βαλω και στα σουβ
ετσι για να ξερουμε τι ειναι σουβι και τι π@π@ρι@σουβι -
Κι εγώ εκεί ήμουν 26-28.
Εγώ σταμάτησα με το Aircross στα Λουτρά, κι έγινα υποβρύχιος...Αλλά έτσι στεγνό που το βλέπω, μια χαρά σας ακολουθούσα γάτε, κι άνετος, όχι να κοπανιεται έτσι η ανάρτηση του βιτάρα...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]