-
Ο spi σας τα είπε όμορφα!
Πόσοι ξέρατε για τους 53 Αμερικανούς που σκοτώθηκαν το 1965 στο δυστύχημα με τον πύραυλο; Πόσοι ξέρατε για τα broken arrows των Αμερικανών; Για το Τσέρνομπιλ όμως όλοι ξέρατε...
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@fiverg said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δεν θα ακούγαμε τίποτα προφανώς. Έσκασε ολόκληρος πυρηνικός σταθμός και μας έλεγαν ότι δεν εγινε τιποτα και ότι όλα ήταν προπαγάνδα.
Το ίδιο έγινε και στο Three Miles Island. Άσε με τώρα... Όλοι προσπαθούν να αποκρύψουν. Εγώ δεν λέω ότι δεν απέκρυπταν οι Σοβιετικοί. Το πρόβλημά μου είναι ότι νομίζετε ότι δεν απέκρυπταν οι Αμερικανοί. Έβαλα ένα σωρό links!!! Πόση προπαγάνδα πια έχετε φάει;
Το ίδιο ακριβώς έγινε στο Three miles? Έσκασε και εκεί αντιδραστήρας και το μάθαμε 10-15 μέρες μετά αφού είχε φτάσει η ραδιενέργεια πάνω από τα κεφάλια μας και την βάζαμε στα πιάτα μας μέσω των λαχανικών? Για ψάξε το ποσοστό αδενοπάθειας στη Βόρειο Ελλάδα…πόσοι έχουν διαλυμένο θυρεοειδή….πόση προπαγάνδα αμάσητη έχεις φάει πια…
-
Εκείνες οι πυρηνικές κεφαλές που πωλούσαν στην μαύρη αγορά κάποιοι Σοβιετικοί αξιωματικοί,ξέρουμε που κατέληξαν? Εκείνες που ήθελαν να πουλήσουν στον Ανδρέα…
-
Έβαλα τα links Κώστα. Μικρότερη καταστροφή σε σχέση με το Τσέρνομπιλ. αλλά τριπλασιασμός των καρκίνων στην περιοχή του Three Miles Island!!! Αλλά αυτό δεν το ακούσαμε ποτέ στην Δύση....
-
Δεν θα ακούγαμε τίποτα προφανώς. Έσκασε ολόκληρος πυρηνικός σταθμός και μας έλεγαν ότι δεν εγινε τιποτα και ότι όλα ήταν προπαγάνδα.
Το ίδιο έγινε και στο Three Miles Island. Άσε με τώρα... Όλοι προσπαθούν να αποκρύψουν. Εγώ δεν λέω ότι δεν απέκρυπταν οι Σοβιετικοί. Το πρόβλημά μου είναι ότι νομίζετε ότι δεν απέκρυπταν οι Αμερικανοί. Έβαλα ένα σωρό links!!! Πόση προπαγάνδα πια έχετε φάει;
Απέκρυψε κάποιος το three mile island; Είπε ότι δεν εγινε; Ξεχνάς ότι μάθαμε για το Τσερνομπίλ από μετρήσεις των... σουηδων;
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εκείνες οι πυρηνικές κεφαλές που πωλούσαν στην μαύρη αγορά κάποιοι Σοβιετικοί αξιωματικοί,ξέρουμε που κατέληξαν? Εκείνες που ήθελαν να πουλήσουν στον Ανδρέα…
Εκτός του ότι ποτέ δεν αποδείχθηκε αυτό, ακόμα και αν συνέβη, έγινε όταν έπεσε η ΕΣΣΔ και ο Κομμουνισμός!!! Άρα δεν φταίει η ΕΣΣΔ!!!
-
Ο spi σας τα είπε όμορφα!
Πόσοι ξέρατε για τους 53 Αμερικανούς που σκοτώθηκαν το 1965 στο δυστύχημα με τον πύραυλο; Πόσοι ξέρατε για τα broken arrows των Αμερικανών; Για το Τσέρνομπιλ όμως όλοι ξέρατε...
Προσωπικά τα ξέρω όλα,αυτά που λες. Μπροστά στην ιστορια του Τσερνομπίλ τα θεωρώ ανάξια,ακόμη και σχολιασμού.
-
Απέκρυψε κάποιος το three mile island; Είπε ότι δεν εγινε; Ξεχνάς ότι μάθαμε για το Τσερνομπίλ από μετρήσεις των... σουηδων;
Ναι, το απέκρυψαν το Three Miles Island, εντός της ίδια της χώρας τους. Στο Chernobil η εκκένωση και η αντιμετώπιση έγινα άμεσα εντός της χώρας!!! Εκτός δεν το είπαν.
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Η Δυτικη Προπαγανδα ηταν και παραμενει κορυφαια. 70 χρονια μετα ακομη βρεχει ραδιοισοτοπα σε ολο το Βορειο ημισφαιριο απο τις πυρηνικες δοκιμες της Αριζονα, εχει γινει το τρομακτικο δυστηχημα της Φουκοτζιμα, μα για ολα φταιει το Τσερνομπιλ. Μπορει οι τελευταιες δοκιμες να εγιναν απο τους Γαλλους στη Γαλλικη Πολυνησια ομως ηταν μια ευκαιρια για το Χολυγουντ να σπασει ταμεια με τον Γκοτζιλα. Να μη πω τπτ για την Ουκρανια. Μονο ενα. Για να μπουν σε εφαρμογη οι γραμμες παραγωγης οπλων σε US και Germany και προκειμενου να βαλουν στην πορτα της Ρωσιας βασεις χανεται κοσμος και κοσμακης.
Στη Συρια η Αραβικη Ανοιξη οδηγησε στο λουτρο αιματος που ολοι ειδαμε. Ποιοι ομως σαπορταραν ολο αυτο, για να ερθουν επειτα να κανουν το Διεθνη Συνασπισμο τους ωστε να επαναφερουν ταχα μου την ταξη? Εμεις οι κατοικοι στις χωρες επιρροης μαθαινουμε ποιοι ειναι οι καλοι και ποιοι ειναι οι κακοι αξιολογωντας με τα κριτηρια που μας εκανε δωρο η Αμερικανικη Δημοκρατια - Διπλοματια. Σορρυ μα μπορουμε να λεμε οτι θεμε για τη Σοβ. Ενωση μα εαν βγαλουμε το πεπλο της Δυτικης Προπαγανδας εχουμε πολυ περισσοτερα να πουμε για αυτην μιας και εντως αυτης ζουμε.Νταξει βρε Σπύρο. Μόνο για τις δοκιμές να σχολιάσω, φαίνεται ότι στα κεφάλια μας βρέχει μόνο μόλυνση από τις δοκιμές σε Πολυνησία και Αριζόνα, από τις δοκιμές στην Σιβηρία βρέχει μύρο.
Για τα αλλα είχε γράψει ο Monman παλαιότερα για τις επεμβάσεις των ανατολικών ανά την υφήλιο αλλά ποιος να τον ακούσει
-
Χάνεις την ουσία fivergr. Εννοείται ότι και οι δύο πλευρές ψεύδονταν. Ο εκνευρισμός ο δικός μου έχει να κάνει με τον παπά που έχετε φάει από τους "δικούς μας". Και να σου πω και κάτι; Κι εγώ σαν Αξκος του ΝΑΤΟ αυτά έπρεπε να πω, σε εκπαιδεύσεις, αν και ήξερα ότι ήταν ψέματα. Απλά τα προσπερνούσα αυτά τα πολιτικά και έλεγα μόνο τα γεγονότα (την φυσική της έκρηξης ενός ατομικού ή θερμοπυρηνικού όπλου).
-
Ειναι γνωστο σε μετερεολογους και αλλους επιστημονες πως το ρευμα του κολπου κυριως ευθυνεται που οτι εσκαγε εκει το εφερνε στην Βορεια και Κεντρικη Ευρωπη κυριως. Για το Ουζμεκισταν δε ξερω. Ισως να ειναι ο λογος που γεννιουνται Ινδοι με διαφορες δισπλασιες. Αυτο που αναφερω το ξερω ηδη απο το πανεπιστημιο. Σορρυ κιολας.
-
Φυσικα και γνωριζουμε για τις επεμβασεις των Ανατολικων σε διαφορα σημεια του πλανητη. Γνωριζουμε οσα ακουσαμε απο την δικη μας προπαγανδα. Οτι πραγματικα ξερουμε ειναι οσα ζησαμε. Οι ερμηνειες ειναι παντα μονοπατες. Θυμιζω πως η Ρωσια εξακολουθει να αδιαφορει για την αξια των αεροπλανοφορων. Ποση αξια λοιπων εχει να πουμε πως επιρεαζουν τις εξελιξεις στο στενο της Ταιβαν, στην Λιβυη, στα στενα του Ορμουζ? Μονο μαλακες δε βλεπουν τι σημαινει η εννοια της ομαδας κρουσης ταχειας επεμβασης.
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Θυμιζω πως η Ρωσια εξακολουθει να αδιαφορει για την αξια των αεροπλανοφορων.
Πολύ σωστά και μάλιστα υπάρχει έρευνα των Αμερικανών που λέει ότι μόνον οι Ρώσοι είναι ικανοί να βυθίσουν ένα αμερικανικό αεροπλανοφόρο, ούτε καν οι Κινέζοι.
Οι Ρώσοι δεν είναι ναυτική δύναμη, είχαν μεν αεροπλανοφόρα, αλλά κυρίως βασίζονταν στα πυρηνικά τους υποβρύχια. Οι Σοβιετικοί-Ρώσοι βασίζονται στον Στρατό Ξηράς και στην Αεροπορία τους.
-
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Κρίμα, πολύ κρίμα...
Γιατί «πολύ κρίμα»;
Δεν είναι καλύτερα να φτιαχτούν νοσοκομεία;Δεν θα φτιαχτούν νοσοκομεία, ίσως ενισχυθούν κάποια ή θα ανακατασκευασουν κάποιες πτέρυγες.
Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο στην περιοχή που θα έβρισκαν διέξοδο αρκετά παιδιά.
-
Πάλι γίνεται σύγχυση κομμουνισμού και ΕΣΣΔ.
Μήπως και η κίνα είναι κομμουνιστική σήμερα; -
Δηλαδή(ς) δεν υπήρχε κομμουνισμός στην εσουσουδού;
-
Χάνεις την ουσία fivergr. Εννοείται ότι και οι δύο πλευρές ψεύδονταν. Ο εκνευρισμός ο δικός μου έχει να κάνει με τον παπά που έχετε φάει από τους "δικούς μας". Και να σου πω και κάτι; Κι εγώ σαν Αξκος του ΝΑΤΟ αυτά έπρεπε να πω, σε εκπαιδεύσεις, αν και ήξερα ότι ήταν ψέματα. Απλά τα προσπερνούσα αυτά τα πολιτικά και έλεγα μόνο τα γεγονότα (την φυσική της έκρηξης ενός ατομικού ή θερμοπυρηνικού όπλου).
Και γιατί εκνευρίζεσαι? Εμείς φάγαμε τον παπά…βέβαια ότι άλλοι έχουν φάει τον Πάπα ολόκληρο δεν μας απασχολεί..
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Και γιατί εκνευρίζεσαι? Εμείς φάγαμε τον παπά…βέβαια ότι άλλοι έχουν φάει τον Πάπα ολόκληρο δεν μας απασχολεί..
Να είδες γιατί; Νομίζεις ότι οι άλλοι έφαγαν χειρότερο παπά από εμάς...
-
Ξεκίνησε μια απόπειρα αλλά εκφυλίστηκε
-
@ibiza95 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ξεκίνησε μια απόπειρα αλλά εκφυλίστηκε
Δεν διαφωνώ, αλλά πάλι ήταν η καλύτερη προσπάθεια που έγινε. Έγινε τουλάχιστον Σοσιαλισμός.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]