-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Λιπώδη διήθηση έχουν σχεδόν όλοι στην Ελλάδα, από ότι ακούω και είναι θέμα γενικής διατροφής.
Ισχύει... εμένα μου είχε μείνει από τη φοιτητική ζωή, πίτσες σουβλάκια κάθε μέρα + λιποδιάλυση με αλκοόλ, δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις τι φταίει. Δυστυχώς δεν το είχα τότε.
Ευτυχώς είχα καλά γονίδια και δεν είχα ποτέ χοληστερίνη, οπότε επανήλθα εύκολα.Κάθε οργανισμός έχει διαφορετική ανταπόκριση όμως στις διατροφές. Μία δίαιτα που δούλεψε στο φίλο σας, δεν είναι απαραίτητο ότι θα δουλέψει σε εσάς. Θέλει διαιτολόγο (σοβαρό) ή θέληση.
-
Γυμανστικη παιδια. Θα ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός. Αλλά πριν την γυμναστική χρυσή συμβουλή....τεστ κοπώσεως σε καρδιολόγο. Δεν ξεκινάμε γυμανστικη έτσι από μόνοι μας χωρίς έλεγχο.
-
Το κακό το μάτι
.
-
#faaaaaapppppp
-
Χαχαχαχχαχα
-
Τι έγινε;
-
χρόνια αντίπαλος
αλλά από αυτούς που σέβεσαι
Rip
https://www.in.gr/2023/03/15/sports/football/pethane-o-mimis-papaioannou/ -
παιζει και ο σλουκας.
θα εχει η ερτ3 συμφωνικη? ή επαναληψη σασμο? -
Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα
τον αριθμό της μοναξιάς μου δε χτυπάς
και μεγαλώνει η απόσταση για μας.Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα
μες στου μυαλού μου το αβάσταχτο κενό
μοιάζεις με όνειρο που φεύγει μακρινό...Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα
δεν το αντέχω το μαρτύριο αυτό
και πως τελειώσαν όλα θέλω να σου πω... -
Η προσπάθεια μετράει
-
Αρχισε το μπίρι-μπίρι...
Οσονούπω, θα εμφανιστούν και οι καλοθελητές. Καλή όρεξη!
Α! Και οι αντίστοιχες έρευνες. -
Είναι έργο που παίζει μια 10ετια γεμάτη.
Αλεύρι από γρύλλο με περισσότερη πρωτεΐνη και από κρέας κτλ κτλ
Βέβαια ο γρύλλος/η κατσαρίδα/ η κάμπια θα είναι εκτροφής, τι είμαστε εμείς εδώ στην Ε.Ε και Γιουσα τίποτα βρωμιάριδες Κινέζοι? -
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είναι έργο που παίζει μια 10ετια γεμάτη.
Αλεύρι από γρύλλο με περισσότερη πρωτεΐνη και από κρέας κτλ κτλ
Βέβαια ο γρύλλος/η κατσαρίδα/ η κάμπια θα είναι εκτροφής, τι είμαστε εμείς εδώ στην Ε.Ε και Γιουσα τίποτα βρωμιάριδες Κινέζοι?Aν έχει περισσότερη πρωτείνη να τα τρώνε οι σφίχτες, αντί για 12άδες αβγά!
Κατσαρίδα εκτροφής, τι άλλο θα ακούσουμε! -
@xenos said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Κατσαρίδα εκτροφής, τι άλλο θα ακούσουμε!
Κι όμως. Νεωφυής επιχειρηματικότητα, σταρτάπς επιχειρήσεις, σωτηρία του πλανήτη, αντίδραση από τους βίγκαν για τις συνθήκες διαβίωσης στο εκτροφείο, ΕΣΠΑ, επιδοτήσεις, ρεμούλα, γενικά πολλά και σπουδαία πράγματα!
-
Ναι αλλά... τα ασπόνδυλα δεν έχουν ψυχή ?
Πόσες χιλιάδες γρύλλοι χωράνε σε ένα συρτάρι ( ράφι ταϊσματος) ? Μήπως είναι overcrowded ?
Είναι ηθικό να δολοφονούμε ζωντανούς γρύλλους βασανίζοντας τους στον καυτό φούρνο?( Αφού δεν έχει προηγηθεί σφαγή)
Πόσον εβδομάδων σφάχτηκαν ?
Πόσες γέννες έκαναν οι μητέρες?
Πόσο ημερών ήταν όταν τους ξεχώρισαν από την μαμά?
Θα υπάρχουν και δημητριακά με τον Jiminy Cricket ?
Μ@λ@κες σε 20 χρόνια δεν θα τρώμε ούτε μαρούλι
-
Μια ελαφριά αναγούλα, όσο και να πεις, ε, μου 'ρχεται...
-
Φάτε ελληνική κουζίνα και μια χαρά φτάνει για όλους. Μια δυο φορές την εβδομάδα κρέατακι για όσους θέλουν. Αυτα πού λένε είναι για τον σύγχρονο τρόπο ζωής που τρώμε άπειρο κρέας.
Έχουμε οσπριαδες, γεμιστά, ρυζακι, σπανακόρυζο, μπάμιες ναι μπάμιες , χορταρικά, πατατουλες τηγανιτές σε αυτά τα νέα φουρνάκια με ένα κουταλάκι της ζάχαρης λάδι...(πεντανόστιμες και τραγανιστες), ψωμάκι φρέσκο,φετουλα ωραία και ελιές, πιεπριες, καπαρι, ντομάτες, μπρόκολα και κουνουπίδια ζεστά με ωραίο ελαιόλαδο από πάνω. κτλ. Μετά έναν ωραίο φυσικό χυμό πορτοκάλι ή λεμονάδα.
Πείνασα....γαμωτο.Το σώμα σας θα είναι σώμα εφήβου, με υγεία και δύναμη.
Υπόψιν για 1 κιλό....ναι 1 κιλό κρέατος καταναλώνουμε τόσο φυτική τροφή που αντιστοιχεί για να τραφεί ένας άνθρωπος (και μάλιστα καλά) για 1 έτος!!!!
-
Έχει earth hour αυτό το Σάββατο. Μην ξεχάσετε να σβήσετε τα φώτα για μια ώρα για το καλό του πλανήτη.
-
Αυτά είναι για την υπενθύμιση του προβλήματος στο κοινό που λόγω της καθημερινότητας του δεν μπορεί να σκεφτεί. Εγώ δε πιστεύω σε τετοια χάπενινγκς. Δεν θα τα σβήσω λογικά. Μόνο το ότι το συζητάμε και ξέρουμε όλοι μας ότι κάπως πρέπει να προσέξουμε μέσω πολλών επιλογών μας, για τις επόμενες γενιές που θα γεννηθούν, υπάρχει όφελος.
Άσε που θα υπάρξει ίσως και θέμα με την σταθερότητα του συστήματος παροχής ενέργειας, αν ξαφνικά πέσει όλη η ζήτηση......χαχα
-
Να σβήσουμε τα φώτα να βάλουμε λίγο θερμοσίφωνες όλοι να γίνει το δίκτυο. (προσομοίωση ταυτόχρονης φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων)
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]