-
Καλος παπαρας κι αυτος. Τεσπα εμενα μου αρεσει αλλα λιγη σημασια εχει. Αλλωστε αργα ή γρηγορα καποιος θα το αρπαξει για Σκραπ.
-
Εν τω μεταξύ έχουν teslaθει*. Το...βουλεβαρτο θα καταλήγει στις φαβέλες παραπλεύρως της Ομόνοιας, πανόραμα...
*Τρελό κομβόι σημερις, μπρος πίσω μηχανές, Octavia μπροστά, Tribeca -άτσα ψαγμενιά- πίσω και στη μέση το βουλευ(βαρ)τικο id4. Λόγω μασκών δεν ξέρω ποιος και τι.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλος παπαρας κι αυτος. Τεσπα εμενα μου αρεσει αλλα λιγη σημασια εχει. Αλλωστε αργα ή γρηγορα καποιος θα το αρπαξει για Σκραπ.
Μπακογιάννης και τα μυαλά στο διυλιστήριο!
-
Δεν προλαβαινω να βλεπω βιντεακια. Αν η ειδηση ειναι πως θα δημιουργηθει μουσειο για την θεά, αυτό με βρισκει να συμφωνώ. Εδω καποιοι μπηκαν στον κοπο να φτιαξουν διαστημικη υπηρεσια μια εποχη που μονο στους εξωγήινους δεν ειχαμε γυρεψει δανεικα για να ταϊζουμε τα νταουλια. Το μουσειο, σας δημιουργει προβλημα?
-
Πιστευω παντως πως η αριστερα ηρθε η ωρα να εκσυγχρονιστει σε αποψεις και συμβολα. Για το δευτερο τουλαχιστον προτινω το λαπτοπόντικο. Για το πρωτο καμια ελπιδα.
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως αυτές τις ημέρες έχει επικεντρωθεί στο ΚΙΝΑΛ. Η Φώφη αποσύρθηκε, επομένως ο επόμενος σίγουρα θα είναι ποιο "επιθετικός" και θεωρητικά θα έχει στόχο την κεντροαριστερά.
-
Αφροδίτη Λίτη: Η ΑΣΚΤ αναβάλει την ανακήρυξή της σε ομότιμη καθηγήτρια - Είχε φιλοτεχνήσει το άγαλμα της Κάλλας
Χωρίς επίσημη ανακοίνωση -
Καμια σχεση με την Μπαζιανα. Αυτη στην δευτερη φορα παει για Πρυτανης!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αφροδίτη Λίτη: Η ΑΣΚΤ αναβάλει την ανακήρυξή της σε ομότιμη καθηγήτρια - Είχε φιλοτεχνήσει το άγαλμα της Κάλλας
Χωρίς επίσημη ανακοίνωσηΚι αυτό είναι σημαντική είδηση επειδή... ???
-
Άραγε όσοι ασχολείστε έχετε ακούσει ποτέ Κάλλας;
Γνωρίζετε την ιστορία της;
-
Να ευχηθούμε όλοι τα καλύτερα και υγεία σε μια αξιοπρεπέστατη Κυρία και πολιτικό.
Σεβασμός. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Χωρίς επίσημη ανακοίνωση<<Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λίτη, Καθηγήτρια στον Τομέα Γλυπτικής στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και μέλος στο Δ.Σ. του Μουσείου της Ακρόπολης, είναι η γλύπτρια που φιλοτέχνησε το άγαλμα της Μαρίας Κάλλας στο ξέφωτο Ροβέρτου Γκάλη, επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου. >>
Οι ηλίθιοι του (γ)Λίφο να μάθουν ότι τον Γκάλη τον λένε Νικ και τον Ροβέρτο , τον έλεγαν Γκάλλι , η έστω Γκάλι .
Επίσης κάθε καθηγητής που συνταξιοδοτείται γίνεται ομότιμος.
Απλά ίσως καθυστερήσει η τελετή , λόγω του όντως αμφιλεγόμενου αγάλματος .Αλλά η Τέχνη έχει πάντοτε Αποψη και υπόκειται σε Κρίση.
-
-
-
Πρόσεξε τώρα διότι μπαίνεις σε νερά που θέλουν σωστή ενημέρωση και αξιολόγηση. Για το ισοζύγιο μιλώ.
Το 2015 μετρήθηκαν τα δημόσια οικονομικά με διαφορετικο και νεότερο τρόπο λογιστικής καταγραφής. Ήταν οδηγία της ε.ε. Ο προηγούμενος ήταν από τότε που μπήκαμε στο ευρώ.
Στον νεότερο έγινε και μνεία να αναπροσαρμοστουν ιστορικά λογιστικά στοιχεία τα οποία θα άλλαζαν πιθανότατα τα ελλείμματα και κυρίως αν θυμάμαι καλά λογαριασμους παγίων αλλά κ άλλων στοιχείων.
Προσωπικά δεν έχω ψάξει κάποια μελέτη που να δείχνει το πριν και το μετά της αναπροσαρμογής.
Δηλαδή σίγουρα τα αποτελέσματα δεν θα ήταν θετικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν τόσο αρνητικά.Γενικά όμως πού τα βρήκες αυτά τα στοιχεία και με τέτοιον σχολιασμό πανω στο γράφημα;
Γενικότερα οι Ζαιοι έκαναν κουτσά στραβά καλή οικονομική πολιτική ώστε να κρατήσουν την οικονομία μετά από πτώχευση. Εξαιρω τις αυταπάτες του 1ου εξαμηνου. Τώρα αν όπως λέει ο πολακης και αφήνει υπονοούμενα στα κανάλια, έπρεπε τα 37 δις του μαξιλαριού να ήταν 30 και τα 7 δις να τα έριχναν στα μεσαία και φτωχά στρώματα με σκοπό να μη χάσουν με 32%, δεν το ξέρω και δεν γνωρίζω τις μελέτες που έκαναν. Ο Ευκλείδης διαφωνεί και λέει πως αυτά έπρεπε να είναι για μια σταθεροποίηση.
Η αλήθεια είναι ότι τρώγαμε μέσα στην πανδημία και από το μαξιλάρι. -
Κολλάνε οι δημοσιεύσεις
-
-Τι βλέπεις;
+Ένα saxo, ένα φευ, δύο aircross και κάτι δημοσιεύσεις καπετανιε"(Για να μην έχουμε τα περσινα θα φιλοξενήσω αυτοκίνητα φιλου από το δίπλα χωριο, μη τα βρούμε στον Ωρωπό)
-
Πέντε οι υποψήφιοι για το ΚΙΝΑΛ. Έτσι όπως το πάνε θα κατεβάσουν ενδεκάδα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πέντε οι υποψήφιοι για το ΚΙΝΑΛ. Έτσι όπως το πάνε θα κατεβάσουν ενδεκάδα.
Αχαχα! Λοβέρδος μόνο...που είναι και φίλοι με τον Άδωνη να κάνουν καλή συγκυβέρνηση.
-
Έξι οι υποψήφιοι για το ΚΙΝΑΛ!! Η ενδεκάδα είναι εύκολος στόχος!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2