-
Δεν είπαμε να είσαι ήσυχος. Είπαμε ότι υπάρχει πρόβλημα σε κάποιους κινητήρες και τα αεροπλάνα τα κατεβάζουν.
Προφανώς δεν αφήνουν να υπάρξει πρόβλημα με κάποιο πρωτόκολλο.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά δεν φταίει η εταιρεία. Είναι κατασκευαστικό πρόβλημα μιας μεγάλης εταιρείας κινητήρων.
Για αυτό και το λέει και η ίδια.
Η εταιρεία έχει την ευθύνη γιατί εγώ ως καταναλωτής αυτή πληρώνω. Δεν ψάχνω ποιά κατασκευάστρια φτιάχνει την άτρακτο και ποιά τους κινητήρες, δε με ενδιαφέρει. Δίνω τα ωραία μου λεφτά για να φτάσω σώος και ασφαλής στον προορισμό. Ε, εφόσον θέλει η Χ/Ψ εταιρεία/αερομεταφορέας τα λεφτά μου, αυτά έρχονται με μερικές ευθύνες, δεν τα χαρίζουμε για τα όμορφα τους μάτια.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συγγνώμη, σβήνουν κινητήρες εν γνώσει τους τόσο καιρό στη διάρκεια πτήσης, και δεν είχε κανένας τα μπαλάκια να βγει να πεί κάτι; Ο μισθουλάκος να πέφτει και όλα καλά; Αν τύχει να πέσει και κάνα αεροπλάνο κλάιν, αρκεί να πέφτει παράλληλα και το χαρτί; Είμαστε σοβαροί;
Ακριβώς! Στην αρχή δεν ήξεραν ποιος φταίει, η Airbus κατηγορούσε την PW και η PW την Airbus. Τελικά αποδείχθηκε ότι είναι πρόβλημα των κινητήρων (όπως είχαν και οι προηγούμενοι IAE). O νονός του γιου μου, μου έλεγε τα θέματα που είχαν και ότι τελικά θα αποδειχθεί ότι ειναι θέμα της PW. Ήδη έχουν αλλάξει πάρα πολλούς κινητήρες στα 32Χneo (εννοείται και πολλούς της Aegean), αλλά τι να πούνε? Ευτυχώς σβήνουν εν ώρα πτήσης που κανείς δεν το καταλαβαίνει. Γενικά πολύ προβληματικοί κινητήρες, αν και από πέρσι το έφτιαξαν το πρόβλημα, οπότε τώρα μένει όλα τα 32Χneo με PW να φορέσουν τους νέους κινητήρες (παίρνει μέρες η διαδικασία, δεν είναι απλό).
-
Καλά δεν φταίει η εταιρεία. Είναι κατασκευαστικό πρόβλημα μιας μεγάλης εταιρείας κινητήρων.
Για αυτό και το λέει και η ίδια.
Η εταιρεία έχει την ευθύνη γιατί εγώ ως καταναλωτής αυτή πληρώνω. Δεν ψάχνω ποιά κατασκευάστρια φτιάχνει την άτρακτο και ποιά τους κινητήρες, δε με ενδιαφέρει. Δίνω τα ωραία μου λεφτά για να φτάσω σώος και ασφαλής στον προορισμό. Ε, εφόσον θέλει η Χ/Ψ εταιρεία/αερομεταφορέας τα λεφτά μου, αυτά έρχονται με μερικές ευθύνες, δεν τα χαρίζουμε για τα όμορφα τους μάτια.
Και τι θέλετε, να βγει κάνας Υπουργός να πει ότι υπάρχει πρόβλημα;
Γίνονται αυτά τα πράγματα;
Δεν θα κόψει κανένα εισιτήριο η εταιρεία μετά.
Έτσι κι αλλιώς, τα αεροπλάνα μπορεί να πέφτουν, τα κάστρα όχι.Όσο δεν σβήσει κάποιος κινητήρας σε απογείωση, όλα καλά.
-
Ρε από τύχη ζούμε γαμώ το στρουγκοχώρι που γεννήθηκα. Κατά τα άλλα είμαστε Ευρωπαίοι, που γελάνε με τα χάλια μας και οι Αβορίγινες.
-
Ρε από τύχη ζούμε γαμώ το στρουγκοχώρι που γεννήθηκα. Κατά τα άλλα είμαστε Ευρωπαίοι, που γελάνε με τα χάλια μας και οι Αβορίγινες.
Αυτό που λές ειναι υπεβολικό, γιατί τα Α32Χneo με τον PW κινητήρα έχουν το ίδιο πρόβλημα σε ΟΛΕΣ τις χώρες και καμία κυβέρνηση δεν έχει βγει να πει πουθενά τίποτα. Άρα δεν είναι θέμα Ελληνικής κυβέρνσησης, αλλά παγκόσμιο φαινόμενο. Και εαν ακούσεις και πόσα άλλα τέτοια συμβαίνουν στα αεροπλάνα (και κάνω πολλά ταξίδια λόγω δουλειάς), δεν θα ξαναπετάξεις ποτέ!!!
Και αυτά που λέει ο Πηλιός επίσης δεν ευσταθούν, εκτός εαν είναι καμια Γερμανία, Ελεβετία, Γαλλία κλπ. να ανακοινώνουν κάτι.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό που λές ειναι υπεβολικό, γιατί τα Α32Χneo με τον PW κινητήρα έχουν το ίδιο πρόβλημα σε ΟΛΕΣ τις χώρες και καμία κυβέρνηση δεν έχει βγει να πει πουθενά τίποτα. Άρα δεν είναι θέμα Ελληνικής κυβέρνσησης, αλλά παγκόσμιο φαινόμενο. Και εαν ακούσεις και πόσα άλλα τέτοια συμβαίνουν στα αεροπλάνα (και κάνω πολλά ταξίδια λόγω δουλειάς), δεν θα ξαναπετάξεις ποτέ!!!
Και αυτά που λέει ο Πηλιός επίσης δεν ευσταθούν, εκτός εαν είναι καμια Γερμανία, Ελεβετία, Γαλλία κλπ. να ανακοινώνουν κάτι.
Καλά βρε Φάνη, εσύ τι απαντάς σε αριστερή προπαγάνδα ?
Αφού εξ ορισμού θα είναι προπαγάνδα και όχι αλήθεια...
-
Δηλαδή υπάρχει γνωστό και παραδεκτό πρόβλημα σε κινητήρες αεροπλάνων και δεν τα καθηλωνουν μέχρι να το λύσουν;
-
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά βρε Φάνη, εσύ τι απαντάς σε αριστερή προπαγάνδα ?
Αφού εξ ορισμού θα είναι προπαγάνδα και όχι αλήθεια...
Kαλό θα ήταν στα γεράματα να σοβαρευτείς φίλε κρούζερ αντί να κάνεις την παρκετέζα της δεξιάς με την παραμικρή ευκαιρία. Τι ζητάω όμως ε;
-
Το ρεπορτάζ αναφέρει ακριβώς τι διαδικασία τηρείται για τους κινητήρες αυτούς.
Λέει ότι τα αεροπλάνα μένουν στο έδαφος και έχουν πρόβλημα με τις θέσεις.
-
Τελικά ο άεργος φαλακρός, καταθέτει το νομοσχέδιο χωρίς αλλαγές.
Ετσι πρακτικά ανεβάζει το τέλος επιτηδεύματος από 650 σε 2800.
Θα κλείσουν πολλοί.
Οσοι προλαβαίνουν θα βγαίνουν σε σύνταξη.
-
Και το ασφαλιστικό;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή υπάρχει γνωστό και παραδεκτό πρόβλημα σε κινητήρες αεροπλάνων και δεν τα καθηλωνουν μέχρι να το λύσουν;
Πολύ απλά ναι, γιατί το πρόβλημα δεν δμιουργεί (μέχρι στιγμής) πτώση του αεροπλάνου. Αλλά ειναι γνωστό εδώ και 2 χρόνια περίπου, από το 1ο 6μηνο λειτουργίας. Τα Α32Xneo αλλάζουν συχνά πυκνά κινητήρες, της Aegean π.χ. πάντα υπάρχει τουλάχιστον ένα στο υπόστεγο για αλλαγή κινητήρα.
-
Γερμανικοί είναι ?
-
Γερμανικοί είναι ?
PW = Pratt & Whitney = USA.
Αλλά μπορεί το AdBlue να είναι Γερμανικό!
-
-
This post is deleted! -
(Sorry Φάνη για τις φωτό)
Αλλά επειδή εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ τέτοιο φιάσκο δεν μπορώ να το δικαιολογήσω, τέτοια ξεφτίλα να ακυρωθεί προγραμματισμένο ραντεβού σε τέτοιο υψηλό επίπεδο ούτε σε μπανανία δεν θα τολμούσε να το κάνει ο ΠΘ της Μ. Βρετανίας. -
Τελικά ο άεργος φαλακρός, καταθέτει το νομοσχέδιο χωρίς αλλαγές.
Ετσι πρακτικά ανεβάζει το τέλος επιτηδεύματος από 650 σε 2800.
Θα κλείσουν πολλοί.
Όπως λέει και ο Φάνης ... Χέστηκε η Φατμέ στο Γένη Τζαμί
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2