-
Η πραγματικά όμορφη πόλη είναι το Χαλάνδρι με σώφρονες προοδευτικούς δημότες.
Έχει ΑΝΤΑΡΣΥΑ δήμαρχο.
Αυτό αρκεί. -
@dimitrioskosmas said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μια πόλη που κυριαρχούν οι χουλιγκάνοι άντρακλες με παντελόνια και οι πάτρωνες τους, δλδ οι πολιτευτές της τοπικής ακροδεξιάς, οι μουλωχτοί ιεράρχες και οι καλόγεροι της παραθρησκευτικής εξουσίας, οι επιχειρηματίες των παζαριών, οι στοιχηματζήδες, οι ραντιέρηδες του κάμπου, κι οι αυτο-ανακηρυγμένοι εργολάβοι που λυμαίνονται τις αναθέσεις των δημόσιων έργων
Βλέποντας την εικόνα του Μπέου, αυτό δε σου έρχεται στο μυαλό, κι ας μην έχεις πάει ποτέ στον Βόλο
Έχω γνωρίσει Βολιώτες από κοντά, έχω πάει κιόλας, είναι λίγο περίεργοι, αφιλόξενοι και επιθετικοί αλλά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από κάποιους μεμονωμένους επειδή υπάρχουν σε όλη την Ελληνική επαρχία.
-
Χαχα, είχα πάει στο Πήλιο σε κάποια χωριά του. Στο χωριό της Τάνιας Τσανακλίδου, άλλη θεά και αυτή, καθόμουν στον πλάτανο στην πλατεία και μετά λιγονπιο κάτω έβλεπες την άπειρη θέα. Πωωωω είναι απίστευτα όμορφα μέρη. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά αυτά τα μέρη αν τα ανακαλύψουν οι τουρίστες θα βουλιάξει το βουνό. Είναι ένα όνειρο. Τα πάντα είναι γραφικά και όμορφα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ξέρω αν έχετε πάει, αλλά η πόλη είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραία πόλη.
Πήγαινα συνέχεια ως παιδί (πάνε πολλά χρόνια δλδ.) και μέχρι και το 2010, αφού είχαμε συγγενείς που έμεναν μόνιμα στον Βόλο (στην Κασσαβέτη). Πάντα μου άρεσε ως πόλη!!
-
Το πρόβλημα με το ομοφοβικό σκουπίδι που επανεξελέγη στον Βολο,δεν ειναι μόνο αυτα που λεει.
Το θέμα ειναι ότι τα λεει ενώ έχει θεσμικό ρόλο και δημόσιο αξίωμα.Το θεμα ειναι πως ομοφοβικά σκουπίδια οπως ο Χιωτης χθες,λένε αυτα που λένε από δημόσιο βήμα και μετά το κράξιμο κάνουν τέτοιες κωλοτούμπες που κάνουν αυτές του Αλέξη να μοιάζουν ερασιτεχνικές.Νετατρεπονται αυτομάτως στα συμπαθή πτηνά που δεν πετανε(όχι πιγκουίνοι) και αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα οτι τα παντελόνια ειναι περίεργα ρούχα ειδικά οταν σε φοράνε αντί να τα φοράς.
Κακώς όμως όλοι δείχνουν τον Μπέο.Το θεμα δεν ειναι αυτός αλλά οτι αυτα που εκφράζει,οι αντιλήψεις,οι τακτικές και κυρίως η αισθητική του ,έχει ποτίσει και βρίσκει υποστηρικτές σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.Εκεί πρέπει να εστιάσει κάποιος ,να βρει τα αιτία και όχι στα πρόσωπα αλλά στη νοοτροπία.Τη νοοτροπία του νταή,του ξερόλα,τη νοοτροπία τους σας γμσα οπως ακούστηκε να λέει οταν νόμιζε οτι ειναι κλειστά τα μικρόφωνα.Την άποψη οτι έλα μωρε ένα χαστούκι ήταν μόνο,οτι εγώ ειναι άντρας και λύνω τις διάφορες μου με ξύλο γιατί είμαι παιδί του λαού και έτσι έχω μάθει και αλλά πολλά.
Μάγκας πάντως με μπράβους δίπλα μάλλον για λουλου κάνει περισσότερο για να μιλήσουμε στη διάλεκτο του Δημάρχου.
Τέλος στο μεγάλο θεμα των παιδιών ,δεν ειμαι νομικος,παιδοψυχολόγος η Έλληνας ταξιτζής για να έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά σίγουρα θα στοιχημάτιζα ότι ένα παιδί θα μεγάλωνε καλύτερα με μια λουλου σαν τον Χατζηδάκι ας πούμε η έναν φλωρο σαν τον Αλκίνοο Ιωαννιδη ,παρά με τον αντράκλα νυχτόβιο. -
Εγώ λίγο αργότερα από το 10 πρέπει να πήγα. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως θυμαμαι πως κάτι έφτιαχναν στο λιμάνι τότε.
Και τα ουζερί του, και ρυμοτομία του με ωραία τετράγωνα, οι γειτονιές του είναι σαν τα ΒΠ της Αθήνας. Και για αυτούς είναι απλά μια γειτονιά. Και γκρινιάζουν!!!
-
Πολλοί Βολιώτες έχουν μαζευτεί στο φόρουμ.
Μάλλον λόγω...nxcode...
-
Δείτε ο καθένας που βρίσκεται τώρα που μιλάμε και σκεφτείτε πρωινό καφέ, παραδοσιακό ελληνικό, εδώ.
Μόλις φτιάξουν οι δρόμοι τους, όσοι πάτε εκδρομές πάτε στο Πήλιο για να τους στηρίξετε οικονομικά, διότι διάβασα πως έχουν πολλές ακυρώσεις και θα έχουν οικονομικό πρόβλημα οι άνθρωποι
-
Αν είστε τίποτα λουλουδες να μην έρθετε, δεν σας θέλει ο Δήμαρχος, μόνο χοντροί μαλλιαροί με συγκαμένες μασχάλες συνοδευόμενοι από κάνα σαχλοπούτ@νο ακούγοντας Σφακιανάκη Αργυρό Πάολα και καμιά Βίσση στα μεγάλα κέφια.
Μακριά από μας οι φιτ φλώροι που κλίνουν το γόνυ για να κάνουν πρόταση γάμου, πηγαινουν στα θέατρα, φοράνε ζώνες στο αμάξι ακούγοντας αδερφίστικα έντεχνα και "ξένα", περπατάνε χέρι χερι, δεν έχουν φυλαχτό made in China αγορασμένο από μοναστήρι και δεν γράφτηκαν ποτέ σε Τ.Ο. Ν.Δ ή έστω ένα χρυσαυγίτικο τάγμα στα ντουζενια τους, τα χρόνια πριν λακήσουν οι γυφτο-άριοι.
Διπλοπαρκάρετε όπου γουστάρετε να πάρετε κάτι στο χέρι, προτείνουμε παταούκα στο Ανώτερο, όχι τα ιμιτασιον.
Αν δεν είστε μπάτσος και δείτε σκούτερ χωρίς κράνος να προσπερνάει στο αντίθετο ρεύμα δέκα σταματημενα στο φανάρι και να έρχεται κατά πάνω σας, αν γλιτώσει μην του κάνετε παρατήρηση θα σας ξεχεσει, ζητήστε του συγνώμη γιατί στο θκοτ το χωριό που το στολιζ ο Μπέος, έχει πάντα δίκιο.
Στη παραλία να ξέρετε η πίτσα τρώγεται με τα χέρια και το τσίπουρο με σχάρας, μη ζητάτε πατάτες και τηγανητά. -
Φτου! Φάγαμε πόρτα από τον Βόλο.
Μου αρέσει πολύ και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αλλά και ο Αργυρός! Δύσκολη περίπτωση!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φτου! Φάγαμε πόρτα από τον Βόλο.
Μου αρέσει πολύ και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αλλά και Αργυρός! Δύσκολη περίπτωση!
Στο πρώτο ράουνταμπάουτ που βρεις, πρέπει να αποφασίσεις αν θα πας κόντρα στο ρεύμα της πόλης ή όχι.
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το παρακάτω κείμενο το βρήκα πριν λίγο.
Με μόνη διαφορά την επαγγελματική ιδιότητα (κι ότι έτυχε να γεννηθώ εδώ) με εκφράζει απόλυτα, σαν να είναι γραμμένο για τις ζωές όλων μας στη πόλη. Το μόνο που θα άλλαζα στο κείμενο, είναι την αναφορά σε "άντρακλες" στο πιο ταιριαστό "κουραδόμαγκες".Ένα ρέκβιεμ για το Βόλο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
Θολοκουλτούρα ο τύπος κάνει μπαμ γιατί εγω που εχω πάει 100αδες φορές στον Βόλο απο το 1991 έβλεπα να βελτιώνεται με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια με τους κυκλικούς κόμβους, τον περιφερειακό, το Πανθεσσαλικό στάδιο που παω για τρέξιμο και φυσικά το χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα που αποτελούσε αφορμή για καπιταλιστικές κραιπάλες - γιορτές στον Βόλο !
Ο κλαψιάρης τον ήθελε χωριό με ποδήλατα ψαράδες και συναυλίες συμπαράστασης /για την ειρήνη , είναι απο αυτούς που λένε οτι θα φύγουν στο εξωτερικό και ουτε για διακοπές .
Κλασική περίπτωση βλάβης ο τύπος το έδειξα σε άτομο που μένει Βόλο οταν τελείωσα μου είπε φέρε ενα ντεπόν ... μιλάμε για μεταδοτική εγκεφαλική βλάβη και εγω νοιώθω να με σφίγγει λίγο.όντως γελοίο το άρθρο. έζησε σε εποχές πασοκ και μετά του την χάλασε η κρίση, λες και δεν θα ήταν πασοκάρα τότε και αυτός που τα κονόμαγε με το ξύσιμο...
Εχει και λίγο κλασσικό αριστερό ρατσισμό, εκεί που θεωρεί τους αγρότες κατοίκους του Ορχομενού κατώτερους, όχι τόσο σικ όσο το μυαλό του...
Εντάξει καμένος εντελώς ο τύπος...
Α και κάτι άλλο. Οι εργολάβοι ίδιοι ήταν και επί πασοκ στο στύλ.
Απλά οι τότε θα ήταν φίλοι του και δεν τον πείραζε...Α και κάτι ακόμα, διπλοπαρκαρίσματα και άλλες καγκουριές πασόκοι και αριστεροί τις κάνουν κατά κύριο λόγο, γιατί δεν αντέχουν την εξουσία και την καταπίεση...
Που να τα τολμήσουν αυτά οι κυρ - Παντελήδες...
Βέβαια υπάρχουν και λουλούδια δίδυμα αδερφάκια με τα αριστερούλια στην ακροδεξιά, αλλά αυτά μόνο οι αριστεροί τα βλέπουν, όταν κοιτάνε τον καθρέφτη τους...
-
Για τον δήμαρχο Ναυπλίου που πετά σκατούλες δεν γράφετε τίποτα και στεναχωριέμαι.
Μήπως επειδή είναι λεπτός και έχει θλιμμένη φάτσα;
-
Επειδή αναφέρθηκε για μετοχές στον εργαζόμενο, πριν την κρίση στις ιδιωτικές τράπεζες που ξέρω από φίλους, ήταν πάγια τακτική μέρος του μπόνους να είναι σε μετοχές.
Και έπρεπε να τις κρατήσουν κάποιο διάστημα και σε αυτό κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά, πριν την κρίση.
Στην κρίση όσοι δεν πρόλαβαν, την έπαθαν και τώρα τους την λέει ο Στόρμ.
-
Μιλάς για χρηματηστηριακες μετοχές. Άλλο αυτό και άλλο οι εταιρικές.
Τεσπα...
Πριν κάποια έτη, γύρω στα 2360 έτη πριν από εμάς στα forums της εποχής, συζητούσαν τα ίδια. Βέβαια εντάξει οι συμμετέχοντες είχαν μια κάποια ας το πούμε υψηλή διανόηση και δεν τους άρεσε η απάντηση 1+1=2. Το δημοτικό πάντως το είχαν βγάλει. Εγγυημένο αυτό.
Το σημείο με το πολιτικό είναι το κερασάκι στην τούρτα και είναι εμφανές το τι συνέβαινε τότε.
https://eranistis.net/wordpress/2015/03/05/symposium-aristophanes/
Είμαστε σίγουρα απόγονοί τους. Έχουμε τις ίδιες συνήθειες και συζητήσεις τη ίδια τάση να κάνουμε την τρίχα τριχιά με διάφορες ιστορίες. Που αυτό το επιβεβαιώνει και η ιατρικη επιστήμη και τα ευρήματα από τάφους κτλ αλλά και χωρίς αυτήν είναι πασιφανές.
-
Αυτές οι συζητήσεις είναι για φλώρους και λουλουδες, αυτά σταματάνε στην έξοδο από εθνική για Αγχίαλο/Φάρσαλα ή στον ανισόρροπο κόμβο Βελεστίνου, όταν έρχεστε εδώ και βρίσκεστε στο ημίφως απ τα λαμπάκια, θα λέτε κουβέντες αντρίκιες, για εργολαβίες, για τις μεταγραφές και το στοίχημα, για ρουσφέτια, δεν θα μας αλλοιώσετε τον πολιτισμό στα τσιπουράδικα με τέτοια αδερφίστικα...
-
Χαχαχαχαχα
Ολοι χωράνε σε μια κοινωνία. Και οι φιλόσοφοι και οι βαραβατοι αρσενικοί.
Η φύση έχει πολλά ειδη λουλουδιών - έξυπνο λογοπαίγνιο με το επιθετο λουλουδες-
Πριν 2457 έτη από εμάς κάποιος αλλος έδωσε σε κάποια παλικάρια που ήρθαν να πουλήσουν μαγκιά ένα άλλο μάθημα που το κατάλαβαν πολύ καλα, και δυστυχώς για αυτους, δεν ήταν μάθημα φιλοσοφίας.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να συζητάνε ελεύθεροι χωρίς φόβο και πάθος οι φιλόσοφοι στα forums της εποχής.Πωωωωω που θα έλεγε και ο Άδωνις!
Όλοι οι καλοί χωράνε πλέον μετά τόσα έτη στην ελληνική κοινωνία. Αρκεί να είναι καλοί και να σέβονται ο ένας τον άλλον. Οι κακοι δεν χωράνε πουθενά.
Υ.γ Και όχι δεν ήταν Gerard Butler. Αυτός είναι ηθοποιός. Ας το γράψω, ποτέ δεν ξέρεις!
-
Αυτές οι συζητήσεις είναι για φλώρους και λουλουδες, αυτά σταματάνε στην έξοδο από εθνική για Αγχίαλο/Φάρσαλα ή στον ανισόρροπο κόμβο Βελεστίνου, όταν έρχεστε εδώ και βρίσκεστε στο ημίφως απ τα λαμπάκια, θα λέτε κουβέντες αντρίκιες, για εργολαβίες, για τις μεταγραφές και το στοίχημα, για ρουσφέτια, δεν θα μας αλλοιώσετε τον πολιτισμό στα τσιπουράδικα με τέτοια αδερφίστικα...
Μέσα σε όλα τα κακά που σας έχουν βρεί , έχω την αίσθηση ότι έχει χαλάσει και το πεϊνερλί σας ρε φίλε. Αυτό το βουτυράτο σάντουιτς , νομίζω ότι δεν κάνει την ίδια αίσθηση στους γευστικούς μου κάλυκες πια .
Γέρασα; το συνήθισα ; δε ξέρω , πάντως δεν είναι πια το ίδιο!
-
Δεν είναι, ψιλομάπα είναι πλέον, αυτό το καλτσόνε που λέμε πεϊνιρλι εδώ.
Αν επιμείνεις να πάρεις μόνο απ το Ανώτερο της Αγριας με τη μπιρμπιλομάτα που το χει στη πένα, ή της Δημητριάδος-Ογλ, όλα τα άλλα οδοντόκρεμες.Το παλιό Ρενμποου ούτε απ έξω, και το άλλο απέναντι, χώρισε το ζευγάρι μου χουν πει και κάνουν διαγωνισμό ως ανταγωνιστές πλέον, ποιος θα κάνει το χειρότερο.
Για πρόχειρο φαΐ στα γρήγορα, καλαμάκια κλπ στο Μπαχαρικο ή μπύρα με μεζέ στο Άρωμα, κοντά είναι
Η νέα γενιά τρώει μπεργκερ που ούτε να τα μυρίσω δεν έχω πάει, Βόλο και Λάρισα
-
Δεν είναι, ψιλομάπα είναι πλέον, αυτό το καλτσόνε που λέμε πεϊνιρλι εδώ.
Αν επιμείνεις να πάρεις μόνο απ το Ανώτερο της Αγριας με τη μπιρμπιλομάτα που το χει στη πένα, ή της Δημητριάδος-Ογλ, όλα τα άλλα οδοντόκρεμες.Το παλιό Ρενμποου ούτε απ έξω, και το άλλο απέναντι, χώρισε το ζευγάρι μου χουν πει και κάνουν διαγωνισμό ως ανταγωνιστές πλέον, ποιος θα κάνει το χειρότερο.
Για πρόχειρο φαΐ στα γρήγορα, καλαμάκια κλπ στο Μπαχαρικο ή μπύρα με μεζέ στο Άρωμα, κοντά είναι
Η νέα γενιά τρώει μπεργκερ που ούτε να τα μυρίσω δεν έχω πάει, Βόλο και Λάρισα
Να πας ,να κάψεις επιδοτούμενο από εμάς ντίζελ!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2