-
Τι γίνεται στον Βόλο;
-
Ο Σεφερλής στον Βόλο για μερικές παραστάσεις...
Ρε που πάνε όλοι αυτοί;
«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. Εκατό φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει. «Κάνω έκκληση στον κόσμο, μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις! Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» φωνάζει ο δήμαρχος Βόλου
https://www.iefimerida.gr/ellada/mpeos-kakokairia-daniel-re-poy-pate-gyriste -
Δηλαδή βγήκε ανακοίνωση της περιφέρειας και του δήμου όπου θα αποζημιωθούν οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι για να μην πάνε στην εργασία τους;
Αυτοί νομίζουν ότι ο κόσμος ξυπνά στις 6-7 το πρωί και βγαίνουν με βροχή να πάνε για πικνικ;
-
Αχιλλέας Μπέος: Kομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.
Μετά την αποδημία Μάκαρου ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες που κρατάνε ψηλά τη σημαία της αυθεντικής Ελλάδας που όλοι αγαπ(ήσ)αμε.
-
Τεστ IQ των πολιτών η επιλογή δημάρχου στον Βόλο , στην Αθήνα και στην περιφέρεια Αττικής.
Για να δούμε.
-
Οπότε για να μην έχουμε τέτοια (νέο τεράστιο πληθωρισμό) το πουγγί θα είναι κλειστό τα προσεχή έτη. Θα κοπουνε και τα ηλιθια pass που φουντώνουν τον πληθωρισμό.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή βγήκε ανακοίνωση της περιφέρειας και του δήμου όπου θα αποζημιωθούν οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι για να μην πάνε στην εργασία τους;
Αυτοί νομίζουν ότι ο κόσμος ξυπνά στις 6-7 το πρωί και βγαίνουν με βροχή να πάνε για πικνικ;
Όχι βέβαια, τι το περάσαμε Σοβιετία;
Όταν βρέχει και χιονίζει, να φάει τα ποδάρια του όποιος δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, ακούς εκεί αποζημίωση...Αντ αυτού έβγαλε ανακοίνωση ή αστυνομία στο 112 κατά τις 11παρά, όταν φυσικά ήταν πλέον αργά
Κι εντάξει, εγώ έχω την άνεση να κοιτάζω τη βροχή στον πλυμμηρισμένο δρόμο απ το παράθυρο, αλλά πόσοι μπορούν να μην δουλέψουν προληπτικά;
Μπορεί να μην γίναμε ακόμη Μονακό, αλλά γίναμε ήδη Βενετία...
-
Εντάξει καλή η πλάκα, αλλά το θέμα είναι αν θα δουλέψουν κάποιοι με τον χαμό που γίνεται εκεί ?
Δηλαδή όταν έρχεται τυφώνας στο αμέρικα γίνονται τέτοιες συζητήσεις ?
-
Οκ, αλλά υπήρχε κάποια ενημέρωση προς όλους τους εργαζομένους και εργοδότες να μην πάνε στις εργασίες τους; Δεν το ξέρω.
Πρέπει ο άλλος να παρακολουθεί τον Μπεο στο YouTube για να μάθει αν θα πρέπει να ξεκινήσει για την δουλειά του στις 6:00 το πρωϊ;
Λέγανε για έντονη βροχή δεν είπαν πως δεν θα λειτουργήσει τίποτα. Εσύ στην έντονη βροχή δεν πας στην εργασία σου; Οι εργάτες σας δεν έρχονται με έντονη βροχή;
Τελικά είναι πλημμύρα. Άρα δεν έπρεπε να βγουν για δουλειά στις 6-7.00 το πρωί. Άρα έπρεπε να βγει ανακοίνωση χθες πως δεν θα λειτουργήσει τίποτα για σήμερα μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί το φαινόμενο που βλέπουν να έρχεται.
Όταν έρχονται τυφώνες ετοιμάζονται επί μέρες για τον τυφώνα. Αυτό δείχνουν στις ειδήσεις.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή όταν έρχεται τυφώνας στο αμέρικα γίνονται τέτοιες συζητήσεις ?
Φυσικά και όχι!
Τι σχέση έχουμε εμείς εδώ στο Κουλιστάν με Αμέρικα;
Εδώ έχουμε χορτάσει επίσημη γνήσια ανόθευτη ψέκα περι υβριδικού πολέμου , μεταναστών και αντιμητσοτακικών εμπρηστών , τούρκων πρακτόρων , πυρονέφους μπακλαβάδων κλπ.Περιμένω με αγωνία να μας ενημερώσουν οι koulidiots τι φταίει και για τις πλυμμήρες και να κάνουμε μια εκτενή αναφορά στις ευθύνες της Δούρου.
-
-
Και καζίνο με ζημιές!!!!!
Μόνο στο τσίρκο του Κουλισταν αυτά!
Συσσωρευμένες ζημίες 620 εκατ. σε οκτώ χρόνια για τρία καζίνο
https://www.kathimerini.gr/economy/562594699/syssoreymenes-zimies-620-ekat-se-okto-chronia-gia-tria-kazino/?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1693673546-1 -
Αν έμενα Βόλο (δυστυχώς δεν μένω) δαγκωτό Μπέο. Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά. Την ιδρώνει και την μουσκεύει την φανέλα.
Μόνο για τα σόου που κάνει, αξίζει να είναι δήμαρχος.Ρε που πάτε! Ρε γυρίστε πίσω! Ρε! Που πάνε όλοι αυτοί;;;;;
-
Παντως δυστυχώς είχαμε και πάλι θύματα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν έμενα Βόλο (δυστυχώς δεν μένω) δαγκωτό Μπέο. Ο τύπος είναι όλα τα λεφτά. Την ιδρώνει και την μουσκεύει την φανέλα.
Μόνο για τα σόου που κάνει, αξίζει να είναι δήμαρχος.Ρε που πάτε! Ρε γυρίστε πίσω! Ρε! Που πάνε όλοι αυτοί;;;;;
Όποιος πήγαινε πριν 10 χρόνια στον Βόλο και πάει τώρα θα δει μια εντελώς διαφορετική πόλη…..καμία σχέση…. Ο τύπος είναι μπράβος αλλά έτσι κάνει δουλειά, με τον τσαμπουκά.
Σε αδιέξοδο κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο έχει δυο κάδους…επειδή το όχημα πρέπει να μπει με την όπισθεν οι εργαζόμενοι βαριόντουσαν και άδειαζαν τους κάδους και 10-15 μέρες. Έστειλε κάποιος καταγγελία στο Μπέο και πήγε και έστησε καραούλι ένα πρωί. Μόλις είδε ότι δεν άδειαζαν τους κάδους τους έστειλε να μαζεύουν γόπες στην Αργαλαστή…. -
Αν όντως το έκανε αυτό, μπράβο του, τους πετσόκοψε, να τους στείλει να καθαρίζουν ενα χωριό με 500 ατομα 45 λεπτά μακριά, αντί για μια πόλη 100 χιλιάδων.
Αν βρει και τα 20 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει η Ύδρευση στη ΔΕΗ, θα είναι Θεός...
Τι Θεός δηλαδή, ημίθεος και βάλε! -
Για 20 μύρια κάνεις έτσι? Ποιος δήμος δεν έχει χρέη?
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο Βόλος έχει αναβαθμισμένη εικόνα και σίγουρα είναι πολύ καλύτερος από ότι ήταν πριν δέκα χρόνια….60% δεν πήρε στις τελευταίες εκλογές? -
Έχω να πάω χρόνια. Ο Βόλος είναι πολύ όμορφη πόλη. Από τις καλύτερες της Ελλάδας.
Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει. Λένε πως σε ένα 24ωρο έπεσε νερό όσο πέφτει σε όλη την Αττική σε ένα έτος!
-
Δυστυχώς αναγκάζεσαι μερικούς να τους φωναζεις. Το τι έχω δει και εγώ δεν λέγεται. Κάποιοι βαριουνται να κάνουν την εργασία τους. Στην γειτονιά σε έναν στενό είχε φύλλα δέντρων και σκουπίδια σε ένα σημείο που ήταν ανάμεσα από τα αυτοκίνητα. Επί 6 μήνες που ξεκίνησα να παρατηρώ τα σκουπίδια ήταν τα ίδια. Πήρα τηλέφωνο και θυμωμένα απάντησαν πως θα περάσουν. Πέρασαν μια φορά μετά ένα μήνα από το τηλεφωνημα.
Από τότε πέρασαν 4 έτη . Δεν ξαναπερασαν.
Και αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα, παρα πολλά έχω στον περίγυρο μου. Κάποιοι δείχνουν ζήλο και οι άλλοι απλά σέρνουν την σκούπα πίσω τους και πίνουν καφέδες. Οκ καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη εργασία, αλλά έστω λίγο να ασχολούνται.
Σε άλλη περίπτωση κάνω ανακαίνιση, κατεβάζω τα ξύλα από ντουλάπα. Κάθομαι στα ξύλα δίπλα και καλώ επί ώρες να περάσουν να τα πάρουν τα συνεργεία για ογκώδη αντικείμενα. Έρχονται 10 λεπτά πριν τελειώσει η βάρδια τους το μεσημέρι απλά για να τα δουν. Μου λένε δεν θα τα πάρουν γιατί σχολασαν. Να τα αφήσω εκεί και 3 ημέρες μετά θα περάσουν. Ήταν Παρασκευή και θα ερχόταν και βροχή και εγώ δεν θα ήξερα τι να κάνω τα ξύλα και τις πόρτες αν τα παρασύρει το νερό. Τελικά φώναξα, είπα πως θα κάνω επώνυμη καταγγελία, τα πήραν τα χοντρά και έφυγαν. Πηρα τηλέφωνο ενα συνεργείο καθαρισμού που με 5 ευρώ είπαν θα τα μαζέψουν διότι ήμουν στον δρόμο τους και θα περνούσαν από εμένα πρώτα πριν ξεκινήσουν το καθαρισμό σε καταστήματα. Μέσα σε 2 λεπτά έκαναν την εργασία που περίμενα από το πρωί. Τα μάζεψαν σε ένα λεπτό. Στο υπόλοιπο λεπτό σκούπισαν. Και έφυγαν. Τους έδωσα 20 ευρω, εννοείται
-
Μου έκανε εντύπωση…δεν κάνει τη δουλειά? Σπίτι σου…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2