-
Η συζήτηση αφορά τους Ναζί ?
Αν ναι προφανώς τους καταδικάζουμε και μαζί τους όλα τα άκρα που κάνουν τα ίδια και μάχονται τα ανθρώπινα δικαιώματα που ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προστατεύει.
Τώρα για το άλλο θέμα, η 17Ν μάλλον ναζί θα ήταν και αυτοί, όπως και ο ΕΛΑ και όλα τα άλλα γκρουπάκια...
Οπότε εδώ τελειώνει η συζήτηση για τους ναζί αφού τους καταδικάσαμε απερίφραστα .
Για τους χούλιγκαν που σκοτώνουν κόσμο και τραυματίζουν αθώους και τον πολιτισμό θα μιλήσουμε καθόλου, ή χέστηκε για αυτό η αριστερίλα που μόνο για σπέκουλα νοιάζεται ?
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθάρματα ήταν όλοι. Όμως οι οι Κροάτες είναι δηλωμένοι Ναζί. Γιατί δεν το αναγνωρίζεις;
Οπως μπορείς να θυμηθείς και για τους Κροάτες και για τους Ουκρανούς, το παρελθόν τους καθορίζει το παρόν τους.
Τα έχουμε πει αυτά στον σχολιασμό άλλων χωρών.
Και δεν είναι οι μόνοι. Και μάλιστα πολλοί λένε ότι δεν είναι ναζί, αλλά την πολιτική τους ακολούθησαν το 1990 στην Γιουγκοσλαβία.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτοί που σκότωσαν τον Αλκη τι ήταν ?
Παιδάκια 18χρονα που πλακωνοταν 3 χρόνια σε όλη την πόλη με τσεκούρια μαχαίρια και πιστολια έχοντας ήδη χάσει την αθωότητα τους και την σωματική τους ακεραιότητα γιατί μεγάλωσαν στην ανέχεια,την σαπιλα και το μίσος σε έναν αόρατο εχθρό που μένει 500 μέτρα παραπέρα από το σπίτι τους
Παιδάκια που η οικογένειά το σχολείο οι συναναστροφές τους και η κοινωνία δεν τους εμαθε ότι η ζωή είναι το μεγαλύτερο προνόμιο όλων των υπολοίπων και δεν έχει κανένας δικαίωμα να το αφαιρει.
Χωρίς να είμαι κομμουνιστής και χωρίς να τον έχω ψηφίσει τον Κουτσούμπα με αφορμή την σύγκρουση των τρένων είπε την μεγαλύτερη αλήθεια της εποχής μας.συνηθισαμε στον θάνατο.
Εμείς απλά γυρνάμε το κεφάλι από την άλλη οσο δεν μας παίρνουν τα σκάγια
Δεν μας ενδιαφέρει αν ο γείτονας δεν έχει να φάει
Ζηλεύουμε αν έχει περισσότερα
Χαιρόμαστε αν τον βρει κακό και ατυχία
Δεν είναι καθάρματα τα παιδιά διαφωνώ με τον Δία
Θύματα και θύτες ταυτόχρονα είναι.στα προηγούμενα σκηνικά παραλίγο να ήταν αυτοί ο Άλκης...
Κι αυτοί κι οι άλλοι
Κι αυτό δεν έχει πολιτική υπόσταση ούτε φταίει η Χ ομάδα η ο Χ σύνδεσμος.σε αυτό φταίμε όλοι αλλά δυσκολευόμαστε να το καταλάβουμε
Οι Κροάτες των BBB δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το συμβάν σε άλλη κοινωνία μεγάλωσαν με άλλα ιδανικά και είναι όλοι από πάππου προς πάππου ναζιστές.μην τα συγχέουμε τα γεγονότα είναι λάθος για μένα
Στην τελική ας περιμένουμε να δούμε την αλήθεια στο γεγονός της δολοφονίας του Μιχάλη.αν ποτέ την μάθουμε όπως ακριβώς έχει... -
Καθάρματα ήταν όλοι. Όμως οι οι Κροάτες είναι δηλωμένοι Ναζί. Γιατί δεν το αναγνωρίζεις;
Οπως μπορείς να θυμηθείς και για τους Κροάτες και για τους Ουκρανούς, το παρελθόν τους καθορίζει το παρόν τους.
Και δεν είναι οι μόνοι. Και μάλιστα πολλοί λένε ότι δεν είναι ναζί, αλλά την πολιτική τους ακολούθησαν το 1990 στην Γιουγκοσλαβία.
Δεν αναφερόμουν γενικά στον κροατικό λαό, αλίμονο. Στους συγκεκριμένους Κροάτες χούλιγκαν που είναι οπαδοί του Χίτλερ αναφέρομαι!!!
-
Άντε πάλι θεωρία των 2 άκρων, άντε πάλι ξέπλυμα στο ναζισμό. Παιδιά μυρίζει τέλεια πλέον, ούτε άρωμα των 300 ευρώ να του ρίχνατε, φτάνει! Μοσχομύρισε!
-
@katafractos17 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ναζί ή φασίστας.
Γιατι αποδιδει το γεγονος σε κατι αλλο απο την πραγματικοτητα που ειναι ο χουλιγκανισμός. Αυτο καταλαβαινω οτι λεει ο Κρουζερ και συμφωνω.
Μέσα στον χουλιγκανισμό υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλέον πολλά ακραία στοιχεία από διάφορους χώρους.
Κάποια από αυτά είναι φασίστες και ναζί γιατί μαζί με όλους τους άλλους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και για να περάσουν τις ιδεολογίες τους αλλά και να κάνουν πράξεις τις ορέξεις τους και να εξαπλώσουν τη δράση τους.Δεν είναι κάποια άλλη πραγματικότητα ο χουλιγκανισμός. Περιέχει και πολλούς από αυτούς μέσα στις τάξεις του και φυσικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Οι συγκεκριμένοι λοιπόν που ήρθαν είναι φασίστες και ναζιστές, δηλωμένοι και περήφανοι κιόλας γι' αυτό.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί.
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Ενοχλεί γιατί βάζετε τον χουλιγκανισμό στα κουτάκια του ναζισμού όπως βλέπεις και σε άλλα σχόλια, οπότε έτσι ξεπλένετε τον χουλιγκανισμό, αφού οι 21, 4, 7 και 13 για εσάς είναι δημοκράτες ή και αριστερούληδες, οπότε εξ ορισμού δεν είναι χούλιγκαν, γιατί έχουν μάνες...
Πες μου πραγματικά που είδες να γράφω για τις θύρες των ελληνικών ομάδων και να χαρακτηρίζω ότι δεν είναι χούλιγκαν ένα μέρος αυτών.
Αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη είναι ξεκάθαρα δολοφόνοι, χουλιγκάνια, τραμπούκοι, κτλ.
Απάντησα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ξέπλυμα χουλιγκανισμού και ανέλυσα το σκεπτικό μου και αυτά που γνωρίζω ξεκάθαρα.
Μέσα στους χούλιγκαν υπάρχουν και μερίδες όλων αυτών των στοιχείων.
Αυτό είναι γεγονός καταγεγραμμένο και όχι ιδέα δική μου.
Όλα τα φασισταριά, οι νεοναζί, οι ακραίοι εθνικιστές, κτλ, βρίσκουν στέγη σε κλαμπ οργανωμένων γιατί μέσα από εκεί βρίσκουν έξτρα έδαφος δράσης.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναγράψω.
Εκτός αν δε γράφω σωστά ελληνικά.Έγραψα δε ότι οι συγκεκριμένοι της Δυναμό Ζάγκρεπ είναι φασίστες ναζί δηλωμένοι και μου λες ότι βάζω τον χουλιγκανισμό σε κουτάκια του ναζισμού.
Ε τι να πω.Ωραία είναι δηλωμένοι ναζί. Και είναι φονιάδες.
Το ερώτημα είναι οι άλλοι φονιάδες που ΔΕΝ είναι δηλωμένοι ναζί, αλλά μπορεί να είναι και αριστερούληδες, ή να είναι απολιτικοί, είναι χούλιγκαν και φονιάδες, ή τους ξεπλένουμε γιατί ο στόχος είναι να αναδείξουμε το ναζί και όχι το χούλιγκαν ?
Και αν εσύ το βλέπεις απλά ως αεκτζής, άλλοι το βλέπουν απλά ως αριστερούληδες και ευκαιρία να πατήσουν πάνω στον Νεκρό, μήπως και ξαναβρούν το χαμένο αριστερό ηθικό πλεονέκτημα που ποτέ δεν είχαν στην πραγματικότητα.
Εγώ όμως σαν παναθηναικός και φίλαθλος που έχω υποφέρει από τα δικά μας ρεμάλια, που έχουν μέσα ναζί και αριστερούς και παραβατικούς και είναι όλοι τους καλά αδερφάκια μέσα στον σύνδεσμο τους που μου κατέστρεψε την ομάδα και μου έκοψε το γήπεδο, γιατί όταν τους κράζαμε στο ΟΑΚΑ, έφευγαν αμέσως ομάδες καταδρομικές από την 1 και 35 και πήγαιναν στις άλλες θύρες να δείρουν όσους τους αποδοκίμαζαν. Προφανώς κανείς μας δεν μπορούσε να τα βάλει με συμμορίες και έτσι κέρδισαν.
Τώρα με την αριστερούλικη μαλακία περί ναζί και μόνο, πάλι τα χουλιγκάνια κερδίζουν και αυτό δεν θα το αφήσω ασχολίαστο έστω και αν χαλάω το αριστερό παραμυθάκι.
Οπότε σε ρωτάω σαν αεκτζή. Αν της Δυναμό οι χούλιγκαν δεν ήταν ναζί, αλλά ήταν απολίτικοι, αριστεροί ή οτιδήποτε άλλο και σκότωναν τον Μιχάλη, θα ήταν διαφορετικό το φονικό ?
Η δεν θα υπήρχε φονικό, οπότε όποιος το λέει σκοτώνει πάλι τον Αλκη και τον Φιλόπουλο και τον Μιχάλη.
Ρε συ, έχω απαντήσει σε όλα. Τι με ξανά ρωτάς;
Πόσες φορές να απαντήσω;Δεν καταλαβαίνω αυτό το «αριστερούλικη μαλακία».
Έλεγες για κουτάκια, αλλά τελικά τα βάζεις εσύ, κατηγοριοποιώντας ως «αριστερούλικη μαλακία» την αναφορά σε ναζί και φασίστες.
Λες και δεν μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να αναφερθεί για αυτούς.
Ξεπερνάς με ευκολία λοιπόν το γεγονός με τους συγκεκριμένους και προσπαθείς να αναδείξεις περισσότερο πρόβλημα με αριστερούς στο χώρο των οργανωμένων, πιθανόν και γιατί δεν γουστάρεις τον αριστερό χώρο αν κρίνω από τα υποκοριστικά, τα «παραμυθάκια», κτλ.
Άραγε μήπως εδώ μπαίνει ο χουλιγκανισμός σε κουτάκια «αριστερούλικα» σύμφωνα με το σκεπτικό σου;
Και τέλος πάντων αν θες να μιλήσεις για «αριστερούλικα» φυντάνια στο χώρο των χούλιγκανς πες μας για ποιους αριστερούς μιλάς για να ξέρουμε.
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι που προσδιορίζονται ως αριστεροί. Είναι μεγάλο το εύρος.
Θέλεις να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο;
Για παράδειγμα και η 17Ν αριστεροί προσδιορίζονταν αλλά έτρωγαν κόσμο, έχοντας ξεκινήσει μια δικιά τους άρρωστη και ακραία μάχη.
Όμως είχε σχέση όλο αυτό με την κομμουνιστική θεωρεία;
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αυτό προσδιορίζεται όπως γουστάρει. Από κυβερνήσεις μέχρι όποιον θέλεις.
Κάντο λοιπόν πιο συγκεκριμένο.Δεν θα βγάλει κάπου αυτή η συζήτηση αλλά τέλος πάντων.
-
Οπότε σε ρωτάω σαν αεκτζή. Αν της Δυναμό οι χούλιγκαν δεν ήταν ναζί, αλλά ήταν απολίτικοι, αριστεροί ή οτιδήποτε άλλο και σκότωναν τον Μιχάλη, θα ήταν διαφορετικό το φονικό ?
Προφανώς είναι ρητορική ερώτηση, ε;
Μιλάς με γρίφους...! -
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προφανώς είναι ρητορική ερώτηση, ε;
Μιλάς με γρίφους...!@katafractos17 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή, αν δεν ήταν φασίστες οι «φίλαθλοι», θα ήταν λιγότερο το πρόβλημα-έγκλημα;
Ρε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με αυτή την καραμέλα.Όχι δεν θα ήταν μικρότερο το έγκλημα ή λιγότερο ως πρόβλημα.
Απλά τα φασισταριά και οι ναζιστές, έχουν μια έφεση παραπάνω στους τραμπουκισμούς, τις εκκαθαρίσεις, τις δολοφονίες κτλ.Κάποιες σελίδες πιο πριν.
Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. -
Άντε πάλι το τυρί κουμπάρε...
Εάν τώρα που είναι οι Κροάτες* στην ανάκριση, κάνουν όλοι μαζί αποκήρυξη του Νεοναζισμού/φασισμού, εμείς θα πρέπει να τους δούμε πλέον με συμπάθεια;*για να δούμε, είναι όντως Κροάτης ο δολοφόνος ή δικός μας;
-
Άντε πάλι το τυρί κουμπάρε...
Εάν τώρα που είναι οι Κροάτες* στην ανάκριση, κάνουν όλοι μαζί αποκήρυξη του Νεοναζισμού/φασισμού, εμείς θα πρέπει να τους δούμε πλέον με συμπάθεια;*για να δούμε, είναι όντως Κροάτης ο δολοφόνος ή δικός μας;
Ποιο τυρί μωρέ;
Απαντάω στην ερώτηση που έχεις κάνει και που στη συνέχεια έχει ξανά κάνει ο Cruiser ή όχι;
Ποια συμπάθεια και κουραφέξαλα;
Γράψτε άλλες 50 φορές την ερώτηση, να δούμε τι θα βγάλετε.Και αν δεν είναι Κροάτης ο δολοφόνος τι πάει να πει;
Ότι όλοι αυτοί κατέβηκαν για αναψυχή και τουρισμό και όχι ως τάγμα εφόδου για να κάνουν φασαρίες και μπάχαλα; -
Αν δεν ήταν φασίστες νεοναζί, ΔΕΝ θα τον σκότωναν.
Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθούν οι δεξιοί εγκέφαλοι, φιλικά προσκείμενοι και με διάθεση ξεπλυματος των νεοναζί, απ ότι δείχνει η κουβέντα...Αυτή η κουβέντα περί δύο άκρων, είναι μέγιστη ανοησία.
Ακόμα και κάποιος με εχθρικές προθέσεις (οπως τα παιδιά εδώ) στο υποτιθέμενο άλλο, αριστερό άκρο, ξέρει πως έχουν παραδώσει τα όπλα και έχει τελειώσει η βία απ τη μεριά τους μετά τον Β παγκόσμιο.
Δηλαδή απ το σημείο που ξεκίνησε η ακροδεξιά βία των νεοναζί, που συνεχώς αυξάνεται για δεκαετίες.Κανείς άλλος απ τους φασιστες νεοναζί δεν έχει το μίσος ή τη βία ως αυτοσκοπό. Η βία κάποτε για κάποιους που τους τοποθετούμε στην Αριστερά, αποτέλεσε μέσο επίτευξης κάποιων στόχων, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός, όπως είναι για τα φασισταρια που χαϊδευετε και κρυφοχαίρεστε για την ύπαρξη και τα επιτεύγματα τους, προσπαθώντας να τους δικαιολογησετε και ξεπλύνετε με μπούρδες περί δύο άκρων κλπ.
-
Βγαίνει ο άλλος και πετάει π@π@ριές, επεμβαίνει στα εσωτερικά του Ελληνικού κράτους και η κυβέρνηση μας πετάει χαρταετό αντί να του έχει απαντήσει άμεσα και να το έχει βάλει στη θέση του.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ενοχλεί ο χαρακτηρισμός ναζί ή φασίστας.
Γιατι αποδιδει το γεγονος σε κατι αλλο απο την πραγματικοτητα που ειναι ο χουλιγκανισμός. Αυτο καταλαβαινω οτι λεει ο Κρουζερ και συμφωνω.
Μέσα στον χουλιγκανισμό υπήρχαν αλλά και υπάρχουν πλέον πολλά ακραία στοιχεία από διάφορους χώρους.
Κάποια από αυτά είναι φασίστες και ναζί γιατί μαζί με όλους τους άλλους βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και για να περάσουν τις ιδεολογίες τους αλλά και να κάνουν πράξεις τις ορέξεις τους και να εξαπλώσουν τη δράση τους.Δεν είναι κάποια άλλη πραγματικότητα ο χουλιγκανισμός. Περιέχει και πολλούς από αυτούς μέσα στις τάξεις του και φυσικά δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
Οι συγκεκριμένοι λοιπόν που ήρθαν είναι φασίστες και ναζιστές, δηλωμένοι και περήφανοι κιόλας γι' αυτό.
Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ενοχλεί.
Το σταματάω λοιπόν εδώ γιατί δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει η συζήτηση.Ενοχλεί γιατί βάζετε τον χουλιγκανισμό στα κουτάκια του ναζισμού όπως βλέπεις και σε άλλα σχόλια, οπότε έτσι ξεπλένετε τον χουλιγκανισμό, αφού οι 21, 4, 7 και 13 για εσάς είναι δημοκράτες ή και αριστερούληδες, οπότε εξ ορισμού δεν είναι χούλιγκαν, γιατί έχουν μάνες...
Πες μου πραγματικά που είδες να γράφω για τις θύρες των ελληνικών ομάδων και να χαρακτηρίζω ότι δεν είναι χούλιγκαν ένα μέρος αυτών.
Αυτοί που σκότωσαν τον Άλκη είναι ξεκάθαρα δολοφόνοι, χουλιγκάνια, τραμπούκοι, κτλ.
Απάντησα νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα ξέπλυμα χουλιγκανισμού και ανέλυσα το σκεπτικό μου και αυτά που γνωρίζω ξεκάθαρα.
Μέσα στους χούλιγκαν υπάρχουν και μερίδες όλων αυτών των στοιχείων.
Αυτό είναι γεγονός καταγεγραμμένο και όχι ιδέα δική μου.
Όλα τα φασισταριά, οι νεοναζί, οι ακραίοι εθνικιστές, κτλ, βρίσκουν στέγη σε κλαμπ οργανωμένων γιατί μέσα από εκεί βρίσκουν έξτρα έδαφος δράσης.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να τα ξαναγράψω.
Εκτός αν δε γράφω σωστά ελληνικά.Έγραψα δε ότι οι συγκεκριμένοι της Δυναμό Ζάγκρεπ είναι φασίστες ναζί δηλωμένοι και μου λες ότι βάζω τον χουλιγκανισμό σε κουτάκια του ναζισμού.
Ε τι να πω.Ωραία είναι δηλωμένοι ναζί. Και είναι φονιάδες.
Το ερώτημα είναι οι άλλοι φονιάδες που ΔΕΝ είναι δηλωμένοι ναζί, αλλά μπορεί να είναι και αριστερούληδες, ή να είναι απολιτικοί, είναι χούλιγκαν και φονιάδες, ή τους ξεπλένουμε γιατί ο στόχος είναι να αναδείξουμε το ναζί και όχι το χούλιγκαν ?
Και αν εσύ το βλέπεις απλά ως αεκτζής, άλλοι το βλέπουν απλά ως αριστερούληδες και ευκαιρία να πατήσουν πάνω στον Νεκρό, μήπως και ξαναβρούν το χαμένο αριστερό ηθικό πλεονέκτημα που ποτέ δεν είχαν στην πραγματικότητα.
Εγώ όμως σαν παναθηναικός και φίλαθλος που έχω υποφέρει από τα δικά μας ρεμάλια, που έχουν μέσα ναζί και αριστερούς και παραβατικούς και είναι όλοι τους καλά αδερφάκια μέσα στον σύνδεσμο τους που μου κατέστρεψε την ομάδα και μου έκοψε το γήπεδο, γιατί όταν τους κράζαμε στο ΟΑΚΑ, έφευγαν αμέσως ομάδες καταδρομικές από την 1 και 35 και πήγαιναν στις άλλες θύρες να δείρουν όσους τους αποδοκίμαζαν. Προφανώς κανείς μας δεν μπορούσε να τα βάλει με συμμορίες και έτσι κέρδισαν.
Τώρα με την αριστερούλικη μαλακία περί ναζί και μόνο, πάλι τα χουλιγκάνια κερδίζουν και αυτό δεν θα το αφήσω ασχολίαστο έστω και αν χαλάω το αριστερό παραμυθάκι.
Η δεν θα υπήρχε φονικό, οπότε όποιος το λέει σκοτώνει πάλι τον Αλκη και τον Φιλόπουλο και τον Μιχάλη.
Ρε συ, έχω απαντήσει σε όλα. Τι με ξανά ρωτάς;
Πόσες φορές να απαντήσω;Δεν καταλαβαίνω αυτό το «αριστερούλικη μαλακία».
Έλεγες για κουτάκια, αλλά τελικά τα βάζεις εσύ, κατηγοριοποιώντας ως «αριστερούλικη μαλακία» την αναφορά σε ναζί και φασίστες.
Λες και δεν μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να αναφερθεί για αυτούς.
Ξεπερνάς με ευκολία λοιπόν το γεγονός με τους συγκεκριμένους και προσπαθείς να αναδείξεις περισσότερο πρόβλημα με αριστερούς στο χώρο των οργανωμένων, πιθανόν και γιατί δεν γουστάρεις τον αριστερό χώρο αν κρίνω από τα υποκοριστικά, τα «παραμυθάκια», κτλ.
Άραγε μήπως εδώ μπαίνει ο χουλιγκανισμός σε κουτάκια «αριστερούλικα» σύμφωνα με το σκεπτικό σου;
Και τέλος πάντων αν θες να μιλήσεις για «αριστερούλικα» φυντάνια στο χώρο των χούλιγκανς πες μας για ποιους αριστερούς μιλάς για να ξέρουμε.
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι που προσδιορίζονται ως αριστεροί. Είναι μεγάλο το εύρος.
Θέλεις να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο;
Για παράδειγμα και η 17Ν αριστεροί προσδιορίζονταν αλλά έτρωγαν κόσμο, έχοντας ξεκινήσει μια δικιά τους άρρωστη και ακραία μάχη.
Όμως είχε σχέση όλο αυτό με την κομμουνιστική θεωρεία;
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αυτό προσδιορίζεται όπως γουστάρει. Από κυβερνήσεις μέχρι όποιον θέλεις.
Κάντο λοιπόν πιο συγκεκριμένο.Δεν θα βγάλει κάπου αυτή η συζήτηση αλλά τέλος πάντων.
Δεν μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένο.
Οι χούλιγκαν, είτε ναζί είναι, είτε αριστεροί είναι, είτε απολίτικοι, είναι χούλιγκαν.
Και σαν χούλιγκαν πλακώνονται και σκοτώνουν κόσμο.
Οι Κροάτες ήρθαν εδώ ως ναζί για να εμπλακούν σαν πολιτική ομάδα, με άλλη πολιτική ομάδα ?
Τα παόκια που σκότωσαν τον Αλκη, τον σκότωσαν ως αριστεροί στο πλαίσιο πολιτικής αντιπαράθεσης ?
Το ραντεβού για μάχη στην Λαυρίου μεταξύ Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών που οδήγησε στον θάνατο του Φιλόπουλου, ήταν πολιτική μάχη ?
Ολα αυτά και πόσα ακόμα που ευτυχώς δεν κατέληξαν σε φονικά, ήταν επιθέσεις χούλιγκαν.
Οσο τις βγάζετε από το κάδρο για να κάνετε πολιτική σπέκουλα, σκοτώνετε πάλι τα θύματα, γιατί φαίνονται ως πολιτικά θύματα και όχι ως θύματα χουλιγκανισμού που είναι.
Δεν νομίζω ότι δεν γίνομαι κατανοητός.
Τουλάχιστον από όσους ΘΕΛΟΥΝ να το καταλάβουν.
Για όσους αγαπούν την σπέκουλα θα έχουν το ανάλογο τρολάρισμα.
Αλλωστε το να παίξεις με τον λαϊκισμό δεν είναι κάτι δύσκολο...
-
Βγαίνει ο άλλος και πετάει π@π@ριές, επεμβαίνει στα εσωτερικά του Ελληνικού κράτους και η κυβέρνηση μας πετάει χαρταετό αντί να του έχει απαντήσει άμεσα και να το έχει βάλει στη θέση του.
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο και η δήλωση του κροάτη, είναι ένα χαστουκάκι στον ποπούλη του Δία που έγραψε :
Δεν αναφερόμουν γενικά στον κροατικό λαό, αλίμονο. Στους συγκεκριμένους Κροάτες χούλιγκαν που είναι οπαδοί του Χίτλερ αναφέρομαι!!!
Οπότε μια χαρά το έχω γράψει...
Από την άλλη επί της ουσίας, η επέλαση των ναζί χούλιγκαν μια χαρά θεωρείται εγκληματική οργάνωση, ήτοι κακούργημα, άρα μια χαρά προφυλακίστηκαν.
Αυτή την απάντηση πρέπει να δώσει ο υπουργός δικαιοσύνης ή το πολύ ο ΥΠΕΞ στον κροάτη, όχι ο ΠΘ ώστε να τον υποτιμήσουν διπλωματικά για να καταλάβει ότι με κάποια πράγματα δεν παίζουν.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν ήταν φασίστες νεοναζί, ΔΕΝ θα τον σκότωναν.
Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθούν οι δεξιοί εγκέφαλοι, φιλικά προσκείμενοι και με διάθεση ξεπλυματος των νεοναζί, απ ότι δείχνει η κουβέντα...Αυτή η κουβέντα περί δύο άκρων, είναι μέγιστη ανοησία.
Ακόμα και κάποιος με εχθρικές προθέσεις (οπως τα παιδιά εδώ) στο υποτιθέμενο άλλο, αριστερό άκρο, ξέρει πως έχουν παραδώσει τα όπλα και έχει τελειώσει η βία απ τη μεριά τους μετά τον Β παγκόσμιο.
Δηλαδή απ το σημείο που ξεκίνησε η ακροδεξιά βία των νεοναζί, που συνεχώς αυξάνεται για δεκαετίες.Κανείς άλλος απ τους φασιστες νεοναζί δεν έχει το μίσος ή τη βία ως αυτοσκοπό. Η βία κάποτε για κάποιους που τους τοποθετούμε στην Αριστερά, αποτέλεσε μέσο επίτευξης κάποιων στόχων, αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός, όπως είναι για τα φασισταρια που χαϊδευετε και κρυφοχαίρεστε για την ύπαρξη και τα επιτεύγματα τους, προσπαθώντας να τους δικαιολογησετε και ξεπλύνετε με μπούρδες περί δύο άκρων κλπ.
Ωραία λοιπόν στο φόρουμ τελικά έχουμε κάποιον ανώτερο από τον Χριστό.
Τι έκανε ο Χριστός ανέστησε τον Λάζαρο που είχε πεθάνει μόλις 2-3 μέρες.
Ενώ τώρα τι βλέπουμε. Εχουμε ανάσταση του Αλκη μετά από τόσους μήνες και του Φιλόπουλου μετά από τόσες δεκαετίες.
Αφού αυτοί που τους σκότωσαν ΔΕΝ ήταν ναζί, άρα δεν τους σκότωσαν γιατί μόνο οι ναζί σκοτώνουν.Αντε να βρούμε και κάποιον που θα τα γράψει αυτά στο νέο ευαγγέλιο...
Τι περιμένουν τον Μεσσία οι Εβραίοι ? Μάλλον εδώ τον έχουμε...
Την 17Ν εμείς την τοποθετούμε στην αριστερά.
Τις δικές τους τοποθετήσεις και δηλώσεις, που τις ανέβαζαν όλο χαρά οι κεντροαριστερές και οι αριστερές φυλλάδες, τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στον Κουφοντίνα, δεν τις κάνουν αριστεροί.Οφθαλμαπάτη είναι.
Οπως και οι άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που αυτοπρσδιορίζονται στον αριστερό χώρο, δεν είναι έτσι κατά τους αριστερούληδες.
Σου λένε μην λερωθούμε εμείς, να λερώνουμε μόνο τους άλλους.
Τα δύο άκρα όσο και να σας πονάνε, υπάρχουν και είναι δίδυμα, ταυτόσημα, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Και τα δύο μισούν την Αστική Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα δικαιώματα.
Και οι δύο είναι φονιάδες...
Και μια και το βάζετε στην ζυγαριά, έχουμε ένα θύμα από τους φασίστες της ΧΑ και δεκάδες θύματα από τους αριστερούς μετά την μεταπολίτευση.
Επειδή η αριστερά μας τελείωσε στην Ελλάδα στις εκλογές, είπα να μην γράφω στην πολιτική, γιατί πλέον δεν έχει νόημα να χτυπάς τον πεσμένο στα σχοινιά, αλλά κάθε προσπάθεια ξεπλύματος του χουλιγκανισμού, θα στηλιτεύεται όπως της πρέπει.
Γιατί για 3 γονείς η ζωή τους τελείωσε, όταν τελείωσε η ζωή των παιδιών τους με τόσο άδικο τρόπο.
Είναι ύβρις στην μνήμη τους, η πολιτική σπέκουλα και σαν τέτοια θα αντιμετωπίζεται.
-
Θύματα έχουμε και από την αστική δημοκρατία που επικαλείσαι πολλά περισσότερα από ολα τα υπόλοιπα μέσω της αστυνομικής ασυδοσίας
-
@argosxolos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θύματα έχουμε και από την αστική δημοκρατία που επικαλείσαι πολλά περισσότερα από ολα τα υπόλοιπα μέσω της αστυνομικής ασυδοσίας
Στα ανέκδοτα αυτό δικαιωματικά...
Πέρα από την πλάκα όμως, όπου είχαμε τέτοιες περιπτώσεις, υπήρξε δικαστική έρευνα και τιμωρία.
Τώρα αν η αστυνομία έχει ασυδοσία, ή απλά αποφεύγει τα δύσκολα όπως είδαμε και στην περίπτωση των ναζί Κροατών χούλιγκαν, έγραψα όλα τα χαρακτηριστικά τους, για να ησυχάσουμε, είναι προς έρευνα. Γιατί εγώ νομίζω ότι η αστυνομία στα δύσκολα απέχει...
-
Ανέκδοτο τόσοι άνθρωποι;και μετά συζητάς σοβαρά εδώ για την απώλεια ανθρώπινης ζωής;
Ανέκδοτο ο Τεμπονέρας;ο Γρηγορόπουλος;ο Μαρίνος;ο Φραγκούλης των 20 ευρώ;
Βαριέμαι να νευριαζω αλλά αυτό που έγραψες είναι προσβολή στην ανθρώπινη ιδιότητα και οτιδήποτε άλλο έχεις πει στα μάτια μου ακυρώνεται
Πρεμουρα με την λέξη ναζί έχεις όχι κάτι άλλο....
Υ.γ Η αστυνομία απέχει όπου της πούνε να απέχει και συμμετέχει όπου της πούνε να συμμετέχει
Εγώ με την οποία εμπειρία μου σε γήπεδα έχω δει και τις δύο φάσεις
Αυτή που μας αφήνουν ελεύθερους και αυτή που δεν μπορούμε να πάμε ούτε για κατούρημα
Το συγκεκριμένο συμβάν με τα όσα έχω μάθει στην ζωή μου ηθελημένα αφήνεται να συμβεί
Το γιατί δεν θα το μάθουμε ποτέ γιατί εμπλέκεται και η αστική δημοκρατία -
Αυτοί που αναφέρεις ελέχθηκαν δικαστικά οι φόνοι τους ?
Αποδόθηκε δικαιοσύνη ?
Μιλάς για κρατική βία λες και ζούμε σε αυταρχικό καθεστώς και όχι σε Αστική Δημοκρατία ?
Και την εξισώνεις με τους ΧΑ και την 17Ν ?
Και επειδή θα βγω για βόλτα και καφέ να κάνω μία ερώτηση.
Ο τυπακος που πυροβόλησε στο Μοναστηράκι μέσα στον κόσμο και είχαμε ευτυχώς μόνο ένα ελαφρύ τραυματισμό τουρίστα, αν τον ξάπλωναν οι αστυνομικοί θα επρόκειτο περί αστυνομικής βίας;
Και μάλιστα με το επιβαρυντικό στοιχείο ότι ο πιστολέρο ήταν αριστερός;Γιατί λίγο περίεργα μας τα λέτε.
-
Πιτζιπιτζίδη, σύνταξη ή είσαι grounded πλέον;
Σε κάθε περίπτωση, πότε θα ρθεις για τσιπουράκι;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2