-
Όχι. Σε διαβούλευση δεν είναι το νομοσχέδιο. Σε διαβούλευση είναι οι τροποποιήσεις σε άρθρα του νομοσχεδίου για την άρση περιορισμών όσων Ελλήνων βρίσκονται στο εξωτερικό και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.
Στο νομοσχέδιο υπάρχουν ρητά προϋποθέσεις για το ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου.
-
Ποιες ειναι οι νεες προϋποθέσεις;
Τι περιορισμοί υπήρχαν και καταργήθηκαν;
-
Στο ίντερνετ υπάρχει το νομοσχέδιο και οι τροποποιήσεις. Όποιος θέλει ψάχνει, διαβάζει, μαθαίνει.
Το σίγουρο είναι ότι αν παρέμενα μόνιμα στις ΗΠΑ το 2005, με το νέο νομοσχέδιο θα μπορούσα να ψηφίζω για τις Ελληνικές εκλογές, αφού θα ήμουν Έλληνας πολίτης και εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους.
Προφανώς αυτή η δυνατότητα, δεν αρέσει σε όλους, αφού θα ήμουν πολλά χρόνια εκτός Ελλάδας, παρόλο που ίσως ερχόμουν Ελλάδα κάθε τρεις και λίγο.Και επί προσωπικού, αν παρέμενα στις ΗΠΑ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να τρέχω σε προξενεία να ψηφίσω για τις Ελληνικές εκλογές. Αλλά έτσι σκέφτομαι εγώ. Άλλοι που ζούνε στο εξωτερικό ίσως σκέφτονται διαφορετικά. Δεν γνωρίζω.
-
Δεν μπορώ να το βρω μπορείς να μας δώσεις το λινκ που το διαβασες;
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξενιτεύτηκαν λόγω αριστεράς ενώ η αριστερά δεν έχει κυβερνήσει ποτέ στην Ελλάδα
Τρικυμία εν κρανίω Πίπη μου!Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα εσυ!
Από το 2015 μέχρι το 2019 που ήσουν?
Αυτά τα ψέματα σας λένε και τους πιστεύεται?Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα Πίπη, δικό σας συνεταιράκι είναι, ευρωταγμένο, ΝΑΤΟικό, Αμερικανόφιλο και μαζί ψηφίζατε από όσο θυμάμαι τα μνημόνια, τις περικοπές, τη διάλυση του ΕΣΥ, την καταστροφή των εργασιακών, τις εργαλειοθήκες ΟΟΣΑ και όλες αυτές τις κινήσεις με σκοπό τη φτωχοποίηση της χώρας. Μαζί και το κλείσιμο μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, μαζί τώρα και στη στήριξη του καθεστώτος Ζελένσκι. Καλή προσπάθεια να μας τον φορτώσετε τον κολλητό στο δίπολο "καλός μπάτσος/κακός μπάτσος" αλλα ευτυχώς αντιλαμβανόμαστε βασικά πράγματα.
-
Εμπρός λαέ μην τους φοβηθείς...
Youtube Video -
Δυστυχώς δεν μπορώ βρω το νομοσχέδιο.
@storm ποσταρε το λινκ
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm ποσταρε το λινκ
Βρε συ Lap...
Έχεις βρει τα μύρια όσα και δεν βρήκες αυτό?
Είπα να αφιερώσω 30 δευτερόλεπτα από τη ζωή μου, αν και δεν ασχολούμαι με το νήμα πλέον...
-
Όσο εμείς οι Τζανετάκοι καρπαζοεισπρακτορεα του Αυτιά και του Άδωνι συζητάμε για το πολύ σοβαρό θέμα του αν θα πρέπει να ψηφίζει ο τρίτης γενιάς Πορτόκαλος από το Νιου Τζέρσι, η φωτιά στη Ρόδο καίει 5η μέρα και τα πετσωμενα έχουν εξαφανίσει το θέμα.
-
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm ποσταρε το λινκ
Βρε συ Lap...
Έχεις βρει τα μύρια όσα και δεν βρήκες αυτό?
Είπα να αφιερώσω 30 δευτερόλεπτα από τη ζωή μου, αν και δεν ασχολούμαι με το νήμα πλέον...
Έλα ντε, δεν μου το έβγαζε το google, σε ευχαριστώ
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσο εμείς οι Τζανετάκοι καρπαζοεισπρακτορεα του Αυτιά και του Άδωνι συζητάμε για το πολύ σοβαρό θέμα του αν θα πρέπει να ψηφίζει ο τρίτης γενιάς Πορτόκαλος από το Νιου Τζέρσι, η φωτιά στη Ρόδο καίει 5η μέρα και τα πετσωμενα έχουν εξαφανίσει το θέμα.
Τόσο εξαφανισμένο που ταυτόχρονα το βλέπω σε Alpha στις ειδήσεις και Σκάι σε έκτακτο. Άλλωστε δεν συμβαίνει στην Αττική όπου και σπίρτο να ανάψει βγαίνει έκτακτο…
-
Τον τελευταίο καιρό, βρίσκω πιο ενδιαφέρον στην πολιτική να κάνω ή να μην κάνω λάικ στα σχόλια, παρά να γράφω...
-
Όπως την βρίσκεις. Εμάς τι μας νοιάζει;
-
Δεν είπα ότι σας νοιάζει...
Είπα τι βρίσκω εγώ πιο ενδιαφέρον... -
Καλά κάνεις
-
Αν κάποιος πρότεινε στους ΑΜΑΝ τότε που έκαναν τις γνωστές εκπομπές τους να συμπεριλάβουν στο σενάριο ενός από τα σκετς τους τα παρακάτω εν είδη σάτιρας σίγουρα θα έτρωγε φαπα.
Κι όμως είναι αληθινά!!!!
-
Ξενιτεύτηκαν λόγω αριστεράς ενώ η αριστερά δεν έχει κυβερνήσει ποτέ στην Ελλάδα
Τρικυμία εν κρανίω Πίπη μου!Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα εσυ!
Από το 2015 μέχρι το 2019 που ήσουν?
Αυτά τα ψέματα σας λένε και τους πιστεύεται?Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερό κόμμα Πίπη, δικό σας συνεταιράκι είναι, ευρωταγμένο, ΝΑΤΟικό, Αμερικανόφιλο και μαζί ψηφίζατε από όσο θυμάμαι τα μνημόνια, τις περικοπές, τη διάλυση του ΕΣΥ, την καταστροφή των εργασιακών, τις εργαλειοθήκες ΟΟΣΑ και όλες αυτές τις κινήσεις με σκοπό τη φτωχοποίηση της χώρας. Μαζί και το κλείσιμο μεταναστών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, μαζί τώρα και στη στήριξη του καθεστώτος Ζελένσκι. Καλή προσπάθεια να μας τον φορτώσετε τον κολλητό στο δίπολο "καλός μπάτσος/κακός μπάτσος" αλλα ευτυχώς αντιλαμβανόμαστε βασικά πράγματα.
Καλό το παραμύθι!!! Ο συριζα δεν είναι αριστερό κόμμα!
Με αυτά σας βάζανε για ύπνο σχεδόν 5 χρόνια?
Όπου και να τα πεις αυτά, θα σας πάρουνε με τις πέτρες.
Μάλλον…. τραβά πες τα στην Κουμουνδούρος να δούμε τι θα σου πουν!
Κάτι έλεγες για τρικυμίες στο κεφάλι πριν…Ασ'το ρε Πίπη...Μη γράφεις άλλο. Ασ' το να πάει στο καλό.
Αν τα επιχειρήματα είναι "πήγαινε στην Κουμουνδούρου να σου πουν", τότε καταλαβαίνω μέχρι που φτάνεις. -
Εμείς γελάμε προς το παρόν που νομίζετε οτι ένα ευρωταγμένο κόμμα, Μνημονιακό, ΝΑΤΟικό, με ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ, διάλυση ΕΣΥ και εργασιακών, συντάξεις φιλοδώρημα, στρατόπεδα συγκέντρωσης και λαρυγγάτες στο Κεφάλαιο είναι αριστερό επειδή το λένε ο....Μπουμπούκος και ο Άρης με το Μπάμπη. Πραγματικά πρέπει να μαζέψουμε τα μαργαριτάρια σας!
-
Σημασία έχουν ΜΟΝΟ οι ΠΡΑΞΕΙΣ, όχι τα λόγια σε ένα κωλόχαρτο. Δεν το έμαθες από εμένα!
-
Aυτά που γίνονται στη Ρόδο, θα είναι φοβερή διαφήμιση για τη χώρα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2