-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιος να το περίμενε!
Όπως και ότι θα τον δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες οι Νεοδημοκράτες, μόλις γλύψει το κουντουπιέ της παντοφλίτσας του Μητσοτάκη...Καθόλου απίθανο αφού είναι κολλητός με τον Άδωνη.
-
Λοβέρδος Japan ανταλλακτικά στην Φραντζή...
Λοβέρδος στην Βουλή...
Λοβέρδος τώρα και στην Ευρωβουλή...Λοβέρδος. Ένα όνομα, 100 χρόνια εγγύηση...
-
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το εντυπωσιακό για μένα είναι το "Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν στη σύλληψή του."
Άρα έφτασαν γρήγορα,
Εμένα τρεις φορές έχουνε μπει στο σπίτι μου. Καμιά από τις τρεις δεν ήρθε γρήγορα η αστυνομία, αντιθέτως και τις τρεις ήρθαν...την άλλη μέρα!
Σύλληψη;;; Ούτε γι αστείο.ΥΣ: δεν ήμουνα εγώ γιατί εγώ θα πήγαινα με σφυρί. Ή δρεπάνι .
Αν ήσουνα κομμουνιστής θα το ξερε η Αστυνομία το σπίτι και θα έφτανε αμέσως...
-
Και πού ξέρει η αστυνομία τι είμαι και τι δεν είμαι;
Μαζί μπαίνουμε στο παραβάν;
Μόνο εσύ "ξέρεις".Τώρα υποτιμάς την Αστυνομία.
Λες να μην ξέρει ποιοι είναι κομμουνισταί ή ποιοι είναι Χρυσαυγίται;
Κι αν δεν το ξέρει η Αστυνομία, της το λέει η ΕΥΠ.Αλήθεια τώρα τι θα γίνει με τους Χρυσαυγίτες που είχαν λουφάξει για καιρό, κι άρχισαν να ξαναβγαίνουν απ τα λαγούμια τους, τώρα που απ τη καροτόσουπα το γύρισαν στον μέλανα ζωμό;
-
Η αστυνομία ξέρει γιατί το ΚΚΕ κατι λεει για αμυντικούς ιμπεριαλιστικούς πολέμους ένοπλη αυτοοργάνωση κλπ επαναστατικά
βλακείες είναι βέβαια αλλα ας τους έχουμε υπόψη μη κάνουν καμμία κουτσουκέλα για το καλό τους -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ποιος απο εσας ηταν? ε?
https://www.protothema.gr/politics/article/1389333/kke-andras-me-tsekouri-kai-variopoula-epitethike-sta-grafeia-ston-perisso/Ο Βορίδης που είναι υπνοβάτης
-
Δεν είναι μόνο ο Άντυ με αρχαίο Άουδι...
-
Άμα θέλει Q7 ο Αλ6, γι' αυτό φώναζε να μειωθεί ο ΦΠΑ στη βενζίνη. Κι εγώ που νόμιζα ότι τον έπιασε ο πόνος για το λαό.
Θα του βγάλουν κάθε μήνα κι ένα βασικό μισθό για τα καύσιμα από τον προυπολογισμό? Και λίγα λέω.
-
4200cc με 350 ίππους ο αριστερός οικολόγος.
17,83% πήρε στις εκλογές; Καλά να πάθουν αυτοί που τον ψήφισαν.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
4200cc με 350 ίππους ο αριστερός οικολόγος.
17,83% πήρε στις εκλογές; Καλά να πάθουν αυτοί που τον ψήφισαν.
Είπαμε: αριστεροί με τα λεφτά των άλλων και στις τσέπες των άλλων πάντα. Όχι για τον εαυτό τους φυσικά!!
-
O Tσίπρας ΔΕΝ είναι αριστερός όμως οπότε δε βρίσκω ανακολουθία ανάμεσα την αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου και στο κόμμα που υποστήρίζει/ε. Ίσα ίσα που ακολουθεί πιστά τη γραμμή γλειψίματος της γερμανικής μπότας με το Q7.
-
Ο ένας δεν είναι αριστερός, ο άλλος δεν είναι αριστερός, ο παραδίπλα δεν είναι αριστερός ... τελικά ποιος είναι αριστερός;
Υπάρχει κανένας αριστερός στην πολιτική σκηνή ή όλοι είναι κεντρώοι, δεξιοί, ακροδεξιοί και νεοναζιστές;
Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ π.χ. είναι αριστεροί ή όχι;
Να μάθω και εγώ ο καψερός ποιοι τελικά είναι οι αληθινοί αριστεροί.
Εντάξει, για τους κομμουνιστές ξέρω.
Γνήσιοι είναι μόνο του Περισσού.
Οι άλλοι κουκουέδες κατούρησαν στην βαθειά πηγάδα... -
Oσοι δρουν μέσα σε ευρωμνημονιακό και ΝΑΤΟικό πλαίσιο με ευρώ πάση θυσία κτλ. ΔΕΝ είναι αριστεροί. Οι διαχειριστές της μιζέριας του λαού που το πολύ πολύ να πετάξουν ένα ξεροκόμματο, και το ένα μέρος του ψευτοδιπόλου καλός μπάτσος/κακός μπάτσος, ΝΔ/ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, δλδ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστεροί. Όλα αυτά τα αναχώματα είναι απλά άμυνες του κεφαλαίου. Αριστεροί είναι όσοι θέλουν και προσπαθούν για ρήξη με αυτά τα μορφώματα και τον καπιταλισμό γενικότερα. Απλά τα πράγματα.
Αν ήταν αριστερός, θα έβλεπες κάποια ανακολουθία;
Προσωπικά όχι αλλα δεν έχω φάει το παραμύθι σαν τους δεξιούς οτι ΕΝΤΟΣ καπιταλιστικού πλαισίου πρέπει οι αριστεροί να ζουν σαν τον Ιωάννη το Βαπτιστή.
-
Μιλάω για την ανακολουθία που θεωρούν τα μέλη του φόρουμ οτι υπάρχει. Ρε συ φρουτόκρεμα πρέπει να τα κάνω όλα πια; Νια νια για παιδάκια; Κάνε μια προσπάθεια.
-
Ε προφανώς δεν καταλαβαίνεις. Όλο αυτό ξεκινά από 2 πεποιθήσεις των δεξιών που είναι αστείες το λιγότερο.
- Ότι ο Τσίπρας είναι αριστερός παρόλο που οι πράξεις δείχνουν το αντίθετο
- Ότι οι αριστεροι πρέπει να ζουν φτωχικά με βάση μια παλιομοδίτικη ιδέα που έχουν στο μυαλό.
Ο Τσίπρας δεν είναι αριστερός όμως οπότε ακόμα και με τα δικά τους κριτήρια δεν υπάρχει ανακολουθία πράξεων. Με τα δικά μου, εφόσον δε δέχομαι οτι οι αριστεροί πρέπει να ζουν σαν ερημίτες πάμπτωχοι, ακόμα και να ήταν αριστερός, δεν υπάρχει ανακολουθία έτσι και αλλιώς.
Επόμενο βήμα είναι να στο ζωγραφίσω, δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μιλάω για την ανακολουθία που θεωρούν τα μέλη του φόρουμ οτι υπάρχει. Ρε συ φρουτόκρεμα πρέπει να τα κάνω όλα πια; Νια νια για παιδάκια; Κάνε μια προσπάθεια.
μαραντονα κανεις ενα λαθος
ειναι το κοινο απο κατω που ειναι λαθος
ασε τους με τα τοστ απο το λιντλ
και πολυ ειναι -
Εκείνες οι λεπτές φέτες ζαμπόν και γαλοπούλα καπνιστή απ τη φίρμα του Λιντλ στο πακέτο 400γρ, αυτή η μικρή πολυτέλεια, δεν πρέπει να λείπει από κανένα τριάρι σπίτι της Μεσαίας Τάξης, είναι το καλύτερα ξοδεμενο μάρκετ πας... Να τρωνε οι μεσαιοταξίτες και να ευχαριστούν τη Παναγιά που ξεφύγαμε απ τη Σοβιετία που τρώγανε γκοτζίλα με το δελτίο.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προσωπικά όχι αλλα δεν έχω φάει το παραμύθι σαν τους δεξιούς οτι ΕΝΤΟΣ καπιταλιστικού πλαισίου πρέπει οι αριστεροί να ζουν σαν τον Ιωάννη το Βαπτιστή.
Προφανώς και πρέπει να ζουν έτσι, αλλιώς είναι μόνο κατ' όνομα. Είναι σαν να μου λές ότι ένας είναι τίμιος, αλλά κλέβει επειδή υπάρχουν κλέφτες ένα γύρω, αλλά στην πραγματικότητα τίμιος είναι, μην τον βλέπεις που κλέβει!
Μεγαλυτεροι υποκριτές από τους πλούσιους αριστερούς δεν υπάρχουν!! Βέβαια για να είσαι αριστερός, πρέπει να είσαι πλούσιος, αλλιώς δεν βγαίνει το αφήγημα. Όταν πρεσβεύεις κάτι το πρεβεύεις με τις πράξεις (όπως λες π.χ για τον Συριζα) και όχι με τα λόγια. Στα λόγια όλα εύκολα ειναι!!
Τέλος, άλλο πράγμα αριστερά, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλο πράγμα κομμουνισμός που είναι αυτό που περιγράφεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2