-
οι δημοσκόποι είναι σαν τους σεισμολόγους.
στην επόμενη δεκαετία θα κάνει κάπου σεισμό στην Ελλάδα.
-
Πιθανόν να επηρεάσει την ψήφο στα μικρά κόμματα η κατάσταση και να θέλει ο κόσμος να σιγουρέψει ότι θα έχουμε κυβέρνηση αύριο το βράδυ.
-
ΝΙΚΗ- Βελόπουλος προλαβαίνουν να αποσυρθούν απο τις εκλογές ;
Βλέπω να έχουμε δυο ακόμα αρχηγούς κόμματος στην φυλακή παρέα με τον Μιχαλολιάκο ... -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θα αναφερθώ στο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν πλέον τι είναι.
Σκέφτομαι όμως αν τα καταστατικά δεν έχουν καμιά σημασία, τότε αμέσως-αμέσως και το καταστατικό του ΚΚΕ ή και της Χρυσής Αυγής ή και των άλλων κομμάτων είναι μούφα. Κοροϊδεύουν το κόσμο.
Αν το πω αυτό σε μέλος ή σε ψηφοφόρο του ΚΚΕ θα πέσει να με φάει.
Ένας από τους λόγους που δεν ψηφίζω ΚΚΕ, το θεωρώ ανάχωμα οργής του λαού, αν και ιστορικό κόμμα, πλέον έχει γίνει πολύ soft για τα γούστα μου. Και η ΧΑ από την πλευρά της κρατάει τα μπόσικα στο "πατριωτικό" ή φασιστικό κοινό και το μαντρώνει ωστε να μην εκφραστεί με άλλο τρόπο που θα "πονέσει" το σύστημα παραπάνω, πχ. γενικευμένη απεργία διαρκείας. Mε κλανιές τύπου "5-6 ώρες ή 1-2 μέρες" ή με απλά προσέλευση για ψήφο στο εκλογικό τμήμα δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Άρα στο θέμα μας ναι, όπως ξαναείπα, τα καταστατικά δεν έχουν πλέον σημασία. Σημασία έχουν μόνο οι πράξεις ενός κόμματος.
-
https://m.youtube.com/watch?v=WYuDGnIVOdQ
Πάντως στο τελείωμα.του βίντεο δείχνει είναι ότι δεν έχει πολύ κόσμο...δεν γεμίζει καν τον δρόμο μεταξύ πλατειας και της Ερμού.
Ίσως για αυτό πήραν τις σημαίες, ώστε να φαίνονται περισσότεροι.
Για να δούμε τι θα δούμε...Υ.Γ: ε ρε και να είχε φάει κανένας λευκός, Έλληνας της κοπέλα στην Κω...τώρα δεν ασχολείται κανένα κίνημα.
Μέχρι και υπονοούμενα άφησαν οι δημοσιογράφοι ότι έκανε βίζιτες. Σκεφτείτε να το ψελλίζε άλλος αυτό για γυναικα θύμα από λευκό και δη Έλληνα. Η υποκρισία περισσεύει ξεκάθαρα. -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θα αναφερθώ στο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν πλέον τι είναι.
Σκέφτομαι όμως αν τα καταστατικά δεν έχουν καμιά σημασία, τότε αμέσως-αμέσως και το καταστατικό του ΚΚΕ ή και της Χρυσής Αυγής ή και των άλλων κομμάτων είναι μούφα. Κοροϊδεύουν το κόσμο.
Αν το πω αυτό σε μέλος ή σε ψηφοφόρο του ΚΚΕ θα πέσει να με φάει.
Ένας από τους λόγους που δεν ψηφίζω ΚΚΕ, το θεωρώ ανάχωμα οργής του λαού, αν και ιστορικό κόμμα, πλέον έχει γίνει πολύ soft για τα γούστα μου. Και η ΧΑ από την πλευρά της κρατάει τα μπόσικα στο "πατριωτικό" ή φασιστικό κοινό και το μαντρώνει ωστε να μην εκφραστεί με άλλο τρόπο που θα "πονέσει" το σύστημα παραπάνω, πχ. γενικευμένη απεργία διαρκείας. Mε κλανιές τύπου "5-6 ώρες ή 1-2 μέρες" ή με απλά προσέλευση για ψήφο στο εκλογικό τμήμα δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Άρα στο θέμα μας ναι, όπως ξαναείπα, τα καταστατικά δεν έχουν πλέον σημασία. Σημασία έχουν μόνο οι πράξεις ενός κόμματος.
Συμφωνώ σε όλα, για αυτό και εγώ απέχω εντελώς από τι κάλπες...
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μέχρι και υπονοούμενα άφησαν οι δημοσιογράφοι ότι έκανε βίζιτες.
Αξιοσέβαστοι δεξιοί σε διάφορα πάνελ άφησαν αυτό το υπονοούμενο.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ δεν κάθομαι να παρακολουθω τα πάνελ η τα μεσημεριανά για να δω ποιος το είπε.
Σε κάθε περίπτωση δεν σχολιάστηκε από κανέναν, κανένα κίνημα "κάμια γυναίκα μονη" και πάει λέγοντας. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ δεν κάθομαι να παρακολουθω τα πάνελ η τα μεσημεριανά για να δω ποιος το είπε.
Σε κάθε περίπτωση δεν σχολιάστηκε από κανέναν, κανένα κίνημα "κάμια γυναίκα μονη" και πάει λέγοντας.
Το μαμησαν και αυτό το κίνημα οι δεξιοί , δεν υπάρχει, τους συκοφαντούν τοσο καιρό για δικαιωματιστες , πληρωμένους , Σόρος, πουστρακια , LGBTQ , πολεμούν την ορθοδοξία μας κλπ.Θα τα σιαξει όλα ο Μητσοτάκης τώρα , δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
-
Καλά δεν ήταν και κορίτσι για "παντρειά" που λέγανε οι γιαγιάδες μας. Στον μπαγκλαντεσιανό έψαχνε να αγοράσει ναρκωτικά. Επιβεβαιωμένο αυτό. Δυστυχώς αυτό την έφαγε. Σε κάθε άλλη περίπτωση αν κοίταζε την δουλειά της και την διασκέδασή της με τον σύντροφό της σε νόμιμα πλαίσια τώρα θα συνέχιζε την ζωή της.
-
Και σύνοδος να ήταν, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να έχει αυτό το φρικτό τέλος…ήμαρτον δηλαδή…
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. και -
Δεν υπονόησα επουδενί κάτι τέτοιο. Αλλο είπα.
-
Δεν ήταν απάντηση προς εσένα προσωπικά φίλτατε.…ούτε υπονοώ ότι είπες κάτι τέτοιο,αλίμονο….γενικά σε όλους όσους λένε διάφορα για την προσωπική της ζωή πήγαινε…
-
Οχι. θα το έγραφα ούτως ή άλλως για να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
-
@lap. Διάβασέ το και σχολίασέ το. Με απλά λόγια. Μην αρχίσεις τις οικονομικές θεωρίες.
https://www.capital.gr/arthra/3722829/emmones-gia-ti-forodiafugi-kai-sosialmania/Αναφέρω τα συμπεράσματα, όπως τα κατάλαβα.
-
Το 60% του ΑΕΠ της Ελλάδας είναι κράτος. Που πρέπει να φτάσει για να είμαστε ευχαριστημένοι? Στο 80%, 90%? Είμαστε ήδη μια μικρή Σοβιετία, να το επισημοποιήσουμε κιόλας.
-
Η μέση φοροδιαφυγή σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες είναι περίπου 20%. Στην Ελλάδα είναι παραπάνω?
-
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που φορολογεί σαν τη Δανία και παρέχει υπηρεσίες Κονγκό. Είναι ψέμματα ή υπερβολή?
-
Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι η φοροδιαφυγή! Ίσως η φοροδιαφυγή να ευθύνεται για το ότι η οικονομία της Ελλάδας δεν έσκασε σαν καρπούζι μετά από 15 χρόνια λιτότητας και 24% ΦΠΑ!
-
Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι σοσιαλμανιακοί πολιτικοί που βλέπουν το 60% του ΑΕΠ να είναι Κράτος και λένε ότι το Κράτος χρειάζεται και άλλα έσοδα για να πετάξει.
-
Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το ποσοστό του κράτους στο ΑΕΠ, να μειώσει τις δαπάνες σε άχρηστα πράγματα.
-
Έχουμε ανάγκη ως χώρα να δημιουργείται παραπάνω πλούτος στην οικονομία μας!
ΔΕΝ έχουμε ανάγκη να μαζέψουμε φόρο εισοδήματος από τα λεφτά μιας φέτας ψωμί του κάθε κακομοιριασμένου, για να τα επαναδιαθέσει το Κράτος, και από το 60% του ΑΕΠ Κράτος να φτάσει 90%!
Και το επικό κλείσιμο:
Η λύση είναι η φιλελευθεροποίηση της οικονομίας, όπως διαπίστωσε και η Σουηδία στην εγκατάλειψη της σοσιαλμανίας της τη δεκαετία του ‘90, και οι ΗΠΑ δέκα χρόνια νωρίτερα με τον Ρέηγκαν που βρήκε πληθωρισμό στο Θεό, και η Βρετανία την ίδια εποχή με την Θάτσερ και το ΔΝΤ.
Πάρτε τα μέτρα σας, και μακριά από φορολάγνους και σοσιαλμανείς, γιατί θα ξαναέχουμε την κατάληξη του 2010. Και σταματήστε επιτέλους να μιλάτε για το φόρο εισοδήματος, όταν αποτελεί λιγότερο από το 10% όσων εισπράττει το κράτος με χίλια ονόματα και τίτλους! -
-
Αηδίες πραγματικά, Βερούτης και κάπιταλ ρε γμτ, τι ερχεται μετά, ο Κώστας Στούπας "τικ τικ το ρολογάκι της αριστεράς"; Μακροβούτι δλδ στον υπόνομο.
Η λύση προφανώς είναι να μην τρώνε οι γαλαζοπράσινες ακρίδες με 17 μασέλες το δημόσιο χρήμα, να μη διορίζονται κολλητάρια χωρίς πτυχίο, να μη γίνονται "έργα" με προυπολογισμό μικρού κράτους, να μη γίνονται ανακεφαλαιοποιήσεις, να μην προσλαμβάνουμε χωρίς λόγο μπάτσους συνέχεια και διάφορα άλλα, ωστε να διοχετευθεί το κρατικό χρήμα στις δομές που το χρειάζονται, είτε λέγονται νοσοκομεία, είτε σχολεία κτλ.
Αν θέλετε βέβαια να τελειώσετε τη χώρα μια ώρα αρχύτερα από κλασικό δεξιό ιδεολογικό κόλλημα με "σοσιαλμανίες", "Σοβιετίες" και λοιπές ανυπόστατες μπαρούφες επιπέδου Μπουμπούκου όταν η Ελλάδα δεν έχει κανένα safety net σε περίπτωση ασθένειας ή απόλυσης, η καλύτερη λύση είναι να μειώσετε και άλλο τις κρατικές δαπάνες, ήδη τα νοσοκομεία κατέρρευσαν εν μέσω κόβιντ, οι συντάξεις είναι πλέον χαρτζηλίκι,, το επίδομα ανεργείας δε φτάνει ούτε για 1 εβδομάδα κτλ. Αν ο λαός το αποφασίσει βέβαια μαζί του, αλλά από εμένα όπως έχω ξαναπεί η αλληλεγγύη τέλος. Μην ακούσω μετά παράπονα. -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αηδίες πραγματικά, Βερούτης και κάπιταλ ρε γμτ, τι ερχεται μετά, ο Κώστας Στούπας "τικ τικ το ρολογάκι της αριστεράς"; Μακροβούτι δλδ στον υπόνομο.
Η λύση προφανώς είναι να μην τρώνε οι γαλαζοπράσινες ακρίδες με 17 μασέλες το δημόσιο χρήμα, να μη διορίζονται κολλητάρια χωρίς πτυχίο, να μη γίνονται "έργα" με προυπολογισμό μικρού κράτους, να μη γίνονται ανακεφαλαιοποιήσεις, να μην προσλαμβάνουμε χωρίς λόγο μπάτσους συνέχεια και διάφορα άλλα, ωστε να διοχετευθεί το κρατικό χρήμα στις δομές που το χρειάζονται, είτε λέγονται νοσοκομεία, είτε σχολεία κτλ.
Αν θέλετε βέβαια να τελειώσετε τη χώρα μια ώρα αρχύτερα από κλασικό δεξιό ιδεολογικό κόλλημα με "σοσιαλμανίες", "Σοβιετίες" και λοιπές ανυπόστατες μπαρούφες επιπέδου Μπουμπούκου όταν η Ελλάδα δεν έχει κανένα safety net σε περίπτωση ασθένειας ή απόλυσης, η καλύτερη λύση είναι να μειώσετε και άλλο τις κρατικές δαπάνες, ήδη τα νοσοκομεία κατέρρευσαν εν μέσω κόβιντ, οι συντάξεις είναι πλέον χαρτζηλίκι,, το επίδομα ανεργείας δε φτάνει ούτε για 1 εβδομάδα κτλ. Αν ο λαός το αποφασίσει βέβαια μαζί του, αλλά από εμένα όπως έχω ξαναπεί η αλληλεγγύη τέλος. Μην ακούσω μετά παράπονα.Μαραντόνα παράπονα μόνο από τους ΚΚΕ-δες μπορεί ν' ακούσεις. Γιατί σου έκαναν καμάκι να τους ψηφίσεις κι απ' ότι κατάλαβα τους έριξες χιλόπιτα.
Ή όχι? -
Δηλαδή αν δεν είσαι κοινωνιοπαθής (sociopath) τότε είσαι σοσιαλμανής
-
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή αν δεν είσαι κοινωνιοπαθής (sociopath) τότε είσαι σοσιαλμανής
Γαμησε τα...
Η μαλακια πάει σύννεφο...Αυτή θα είναι η σκληρή πραγματικότητα μας από μεθαύριο, θα ακουμε συνέχεια τέτοιες μπαρουφες ...
-
Άντυ μου παράπονα θα ακούσω από τους καρμοίρηδες που την είδαν μεσαία τάξη με ένα δυαράκι στο Μαρούσι και μισθό 1400 ευρώ σε πολυεθνική γαλέρα, και οταν καταλάβουν το ολέθριο λάθος τους να ταυτίζουν τα συμφέροντά τους με τη "φαμίλια" θα αρχίσουν τα "μα που είναι το κράτος; Εγώ γιατί πληρώνω φόρους; Γιατί βάλανε τη γιαγιά σε ράντζο στον Ευαγγελισμό" κτλ. Τότε θα είναι αργά για δάκρυα όμως.
Ναι οι ΚΚΕδες από εμένα έχουν χυλόπιτα αλλά κλάιν, έχουν ένα στάνταρ κοινό και με μικρές αυξομειώσεις εκεί παραμένουν, 5,5 - 8%.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2