-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πως κανείς αναφορά στον εαυτό σου;;;; Την πλατφόρμα μου μέσα.;;;;;
Δε χρειάζεται κανένα report. Κάνε μια ολιγοήμερη αρσενική αποχή από μόνος σου να ξελαμπικάρεις και να επανέλθεις με το καλό σου πρόσωπο γιατί έχεις ξεφύγ και το ξέρεις..
Με όλο τον κόσμο τσακώνεσαι και όχι δεν είναι στραβός ο γυαλός..
Έχω ξεφυγ;;;;; ( Σαν την γνωστή διαφήμιση )
Χαχαχα
Μάστορα, είναι γενικότερη η κρητική αφορμή ήταν η νεότερη απαξιωση
Έχουμε και λέμε.....Έχει κάποιος γνώμη για ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενώ δεν έχει οδηγήσει ηλεκτρικο αυτοκίνητο
Έχει κάποιος γνώμη για τα κουβαδάκια και τα αυτοκίνητα του λαού απαξιώνοντας τα, χωρίς να υπολογίζει την δυσκολία του να αγορασεςι ένα κουβαδάκι στην σημερινή Ελλάδα.
Έχει κάποιος γνώμη για το κόστος κίνησης και πως δεν πρέπει να απασχολεί κάποιον πετρολχεντ, ενώ δεν έχει άλλα έξοδα διαβίωσης.
Έχει κάποιος γνώμη για τις δυσκολίες στην ζωή των νέων ενώ δεν τις περνά.Παράλληλα, απαξιώνει συνεχώς την άποψη και την προσωπικότητα αυτού που την αναφέρει, που έρχεται σε αντίθεση με αυτες τις τοποθετήσεις. Και μάλιστα σε βαθμό γελοιοποίησης να ζητά από όλους τον αποκλεισμό των απόψεων αυτών με τεχνικό τρόπο. Δηλαδή με καθολικό block
Και μετά όταν έρχεται η κριτική σε αυτά τα χαρακτηριστικά που στηρίζονται στις δηλώσεις του συνομιλητή, τότε εγώ έχω το πρόβλημα!
Όχι οι υπόλοιπο που δεν εκφράζουν αυτό που σκέφτονται;
Υ.γ εάν δεν ισχύουν αυτά που λέω ζητώ συγνώμη, εάν όμως ισχύουν η κριτική μου παραμένει.
Γράψε και εσύ τον δικό σου αντίλογο χωρίς να προκαλείς προσωπικά αν δεν σε προκαλέσουν. Γιατί έτσι και δίκιο να έχεις το χάνεις. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο ορισμένες φορές όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι υπερβολικός και δεν αξίζει.
Κάνε ότι καταλαβαίνεις, λαπ είσαι
-
Τεσπά περιμένω την τιμωρία μου για την απρέπεια μου από την διαχείριση.
Φάνη πράξε τα δέοντα και δίκαια.
-
Τεσπά περιμένω την τιμωρία μου για την απρέπεια μου από την διαχείριση.
Φάνη πράξε τα δέοντα και δίκαια.
Φόρα μια μαξιλαροθήκη, τράβα σελφοβιντεο πες δε θα ξαναβωμολοχεψω, πιπέρι. Ανέβασε το δω και είμαστε οκ
-
Εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπας..... Δεν κάνω τέτοια.
Ασχέτως αν διαφωνουν όλοι με αυτό.
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αριστερά λοιπόν είναι εκείνη και μόνον εκείνη που οι ανεπάγγελτοι σφραγιδοκράτες του Περισσού θα προσδιορίσουν ως τέτοια.
Ο σταλινοφασισμός στην κορυφαία εκδοχή του.
Από ποιούς?
Από τα γκρουπούσκουλα και τους νεοσταλινικούς της γραφειοκρατικής αριστεράς που λειτούργησαν ιστορικά τις τελευταίες 10ετίες ως ανάχωμα και άλλοθι του συστήματος, τασσόμενοι ανοιχτά και ενεργά ενάντια σε ΚΑΘΕ αυθεντική εξεγερτική και κινηματική λαϊκή έκφραση που αδυνατούσαν να καπελώσουν.
Ποιό ξεφτίλας πεθαίνεις.
Eγώ πάντως δεν είμαι του Περισσού αλλά ως ψηφοφόρος της αριστεράς πιστεύω έχω δικαίωμα γνώμης να ορίζω τι είναι "αριστερά" και τι "λαθρεπιβάτες του κινήματος" μήπως αρπάξουν ψηφαλάκια. Είμαστε όπως και να το κάνεις ως άμεσα ενδιαφερόμενοι πιο καταρτισμένοι από τους αντίπαλους δεξιούς που σκοπό έχουν να αποκτήσουν την πολυπόθητη "ηθική" ανωτερότητα έναντι των....σταλίνων.
Από εκεί και πέρα, η μόνη "εξέγερση" που θυμάμαι από αυτό το φοβικό λαό, ο θεός να την κάνει, ήταν οι "Αγανακτισμένοι" που άντεξαν λίγο καιρό και μετά επέστρεψαν ως Έλληνες όμως, στο ραγιαδισμό.
Θα έβαζα και το δημοψήφισμα ως την τελευταία περήφανη στιγμή αλλά το έκανε κωλόχαρτο ο Αλέξης της καρδιάς μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Τώρα το "ξεφτίλας" δεν έχω ιδέα που πάει αλλά κλάιν, θα επιβιώσουμε.
Στο ερώτημα πάντως που τέθηκε, το ποιό κόμμα να ψηφίσει κάποιος που δε θέλει ΚΚΕ, έχει και άλλες επιλογές από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μ-Λ, ΟΑΚΚΕ κτλ. Προσωπικά στο τελευταίο δε θα πήγαινα αλλά οκ.
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
εγώ είμαι αστροναύτης
Εσύ είσαι ένα παλικάρι, ένας ολόκληρος άντρας που προτίμησε να ζει στο παιδικό του δωμάτιο για να αγοράσει ένα roadster. Αυτό τα λέει όλα.
Στον αστροναύτη θα κολλήσουμε.
Πάντοτε η άποψη σου θα εκφράζεται με ποσοστά λιγότερα του 1% στην κοινωνία. Το θέμα είναι ότι κανεις πολύ φασαρία και πολύ πάρλα εκφράζοντας ένα τόσο μικρό ποσοστό.
Πάντοτε θα είσαι στην ομάδα του περιθωρίου. Έχεις πολλά θέματα να λύσεις. Εύχομαι κουράγιο και δύναμη στην προσπάθεια σου να ξυπνήσεις από την πλάνη, αμορφωσια που ζεις.
Εεε Λάπη, λάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς
Νισάφι
Οι 25 κολόνιες φταίνε!!!
-
@lap νομίζεις πως όλοι ασχολούνται μαζί σου;
Αν θες να φύγεις, φύγε μόνος σου, δεν χρειάζεσαι ban. Κάνε αποχή 1 ώρα, 1 ημέρα, 1 εβδομάδα, όσο θέλεις, εκτός κι αν τα γράφεις για το θεαθήναι. Δεν χρειάζονται οι κλάψες του τύπου "περιμένω τη διαχείριση να με μπανάρει".
Grow up...
-
Μα δεν το κατάλαβες; Περίμενα εσένα που ασχολείσαι μονίμως με τους άλλους να μου το πεις.
Δεν τα πιάνεις γρήγορα..... Κάνε εξάσκηση
Υ?γ θύμισε μου βρε Νάσο πότε ήταν η τελευταία φορά που εξέφρασες την άποψη σου για ένα θέμα.
Ας πούμε τι απόψη έχεις για την κοστολόγηση των προγραμμάτων των κομμάτων;
Υ.γ.1 Για την ιστορία ο λόγος που ζητώ την τιμωρία μου για τις ύβρεις μου είναι λόγω του ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχε τιμωρία όσων το έκαναν, δικαίως, και για να είμαστε σωστοί πρώτος εγώ αναφέρω τον εαυτο μου
-
-
Αριστερά λοιπόν είναι εκείνη και μόνον εκείνη που οι ανεπάγγελτοι σφραγιδοκράτες του Περισσού θα προσδιορίσουν ως τέτοια.
Από ποιούς?
Από τα γκρουπούσκουλα και τους νεοσταλινικούς της γραφειοκρατικής αριστεράς που λειτούργησαν ιστορικά τις τελευταίες 10ετίες ως ανάχωμα και άλλοθι του συστήματος, τασσόμενοι ανοιχτά και ενεργά ενάντια σε ΚΑΘΕ αυθεντική εξεγερτική και κινηματική λαϊκή έκφραση που αδυνατούσαν να καπελώσουν.
Ποιό ξεφτίλας πεθαίνεις.
Eγώ πάντως δεν είμαι του Περισσού αλλά ως ψηφοφόρος της αριστεράς πιστεύω έχω δικαίωμα γνώμης να ορίζω τι είναι "αριστερά" και τι "λαθρεπιβάτες του κινήματος" μήπως αρπάξουν ψηφαλάκια. Είμαστε όπως και να το κάνεις ως άμεσα ενδιαφερόμενοι πιο καταρτισμένοι από τους αντίπαλους δεξιούς που σκοπό έχουν να αποκτήσουν την πολυπόθητη "ηθική" ανωτερότητα έναντι των....σταλίνων.
Από εκεί και πέρα, η μόνη "εξέγερση" που θυμάμαι από αυτό το φοβικό λαό, ο θεός να την κάνει, ήταν οι "Αγανακτισμένοι" που άντεξαν λίγο καιρό και μετά επέστρεψαν ως Έλληνες όμως, στο ραγιαδισμό.
Θα έβαζα και το δημοψήφισμα ως την τελευταία περήφανη στιγμή αλλά το έκανε κωλόχαρτο ο Αλέξης της καρδιάς μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Τώρα το "ξεφτίλας" δεν έχω ιδέα που πάει αλλά κλάιν, θα επιβιώσουμε.
Στο ερώτημα πάντως που τέθηκε, το ποιό κόμμα να ψηφίσει κάποιος που δε θέλει ΚΚΕ, έχει και άλλες επιλογές από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μ-Λ, ΟΑΚΚΕ κτλ. Προσωπικά στο τελευταίο δε θα πήγαινα αλλά οκ.
Για την επίσημη αντιδραστική γραμμή του ΚΚΕ ενάντια σε κάθε “ανταγωνιστική” και μη πλήρως ελεγχόμενη από αυτο αυθεντικά λαϊκή δράση σε αμφιθέατρα, χώρους δουλειάς και πεζοδρόμια εχει φτιαχτεί από δεκαετίες τώρα μέχρι και ειδικό σύνθημα : «Όταν έχουμε τα ΚΝΑΤ τι τα θελουμε τα ΜΑΤ?» Παλιές ιστορίες αυτές …
Για τους ξεφτιλες της «καθοδήγησης», σε αυτούς αναφέρομαι, ξαναβάζω προηγούμενο διευκρινιστικό:
Καθόμαστε ρε σεις σοβαρά τώρα και συζητάμε τι και ποιόν εκπροσωπεί το ΚΚΕ σήμερα πέραν από την έμμισθη κομματική γραφειοκρατία του, τους βολεμένους συνδικαλιστές/συνοδοιπόρους και τους αφιονισμένους ζηλωτές που με το όπλο παρά πόδα ακόμα περιμένουν την τελική νίκη στον 3ο γύρο του εμφυλίου - σε έναν αγώνα που για εκείνους ποτέ δεν τελείωσε οριστικά?
Λίγη τσίπα αν είχε η καθοδήγηση θα είχε αυτοκτονήσει μετά την παταγώδη αποτυχία της να αξιοποιήσει κινηματικά την μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση που βίωσε η χώρα μετά των εμφύλιο κατα την διάρκεια της τελευταίας 15ετίας.
Το ΚΚΕ είναι το άλλοθι του συστήματος - αυτο-περιθωριοποιημένο και συνεχώς συρρικνούμενο - για αυτό παντελώς ακίνδυνο για το σύστημα - δεν αποτελεί παρά μια υποσημείωση στην ιστορική εξέλιξη των λαϊκών κινημάτων μεταπολιτευτικά.
-
γκατ-ε-τζιμνι
γκετ-ε-λάιφ -
Από ποιούς?
Ποιό ξεφτίλας πεθαίνεις.
Πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται ο παραλογισμός.
Πρώτα από όλα το πώς θα ονομάσεις εσύ κάποιον είναι δικαίωμα σου. Πεστους και υπεργαλαξιακα συστήματα. Η αριστερά στην Ευρώπη έχει κάποιες παραδοχές ως προς την αναδιανομή πλούτου στην κοινωνία, την θέσπιση εργατικών νομοθεσιων και συνδικάτων μέσα σε ένα καπιταλιστικό σύστημα. Αυτό είναι η ευρωπαϊκή αριστερά μετά από 1,5 αιώνα εξέλιξης, δοκιμής προγραμμάτων, οικονομικών μοντέλων κτλ. Δεν περιμένει από έναν άσχετο να τους επιτρέψει πως θα αποκαλούνται.
Υπάρχουν και αποχρώσεις όπως κεντροαριστερά κτλ.Πάμε στην αγανάκτηση των αγανακτισμένων. Οκ δεκτή η οπτική τους και η αντίδραση τους.
Αρα μιλας για ρήξη χωρίς προετοιμασία της οικονομίας της κοινωνίας κτλ. Βέβαια ρήξη για να πάμε που; Όντας όσο μια πόλη από διπλανές χώρες αλλά τεσπά. Πες πως τα καταφέρνουμε..
Το κόστος σε προσωπικό επίπεδο το έχεις υπολόγισει μέχρι να υπάρξει μια θετική μέρα;; Έχεις νιώσει πως είναι να μην μπορείς να πληρώσεις το ενοίκιο σου; Να μην μπορείς να βάζεις βενζίνη στο κουβαδάκι σου; Να μην μπορείς να πιεις τις ποταρες σου στα νότια προάστια ανάμεσα σε πελουσιους;
Ρε παιδιά εγώ είμαι ο παράλογος; Δεν μπορώ..... Συγκρατιεμαι.
Ξύπνα ντειγκοοοοοοο ξυπνααααα
-
Δε συμφωνώ με τη στάση του ΚΚΕ σε αρκετά, και είναι κρίμα γενικότερα να υπάρχει τέτοια διάσπαση με 100 μικρά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής που μαζεύουν 5-10 ψήφους το καθένα, αλλά δυστυχώς έτσι ειναι.
Συμφωνώ πάντως οτι η μη εκμετάλλευση της κρίσης είναι σημάδι αποτυχίαςτης ηγεσίας του στο να πείσει οτι υπάρχει όντως alternative στο δόγμα TINA της Δύσης. Δεν ξέρω αν σοβαρή αυτοκριτική θα γίνει βέβαια και αν γινει, τι θα αλλάξει. Για μένα πρέπει να υπάρχει το κόμμα στη ΒτΕ βέβαια αλλά όσο μένει σε ένα αδιάφορο 5-6%, δεν πρόκειται να ιδρώσει κανένας, πιο πολύ δλδ έχει γινει ιστορικό στοιχείο παρά ενεργή πολιτική προοπτική. Και έχει χάσει και την ιδεολογική μάχη γιατί στο μυαλό αρκετών Ελληνων πχ. ήταν πιο "αντισυστημική" μια ψήφος στη ΧΑ, στο Βελόπουλο κτλ από το να το ρίξουν ΚΚΕ ή σε οποιοδήποτε μικρό αριστερό κόμμα.
Από την άλλη βέβαια, για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν έχει να δουλέψει και με κάνα σοβαρό ή επαναστάτη λαό, εδώ θεωρούσαν οτι θα ψηφίσουν Αλέξη, θα σκίσουν "με ένα νόμο και ένα άρθρο" τα μνημόνια και θα ζουν καλά μέσα στην Ευρώπη. Καλά πήγε και αυτό.
Αν θες να φας ομελέτα γενικά πρέπει να σπάσεις και αυγά, και σε αυτή τη χώρα κανένας ποτέ δεν ήθελε να πάρει λίγο ρίσκο πολιτικό, για αυτό και κυβερνούν 40-50 χρόνια τα ίδια και τα ίδια κόμματα. -
Από την άλλη βέβαια, για να λέμε του στραβού το δίκιο, δεν έχει να δουλέψει και με κάνα σοβαρό ή επαναστάτη λαό, εδώ θεωρούσαν οτι θα ψηφίσουν Αλέξη, θα σκίσουν "με ένα νόμο και ένα άρθρο" τα μνημόνια και θα ζουν καλά μέσα στην Ευρώπη. Καλά πήγε και αυτό.
Αν θες να φας ομελέτα γενικά πρέπει να σπάσεις και αυγά, και σε αυτή τη χώρα κανένας ποτέ δεν ήθελε να πάρει λίγο ρίσκο πολιτικό, για αυτό και κυβερνούν 40-50 χρόνια τα ίδια και τα ίδια κόμματα.Φαντάσου τώρα ένας τυχαίος νεανίας άντρας που ζει στο παιδικό του δωμάτιο χωρίς ρίσκα να οραματίζεται την ρήξη και το υψηλό εθνικό ρίσκο κατηγορώντας τον λαό γύρω του που φοβάται καθώς μεγαλώνει παιδιά.
Εδώ στο διπλανό νήμα φοβούνται να αλλάξουν περιοχή διαβίωσης και δικαιως και εσύ αναρωτιέσαι γιατί φοβάται ο λαός να μπει σε ολική ρήξη με τους πάντες
Ούτε 1%...και πολύ είναι το 1%
99+% του λαού προφανώς έχει άλλη λογική.
-
Ντιεγκο γουστάρεις λέει οι σκοπιανοί να αυτοπροσδιορίζονται ως μακεδόνες, αλλά δεν γουστάρεις οι αριστεροί να αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί και έχεις το δικαίωμα να τους το απαγορεύεις...
Μήπως ζεις μέσα σε αντιφάσεις ?
Επίσης στα κομματίδια της αριστεράς που ανέφερες ως εναλλακτικές ξέχασες την οκδε και στα μλ δεν μας είπες το εμπρός ή το πίσω είναι το καλύτερο ?
-
-
Είδα προχθές το δεκάλεπτο της ΟΑΚΚΕ από περιέργεια περισσότερο…ανάθεμα με αν έβγαλε κάποιος νόημα…ο ομιλών ήταν σαν να είχε Πάρκινσον και άνοια μαζί με 2-3 μπάφους…
-
Δε συμφωνώ με τη στάση του ΚΚΕ σε αρκετά, και είναι κρίμα γενικότερα να υπάρχει τέτοια διάσπαση με 100 μικρά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής που μαζεύουν 5-10 ψήφους το καθένα, αλλά δυστυχώς έτσι ειναι.
Σε ξενίζει το γεγονός διότι προσπαθείς να αναλύσεις την πανσπερμία των τάσεων της "αριστερής" ιδεολογίας με κριτήρια πολιτικά και όχι θρησκευτικά. Το ερώτημα "γιατί η πολυδιάσπαση στην αριστερά" είναι αντίστοιχο με το ερώτημα "γιατί η πολυδιάσπαση στον χριστιανισμό".
-
Ο αυτοπροσδιορισμός των γειτόνων (που προσωπικά μου είναι αδιάφορος) δεν έχει όμως σκοπό μια ύπουλη επιβουλή δόγματος ΤΙΝΑ στην Ελληνική κοινωνία με μοναδική "προοπτική" φυσικά τη ΝΔ φορτώνοντας αμαρτίες άλλων (ΣΥΡΙΖΑ) σε ολόκληρη την αριστερά. Τύπου "κυβερνήσατε και σας είδαμε, ρίξατε τη χώρα στα βράχια, μόνη σοβαρή επιλογή η ΝΔ". Για αυτό γίνεται το πανηγυράκι αυτό γιατί όλοι ξέρουμε οτι δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και σε οτιδήποτε έστω και επιφανειακά πλησιάζει την αριστερά.
Από εκεί και πέρα, τους μόνους που επηρρεάζει ρεαλιστικά ο όρος "Μακεδόνας" όταν τον χρησιμοποιούν οι γείτονες είναι κάτι εθνικιστές που φόραγαν περικεφαλαίες made in Taiwan και με τα πλαστικά σπαθιά τους κατέβαιναν σε πορείες κλαίγοντας για το Βουκεφάλα που χάσανε. Ε δε θα τους πάρω και πολύ στα σοβαρά όταν σε 15 χρόνια κρίσης η μόνη φορά που κατέβηκαν σε πορεία ήταν για τη Μακεδονία όταν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών τους και δεν κουνήθηκαν από τον καναπέ. -
Ενώ εσένα σε παίρνουν στα σοβαρά με αυτά που γραφεις;
Ο δημόσιος χαρακτήρας των αγαθών όπως ενέργεια, παιδεία, υγεία δεν είναι αφήγημα της αριστεράς της Ευρώπης;
Ακομα και η κεντροαριστερά τα επικαλείται
Τότε τι σημαίνει δεξιά στην Ευρώπη;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2