-
Τρεις και ο κούκος είστε γάτε
Θα κάνω αναφορά στον εαυτό μου....δεν χρειάζομαι κανέναν.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τρεις και ο κούκος είστε γάτε
τρεις και ο γατος μπορει
ο κουκος οχι -
Ηρεμία!!!
-
Πως κανείς αναφορά στον εαυτό σου;;;; Την πλατφόρμα μου μέσα.;;;;;
-
Να σου κάνω εγώ;;;;
ΧαχαχαΒρε κάτσε στα αυγά σου τώρα.
Πιες κάτι δροσιστικό και ηρέμησε..χαχαχα
-
Ναι κάνε μου
-
Ναι κάνε μου
Καλά και να ήθελα δεν έχω ιδέα πως γίνεται, πατάω στο profil σου και βλέπω μόνο flag και block user , δεν βλέπω report πουθενά.
-
Αριστερά λοιπόν είναι εκείνη και μόνον εκείνη που οι ανεπάγγελτοι σφραγιδοκράτες του Περισσού θα προσδιορίσουν ως τέτοια.
Ο σταλινοφασισμός στην κορυφαία εκδοχή του.
Από ποιούς?
Από τα γκρουπούσκουλα και τους νεοσταλινικούς της γραφειοκρατικής αριστεράς που λειτούργησαν ιστορικά τις τελευταίες 10ετίες ως ανάχωμα και άλλοθι του συστήματος, τασσόμενοι ανοιχτά και ενεργά ενάντια σε ΚΑΘΕ αυθεντική εξεγερτική και κινηματική λαϊκή έκφραση που αδυνατούσαν να καπελώσουν.
Ποιό ξεφτίλας πεθαίνεις.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι κάνε μου
Καλά και να ήθελα δεν έχω ιδέα πως γίνεται, πατάω στο profil σου και βλέπω μόνο flag και block user , δεν βλέπω report πουθενά.
Πανω στο ποστ μου πρέπει να έχει.....
Να τιμωρηθω και εγώ όπως πρέπει για την ισότητα και μετά άντε γεια σας. Θα διαγραφω.
Όπως λέει ο Αντόνιο χαλάω το ζεν μου
-
-
#dementia_warning
-
Δεν πάει να είναι ότι θέλει.
Να θυμίσω ότι γίνεται συστηματική απαξίωση της προσωπικότητας μέσω ακόμα και παροτρύνσεων για ομαδικό block κατά εμού.
Εκεί δεν υπάρχει θέμα.
Και μόλις αναφέρω το πασιφανές που όλοι σκεφτόμαστε και δεν το αναφέρουμε, γίνομαι ο περίεργος και ο κακός.
Δεν με παρατάτε λέω εγώ.
-
Ρε συ λαπ, σε καφενέ βρισκόμαστε. Βασικά σε κάτι ακόμα ευτελέστερο, σε πάρτι μασκέ. Όλοι μας είμαστε άβαταρ. Επώνυμοι ανώνυμοι και γενικώς. Το γαμοσταυρίδι βεβαίως και έχει την θέση του, μέχρι όμως του σημείου που δεν επηρεάζει την σύνθεση του τραπεζιού της αυριανής πρέφας και δεν καταλήγει σε τσαμπουκά. Άλλος γαμοσταυρίζει δια τις πλαγίας, άλλος δια της ευθείας κτλ κτλ Μπιζνες αζ γιουζουαλ.
-
Δε χρειάζεται κανένα report. Κάνε μια ολιγοήμερη αρσενική αποχή από μόνος σου να ξελαμπικάρεις και να επανέλθεις με το καλό σου πρόσωπο γιατί έχεις ξεφύγ και το ξέρεις..
Με όλο τον κόσμο τσακώνεσαι και όχι δεν είναι στραβός ο γυαλός..
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ προτείνω φίλε μου argyn να γράψετε μια τριλογία πολιτικής φαντασίας αφού είναι φανερό το ταλέντο σας σε κάτι τέτοιο, και το δικό σου και των υπολοίπων υποστηρικτών της θεωρίας αυτής.
Τόμος 1: ΣΥΡΙΖΑ και Μπρέζνιεφ, ομοζυγωτικά δίδυμα της αριστεράς. Από τα Lada στις Bentley;
Τόμος 2: Τα tweet του Πολάκη, το ιντερνετικό γκούλαγκ και ο σταλινισμός της Ελλάδας, μύθος ή αλήθεια;Ψάχνω ακόμα την ιδέα για τον τρίτο τόμο.
Σ'ωραίος!!! Συμπληρώνω:
Τόμος 3: Απατεών ή Βλαξ? To προφίλ του Έλληνα Αριστερού Ψηφοφόρου: Μια ιδεοψυχαναγκαστική προσέγγιση.
Να συνεχίσει ο επόμενος ...
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε συ λαπ, σε καφενέ βρισκόμαστε. Βασικά σε κάτι ακόμα ευτελέστερο, σε πάρτι μασκέ. Όλοι μας είμαστε άβαταρ. Επώνυμοι ανώνυμοι και γενικώς. Το γαμοσταυρίδι βεβαίως και έχει την θέση του, μέχρι όμως του σημείου που δεν επηρεάζει την σύνθεση του τραπεζιού της αυριανής πρέφας και δεν καταλήγει σε τσαμπουκά. Άλλος γαμοσταυρίζει δια τις πλαγίας, άλλος δια της ευθείας κτλ κτλ Μπιζνες αζ γιουζουαλ.
Να διορθώσω μόνο αυτό.
Δεν έρχονται όλοι ντυμένοι.. -
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να διορθώσω μόνο αυτό.
Δεν έρχονται όλοι ντυμένοι..Σωστός, όμως, για τους δικούς τους λόγους, εκείνοι ήταν που το επέλεξαν - ή το επέτρεψαν να συμβεί.
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε χρειάζεται κανένα report. Κάνε μια ολιγοήμερη αρσενική αποχή από μόνος σου να ξελαμπικάρεις και να επανέλθεις με το καλό σου πρόσωπο γιατί έχεις ξεφύγ και το ξέρεις..
Με όλο τον κόσμο τσακώνεσαι και όχι δεν είναι στραβός ο γυαλός..
Έχω ξεφυγ;;;;; ( Σαν την γνωστή διαφήμιση )
Χαχαχα
Μάστορα, είναι γενικότερη η κρητική αφορμή ήταν η νεότερη απαξιωση
Έχουμε και λέμε.....Έχει κάποιος γνώμη για ηλεκτρικό αυτοκίνητο ενώ δεν έχει οδηγήσει ηλεκτρικο αυτοκίνητο
Έχει κάποιος γνώμη για τα κουβαδάκια και τα αυτοκίνητα του λαού απαξιώνοντας τα, χωρίς να υπολογίζει την δυσκολία του να αγορασεςι ένα κουβαδάκι στην σημερινή Ελλάδα.
Έχει κάποιος γνώμη για το κόστος κίνησης και πως δεν πρέπει να απασχολεί κάποιον πετρολχεντ, ενώ δεν έχει άλλα έξοδα διαβίωσης.
Έχει κάποιος γνώμη για τις δυσκολίες στην ζωή των νέων ενώ δεν τις περνά.Παράλληλα, απαξιώνει συνεχώς την άποψη και την προσωπικότητα αυτού που την αναφέρει, που έρχεται σε αντίθεση με αυτες τις τοποθετήσεις. Και μάλιστα σε βαθμό γελοιοποίησης να ζητά από όλους τον αποκλεισμό των απόψεων αυτών με τεχνικό τρόπο. Δηλαδή με καθολικό block
Και μετά όταν έρχεται η κριτική σε αυτά τα χαρακτηριστικά που στηρίζονται στις δηλώσεις του συνομιλητή, τότε εγώ έχω το πρόβλημα!
Όχι οι υπόλοιπο που δεν εκφράζουν αυτό που σκέφτονται;
Υ.γ εάν δεν ισχύουν αυτά που λέω ζητώ συγνώμη, εάν όμως ισχύουν η κριτική μου παραμένει.
-
Μάστορα, είναι γενικότερη η κρητική αφορμή ήταν η νεότερη απαξιωση
κριτική....δεν μας φταίνε κάτι τα αδέρφια από την Κρήτη...χαχα!!
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2