-
-
Τη βρήκε τη λύση το Volt για την Ελληνική οικονομία. Τρέμετε ΚΚΕ, Τσίπρα, Βαρουφάκη, Βελόπουλε. Έρχονται ανταγωνιστές.
Ο Στέφανος Τύρος ανέπτυξε τις θέσεις του Βολτ για την οικονομία. Βασική πολιτική κατεύθυνση είναι ο αναπτυξιακός εκσυγχρονισμός της οικονομίας.
«Στοχεύουμε στην αύξηση της παραγωγικότητας, τη φορολόγηση του πλούτου, τη μείωση της ανεργίας κάτω από το 5%, και τη δημιουργία δουλειών υψηλής προστιθέμενης αξίας», ανέφερε.
Και προσέθεσε: «Υποστηρίζουμε τη σταδιακή καθιέρωση ενός καθολικού ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για τη μείωση της ανέχειας και ένα σύστημα αποκεντρωμένης και καθολικής υγειονομικής περίθαλψης για όλους τους κατοίκους της χώρας». -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Στέφανος Τύρος ανέπτυξε τις θέσεις του Βολτ για την οικονομία
Τι παίχτηκε ρε παιδιά εδω;;;
Απο που ξεφύτρωσε αυτό;
Μήπως είμαστε ακόμη και εμείς παλαιολιθικοί και έχουμε χάσει τελείως την επαφή με την σύγχρονη πραγματικότητα;
Εμένα πάντως με γοητεύουν αρκέτα οι θέσεις του σε πρώτη ανάγνωση.
Όπως η παραμύθα του Ποταμιού τους δεξιούς πριν λίγα χρόνια.
Κάτι με ηλεκτρικά αυτοκίνητα leasing δεν είχε ιδρύσει ο τυπάκος αυτός;
Μήπως έχει φάει πετριά ως ο νέος Έλλην Ελον Μασκ ο πιτσιρικάς;
Νέα παιδιά να είναι αμόλυντα και ας έιναι και ονειροπόλα και αφελή , να μην έχουν σχέσεις με το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα και να μην είναι τίποτα ξιπασμένα Δαπιτάκια και θα τους στηρίξω και εγώ σε σχέση με τους επαγγελματίες παπατζήδες πολιτικούς και τα αντιπροσωπευτικά φυντάνια της σάπιας δεξιάς νεολαίας τύπου Κυρανάκη και Μαρινάκη.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Στέφανος Τύρος ανέπτυξε τις θέσεις του Βολτ για την οικονομία
Τι παίχτηκε ρε παιδιά εδω;;;
Απο που ξεφύτρωσε αυτό;
Μήπως είμαστε ακόμη και εμείς παλαιολιθικοί και έχουμε χάσει τελείως την επαφή με την σύγχρονη πραγματικότητα;
Εμένα πάντως με γοητεύουν αρκέτα οι θέσεις του σε πρώτη ανάγνωση.
Όπως η παραμύθα του Ποταμιού τους δεξιούς πριν λίγα χρόνια.
Κάτι με ηλεκτρικά αυτοκίνητα leasing δεν είχε ιδρύσει ο τυπάκος αυτός;
Μήπως έχει φάει πετριά ως ο νέος Έλλην Ελον Μασκ ο πιτσιρικάς;
Νέα παιδιά να είναι αμόλυντα και ας έιναι και ονειροπόλα και αφελή , να μην έχουν σχέσεις με το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα και να μην είναι τίποτα ξιπασμένα Δαπιτάκια και θα τους στηρίξω και εγώ σε σχέση με τους επαγγελματίες παπατζήδες πολιτικούς και τα αντιπροσωπευτικά φυντάνια της σάπιας δεξιάς νεολαίας τύπου Κυρανάκη και Μαρινάκη.
Αγαπητέ vag, αν μας πουν πως θα τα κάνουν τους φηφίζω κι εγώ.
Αλλιώς αν σ' αρέσουν τα ωραία λόγια κι οι κούφιες υποσχέσεις, θα σου γράψω εγώ το ΣΚ ένα λόγο μούρλια.
Θα με ψήφιζες? Έτσι δηλαδή για να ξέρω, αν είναι να φτιάξω κι εγώ ένα κόμμα. Έχει πολλά φράγκα το Δημόσιο είπαμε, μπας και κάνω κι εγώ την τύχη μου. -
Τρέμετε ΚΚΕ, Τσίπρα, Βαρουφάκη, Βελόπουλε. Έρχονται ανταγωνιστές.
Τουλάχιστον, και χωρίς να το θέλει, μια φορά έπεσε κι ο Άντυ διάνα!
Αν δει κάποιος το βίντεο παρακάτω, του επιστήμονα που αναλύει το Θεώρημα της Ανεφικτότητας και το πως λειτουργούν τα εκλογικά συστήματα, θα καταλάβει γιατί στις δύσκολες για τον δικομματισμό εποχές, όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σκούρα τα πράγματα, πάντα ξαφνικά βάζουν τσόντα με υπερβολική και δυσανάλογη προεκλογική προβολή, κάποια κομματίδια χωρίς ουσιαστικο λόγο ύπαρξης (ιδεολογία, στόχους, πολιτική, όπως έκαναν π.χ. με το Ποτάμι, για να μην πούμε για τη Χ.Α.) άλλο απ το να μανιπουλάρουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
-
Το ποτάμι ήταν δημιούργημα των νταβατζήδων που στήριζαν το πασοκ, ώστε να φτιάξουν ένα πασοκ που δεν θα βρώμικο, αλλά πάντα ελεγχόμενο από αυτούς για να μην χάσουν και τις δουλειές...
Επίσης έγινε για να σταθεί σαν ανάχωμα στους κεντρώους πασόκους να μην πάνε στην νδ.
Δεν το πέτυχε, παρ΄ ότι είχε τεράστια προβολή.
-
Για τον Θοδωράκη ο Τζιμάκος τα είχε πει.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δει κάποιος το βίντεο παρακάτω, του επιστήμονα που αναλύει το Θεώρημα της Ανεφικτότητας και το πως λειτουργούν τα εκλογικά συστήματα, θα καταλάβει γιατί στις δύσκολες για τον δικομματισμό εποχές, όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σκούρα τα πράγματα, πάντα ξαφνικά βάζουν τσόντα με υπερβολική και δυσανάλογη προεκλογική προβολή, κάποια κομματίδια χωρίς ουσιαστικο λόγο ύπαρξης (ιδεολογία, στόχους, πολιτική, όπως έκαναν π.χ. με το Ποτάμι, για να μην πούμε για τη Χ.Α.) άλλο απ το να μανιπουλάρουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Γιατί δε σχολιάζεις και την άλλη πλευρά του νομίσματος? Ότι όπως δεν μας λένε πως θα πετύχουν το θαύμα της ανάταξης της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης οι θαυματοποιοί του Volt, δεν μας το λένε και οι θαυματοποιοί των συστημικών αριστερών κομμάτων?
Υπάρχει η "δική μας" παπάτζα, που κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε και η παπάτζα των άλλων?
Πάλι η δεξιά φταίει για την παπάτζα των αριστερών? -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είδα μόνο τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Δεν έχει νόημα να δω το υπόλοιπο βίντεο.
Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε επιστήμονες να μας πουν για το πόσο μπορεί ή δεν μπορεί ένα πολιτικό σύστημα ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, να υπάρξει.
Είναι γεγονός ότι πρακτικά κανένα δεν μπορεί να υπάρξει στην απόλυτη μορφή του.
Επί του θέματος η δημοκρατία για να υπάρξει θα πρέπει να τηρούντε οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί κατά γράμμα. Η δημοκρατία είναι η απόλυτη ελευθερία λόγου και πράξεων η οποία περικλείεται σε ένα σύνολο νόμων. Δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις εις βάρος άλλων πολιτών χωρίς να έχεις συνέπειες. Πως είπατε? Λίγο αυταρχικό ε? Ναι, στη πράξη όσο βαριά κι αν ακούγεται η λέξη, αυταρχικό είναι το σύστημα.
Το σίγουρο είναι ότι το να γράψω σε ένα τοίχο "Μητσοτάκη γαμιέσαι" με σπρέι θα ήταν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας στον κομμουνισμό αν έγραφα Κουτσούμπα γαμιέσαι. Θα μου είχαν βγάλει το σκάλπ οι σύντροφοι του λαού αν είχα γλυτώσει σε πρώτο στάδιο την λοβοτομή. -
Νέα δημοσκόπηση που λέει τα ίδια...
Τα τρία κόμματα εξουσίας παίρνουν τα τρία του κόσμου και αυτός στρέφεται σε μικρά κόμματα.
Πιστεύω ότι όσο πάει θα ξαναδούμε το 2012 τον Μάιο, στο 2023 τον Μάιο.
Είναι η απλή αναλογική βλέπεις.
Επίσης έχει εξαφανιστεί ο Δένδιας από το πολιτικό προσκήνιο...
Καταλαβαίνουμε όλοι γιατί...
-
Διαβάζουμε και τα διεθνή Τραπεζικά μαντάτα, ελπίζω όταν συγκυβερνησουν ξανά τα δύο "μεγάλα κόμματα" στο επόμενο Μνημόνιο, όπως κι αν το ονομάσουν, να μονοιάσουμε και μεις εδώ στο φόρουμ και να πιούμε τελικά αυτά τα τσίπουρα συμφιλίωσης, για να ξεχάσουμε τον πόνο μας...
εννοείται όμως θα κερασετε εσείς οι Αστοί, ως υπέρμαχοι αυτού του τόσο επιτυχημένου οικονομικού συστήματος που τα χει πάρει αμπαριζα όλα. -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καταλαβαίνουμε όλοι γιατί...
Γιατί; Wannabe αρχηγός ΝουΔου;
-
Είναι αδιανόητο πως έναν τέτοιο Ηγέτη, έναν σύγχρονο Μωυσή, ένα τόσο βαρύ βιογραφικό που τον χειροκροτούσαν όρθιοι οι Αυλικοί του Πλανητάρχη, αυτόν που αποτελεί την σύγχρονη ενσάρκωση του "καλός καγαθός" των αρχαίων, τον έχουν τόσο στην απέξω και τον αφήνουν τόσο πολύ άουτ οφ δα λουπ όλοι οι υποτελείς του στο Επιτελείο του!
Άλλος κάνει μελέτη για τις χιλιάδες νεκρών εκτός ΜΕΘ και δεν του λέει τίποτα!
Άλλος παρακολουθεί όλο το Υπουργικό συμβούλιο και τις οικογένειές τους και τους επικεφαλεις των ενόπλων δυνάμεων, και δεν τον ενημερώνει!
Άλλος ξέρει ότι οι υποδομές μεταφορών της χώρας είναι μπάχαλο και κινδυνεύουν ζωές στο τρένο ανά πάσα στιγμή, αλλά ντρέπεται να του το πει στις συνεδριάσεις της Βουλής!
Κι ένα σωρό άλλα τέτοια, με αποτέλεσμα αυτός ο τόσο χαρισματικός Πρωθυπουργός της χώρας, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, και να τα μαθαίνει πάντα όλα κατόπιν εορτής απ τα κανάλια και τις εφημερίδες!
Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση αυτού του ανθρώπου, έστω κι αν σχεδόν έχει περασει σε άλλη διάσταση και πολλοί τον θεωρούν Ημίθεο...
Εντάξει, έχει δικαίωμα σαν άνθρωπος να φύγει κι αυτός ένα τριημεράκι που και που για να ξαλάφρωσει λίγο απ τις καθημερινές ευθύνες που βαραίνουν τις στιβαρες του πλάτες, αλλά τέλος πάντων, τόοοοσοι μετακλητοί που τον υπηρετούν, δεν μπορεί ένας (1) να σηκώσει ένα τηλέφωνο ή να του στείλει στο viber δυο γραμμές, να χει μια ιδέα κι αυτός του τι συμβαίνει; τζάμπα τους πληρώνουμε; Απαράδεκτο!
-
https://www.dikastiko.gr/eidhsh/284712/amp/
Βόλος: Ξεκινάει η δίκη των τριών αστυνομικών για την υπόθεση με το θάνατο του Β. Μάγγου
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες της διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών από την LAFARGE / ΑΓΕΤ το καλοκαίρι του 2020.
Ο Βασίλης Μάγγος είχε νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες και πήρε εξιτήριο στις 17 Ιουνίου 2020. Σε ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος μέσα από το νοσοκομείο είχε αναφέρει ότι θα χρειαστεί μήνες αποθεραπείας. Δυστυχώς ο Βασίλης βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στο σπίτι του, σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στις 14 Ιουλίου 2020.
-
Και ο αγώνας συνεχίζεται. Τεσπα χθες είχε μια συνέντευξη του Τσιπρα στο μεγκα. Οι απαντήσεις του με έπεισαν.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και ο αγώνας συνεχίζεται. Τεσπα χθες είχε μια συνέντευξη του Τσιπρα στο μεγκα. Οι απαντήσεις του με έπεισαν.
-
Εντάξει, για λίγο που τον είδα εμένα μου φάνηκε σοβαρός. Προσπαθεί να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ χωρίς εξαλλοσύνες. Καλά κάνει κατά την γνώμη μου.
Από εκεί και πέρα κάθε φορά που μιλάει και αναφέρεται στην οικογενειοκρατία (Καραμανλίδων/Μητσοτάκιδων) καταντάει κουραστικός. Και αυτός από κάποια οικογένεια προέρχεται και οι πολίτες γνωρίζουν τα επίθετα, ποιους ψηφίζουν και τις ιστορίες των οικογενειών τους.
Κατά τα άλλα Ok. Καλά το πάει.
Το θέμα όμως δεν είναι ο Τσίπρας, αλλά η ΝΔ που 1 μήνα* πριν τις εκλογές προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Προφανώς θα φάει καλή σφαλιάρα στις εκλογές και καλά να πάθει. Ας πρόσεχαν και ας έχωναν το μαχαίρι στο κόκκαλο. Χωρίς σπάσιμο αυγών, ομελέτα δεν γίνεται.
Και η ΝΔ, όπως γράφω από το 2019, μία διαχείριση έκανε και όταν έσκασε η μπλε οθόνη απλά την κοιτούσαν...χωρίς να ξέρουν για ποιο λόγο έσκασε το λειτουργικό.*κάποιος υπουργός στην τηλεόραση είπε ότι θα γίνουν Μάιο.
-
Τον είδα κι εγώ τον Αλέ6 στο Mega. Γενικά καλά τα είπε. Περίμενε κάποιος να μην τα πει καλά? Δεν έφτασε τυχαία από το πουθενά Πρωθυπουργός, είναι πολύ ικανός στο λόγο και την επικοινωνία.
Επί της ουσίας όμως δεν μπορεί να πείσει. Δεν αρκούν τα λόγια. Πρέπει να δούμε και πράξεις, αποτελέσματα, ικανότητες. Αυτός ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να μετασχηματίσει στοιχειωδώς το κόμμα του. Έστω να αποκτήσει ένα πιο κεντρώο προφίλ. Θα μετασχηματίσει τη χώρα? Με ποια εχέγγυα? Τα ωραία λόγια ή τους φοβερούς και ικανούς συνεργάτες του, Κατρούγκαλο, Παππά, Πολάκη.
Τέρμα τα ωραία λόγια, όποιος θέλει ας ψηφίσει λόγια. Αυτό που μετράει είναι οι ικανότητες και η εφαρμοσιμότητα του κυβερνητικού προγράμματος.
Ποιό είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα? Όλα στο Δημόσιο? Επαναφορά στο '81? Τουλάχιστον τότε περίσσευαν και τα λεφτά απ' την ΕΕ, τώρα δεν υπάρχει μία.
Και θα το λέω μέχρι να γίνω κουραστικός. Πρέπει να σταματήσει η ανηθικότητα της αριστεράς και των άλλων κρατικοδίαιτων με το Δημόσιο. Δεν μπορεί 600.000€ άνθρωποι στον ιδιωτικό τομέα να παίρνουν το βασικό μισθό και να πληρώνουν με τους φόρους τους τις μισθουλάρες του Δημόσιου.
Είναι ανήθικο. Αυτοί που ουσιαστικά πληρώνουν τους μισθούς των ΔΥ να παίρνουν λιγότερα λεφτά, απ' αυτούς που χρηματοδοτούν. Τουλάχιστον ας βγουν και να πουν, το μισθολογικό κόστος των ΔΥ δεν θα πρέπει να υπερβαίνει αυτό των ΙΥ. Κι όποιο ποσό βγει, ας το μοιράσουν όπως θέλουν στους ΔΥ. Ας είναι 50-50. -
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά έχει τύχει με άλλο πρωθυπουργό τόσα περιστατικά μαζεμένα; Χιόνια, σεισμοί, φωτιές, κόβιντ, βιασμοί και πάει είναι μεγάλη η λίστα. Μήπως είναι και αυτός λίγο γκαντέμης;
-
Ε όχι και ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ο Μητσοτάκης!
Ο Μητσοτάκης είναι καλότυχος, και πιο καλότυχοι εμείς που μας έλαχε για πρωθυπουργός σε αυτή ακριβώς τη συγκυρία!Απλά, δεν τον ενημερώνουν εγκαίρως τα παλτά με τα οποία στελέχωσε το Επιτελικό Κράτος, και τον χαντάκωσαν τον άνθρωπο, τί να πρωτοπρολάβει να αντιμετωπίσει, πόσα να μας δώσει κι αυτός!?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2