-
Να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να βρουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον πόνο του ΑΔΙΚΟΥ χαμού των δικών τους ανθρώπων. Εύχομαι κι ελπίζω αυτοί που κρατάν το τιμόνι αυτής της χώρας, αλλά και οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι, να ανοίξουν τα μάτια τους και να κάνουν ότι είναι αναγκαίο να μην ξαναδούμε τέτοιες σκηνές. Στο σιδηροδρομικό, οδικό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να βρουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον πόνο του ΑΔΙΚΟΥ χαμού των δικών τους ανθρώπων. Εύχομαι κι ελπίζω αυτοί που κρατάν το τιμόνι αυτής της χώρας, αλλά και οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι, να ανοίξουν τα μάτια τους και να κάνουν ότι είναι αναγκαίο να μην ξαναδούμε τέτοιες σκηνές. Στο σιδηροδρομικό, οδικό ή οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Αυτό δεν ξεπερνιέται. Στην ουσία το σπίτι έκλεισε. Θεία μου έχασε με παρόμοιο τρόπο τον γιό της, φοιτητής Ιατρικής τότε. Δεν επανήλθε ποτέ παρόλο που έχουν περάσει χρόνια. Ακόμη είναι με φάρμακα και μιλάμε για άνθρωπο με καριέρα, πολυάσχολο και με έντονη κοινωνική δράση. Η κόρη της μη αντέχοντας όλη αυτή την δυστυχία, έφυγε για το εξωτερικό.
-
Αναλύσεις επί αναλύσεων... είναι σαν το 2023 σε όλη την Ελληνική επικράτεια να μην υπάρχουν φανάρια στις πόλεις, ούτε σήματα στις οδούς, ούτε διαγράμμιση, ούτε τροχαία, ούτε τίποτα, και να έχει διοριστεί σε κάποιες πόλεις όχι σε όλες, λόγω έλλειψης προσωπικού) ένας μπάρμπας με σημαιάκι σε μια διαστάυρωση, κι αν κάνει λάθος σινιάλο και τρακάρει νταλίκα με λεωφορείο και πάνε άκλαφτοι, καρατομούμε τον μπάρμπα και βγαίνει ο Πρωθυπουργός ώρες μετά το δυστύχημα και μας ανακοινώνει πως πρόκειται για ανθρώπινο λάθος, έχουν και θέμα τα κανάλια να γεμίσουν χρόνο για καμιά βδομάδα και μεις να διαπληκτιζόμαστε, και πάμε παρακάτω...
-
Δεν υπάρχει κάτι για να διαπληκτιστούμε….τόσες ζωές χάθηκαν άδικα και φταίνε όλοι τους, από τον πρώτο ως το τελευταίο….από τον πρωθυπουργό ως τον σταθμάρχη.
-
Και οι ΑΡΔ φταίνε που τόσα χρόνια δεν το είχαν αναδείξει και εμείς ως πολίτες , ο καθένας μας ξεχωριστά που δεν το γνωρίζαμε και δεν το αναδείξαμε.
Δεν μπορεί τόσος κόσμος να ασχολείται με τα τρένα , τόσα φόρουμ , τόσα κανάλια επικοινωνίας και να μην το έχουν κάνει σημαία.
Έχουμε και εμείς λίγο αίμα στα χέρια μας απο τα αδικοχαμένα θύματα του χθεσινού δυστυχήματος.
-
Πάντως τώρα που έφυγε απ' το γραφείο του, χωρίς να φοράει ζώνη ασφαλείας στη τζιπάρα ο Καραμανλής και ανέλαβε την καρέκλα του κάποιος σαν τον Γεραπετρίτη, εγώ αισθάνομαι πιο ασφαλής και ανακουφισμένος, γιατί πλέον είναι οικογενειακή υπόθεση, θα μπορούν μετά το μεσημεριανό τραπέζι τις Κυριακές, να κάθονται να πίνουν ένα καφέ μαζί στο μπαλκόνι τους ο γαμπρός Υπουργός που αναθέτει και ο πεθερός ανάδοχος Εργολάβος των έργων του ΟΣΕ να συζητάνε και την πρόοδο των εργασιών, αρκεί οι γυναίκες τις οικογένειας να βάζουν τα μικρά να παίζουν στο παιδικό δωμάτιο να μην τους ενοχλούν, και γίνει πάλι καμιά αβλεψία... από το μακρινό 2008 προσπαθούν οι άνθρωποι να τα φτιάξουν...
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν υπάρχει κάτι για να διαπληκτιστούμε….τόσες ζωές χάθηκαν άδικα και φταίνε όλοι τους, από τον πρώτο ως το τελευταίο….από τον πρωθυπουργό ως τον σταθμάρχη.
πραγματι
υπαρχει ομως κατι να αναλογιστουμε
γιατι οι ευθυνες, οπως λεει και ο βαγκκερκ, εχουν και λιγο απο το ονομα του καθενος μας που οχι απλα ανεχομαστε αλλα και συμβαλλουμε να εχουμε την πολιτεια που εχουμε
ανευ εξαιρεσεων χρωματικου περιεχομενου -
Διάβασα και το συγκλονιστικό σχόλιο προς τους φωνασκούντες πολιτικούς, ΑΡΔ, συνδικαλιστές, χρήσιμους ηλίθιους και λοιπά κομματόσκυλα.
ΣΚΑΣΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ...
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ...
Για κάθε ένα εναερίτη στην ΔΕΗ, υπάρχουν 10 που ξύνονται. Αυτό ισχύει σε κάθε δεκο και γενικά κρατικό φορέα.
Οι ξύστες και οι συνδικαλιστές προβάλλουν τον ενεαρίτη, ενώ αρπάζουν μίζες και δωράκια.
Τώρα λοιπόν να τα κλείσουμε τα τρένα μέχρι να φτιαχτούν τα πάντα.
Οπότε προφανώς χρεωκοπούν και οι εταιρείες, κρατικές και μή.
Και βέβαια απολύονται όλοι οι υπάλληλοι και αποζημίωση αν περισσέψει μετά την εκκαθάριση.
Τι όχι ?Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...
-
Εγώ διάβασα αυτό….από άνθρωπο που προφανώς έχει τις γνώσεις….έμεινα στο «αποτρόπαιο συνδικαλιστικό κίνημα που διοικεί την Ελλάδα»…
-
Που νομίζετε ότι κάνουν καριέρα οι συνδικαλιστές ?
Πάνω στα πτώματα των θυμάτων, πάντα. -
να σας πω.
βλεπω πολλους δικαστες και συνηγορους εδω.
κατι μου θυμισει η εξειδικευση και η γνωμη σε ολα.
κριμα ειναι. και ντροπη ειναι.
και οχι, τα χομπι δεν παρεχουν ικανοτητα αποψης.
ετσι φτασαμε οπου σκατα φτασαμε.
εχουμε καιρο να σκεφτουμε και να αποφασισουμε για δομες στη πολιτεια.
ημεις και υμεις δεν δικαιουμαστε τη δυνατοτητα υπερασπισης.
ή καταδικης.μονο αναληψης των ευθυνων μας για τη συνολικα κακη λειτουργια της πολιτειας που θα πρεπει να εχει την ικανοτητα να δικασει και κυριως να λειτουργησει.
-
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/187388/apolamvanei-ton-symvoulo-tou-o-kyrios-antiproedros
"Η δική μου κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση αρίστων, δεν θα είναι μια κυβέρνηση τουρλού."
🤮 -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ διάβασα αυτό….από άνθρωπο που προφανώς έχει τις γνώσεις….έμεινα στο «αποτρόπαιο συνδικαλιστικό κίνημα που διοικεί την Ελλάδα»…
Εγώ πάλι έμεινα στο παρακάτω που είπε.
Είναι πως το βλέπει ο καθένας.Ο κ. Αποστολέρης σημείωσε πως είναι τεράστια τα ελλείμματα και στις υποδομές. «Ζητούσε ο σιδηρόδρομος 100 δισ. (μάλλον αναφέρεται σε δρχ), έπαιρνε 5 δισ. Η κατάσταση στον σιδηρόδρομο, όπου και εάν κοιτάξετε, δείχνει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης» ανέφερε, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει καν τηλεδιοίκηση (αυτή που θα ξαναεγκαινίαζε χτες ο Κυργιάκος). Ο σταθμάρχης Λάρισας, είπε, «έκανε ένα λάθος, αλλά αυτό το λάθος θα το σταματούσε η τηλεδιοίκηση, αν υπήρχε»
-
Καλά τα λέτε για τους ΟΣΕτζηδες συνδικαλιστές που όλοι τους αντιπαθουμε.
Εγώ νια φορά είχα κλείσει με το τρένο γυρίζοντας απ το εξωτερικό και τελικά λόγω απεργιών των εργατοπατερων, οδηγούσαν μέσα στη μαύρη νύχτα η οικογένεια απ το Βόλο να με πάρουν απ το αεροδρόμιο.Καλά τα λέει κι ο Παπαχρηστος του Σκάι...
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
να σας πω.
ή καταδικης.μονο αναληψης των ευθυνων μας για τη συνολικα κακη λειτουργια της πολιτειας που θα πρεπει να εχει την ικανοτητα να δικασει και κυριως να λειτουργησει.
Να σου πω.
Και εγώ βλέπω ότι η σπέκουλα ξεκίνησε μόλις μαθεύτηκε το συμβάν. Και εδώ μέσα και εκεί έξω.
Ούτε για τα προσχήματα δεν μπορούν να κρατηθούν για δυο-τρεις μέρες.Συμβαίνει τώρα: https://www.in.gr/2023/03/02/greece/tempi-sygkentrosi-diamartyrias-sto-syntagma-gia-egklima/
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
να σας πω.
Να σου πω.
Και εγώ βλέπω ότι η σπέκουλα ξεκίνησε μόλις μαθεύτηκε το συμβάν. Και εδώ μέσα και εκεί έξω.
Ούτε για τα προσχήματα δεν μπορούν να κρατηθούν για δυο-τρεις μέρες.Συμβαίνει τώρα: https://www.in.gr/2023/03/02/greece/tempi-sygkentrosi-diamartyrias-sto-syntagma-gia-egklima/
Οι αριστεροί είναι γνωστοί για την προτίμηση τους στην περιφορά πτωμάτων και τον στρεψόδικο προσπορισμό οφελών από αυτό. Τακτική γνωστή και πάγια.
-
Μην ξεχάσετε να τους ψηφίσετε.
Οπωσδήποτε κάποιον από αυτούς, για να μην εκτροχιαστει η χώρα... -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
να σας πω.
Να σου πω.
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Πρέπει η τωρινή ή οποιαδήποτε κυβέρνηση, να ισοφαρίσει τους νεκρούς με την ικανοποίηση των αιτημάτων του αριστερού εργατικού κινήματος.
Ήτοι εκατοντάδες ή και χιλιάδες αν είναι δυνατόν προσλήψεις ξυστών στο Δημόσιο. Αν προσληφθεί η μισή Ελλάδα στον ΟΣΕ και η άλλη μισή στα νοσοκομεία και τα υπουργεία, λύθηκαν τα πάντα.
Όλοι να είμαστε στο Δημόσιο ρε παιδιά, μετά ότι και να γίνει, ποιός να κατηγορήσει τον άλλον? Όλοι συνάδελφοι θα είμαστε, μια μεγάλη αγκαλιά και στα καλά και στα κακά. Problems solved...
-
Όσοι Έλληνες και να πεθάνουν στα νοσοκομεία ή τα τρένα, αφού η κυβέρνηση ΔΕΝ κάνει προσλήψεις σε αυτούς τους τομείς, θα την ξαναψηφίσουμε!
-
Μα δεν έχει σημασία πόσοι θα πεθάνουν και που. Και τι θα βελτιωθεί και πως.
Αυτό που μετράει είναι να είναι όλα δημόσια και να γίνονται προσλήψεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2