-
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κανένας δεν μπορεί πριν τις εκλογές να πει ότι θα συνεργαστεί με κάποιον.
Το Πασοκ θα δει τον πρώτο και την διαφορά από τον δεύτερο και ύστερα θα αποφασίσει.
Να πω ένα σενάριο: ΝΔ 36, Συριζα 32, Πασοκ 9 κτλπ
Αν δλδ υπάρχει καθαρή νίκη ΝΔ στην πρώτη Κυριακή και όχι 0,5-1% ώστε να μπορεί να ανατραπεί στην 2η, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κυβέρνηση ο Ανδρουλάκης με τον Κούλη;
Πως θα δικαιολογήσει στο κόμμα του ότι την 2η Κυριακή θα μειώσει το ποσοστό του(κάποιοι θα πάνε ΝΔ και κάποιοι ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και θα μειώσει τους βουλευτές του εξαιτίας της ενισχυμένης αναλογικής από π.χ 25 σε 14;
Θα τον φάει το ίδιο του το κόμμα...εγω βλεπω kouli 38 - cheaprus 25 - basok 7
δηλαδη αυτοδυναμια απο την πρωτη κυριακη.
ειναι ο αλλος αχρηστος, εχει αυτος τα μεσα τελικα εμεις θα τον πιουμε.Ακραίο μου φαίνεται βρε Γάτε. Τι να πω...
Εγώ έγραψα σενάριο, όχι πρόβλεψή μου. Αλλά δεν απέχει και πολύ από αυτό που εκτιμώ με αυτά που ακούω.Εγώ πιστεύω αν ο Τσίπρας χάσει με πάνω από 4-5 μονάδες δεν θα μπορεί να σταθεί την επόμενη ημέρα.
Αν τώρα γίνει αυτό το ακραίο που περιγράφεις, τότε δεν βγαίνεις ούτε καν για δηλώσεις. Αυτοεξορίζεσαι στο Αθαμάνιο.
Δλδ που θα πάνε οι άλλοι ψήφοι; Δεν έχει και Λιάκο τώρα να κουρνιάξουν μερικοί μερικοί να κάνουν ''ναζάκια'' -
Το Πασοκ θα δει τον πρώτο και την διαφορά από τον δεύτερο και ύστερα θα αποφασίσει.
Αν δλδ υπάρχει καθαρή νίκη ΝΔ στην πρώτη Κυριακή και όχι 0,5-1% ώστε να μπορεί να ανατραπεί στην 2η, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κυβέρνηση ο Ανδρουλάκης με τον Κούλη;
Πως θα δικαιολογήσει στο κόμμα του ότι την 2η Κυριακή θα μειώσει το ποσοστό του(κάποιοι θα πάνε ΝΔ και κάποιοι ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και θα μειώσει τους βουλευτές του εξαιτίας της ενισχυμένης αναλογικής από π.χ 25 σε 14;
ειναι ο αλλος αχρηστος, εχει αυτος τα μεσα τελικα εμεις θα τον πιουμε.Τεό σε χάκαρε ο Άντυ?
-
ειναι ο αλλος αχρηστος, εχει αυτος τα μεσα τελικα εμεις θα τον πιουμε.Ακραίο μου φαίνεται βρε Γάτε. Τι να πω...
Εγώ έγραψα σενάριο, όχι πρόβλεψή μου. Αλλά δεν απέχει και πολύ από αυτό που εκτιμώ με αυτά που ακούω.Εγώ πιστεύω αν ο Τσίπρας χάσει με πάνω από 4-5 μονάδες δεν θα μπορεί να σταθεί την επόμενη ημέρα.
Αν τώρα γίνει αυτό το ακραίο που περιγράφεις, τότε δεν βγαίνεις ούτε καν για δηλώσεις. Αυτοεξορίζεσαι στο Αθαμάνιο.
Δλδ που θα πάνε οι άλλοι ψήφοι; Δεν έχει και Λιάκο τώρα να κουρνιάξουν μερικοί μερικοί να κάνουν ''ναζάκια''θα απλωσουν ψηφοι στην αριστερα αλλα και θα ανεβουν κοντα στα ορια να μπουν στο κοινοβουλιο φασιστοσχηματισμοι.
ειναι πολυ λιγος ο cheaprus ή τουλαχιστον εχει δασκαλευτει σωστα να κανει τον λιγο.
κορωνα ή γραμματα το ιδιο νομισμα, για τον εργαζομενο παλι θυσιες -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ειναι ο αλλος αχρηστος, εχει αυτος τα μεσα τελικα εμεις θα τον πιουμε.Τεό σε χάκαρε ο Άντυ?
τι σχεση εχει το ποιος και πως σε μιλημενο παιχνιδι?
απεναντιας που οσο δεν καταλαβαινετε τι σας σκαρωνουν και βλεπετε σασμο ολα ισιωμα ειναι -
Μια χαρά είναι ο σασμος. Θα πάνε να βρούνε το παιδί τώρα που πήρε ο Σταύρος. Θα πάει και ο Αστέρης μαζί. Σκέψου να δει ο Σταύρος τον Αστέρη μαζί με την Αργυρώ να του παίρνει το παιδί!
Ε ρε γλέντια!!
-
Ναι, σκαρώνουν κάτι, για αυτό...στο 99% οι κρατήσεις για το 3ημερο της Καθαρής Δευτέρας στην Πάτρα. Κλεισμένα ακόμη και τα παγκάκια στις πλατείες. Υπνόσακοι θα στηθούν και στους δημόσιους γκαμπινέδες.
Πολύ πίκρα και δυστυχία σε αυτή τη χώρα. Σνιφ...σνιφ...και κλαψ...κλαψ...
υ.γ.1. έρχεται και Πάσχα (κρεατοφαγία γαρ) και προέχουν τα γλέντια.
υ.γ.2. και μετά τα μπάνια του λαού, όπως κάθε χρόνο.
υ.γ.3. τελικά δεν μένει χρόνος για λαϊκό ξεσηκωμό. -
Αποφάσισε και μια φορά ο @gatoz να μιλήσει λογικά. Μη τον τσιγκλάτε και το χάσει τώρα που το βρήκε .
Βέβαια το σενάριο που έδωσε είναι για τις 2ες εκλογές. Στις 1ες θα υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας. Αλλά τελικά κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα.
Όσον αφορά αυτά που διαβάζω για διάλυση του ΠΑΣΟΚ, ούτε καν. Ο Ανδρουλάκης είναι ψάρακλας ακόμα, αλλά είναι ξύπνιος. Θα παίζει καλύτερη μπάλα όσο περνάει ο καιρός.Για τους Ζαίους βέβαια δεν ξέρω. Βγάζουν δε βγάζουν μερικές εκλογές ακόμα. Ειδικά αν αρχίσει κι ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ, θα διαλύονται σιγά σιγά στα κομματάκια τους. Πόσες συνιστώσες είπαμε έχουν?
-
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αποφάσισε και μια φορά ο @gatoz να μιλήσει λογικά. Μη τον τσιγκλάτε και το χάσει τώρα που το βρήκε .
Βέβαια το σενάριο που έδωσε είναι για τις 2ες εκλογές. Στις 1ες θα υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας. Αλλά τελικά κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα.
Όσον αφορά αυτά που διαβάζω για διάλυση του ΠΑΣΟΚ, ούτε καν. Ο Ανδρουλάκης είναι ψάρακλας ακόμα, αλλά είναι ξύπνιος. Θα παίζει καλύτερη μπάλα όσο περνάει ο καιρός.Για τους Ζαίους βέβαια δεν ξέρω. Βγάζουν δε βγάζουν μερικές εκλογές ακόμα. Ειδικά αν αρχίσει κι ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ, θα διαλύονται σιγά σιγά στα κομματάκια τους. Πόσες συνιστώσες είπαμε έχουν?
ο γατος παντα μιλαει την αληθεια.
οτι θα βγει καποιος που εχει ολα, μα ολα τα μμε ελεγχομενα και η πως η αλλη μερια του ιδιου νομιζματος ειναι απο ανικανοτητα ή απο επιλογη στην ατακτη υποχωρηση.
....εμεις θα ερθουμε ενα βραδυ να σας παρουμε τα σπιτια σας -
Όσον αφορά αυτά που διαβάζω για διάλυση του ΠΑΣΟΚ, ούτε καν. Ο Ανδρουλάκης είναι ψάρακλας ακόμα, αλλά είναι ξύπνιος. Θα παίζει καλύτερη μπάλα όσο περνάει ο καιρός.
Τι μπάλα παίζει ο Ανδρουλάκης ρε συ; Το ΠΑΣΟΚ στην ουσία είναι ακέφαλο. Ο Κατρίνης παριστάνει τον Πρόεδρο και κάποιος Σπυρόπουλος βγάζει ανακοινώσεις. Όλοι οι υπόλοιποι είναι χαμένοι / εξαφανισμένοι από παντού. Η Φώφη είχε ένα μεγάλο επιτελείο και πρωτοκλασσάτα μέλη που έβγαιναν μπροστά. Με Ανδρουλάκη ακόμη και τα παραδοσιακά στελέχη έχουν λουφάξει.
Ο Ανδρουλάκης δεν έχει ακόμη παραιτηθεί από Ευρωβουλευτής (πάει/έρχεται εξωτερικό) για να ασχοληθεί σοβαρά με το ΠΑΣΟΚ και τις εκλογές. Γιατί άραγε;;;;;
Πολιτευτές του πηδάνε σε άλλα κόμματα και ο Γιωργάκης ξαφνικά εμφανίστηκε και το παίζει "ρυθμιστής" των εξελίξεων.
Το ΠΑΣΟΚ έγινε κόμμα τύπου ΚΙΔΗΣΟ.
Θα ξεπεράσει το 9%;;;;; -
ο γατος παντα μιλαει την αληθεια.
οτι θα βγει καποιος που εχει ολα, μα ολα τα μμε ελεγχομενα και η πως η αλλη μερια του ιδιου νομιζματος ειναι απο ανικανοτητα ή απο επιλογη στην ατακτη υποχωρηση.
....εμεις θα ερθουμε ενα βραδυ να σας παρουμε τα σπιτια σαςΤη χάσατε την ευκαιρία σας στο παρελθόν. Βάστα τώρα μην έρθουμε εμείς κάνα βράδυ να σας πάρουμε τον Περισσό... χα,χα,χα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσον αφορά αυτά που διαβάζω για διάλυση του ΠΑΣΟΚ, ούτε καν. Ο Ανδρουλάκης είναι ψάρακλας ακόμα, αλλά είναι ξύπνιος. Θα παίζει καλύτερη μπάλα όσο περνάει ο καιρός.
Τι μπάλα παίζει ο Ανδρουλάκης ρε συ; Το ΠΑΣΟΚ στην ουσία είναι ακέφαλο. Ο Κατρίνης παριστάνει τον Πρόεδρο και κάποιος Σπυρόπουλος βγάζει ανακοινώσεις. Όλοι οι υπόλοιποι είναι χαμένοι / εξαφανισμένοι από παντού. Η Φώφη είχε ένα μεγάλο επιτελείο και πρωτοκλασσάτα μέλη που έβγαιναν μπροστά. Με Ανδρουλάκη ακόμη και τα παραδοσιακά στελέχη έχουν λουφάξει.
Ο Ανδρουλάκης δεν έχει ακόμη παραιτηθεί από Ευρωβουλευτής (πάει/έρχεται εξωτερικό) για να ασχοληθεί σοβαρά με το ΠΑΣΟΚ και τις εκλογές. Γιατί άραγε;;;;;
Πολιτευτές του πηδάνε σε άλλα κόμματα και ο Γιωργάκης ξαφνικά εμφανίστηκε και το παίζει "ρυθμιστής" των εξελίξεων.
Το ΠΑΣΟΚ έγινε κόμμα τύπου ΚΙΔΗΣΟ.
Θα ξεπεράσει το 9%;;;;;Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Οι πολιτικοί συσχετισμοί αλλάζουν σε βάθος χρόνου.
Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μετακινήθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί εκεί είδαν προοπτική εξουσίας. Όσο χάνεται η συγκολλητική ουσία της εξουσίας για τους Ζαίους και όσο μένουν κολλημένοι στο αριστερίστικο παρελθόν, αυτοί οι ψηφοφόροι θα το σκέφτονται σοβαρά να επαναπατριστούν στο ΠΑΣΟΚ.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολιτικά κενά. Και δεξιά από τη ΝΔ και στον κεντρώο-σοσιαλιστικό χώρο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επαρκεί. Το δεξιό κενό κουτσά-στραβά θα το καλύψει η ΝΔ. Δεν υπάρχει κι άλλος.
Στο κέντρο όσα επιδόματα και να δώσει ο Κούλης δεν φτάνουν, η ΝΔ θα παραμείνει κεντρο-δεξιό κόμμα. Εδώ αν παίξει σωστά τα χαρτιά του ο Ανδρουλάκης υπάρχει πεδίο δόξας λαμπρό. Μπορεί? Και να μη μπορεί θα τον σπρώξουν. Κανέναν δε συμφέρει μια μονοκρατορία της ΝΔ, ακόμα και τα "συμφέροντα" ή τα Πετσωμένα ΜΜΕ που λένε οι αριστεροί. -
Ευχαριστώ φίλτατε @andya3 που μου επιβεβαιώνεις και εσύ ότι "καλύτερη η αποχή"...
Εγώ επιζητώ παντελονάτη πολιτική σκηνή και όχι πολιτική σκηνή πουστουρλέ...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ευχαριστώ φίλτατε @andya3 που μου επιβεβαιώνεις και εσύ ότι "καλύτερη η αποχή"...
Εγώ επιζητώ παντελονάτη πολιτική σκηνή και όχι πολιτική σκηνή πουστουρλέ...
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά η πολιτική σκηνή είναι δυναμική, αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν οι ανάγκες, υπάρχει κινητικότητα.
Αυτή εξάλλου είναι και μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της αριστεράς. Είναι στατικοί, λένε όλο τα ίδια και τα ίδια. Χωρίς να προσαρμόζονται στα δεδομένα κάθε εποχής. Έτσι δεν μπορείς να δώσεις λύσεις, επαναλαμβάνεις απλώς το ποιηματάκι σου. Μέχρι να το βαρεθείς κι εσύ ο ίδιος... -
-
Για "αυτούς" όμως δεν υπάρχει πρόβλημα φαντάζομαι, έτσι; Τους ψηφίσαμε και να τους ξαναψηφίσουμε εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.
-
Τι τρέχει εδώ πέρα, ούτε ένας μάσκα και επίσης ούτε έλεγχος στην είσοδο για τεστ ή πιστοποιητικά, δηλαδή και εγώ που δεν έχω κάνει καμία δόση αν ήθελα μπορούσα ελεύθερα να πάω.
-
This post is deleted! -
..μάσκα αποκριάτικη μπας και ξεγελάσουν κανέναν…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2