-
Είσοδο με ύμνο του ΕΑΜ αναφερόμενος στη κληρονομιά του Γεωργίου Ππαπανδρέου.
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛ6 !!!Ο Γέρος που ήταν αστός 100% και δεν άφησε τους "κομμουνιστάς" σε χλωρό κλαρί ήταν απ τους πρώτους που κατήγγειλαν την τρομοκρατία του ΕΑΜ και ήταν ο ΠΘ των Δεκεμβριανών.
Νταξει..Οι παλιοί Πασοκοι δεν μπορεί να μην γελάνε ️
-
-
Σε πλήρη εξέλιξη η πολιτική-εμπορική προπαγάνδα του δελτίου του καιρού. Προς το παρόν έχει 11 Κελσίου, ο καιρός είναι πολύ ευχάριστος.
Πριν από λίγο πήγα στο κλείσιμο στο σούπερμάρκετ, πάντα πάω 7:30 - 8:00 όταν κοντεύει να κλείσει γιατί τότε δεν έχει κόζμο.
Σήμερα γινόταν το 'άσε κάτω το γκούντα, εγώ το είδα πρώτος', απίστευτο, σαν παραμονή Χριστουγέννων που όλοι πάνε και φορτώνουν ότι βρούνε.
Στα δελτία ειδήσεων επικρατεί τρομοκρατικό κλίμα, έχουν αρχίσει και οι εκπομπές 112.
Στα μαγαζιά με είδη αυτοκινήτου, γινόταν από νωρίς της λευκής άρκτου για ένα σετ αλυσίδων. Στη λαική το ίδιο. Οι τεμπέληδες δυ περιμένουν πως και πως να πέσει απαγορευτικό τη Δευτέρα, για να την βγάλουν στις καφετέριες και στον καναπέ.Άποψή μου:
Στην Αθήνα και στα προάστειά της δεν θα γίνει τί-πο-τα.
Για το θέμα θα ξαναμιλήσω τη Δευτέρα, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. -
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, μέχρι Χαλάνδρι και αντίστοιχη γραμμή, θα χιονίσει, να το στρώσει δύσκολο.
Από εκεί και κάτω θα δούμε, αλλά το θέμα με το χιόνι, είναι ότι εύκολα γίνεται απρόβλεπτο, όπως έγινε πέρσι.
Στην Εύβοια να δούμε τι γίνεται που ως συνήθως η περιοχή της Δίρφυς και της ευρύτερης περιοχής της Κύμης θα φάει πολύ χιόνι.
-
To σχεδόν τίποτα δεν το ξέρω. Δεν έχω εμπειρία.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το βενζινοκίνητο αιρκρος είχε τα χάνκουκ m+s που ήταν μέτρια λάστιχα, αλλά σε χιόνι σε χωράφι- πάρκινγκ στην Πεντέλη πρόπερσι πήγε μια χαρά, ενώ αντίθετα το πετρέλαιο που είχε θερινή μπρίτζεστον δεν πήγε πουθενά αφού μπούκωσαν αμέσως. Τώρα έβαλα τα κροσκλιμέιτ 2 και θα δείξει αν ισχύουν αυτά που υπόσχονται.
-
Κροσκλάιμετ, για να μη σε πούνε Τσίπρα φορ γιόρ ίνγκλανντζ...
-
Το προβλημα δεν ειναι για μενα το χιονι αλλα ο παγος. Περυσι τα φρεσκα τοτε τρακτερωτα φαλκεν του ντουστ τα καταφεραν μια χαρα. Η gla με τα cross contact δε ξεμυτισε καθολου μεχρι που ελιωσαν τα χιονια.
-
Σταύρος Λυγερός - Θα βρει εταίρο ο Μητσοτάκης για σχηματισμό κυβέρνησης;
Youtube Video -
@dstou said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε πλήρη εξέλιξη η πολιτική-εμπορική προπαγάνδα του δελτίου του καιρού. Προς το παρόν έχει 11 Κελσίου, ο καιρός είναι πολύ ευχάριστος.
Πριν από λίγο πήγα στο κλείσιμο στο σούπερμάρκετ, πάντα πάω 7:30 - 8:00 όταν κοντεύει να κλείσει γιατί τότε δεν έχει κόζμο.
Σήμερα γινόταν το 'άσε κάτω το γκούντα, εγώ το είδα πρώτος', απίστευτο, σαν παραμονή Χριστουγέννων που όλοι πάνε και φορτώνουν ότι βρούνε.
Στα δελτία ειδήσεων επικρατεί τρομοκρατικό κλίμα, έχουν αρχίσει και οι εκπομπές 112.
Στα μαγαζιά με είδη αυτοκινήτου, γινόταν από νωρίς της λευκής άρκτου για ένα σετ αλυσίδων. Στη λαική το ίδιο. Οι τεμπέληδες δυ περιμένουν πως και πως να πέσει απαγορευτικό τη Δευτέρα, για να την βγάλουν στις καφετέριες και στον καναπέ.Άποψή μου:
Στην Αθήνα και στα προάστειά της δεν θα γίνει τί-πο-τα.
Για το θέμα θα ξαναμιλήσω τη Δευτέρα, στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.Εγώ πήγα στις 8.20 το πρωί στο σούπερ μάρκετ και ήταν φανερός ο πανικός. Συνήθως το Σαββάτο το πρωί επικρατεί μία ηρεμία στους διαδρόμους. Χθες ορατός ο πανικός.
Δεν πιστεύω όμως ότι είναι αποτέλεσμα πολιτικής προπαγάνδας. Θεωρώ ότι στην Ελλάδα τα νήματα κινούν συντεχνίες και ΜΜΕ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η συντεχνία των μετεωρολόγων και τα ΜΜΕ προκαλούν πανικό προφανώς για τα φράγκα και την αύξηση τηλεθεάσεων.
Ειδικά οι μετεωρολόγοι σκοτώνονται μεταξύ τους. Αυτοί οι τύποι μου θυμίζουν τους καθηγητές στην σχολή μου που πλακωνόντουσαν μεταξύ τους για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαιδεύσεων που είχαν πολλά φράγκα. Τα ίδια κάνουν και οι σεισμολόγοι και οι γιατροί και ... και ... και ...
Όπου υπάρχει μέλι γίνεται σφαγή...
-
Με αφορμή τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την κοπή πίτας του εμπορικού συλλόγου της Πάτρας, αφού ο πρόεδρός του δεν έκοψε κομμάτι για τον Χριστό, όπως πάντοτε συμβαίνει, ο επικεφαλής της «Νέα Πρόταση», Μάκης Κατσιγιάννης, τονίζει σε ανακοίνωσή του:
«Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της Πάτρας, μετά το ατόπημα στο οποίο προέβη να κόψει πίτα χωρίς να βγάλει κομμάτι του Χριστού, είναι άμεσα να ανακοινώσει κοπή νέας πίτας. Με επίσημη πρόσκληση σε όλους τούς φορείς της πόλης και τον Μητροπολίτη και να την ευλογήσει όπως αρμόζει στις παραδόσεις μας.
Πρέπει να βοηθήσουμε να σωθεί το κύρος του εμπορικού συλλόγου απέναντι σε κάποιους που κάνουν τα πάντα για να απαξιωθεί». -
Κοπη πιτας σημαινει πως ενα κομματακι ειναι του Χριστου. Αν του αλλου δε του βγαινει ας αφησει να την κοψει καποιος αλλος.
Τις οποιες αποψεις του για το αν δικαιουται ή οχι κομματι ο Χριστός, μπορει να τις βαλει εκει που ξερει. -
τα πραγματικά εισοδήματα των εργαζομένων το 2021 βρίσκονταν στο 69% αυτών του 2009.
είναι πολύ περισσότεροι οι μισθωτοί-ές που αμείβονται με τον βασικό μισθό ή λίγο παραπάνω από αυτόν.
Σύμφωνα με την Eurostat, βάσει του κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε μονάδες αγοραστικής δύναμης (PPS), δηλαδή με βάση την αγοραστική δύναμη, η Ελλάδα το 2021 ήταν στην τελευταία θέση της ευρωζώνης και την προτελευταία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μόνη χειρότερη από εμάς η Βουλγαρία.για τα νοικοκυριά με μηνιαίο εισόδημα λιγότερο από 750 ευρώ, η απώλεια της αγοραστικής δύναμης φτάνει έως το 40%. Αντίστοιχα για τα νοικοκυριά με μηνιαίο εισόδημα λιγότερο από 751 - 1.100 ευρώ, η απώλεια της αγοραστικής δύναμης είναι από 9% έως 14%.
Φτωχύναμε λοιπόν χωρίς μάλιστα η εργασία να γίνει πιο παραγωγική κι επομένως πιο ανταγωνιστική. Στην παρουσίασή του ο Χρήστος Πιέρρος επισήμανε ότι το 2022 οι ώρες εργασίας ξεπέρασαν το επίπεδο του 2008, την ίδια στιγμή που το ΑΕΠ ήταν 25% χαμηλότερο. Δηλαδή δουλεύουμε περισσότερο για μικρότερο προϊόν και η ελληνική οικονομία μετασχηματίζεται σε οικονομία εντάσεως εργασίας.
είμαστε πιο φτωχοί και λιγότερο παραγωγικοί από ό,τι πριν 13 χρόνια.
-
Λοιπόν, ας κάνουμε μια ανασκόπηση για το τι έχουν πει για την Βαρβάρα μέχρι στιγμής, γιατί θα μας χρειαστούν αυτά σε μια- δυο μέρες που η πανύγηρις των καναλιών θα λάβει τέλος :
Μεγάλη και απότομη θα είναι η αλλαγή του καιρού από σήμερα το βράδυ και κυρίως από αύριο Κυριακή, καθώς το κύμα κακοκαιρίας με το όνομα «Μπάρμπαρα» φτάνει στη χώρα μας, φέρνοντας ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη με τη βοήθεια του πολικού αεροχειμάρρου. Κύρια χαρακτηριστικά των επόμενων ημερών θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες (πτώση 8-10 βαθμούς), ο ισχυρός παγετός (σε βόρειες περιοχές θα είναι ολικός), οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Ελλάδας και οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη.
https://www.news.gr/ellada/article/3176293/kakokeria-barbara-pou-ofilete-i-ragdea-ptosi-thermokrasias-eos-ke-10-vathmous-pou-erchete.htmlΣημαντική πτώση της θερμοκρασίας σταδιακά από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου από Βορρά πρoς Νότο, η οποία και θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα έως τις απογευματινές ώρες της Κυριακής. Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι της τάξης των 8-10 και τοπικά 10-12 βαθμών.
Πάντως την Πέμπτη και την Παρασκευή που τα έλεγαν αυτά στην Αττική είχε 5-13 Κελσίου. Για να δούμε, θα έχουμε πτώση 8 - 10, ή ακόμη και 12 βαθμούς, και πυκνή χιονόπτωση?
Εγώ λέω όχι πάντως (δείτε σιτε που αλίευσα για τον καιρό της προχθεσινής Πέμπτης!)
https://armyvoice.gr/2023/02/emy-o-kairos-tin-paraskeyi/ -
Απο το πρωι χιονιζει στα Ανατολικα της Πεντελης. Στη γειτονια μου αρχισε να το στρωνει. Υψομετρο κατι παραπανω απο 300μ
-
Η κοπή μίας πίτας αγνώστων στο θέμα των εκλογών από που προέκυψε; Έχει κάποια σχέση με την πολιτική;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σύμφωνα με την Eurostat, βάσει του κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε μονάδες αγοραστικής δύναμης (PPS), δηλαδή με βάση την αγοραστική δύναμη, η Ελλάδα το 2021 ήταν στην τελευταία θέση της ευρωζώνης και την προτελευταία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μόνη χειρότερη από εμάς η Βουλγαρία.Φτωχύναμε λοιπόν χωρίς μάλιστα η εργασία να γίνει πιο παραγωγική κι επομένως πιο ανταγωνιστική.
Σωωωωπα
-
Τα καλύτερα δεν βάζετε.
Τον βλέπω τώρα στον Σκάι. Μπαλάσκας, ειδικός αναλυτής... Special Analyst!
Εγώ θα τον έλεγα "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης"...Για γέλια, πολλά γέλια...
Συνδικαλιστής αστυνομικός ή… «ειδικός αναλυτής» ο Μπαλάσκας;
https://www.documentonews.gr/article/syndikalistis-astynomikos-i-eidikos-analytis-o-mpalaskas/ -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοπη πιτας σημαινει πως ενα κομματακι ειναι του Χριστου. Αν του αλλου δε του βγαινει ας αφησει να την κοψει καποιος αλλος.
Τις οποιες αποψεις του για το αν δικαιουται ή οχι κομματι ο Χριστός, μπορει να τις βαλει εκει που ξερει.Οντως το κομματόσκυλο που δεν έκοψε του Χριστού, αλλά ήθελε να κόψει Βασιλόπιττα, δηλαδή του Μεγάλου Βασιλείου, θα πρέπει να τον βάλουν να κάνει 300 μετάνοιες στον Μάρξ και άλλες τόσες έξω από την Μητρόπολη, ώστε να φάει την ανάλογη χλεύη...
-
Κλειστά τα σχολεία της περιφέρειας Αττικής.
Τριήμερο!
-
"Εκδικηση από τους Τρεις Ιεράρχες για την κατάργηση της Αργίας από την βλάσφημη υπουργό!"
Αυριανό πρωτοσέλιδο "Ελεύθερης Ώρας", μπορεί και όχι, προχωράμε...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2