-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν εγώ είχα κάνει χρήση τέτοιων ύβρεων προς άλλα μέλη θα με είχαν πετάξει έξω από το φόρουμ...
Αυτά.
Άστον έχει πλάκα
-
Αν εγώ είχα κάνει χρήση τέτοιων ύβρεων προς άλλα μέλη θα με είχαν πετάξει έξω από το φόρουμ...
Αυτά.
Ναι, αλλά εσύ δεν βρίζεις ούτε σε βρίζουν, ούτε χαλάς τις όποιες συζητήσεις, κοντράρεσαι και διαφωνείς μια χαρά.
Το να χάσει κάποιος την επαφή με κάποια τσουτσέκια κομματόσκυλα, δεν χάλασε κι ο κόσμος... -
Και εγώ ξέρω να βρίζω. Αλλά εμένα με έχουν πετάξει έξω από το φόρουμ χωρίς καν να βρίσω κάποιον.
Προφανώς άλλοι κανόνες ισχύουν για μένα και άλλοι για εσάς/εσένα.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το δικό μου χιούμορ φρόντισα να μην είναι τόσο στοχευμένο όσο το δικό σου όμως. Για τη δική σου περίπτωση λοιπόν αφού το θες έτσι:
(Μετά από τόση δουλειά, χρειάζεσαι διακοπές
)
Ε το δικό μου χιούμορ είναι πιο άμμεσο, ανόθευτο και σαφές χωρίς γύρω γύρω όλοι. Όπως και οι χαρακτηρισμοί μου εύστοχοι και νηφάλιοι που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σε σχέση με τους δικούς σου που είναι ψευδείς στα πλαίσια του της κομματικής λασπολογίας..
Μπά μια χαρά είμαι από δουλειά, next week #aragma. Τέσπα
-
Και εγώ ξέρω να βρίζω. Αλλά εμένα με έχουν πετάξει έξω από το φόρουμ χωρίς καν να βρίσω κάποιον.
Προφανώς άλλοι κανόνες ισχύουν για μένα και άλλοι για εσάς/εσένα.
Τέλος πάντων, όπως κατάλαβες έχω ειρηνοποιό διάθεση, δεν αναφέρεται στη σεξουαλική πράξη η λέξη της καθομιλουμένης που χρησιμοποίησα, αλλά στην άστοχη συμπεριφορά.
Αν στείλω σε κάποιον σεξουαλικά υπονοούμενα σε σκίτσο αναφερόμενος σε μέλη οικογενειών, έτσι στα καλά καθούμενα χωρίς λόγο, τότε να με επιπλήξεις. -
Έχεις πει πολύ χειρότερα για τους γονείς μου και τους παππούδες μου.
Εγώ δεν ξεχνώ, ασχέτως αν εδώ μέσα η διαχείριση σε (σας) έχει στα ώπα-ώπα.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία διαλόγου με συγκεκριμένα μέλη. Τέλος.
-
Αγαπητέ Πήλιε ως ο αρχι-προπαγανδιστής της αντι-δεξιάς/Κουλικής πτέρυγας, που συνήθως διανθίζεις τα σχόλιά σου με αριστερές ασυναρτησίες και γελοιογραφίες παντός είδους και αισθητικής, είσαι ο τελευταίος που "έχει τα μούτρα" να χαρακτηρίζεις έναν άλλο συμφορουμίτη ως "κομματόσκυλο" ή άλλα τέτοιου είδους.
Το ότι δεν το καταλαβαίνεις και πρέπει να στο πω πει κάποιος (όπως κάνω εγώ τώρα), δείχνει ότι εκτός από αμετροεπής είσαι και εκτός πραγματικότητας. -
-
Καλημερα και Καλη εβδομαδα. Να στε καλα. Νεο συκοτι μου φτιαξατε!!!
Το καλυτερο μακραν ομως, ο Πηλιου να βριζει σε ρολο ειρηνοποιου! Τα σπαει ομως. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν στείλω σε κάποιον σεξουαλικά υπονοούμενα σε σκίτσο αναφερόμενος σε μέλη οικογενειών, έτσι στα καλά καθούμενα χωρίς λόγο, τότε να με επιπλήξεις.
Δεν ξέρω αν τα μαθες, αλλά αυτό είναι νηφάλιο εύστοχο και πραγματικό.
-
Ρε Μάστορα, γιατί να γίνεσαι μαλάκας σε κάθε ευκαιρία κι όταν δεν απευθύνονται προσωπικά σε σένα, τόσο μεγάλη αφοσίωση στη ΝΔ που θες να είσαι μαλωμένος με όλο τον κόσμο;
Θα μου πεις, ο καλός Νεοδημοκράτης, το πιστό σκυλί του κόμματος, στη δύσκολη ώρα φαίνεται, στη φουρτούνα που περνάει ο καημένος ο Κυριάκος και οι καραγκιόζηδες που μάζεψε γύρω του...
Όπως επιθυμείς, αλλά, γιατί να γίνεσαι μαλάκας χωρίς σπουδαίο λόγο;pilio δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά οι περισσότεροι θα λέγανε ότι περιαυτολογείς
και δεν απευθύνομαι προσωπικά, οι αναρτήσεις μου έχουν πολλαπλούς αποδέκτες. Το ότι κάποιοι ταυτίζονται κατιτίς περισσότερο είναι αλήθεια..
Α όλα κι όλα, το δικαίωμα μου να ψηφίζω δαγκωτό #mono_kouli (και του andy) θα το υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος! Ειδικά μετα την διαδυκτιακή μας γνωριμία και αντιλαμβανόμενος την άλλη πλευρά το λές και καθήκον..
Έ όχι και με όλο τον κόσμο ! Απλά είστε πολλοί και έχετε κάνει και κατάληψη στα fora τι να κάνω..
Καλά για το ποιός βρίζει και σκίζει τη σούφρα του εδώ μέσα σαν καλός υποτελής κομματομπινές πέφτοντας τη σε όποιον διαφωνεί, είσαι τσακωμένος με την πραγματικότητα.. Μάκια
ΥΓ να διευκρινίσω μόνο ότι δεν έχω κάνει κανένα ριπόρτ στον pilio. απτά
-
Εντάξει Μάστορα, συνέχισε σαν καλό κομματόσκυλο να εκλαμβάνεις ως προσωπικές τις καζούρες στον Κούλη και τον Άδωνη, να κουνάς την ουρά σου στα άλλα κομματόσκυλα και να γαυγίζεις τους εχθρούς που είναι "απέναντι", εγώ ούτε θέλω ούτε μπορώ να σε εμποδίσω να αυτοξεφτυλίζεσαι.
Τα γραπτά μένουν, εστω χωμένα σε κάποια απ τις χιλιάδες σελίδες, να χεις κάτι να ντρέπεσαι στο μέλλον και να γελάνε μπροστά σου ή πίσω απ την πλάτη σου όσοι σε γνωρίζουν, τον αθεραπευτο έρωτα με το κουτσάλογο τον Κούλη
-
Μα τι λες βρε Πηλιε, ο τυπος βριζει οικογενειες και εδω καποιοι χαιρονται και τον σιγονταρουν. Και βεβαια γιατι να κανεις ριπορτ αφου ο μοντ επιβραβευσε την επιθεση του με λαϊκ και εδωσε προειδοποιηση σε εσενα!
Μπραβο, παντα τετοια.
-
Εντάξει Μάστορα, συνέχισε σαν καλό κομματόσκυλο να εκλαμβάνεις ως προσωπικές τις καζούρες στον Κούλη και τον Άδωνη, να κουνάς την ουρά σου στα άλλα κομματόσκυλα και να γαυγίζεις τους εχθρούς που είναι "απέναντι", εγώ ούτε θέλω ούτε μπορώ να σε εμποδίσω να αυτοξεφτυλίζεσαι.
Τα γραπτά μένουν, εστω χωμένα σε κάποια απ τις χιλιάδες σελίδες, να χεις κάτι να ντρέπεσαι στο μέλλον και να γελάνε μπροστά σου ή πίσω απ την πλάτη σου όσοι σε γνωρίζουν, τον αθεραπευτο έρωτα με το κουτσάλογο τον Κούλη
αχαχαχαχαχα κλινική περίπτωση μυθομανή φλατέρθερ, δε μπορεί να τα πιστεύει αυτά που γράφει.
Ούτε επί Στάλιν τέτοιες μπαρούφες.
Θα ντρεπόμουν αν σε είχα γεννήσει και μόνο. Αυτά
ΥΓ εξακολουθώ να μην τον κάνω ριπόρτ !
#strapony
-
Μα τι λες βρε Πηλιε, ο τυπος βριζει οικογενειες και εδω καποιοι χαιρονται και τον σιγονταρουν. Και βεβαια γιατι να κανεις ριπορτ αφου ο μοντ επιβραβευσε την επιθεση του με λαϊκ και εδωσε προειδοποιηση σε εσενα!
Μπραβο, παντα τετοια.
Κανείς δε σου έβρισε την οικογένεια. Άσχετα αν θές να το παίξεις μαρθαβούρτσιο θύμα . Μάκια και σε σένα
-
Μπραβο, παντα τετοια.
Ούτε να εμποδίσουμε κάποιον να είναι μαλάκας μπορούμε, ούτε τους άλλους να του λένε "μπράβο μαλάκα" ο καθένας για τους λόγους του.
Άλλωστε πολλοί ψάχνουν έναν μαλάκα να βγει μπροστά να πει τη μαλακία του για λογαριασμό τους και χαίρονται όταν τον βρουν και τον χτυπάνε φιλικά στην πλάτη κι ο μαλάκας καμαρώνει και χαίρεται που τον στηρίζει η βάση του κόμματος στη δύσκολη ώρα, να βγει μπροστά στην μάχη με τους "κομμουνιστάς" και τους αντι-Κούληδες!
-
Τα Σημεία Στίξης
Όταν γράφουμε, στο τέλος των λέξεων ή των προτάσεων βάζουμε κάποια σημάδια που μας βοηθούν να διαβάσουμε το κείμενο και να καταλάβουμε καλύτερα το νόημά του. Τα σημάδια αυτά λέγονται σημεία στίξης και είναι τα εξής: η τελεία ( . ), το ερωτηματικό ( ; ), το κόμμα ( , ), το θαυμαστικό ( ! ), τα αποσιωπητικά ( … ), τα εισαγωγικά ( « » ), η διπλή τελεία ( : ), και η παύλα ( - ).
Η τελεία ( . )
Η τελεία χρησιμοποιείται στο τέλος μίας πρότασης που έχει ολοκληρωμένο νόημα. Σ’ αυτό το σημείο σταματά για λίγο η φωνή μας. Μετά την τελεία αρχίζουμε με κεφαλαίο γράμμα.
Π.χ.: Ήρθε ο μπαμπάς. Είναι πολύ κουρασμένος. -
Ωρε τι χάσαμε πάλι σήμερα...
Κόντρες και κοντρίτσες στο θέμα...
Κάτι είπαν λέει οι Ισπανοί για τον Μπορέλ...
Κάτι εκατομμύρια στο εξωτερικό...
Α μην ξεχνάμε, σοσιαλιστής και αυτός.....
Τελικά βρε παιδιά θα έχει μεγάλο κόστος να συντηρείς τον τίτλο του σοσιαλιστή...
Δεν δικαιολογούνται αλλιώς τόσες περιπτώσεις...
Για τους κομμουνιστές στα κράτη τους είναι τζάμπα...
Αφού τα πάντα τους ανήκουν....
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κανείς δε σου έβρισε την οικογένεια. Άσχετα αν θές να το παίξεις μαρθαβούρτσιο θύμα . Μάκια και σε σένα
Όχι μωρέ, δεν καταγινεσαι με τον πατέρα μου εσύ, "αντράκι" που πιανεσαι απ' όπου βρεις για να προσβαλλεις...Αν θες να δεις μαρθαβουρτσικα τραβα δες τι έγραφες όταν έληξε το 7ημερο banιο σου πριν κάτι μήνες, αλλά ξεβρωμιζουν οι ΝΔουλοι μέχρι το μεδούλι σαν εσένα; Πάντως έκανες δουλίτσα και πλέον έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι για να βριζεις ανενοχλητος.
#strapony_sta_koulopana_mono
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωρε τι χάσαμε πάλι σήμερα...
Κόντρες και κοντρίτσες στο θέμα...
Κάτι είπαν λέει οι Ισπανοί για τον Μπορέλ...
Κάτι εκατομμύρια στο εξωτερικό...
Α μην ξεχνάμε, σοσιαλιστής και αυτός.....
Τελικά βρε παιδιά θα έχει μεγάλο κόστος να συντηρείς τον τίτλο του σοσιαλιστή...
Δεν δικαιολογούνται αλλιώς τόσες περιπτώσεις...
Για τους κομμουνιστές στα κράτη τους είναι τζάμπα...
Αφού τα πάντα τους ανήκουν....
εγω που ακουσα για εναν λεει αβραμοπουλο που τιμητικα επαιρνε ενα ταληρακι το μηνα, πασοκος θαναι. οχι? και για ενα σπυρακι? και κατι με ωραια ονοματα με σχοινια και μαργαριτες? οχι?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2