-
Τα αφεντικά, συγνώμη, οι εργοδότες που παράγουν τον πλούτο εννοώ, θέλουν προσωπικό με τις ελάχιστες δυνατές απαιτήσεις, χωρίς συνδικαλισμούς, ρεπό, άδειες και τέτοια πράγματα.
Αφού δεν επαρκούν οι δεξιόφρονες εργάτες, καλύτεροι και περισσότεροι απ τους μουσουλμάνους με τέτοιες προδιαγραφές δεν υπάρχουν, γι αυτό τους φέρνουν στην Ευρώπη οι Εργοδότες.
Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουν τους πάντες, αρκεί ένας ικανός αριθμός ώστε η βάση της αγοράς εργασίας να πέσει στα τάρταρα. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εάν μετά απ'όλα αυτά η ΝΔουλα πάρει 28-30% και ο ΛΑΘΡΟΑΛΕΞΗΣ 25%,τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και επιδιώκουμε τον αφανισμό μας.
Ο ένας ανοίξαμε και σας περιμένουμε και ο άλλος είπε ξεκάθαρα ότι ο πληθυσμός θα αντικατασταθεί απο λαθροεισβολεις!!!Αφού οι ένστολοι, η ραχοκοκαλιά της πατρίδας, το αργότερο στα 55 αν δεν προλάβουν στα 40κατι, αράζουν σπίτι να χαρούν το εφάπαξ, κάποιοι πρέπει να δουλεύουν, ανεξάρτητα χρώματος και θρησκείας.
Αν δηλαδή δουλεύουμε μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα,θα αυξηθεί ο πληθυσμός των Ελλήνων και δεν θα μας κουβαλάνε λαθρομουσλιμια;;;;
Αν ναι,δέχομαι να πεθάνω στο ναύσταθμο!Πες τους να σε βαλσαμώσουν κιόλας μετά. Να μην πατήσει μουσουλμανικό ρουθούνι όσο κρατήσει η μούμια, καμία 100ή γενιές.
Θα είσαι ο 1ος υπερήρωας Τουταγχαμών!Ρε μην τρελαίνεστε εσείς οι δύο μεταξύ σας.
Ψηφίστε ΚΚΕ να ξεβρωμίσει ο τόπος... Ή τουλάχιστον ΣΥΡΙΖΑ ή κάτι προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Θα σωθείτε και οι δυο σας. Ζωάρα από τι λίγες θα κάνετε.
Θα σας κάνουν και Likes εδώ στο φόρουμ.
Αμ πως... -
Αντε να φυγει ο Κουλης, να επιστρεψουμε σε αυτα τα μονοπατια που ξερουμε εδω και χρονια.
Φιλος καλος, Ζαιος μου λεει προχθες πως ειναι αληθεια πως οι δουλειες εχουν ανοιξει. Δυστυχως ομως πολλοι νεοι πληρωνονται με ελαχιστους μισθους.
Οι δημοκρατικες δυναμεις θα διορθωσουν αυτη την αδικια. Ναι το πιστευω κι εγω. Αυτο που δε γνωριζω ειναι αν θα ανεβουν οι μικροι μισθοι ή θα κατεβουν οι μεγαλοι. -
Απλά θα κλείσουν οι δουλειές και θα λιγοστέψουν και αυτοί που θα πληρώνονται με τους ελάχιστους μισθούς...
Το ταμείο ανεργίας πληρώνει λιγότερα ακόμη.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αντε να φυγει ο Κουλης, να επιστρεψουμε σε αυτα τα μονοπατια που ξερουμε εδω και χρονια.
Φιλος καλος, Ζαιος μου λεει προχθες πως ειναι αληθεια πως οι δουλειες εχουν ανοιξει. Δυστυχως ομως πολλοι νεοι πληρωνονται με ελαχιστους μισθους.
Οι δημοκρατικες δυναμεις θα διορθωσουν αυτη την αδικια. Ναι το πιστευω κι εγω. Αυτο που δε γνωριζω ειναι αν θα ανεβουν οι μικροι μισθοι ή θα κατεβουν οι μεγαλοι.Όντως έχουν ανοίξει οι δουλειές. Φίλος ψάχνει μ@λακες να του μαζέψουν τις ελιές και δεν βρίσκει! 40€ μεροκάματο δίνουμε και δεν γουστάρει κανείς,μου λέει με απόγνωση. Δεν μίλησα γιατί θα αρπαζόμαστε καθώς την είδαν γαιοκτήμονες ξαφνικά.
Όντως δουλειές υπάρχουν και σε άλλους τομείς,μόνο που το μεροκάματο θυμίζει εποχές περασμένης εποχής,πολύ περασμένης εποχής. -
Ο κουμπάρος μου λέει ότι έχει φτάσει 70 ευρώ το μεροκάματο στην Κυπαρισσία για ελιές και δεν βρίσκουν εργάτες.
Έλληνες φυσικά δεν πάνε...Καφενείο και άγιος ο θεός.-Υ.Γ: https://www.youtube.com/watch?v=kzDa7wPPlik
Γιατί; Γιατί είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ αλλά και Κούλης παρακολουθούνταν.
Φυσικά αυτό συνεχίστηκε και πιθανόν ξεχειλώθηκε. -
Ιδιοκτήτης και εγώ πλέον ( κληρονόμησα) , γαιοκτήμονας κοινώς , διάσπαρτων μικρών κλήρων ελιάς. Μέχρι στιγμής για λόγους συναισθηματικούς έχω αποφασίσει πάντα να τα καθαρίζω και να μην τα αφήσω να γίνουν δάσος. Είναι ντροπή , αυτά τα κτηματάκια έθρεψαν οικογένειες, σκέφτηκα.
Τα κόστη μέχρι στιγμής μεγάλα, καταστροφέας, φάρμακα - λιπάσματα (θα τα γυρίσω σε βιολογικά σκέφτομαι), κλαδέματα κ.λπ.. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι ΔΕΝ αναμένω εισόδημα από αυτό, απλά για την τιμή των όπλων.
Ήρθε η ώρα της συγκομιδής. Ειλικρινά δεν υπάρχουν εργάτες. Είναι αλήθεια αυτό. Όταν βγήκα στη γύρα για το 40 - 45ευρω, όπως με παρότρυναν γνωστοί , άδεια χέρια ( λογικό!). Άλλαξα τροπάριο , αποφάσισα να πληρώσω με την αποδοτικότητα. Κοινώς με το τελάρο , σε τιμή τέτοια που το μεροκάματο είναι απείρως καλύτερο ( για τον εργάτη) από αυτό που ανέφερα. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κολατσιό και το φρέντο εσπρέσσο τους , τα οποία είναι παροχή της εργοδοσίας!. Win win , και εγώ δε φοβάμαι μήπως με "δουλεύουν" , αφού πληρώνονται με απτά αποτελέσματα και οι ίδιοι πληρώνονται πολύ καλύτερα. Αποτέλεσμα , το τηλέφωνό μου πλέον, χτυπάει με προσφορές για να έρθουν να δουλέψουν οι ίδιοι , από εκεί που τους έψαχνα μάταια.
Απώλειες , δε μου μένει τίποτα στη τσέπη ( αναμενόμενο αυτό ,αλλά το ανέφερα και προηγουμένως ) και τα "ακούω" , από τους άλλους εργοδότες! Κάπως όμως έπρεπε να μαζευτούν , από τη στιγμή που τα χεράκια μου δεν ήμουν διατεθειμένος να τα πολύ λερώσω.
Το ρεζουμέ είναι ότι αν κάποιος θέλει απλά να συμπληρώσει το εισόδημά του από τα κτηματάκια του παππού , οι καταστάσεις έχουν ζορίσει πολύ, δυστυχώς γιατί για πάρα πολύ κόσμο αυτό το έξτρα εισόδημα αποτελούσε μια "ανάσα". Αυτό όμως πλέον χάνεται. Κτήματα μένουν ακαλλιέργητα ( κρίμα και άδικο) και το περιβόητο μισιακό στις ελιές έχει φτάσει να είναι ένας τενεκές λάδι. Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τους κατ' επάγγελμα αγρότες, απορώ πως θα επιβιώσουν στο εξής. Εγώ, το διευκρινίζω πάλι, δεν δικαιούμαι να γκρινιάζω!
Τα ίδια και χειρότερα και με το ζωικό κεφάλαιο , το οποίο παρόμοια κληρονόμησα. Εκεί άλλο δράμα, αλλά και εκεί είμαι αποφασισμένος να το διατηρήσω το κοπάδι με κάθε κόστος, χωρίς επαναλαμβάνω να λερώσω τα χεράκια μου!
-
Αυτά που λέω περί δικαιοσύνης...μέχρι να βγει η απόφαση τα σκατα τύπου Άδωνι αλλά και τα πρόθυμα Mini-Meτσοτακια ξερνούσαν ο,τι είχαν και δεν είχαν εναντίον της οικογένειας. Και μετά..."αθώοι λόγω αμφιβολιών", δλδ μια απόφαση που διασφαλίζει στα γουρουνάκια το να μπουν και να κοπρισουν σε οποιοδήποτε σπίτι ανενοχλητοι, όταν ξαναλυθουν τα χεράκια γιατί σε λίγο τουλάχιστον αυτά δεν θα μπορούν να γίνουν με αυτή τη συχνότητα και ένταση.
-
Ευτυχώς υπάρχουν και οι δεξιοί πατριώτες.
-
Μηηηη, είμαι που είμαι έξαλλος από χθες που είπα (εντελώς από το πουθενά και για την αλλαγή πιο πολύ) να κάνω "ξενοδοχειακά" Γερμανικά σε ένα μεγααααλο και IEK -ονοματα δε λεμε-. Θα ήθελα να την δέσω σε μια καρέκλα σε άδειο δωματιο με ένα σε κάθε γωνιά και να της φωνάζω ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΜΩΡΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ!!!
ΥΓ: Ξέρω, ανέκαθεν έτσι είναι τα ΙΕΚ αλλά μην αποκτήσουμε και τέτοια πανεπιστήμια γιατί άμα την ξαναβγαλουμε θα αποκτήσουμε. Αυτοί στα δικά τους και η πλεμπα "στα φθηνά".
-
Έχουμε τα ποιοτικότερα καύσιμα στον κόσμο - κάπου είχε ειπωθεί και αυτό αν δεν κάνω λάθος - αλλά μήπως είμαστε λίγο ακριβουτσικοι; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρέσβη των ΗΠΑ προχθές , είχαμε από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια !!!! Άρα η αύξηση των εισοδημάτων και του πλούτου των Ελλήνων δικαιολογεί τις τιμές αυτές! Παρόλα αυτά αν λάβουμε και τους μέσους μισθούς υπολογίζω όμως πως είμαστε οι ακριβότεροι στον πλανήτη!
Πως γίνεται αυτό;
Λογικά θα φταίνε οι συνδικαλιστές και οι κομμουνιστές με τις απεργίες όπως προχθές, θα τσιμπήσει 4-5 λεπτά πάνω τις επόμενες μέρες λόγω των κινητοποιήσεων στις 9/11
-
Μπράβο στη Μάλτα που παράγει τα πάντα και με τις πετρελαιοπηγές της,έχει τη βενζίνη τόσο χαμηλά!
Τί;;;;αυτοί δεν έχουν αρχαιοκάπηλο;;;; -
10euro χθες. Φούλαρα σε Revoil στο Χαλάνδρι. Μια χαρά. Τον άλλο μήνα πάλι.
-
Μπράβο στη Μάλτα που παράγει τα πάντα και με τις πετρελαιοπηγές της,έχει τη βενζίνη τόσο χαμηλά!
Τί;;;;αυτοί δεν έχουν αρχαιοκάπηλο;;;;Βασικα αυτοι δεν εχουν δρομους. Η βενζινη εκει εχει λιγο μεγαλυτερη αξια απο τα ψυγεια για τους εσκιμωους.
-
Βασικά εκτός από την Μάλτα όλη η Ευρώπη έχει φθηνότερη την βενζίνη από το diesel. Άσχετοι πρέπει να ναι.
-
Καταφέρνει το ΒΖΙΙΙΝ της Αριστείας να πωλούνται οι εγχώριες πατάτες απ τους παραγωγούς 0.25€ το κιλό και να τις αγοράζουν οι καταναλωτές 1.25-1.50€, στην βενζίνη που πουλάνε κανα δυο οικογένειες θα κωλώσουμε;
-
Αλλά είπαμε:
ΠΡΟΒΑΤhereΙsΝoΑlternative, μόνο αυτός και κανείς άλλος! 🤮🤮 -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τί;;;;αυτοί δεν έχουν αρχαιοκάπηλο;;;;Βασικα αυτοι δεν εχουν δρομους. Η βενζινη εκει εχει λιγο μεγαλυτερη αξια απο τα ψυγεια για τους εσκιμωους.
Και η Αμοργός,οι Λειψοί,τα Κουφονήσια και και και δεν έχουν δρόμους αλλά η βενζίνη έχει 2.30€!!!!!! Είπαμε εμείς έχουμε αρχαιοκάπηλο.
-
Roads in Malta
-
Ακριβως, το απολυτο τιποτα. Το συνολικο μηκος των δρομων τους ειναι τοσο μικρο που πραγματικα καθιστουν τη χρηση αυτοκινητου για το πρεστιζ μονο. Στην πραγματικοτητα τα λεωφορεια εξυπηρετουν το πλειστο των κατοικων.
Οι ελαχιστες αναγκες τους σε καυσιμα καλυπτονταν απο τη Λιβυη για πολλα χρονια αν δε κανω λαθος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2