-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και αν αύριο η Τουρκία στείλει στον Εβρο 50000 να ρίξουν τον φράχτη και άλλους 10000 να μπουν από την θάλασσα, τι θα κάνουν οι ψυχοπονιάρηδες αριστερούληδες ?
Δεν ξέρω για τους άλλους αριστερούς, αν μας επιτεθούν τα ισλαμο-ζόμπις, εγώ θα ζητήσω μια μυτζήθρα με τρίποδο και μια παλέτα σφαίρες από κάποιο στέλεχος που κολλάει ένσημα απ τα 18, θα πάρω και τον Γιόχαν να μου αλλάζει ταινίες και να μου σφουγγίζει το μέτωπο, και σαν σωστός πατριώτης θα τους θερισω τους γ....νους αλλόθρησκους π....δες που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας και τον άουρ γουέη οφ λάηφ !!1!
Κιλ εμ ολ, λετ Γκοντ σορ' εμ άουτ!
Δεν θα ζήσω εγώ με τη ρετσινιά του προσκυνημένου, να με ξυπνάει ο χότζας στον μιναρέ κάθε πρωί, να τρώω σαβαρμα ντελιβερι αντί για χοιρινά πιτόγυρα... Υπέρ άνω πάντων η Πατρίς! -
Σιγά μην πάρεις εσύ και εγώ πιου-πιου Πηλιε. Εμείς στα πλαίσια του εσωτερικού εχθρού* θα συλληφθουμε (;;;) άμεσα από τον Σχη Μαρινάκη (τον Παύλο ντε) που θα ηγείται των ειδικών ομάδων εσωτερικής ασφάλειας "Πατριωτικες ΟΡδες ΔΙΚαιοσύνης"**. Αυτό έλειπε, ίσα και όμοια είμαστε με τους καθαροί; Εμείς βρωμαμε...
*Όταν απολύθηκα (από το Στρυμώνα, κυριολεκτικά, λόγω Ολυμπιαδας) όλοι έπαιρναν λευκα χαρτιά, εγώ πρασινακι. Μιλαμε για πάνω από 15 που ρώτησα εκείνη τη μέρα. Ποτέ ομως δεν πήγα επιστρατος (μόνο τα χαρτιά με τα συνθηματικά άλλαζαν) και μέχρι να αλλαχθούν τα δεύτερης γενιάς αντιαρματικά μας με πιο σύγχρονα θα έχω περάσει τα 45. Πολύ θα μου άρεσε να δω στην πράξη βολή javelinoειδους συστήματος και όχι fagot που φεύγει σαν μικρόφωνο σε μπουζουξιδικο των 80s και ξετυλίγεται το καλώδιο πίσω του.
**Βασικά αυτοί είναι που θα μπούνε στα πριμια, στα σκάφη και τα αεροπλάνα για να την κοπανησουν και θα κάνουν πόλεμο σαν την Ντορα από τα Γιουσα και τις Αυστραλιες που ζουν οι συγγενείς που θα διασφάλιζαν την αιώνια ήττα των κομμουνιστωνε...
Criu κάθε σοβαρό κράτος με οποιαδήποτε κυβέρνηση που βλέπει τέτοιους όγκους έτοιμους "για εισβολή" κάνει το αυτονοητο και κλείνει την πόρτα του. Το κάνουν πουθεναδες σαν τους βόρειους γείτονες μας. Δεν το παρουσιάζουν σαν πολεμική νίκη. Τέτοια ξεφτιλικια είχαμε (για την ένδοξη μας ιστορία) από φανατικούς, μη ξεχνιόμαστε. Η δική μας ένσταση (για ακόμα μια φορά) οι θάνατοι και ιδιαίτερα μικρών παιδιών. Κλάμα για το ουκρανακι που ήταν μόνο του στο σταθμό του τρένου την πρώτη μέρα της εισβολής, κλάμα και για κάθε Αϊλαν. Απλό.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τους αριστερούς εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν σύνορα. Βασικά δεν υπάρχουν ελληνικά σύνορα. Γι'αυτό δικαίως έχουν τον τίτλο εθνοπροδοτες!
Αυτό γιατί πέρασε στο ντούκου;
Δεν προκαλεί εντυπωσιασμό ή απορία;
Αυτό δεν βολεύει και χαλάει το αφήγημα!
-
Οπότε σαν να λέμε είναι θέμα "όγκου". Αν είναι 50 χιλ με την μια, σύνορα κλειστά. Αν το πάνε λαου λαου λίγοι λίγοι, σύνορα ανοιχτά. Το ποια είναι βέβαια η πραγματική διαφορά από την στιγμή που οι δίπλα χώρες έχουν κλειστά σύνορα δεν το πολυκαταλαβαινω.
Εγώ πάλι λέω ότι όπως είπε και ο μπάρμπα Φίλης (δεν υπερασπίστηκαμε τους μετανάστες στον Έβρο) ότι με αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση τα σύνορα θα είναι ορθανοιχτα ανεξάρτητα όγκου. Αυτό άλλωστε καταλαβαίνω είναι και η επιθυμία των σχετικών ψηφοφόρων απ' ότι βλέπω και εδώ Πάλι δεν καταλαβαίνω σωστά; -
Φυσικά και δεν καταλαβαίνεις σωστά αφού παραβλέπεις ότι όλοι αυτοί πήγαιναν εκεί που τους φώναζε η κόρη του Πάστορα, δεν θέλανε να έρθουν στον συριζοπαραδεισο. Και όλα "πήγαιναν καλά" μέχρι που πήρε αυτούς που ήθελε.
-
Αφού είδαμε πόσο Τουρκοφάγοι είναι οι αριστεροί φίλοι, να τους πω ότι το ερώτημα δεν αφορούσε αν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι, που έχει αυτονόητη για όλους μας απάντηση.
Είναι αν οι Τούρκοι στείλουν πάλι μετανάστες, η επίσημη πολιτική μας ποια πρέπει να είναι ?
Κλειστά σύνορα με κάθε τρόπο ?
Επαναπροωθήσεις ?
Αν μας λένε πάλι για νεκρά παιδιά, όπως το παραμύθι των προδοτών με τον σκορπιό που δυστυχώς είναι ακόμα έξω από τα σίδερα, τι θα κάνουμε ?
Και αν υπάρξουν νεκρά παιδιά που μπορεί να είναι και προβοκάτσιες .Ποια θα είναι η επίσημη πολιτική των αριστερών κομμάτων ?
Τα κλείνουμε με κάθε κόστος, ή είναι πάλι ναιμεναλλάδες ?
-
Έχεις βγάλει άκρη; Εσύ κι εγώ λέμε κλειστά. Τυγχάνει η ΝΔ να έχει ίδια άποψη. Το ίδιο και τα δεχτσα κόμματα γενικώς. Παραπέρα αρχίζουν τα λίγο έτσι, λίγο γιουβέτσι. Ανοιχτά μεν αλλά κλειστά αν είναι πολλοί. Μπορεί και εντελώς ανοιχτά, μπορεί και εντελώς κλειστά αναλόγως με το πώς θα πάει το εσωκομματικό τσακαλωτικοι vs Ρόζα. Άλλωστε η αριστερή αγάπη για τον άνθρωπο φαίνεται οτι εξαρτάται άμεσα από το αν στο τέλος μας αδειάσει την γωνία και τον δεχτούν οι Γερμανοι.
Για μερα25 κλπ είμαστε νομίζω στο ορθανοιχτα. Ίσως πάλι όχι, θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες, την κατεύθυνση του ανέμου, το αν έχει σύννεφα ο ουρανός... -
Για τους αριστερούς εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν σύνορα. Βασικά δεν υπάρχουν ελληνικά σύνορα. Γι'αυτό δικαίως έχουν τον τίτλο εθνοπροδοτες!
Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν
την ελληνική μας την γενιά
και μας δείχνουν φωτεινό τον δρόμο
για να φέρουμε την λευτεριά
για να φέρουμε την λευτεριάΕίναι του αγώνα μας τα φώτα
κι ο λαός ακολουθεί πιστά,
νέοι, γέροι, όλοι μαζί φωνάζουν:
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜΤο ΕΑΜ μας έσωσε απ' την πείνα
θα μας σώσει και πάλι απ' την σκλαβιά
Έχει ενώσει όλο τον λαό μας,
έχει την ΕΠΟΝ και τον ΕΛΑΣ,
κι έχει πρόγραμμα λαοκρατία.
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ. -
-
Εγώ όταν διάβασα τρία γράμματα φωτίζουν σκέφτηκα ΔΕΗ...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ όταν διάβασα τρία γράμματα φωτίζουν σκέφτηκα ΔΕΗ...
Αχ ρε @cruiser πρέπει να είσαι και γαμώ του τύπους!
Αλήθεια σε πάω πολύ!
Γέλασα δυνατά! -
Σιγά μην τσακωνόμαστε κιόλας...
Αντε με τον Λαπ εξαιρείται, γιατί αν δεν τσακώνεσαι φεύγει από το φόρουμ...
-
Ε ναι ειδάλλως βαριέμαι.... Και τι να λέμε δηλαδή;
Να ανταλλάσουμε ευχές και να λέμε για καταναλώσεις;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε ναι ειδάλλως βαριέμαι.... Και τι να λέμε δηλαδή;
Να ανταλλάσουμε ευχές και να λέμε για καταναλώσεις;
Σωστά.
Με 1,68 γέμισα προχτές...
Ευχαριστώ για την επιδότηση... -
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τρία γράμματα μόνο φωτίζουν
την ελληνική μας την γενιά
για να φέρουμε την λευτεριά
για να φέρουμε την λευτεριάΕίναι του αγώνα μας τα φώτα
κι ο λαός ακολουθεί πιστά,
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω, ζήτω, ζήτω το ΕΑΜΤο ΕΑΜ μας έσωσε απ' την πείνα
θα μας σώσει και πάλι απ' την σκλαβιά
Έχει ενώσει όλο τον λαό μας,
έχει την ΕΠΟΝ και τον ΕΛΑΣ,
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ
ζήτω ζήτω, ζήτω το ΕΑΜ.Βάλε και μια φωτογραφία το Βελουχιώτη πάνω στ' άλογο από κάτω, συγκρινέ τον και με τον Κολοκοτρώνη...
Για ποια αριστερά και ΚΚΕ μιλάτε ρε παιδιά? Δώστε μου κάτι αντίστοιχο στο Δυτικό κόσμο που ζούμε για δεκαετίες για να καταλάβω κι εγώ. Κι αν δε θέλετε στο δυτικό, έστω δώστε μου στον ανατολικό, στην Κίνα, στη Λατινική Αμερική, στην Ανταρκτική, στη σελήνη, στον Άρη, όπου θέλετε...
Πόσα χρόνια το Ελλαδιστάν ανήκει στη Δύση? Πόσες γενιές? Πόσα έχουν γίνει στον κόσμο από τότε? Πόσες πρέπει να περάσουν ακόμα για να ξεκολλήσουν κάποιοι Έλληνες?
-
Εγώ πάντως δήλωσα μοβόρος κι ετοιμοπόλεμος για πατριωτικά θέματα.
(αν και οι λεκέδες από αίμα είναι πολύ δύσκολοι και πρέπει να πλένουμε στους 30 οC για να μην αποτύχει η εθνική προσπάθεια μείωσης της κατανάλωσης).
Οι δεξιοί φίλοι, γιατί ρωτάνε τους αριστερούληδες και δεν μας λένε τί θα κάνουν οι ίδιοι;
Ό,τι κάνουν αυτοί θα κάνουμε και μεις.
Όλοι μαζί μπορούμε!
Ακούω λοιπόν σχέδιο. Ποιο είναι;Γιατί Σύνορα Ερμητικά Κλειστά όταν κάνουν ντου 50.0000 νοματαίοι, σημαίνει 50.000 πτώματα, όπως θα λεγε κι ο Πλεύρης ο Υπουργός Υγείας.
Γιατί τα σύνορα δεν είναι τράπεζα να κατεβάσεις τα ρολά και να χουν πόρτες ασφαλείας, τα σύνορα ξεκινούν στη Θράκη και τελειώνουν στο Καστελόριζο και νοτιότερα.
Ποιοι από σας λοιπόν ως επίστρατοι ή οι γιοι σας (που προφανώς δεν είναι τίποτα γιωτάδες να υπηρετούν ΚΕΠΙΚ στο Πεντάγωνο ή να χτυπάνε διαρκώς αναβολές για σπουδές και να τους ψάχνει η Στρατονομία την δύσκολη ώρα) θα αναλάβουν να τουφεκίζουν λαθροεισβολείς και ποιοι να αποτεφρώνουν τα πτώματα;
Αν δεν το κάνουμε εμείς, ποιος;
Θα δώσουμε μεροκάματα σε Αλβανούς και Πακιστανούς εργάτες να το κάνουν για μας; -
Απορία αντιδεξιου ψάλτου:
Αυτό με το Ελλαδισταν οι υπερπατριωτες που μη τυχόν πχ και δεν κοιτάει τη σημαία κάποιος οπως θα κοιταζε τη Margot Robbie (εγώ και ο Γύρος τη Γιάμαλη ) πώς το έχετε τόσο εύκολο; Επίσης γιατί το παθαίνετε όταν κυβερνάνε "οι άλλοι";
Καλά Πηλιε...εμένα μου έχει τύχει πάντως. Να είμαι στο Νέο Πετρίτσι (Βουλγαρία εκτός ΕΕ) αρχιφύλακας οπότε φυλάκια στα περάσματα των συνόρων, όπλο με σφαίρες κουμπωμενες κτλ και να δω σε ενα σημείο ένα παιδί (σίγουρα κάτω απο 18), σχεδόν ημιγυμνο/ρακένδυτο. Έμεινε ακίνητο μόλις με ειδε. Έπρεπε να το σκοτώσω; Του εγνεψα να φύγει προς τα βουνά και εξαφανίστηκε. Μήπως επρεπε μωρέ να το πιάσω "να παίξουμε λιγάκι"; 🤮
Είχαμε αλλά θέματα όμως "εσωτερικού εχθρού", 15χρονο (;;;) κορίτσι του χωριού να το κανονίζει στρατιωτης από το φυλάκιο. Με πιάσανε έξτρα ευαισθησίες λόγω επαγγέλματος και καταλαβαίνετε για πότε κόπηκε η φάμπρικα...
-
Ποια ειναι αυτή πάλι;
Που τις ξετρυπωνεται όλες;
Τα σύμβολα εγώ τα σέβομαι....
-
Γιαμαλοφέρνει λίγο...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2