-
-
@dstou said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ορίστε, το είπε ο άνθρωπος:ένα ολίσθημα, άμα το γνώριζε δεν θα το είχε αφήσει να συμβεί. Εμένα με έπεισε. (Οχι).
Ο προσκυνημένος είχε πεισθεί απο πρίν.
Ένα ανέμελο ολίσθημα!!! -
This post is deleted! -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιος γλίτωσε 6000-7000 φόρους με Κούλη;
Για εξηγηστε με ποιο σενάριο;Τελικά θα μας πείτε το κόλπο να γλυτώσουμε και μεις κάνα φράγκο και να το ρίξουμε Κούλη;!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για εξηγηστε με ποιο σενάριο;Τελικά θα μας πείτε το κόλπο να γλυτώσουμε και μεις κάνα φράγκο και να το ρίξουμε Κούλη;!
Μάλλον λένε την εισφορά αλληλεγγύης που ουσιαστικά λόγω κορονοιου την κατήργησε, αλλά για τέτοιο όφελος απαιτούνται 120.000 ευρώ μικτά εισόδημα, μόνο έναν φίλο ναυτικό ξέρω που γλίτωσε τόσα και πίνει νερό στο όνομα του Κούλη λες και διαφορετικά θα πεινούσε...και άλλον που έχει καφετέρια και μοίρασε με τη μία κέρδη προηγούμενων χρήσεων και φετινά κοντά στο μισό εκατομμύριο και δεν θα πληρώσει ούτε ένα σεντ στην προσωπική του δήλωση.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μάλλον λένε την εισφορά αλληλεγγύης που ουσιαστικά λόγω κορονοιου την κατήργησε, αλλά για τέτοιο όφελος απαιτούνται 120.000 ευρώ μικτά εισόδημα, μόνο έναν φίλο ναυτικό ξέρω που γλίτωσε τόσα και πίνει νερό στο όνομα του Κούλη λες και διαφορετικά θα πεινούσε...και άλλον που έχει καφετέρια και μοίρασε με τη μία κέρδη προηγούμενων χρήσεων και φετινά κοντά στο μισό εκατομμύριο και δεν θα πληρώσει ούτε ένα σεντ στην προσωπική του δήλωση.
ωπα.... και καλα εκανε
μιλαμε για ηδη φορολογημενο εισοδημα στη πηγη. δηλαδη φορολογημενο απο πριν.
οχι?
επειδη ειπε ψεματο το kouli δεν ξεχναμε 29+28+15+10+9 και το κακο συναπαντημα του cheaprus -
This post is deleted! -
Εε μαα, 5 μέρες πριν το πανηγύρι στο χωριό έστησαν πανηγύρι οι αντιπολιτευόμενοι για μια ψωροπαρακολούθηση πολιτικού ...αντιπάλου;
Φαντάσου ας πούμε να φανερωνοταν πως παρακολουθουσε ο Μακρόν τη Λεπέν και να το έκανε πρώτο θέμα ο Μελανσον...
Αυτά μόνο εδώ γίνονται! -
Όπως τα λέει ο Storm για τον Ανδρουλάκη δεν έχει ζητήσει παραίτηση Κούλη , κρατά σχετικά χαμηλά τους τόνους, λογικά αυτές οι βρωμιές που έχουν διαρρεύσει αποτελούν μήνυμα της μαφίας να κάτσει στα αυγά του.
Ο ΠΘ σήμερα έκανε μια δήλωση για να την κάνει , δεν είχε και κανένα νόημα αφού αν αναλάμβανε την ευθύνη θα έπρεπε ή να θεωρηθεί ένοχος που γνώριζε ή ηλίθιος που δεν γνώριζε. ( Κατά την άποψη μου ισχύουν και τα δύο αυτά ενδεχόμενα)
Η ουσία είναι πως δεν πείθει κανέναν εκτός κουλιδιωτών και πορομενων ακροδεξιών που έχουν εικόνισμα τα Ραφαήλ και τις μπελχαρες , αλλά δεν έχει καμία σημασία αφού ούτε οι Τσιπραιοι δεν ασχολούνται πλέον σοβαρά , οι Πασοκοι δεν βλέπω να έχουν όρεξη να τα κάνουν λαμπογυαλο , και οι πιο μετριοπαθείς δεξιοί δεν έχουν άλλη επιλογή. -
Αφηστε τα σκάνδαλα.
Φορέστε σάνδαλα! -
-
This post is deleted! -
Σίγουρα κάτι σάπιο υπάρχει στη Δανιμαρκία, κανένας δεν μπορεί να το αποκλείσει με τέτοια κουμάσια πολιτικούς που έχουμε στην Ελλάδα, ενώ αποκλείεται ένας, όχι μόνο πολιτικός, αλλά και Κύριος (με Κ), του βεληνεκούς Μητσοτάκη, να παρακολουθουσε μέσω των οργάνων του Κράτους τους πολιτικούς του αντιπάλους, προς εξυπηρέτηση των μικροπολιτικων του σκοπιμοτήτων.
Ο Κυργιάκος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό!
Άσε που η περίπτωση είναι ντάλε κουάλε με του Μπαρουφάκη, που κατέγραφε με το κινητό του τις συνομιλίες του εαυτού του κατά τη διάρκεια διαπραγμάτευσης που αφορούσε στη χώρα, και μετά τις δημοσίευσε.Θα πρεπε παντως ο καθένας μας να εστιασει στα του Οίκου του και να μην ασχολείται με τις Ζωές των Άλλων, επειδή του δίνουν καύσιμα με κουπόνια και παρακολουθούνται τα πάντα απ το
καθεστΚράτος... -
Άλλα αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει.
Το piliourits είναι ένας άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων;Θεωρητικά και πρακτικά ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι 24 ώρες το 24ωρο μέσα σε ένα φόρουμ. Δεν γίνεται να γράφω κάτι και να περιμένει στην γωνία για να γράψει κάτι από κάτω προπαγανδίστικο. Και το ίδιο πράγμα συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα θέματα.
Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι είστε ομάδα/παρέα προβοκατόρων που γράφετε με το προφίλ piliourits. Ελπίζω να μην κρύβεται η διαχείριση πίσω από αυτή την πρακτική, γιατί παλιότερα επί πυραμίδων υπήρξαν τέτοια περιστατικά "πωλητών".
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλα αντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα.
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει.
Το piliourits είναι ένας άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων;Θεωρητικά και πρακτικά ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι 24 ώρες το 24ωρο μέσα σε ένα φόρουμ. Δεν γίνεται να γράφω κάτι και να περιμένει στην γωνία για να γράψει κάτι από κάτω προπαγανδίστικο. Και το ίδιο πράγμα συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα θέματα.
Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι είστε ομάδα/παρέα προβοκατόρων που γράφετε με το προφίλ piliourits. Ελπίζω να μην κρύβεται η διαχείριση πίσω από αυτή την πρακτική, γιατί παλιότερα επί πυραμίδων υπήρξαν τέτοια περιστατικά "πωλητών".
Πες μας τί ώρες σε βολεύει να μπαίνω και τί να σχολιάζω και θα συμμορφωθώ τζάμπα, χωρίς Πέτσα.
-
Ακουραστος αγωνιστης. Απο εκει βγαινει!
-
-
Φτάσαμε στο 2022 υπό Κυβερνησάρα Αρίστων κι ο Στορμ έχει ακόμη στο νου του υπόγειες γιάφκες και βάρδιες Συριζαίων που διατηρούν τον λογαριασμό piliourits...
Ξεχνά πως ΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ 4ης ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και πλέον αυτά τα τάσκς τα έχουμε αναθέσει σε Α.Ι. που χτυπούν αλύπητα 24/7/365 τις filotimes προσπάθειες της ΝΔ να πάει τη χώρα μπροστά...
-
Εγώ δεν νομίζω τίποτα κύριοι.
Μόνοι σας αποκαλυφθήκατε.
Ας προσέχατε. -
Τί, να προσέχουμε;
(εν τω μεταξύ αυτό που μου δείχνει ο Γιόχαν στο rack είναι σέρβερ, ή μοιάζει περισσότερο με gateway, τί λένε κι αυτοί που τα ξέρουν καλύτερα;)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2