-
Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία η δημοσίευση μη λειτουργικών εφαρμογών και υπηρεσιών, στερείται κάθε νοήματος
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία η δημοσίευση μη λειτουργικών εφαρμογών και υπηρεσιών, στερείται κάθε νοήματος
Εντάξει ένα νόημα το έχει σου λέει τεστάρουμε την πλατφόρμα . Το καταλαβαίνω. Κάνουμε και λίγο ντόρο νωρίτερα , όλα καλά....
Εμένα σε όλη αυτή την ψηφιοποίηση υπηρεσιών δε με προβληματίζουν οι εφαρμογές του κοινού , αλλά οι άμεσα επαγγελματικές , το επίπεδο των οποίων είναι τουλάχιστον 15 χρόνια πίσω. Αργές, με ατελείωτες εντολές επιβεβαιώσεων, με δύσχρηστα μενού, με ανούσιες "μπουρδολογίες" κ.λπ. . Οι εφαρμογές του gov μπροστά τους φαντάζουν , εξωγήινη τεχνολογία. Το χειρότερο είναι ότι είναι πολύ "ευαίσθητες" σε όγκο επισκεπτών , οπότε καταρρέουν εύκολα, και άντε να εξηγείς ότι δε μπαίνει στο σύστημα , αλλά ο πελάτης άκουσε τον Αυτιά το πρωί που του είπε ότι είναι ζήτημα λεπτών η διαδικασία.
-
@spiros-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το γραφει, ΔΕΝ παιζει ακομη
Εμένα μια χαρά παίζει σήμερα που το κατέβασα. Έχει πάρα πολλά έγγραφα διαθέσιμα.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το γραφει, ΔΕΝ παιζει ακομη
Εμένα μια χαρά παίζει σήμερα που το κατέβασα. Έχει πάρα πολλά έγγραφα διαθέσιμα.
σε μενα και σε παρα πολλους δεν παιζει ακομη. Ειπαν οτι θα δωθει σταδιακη προσβαση με βαση το ΑΦΜ.
-
σε μενα και σε παρα πολλους δεν παιζει ακομη. Ειπαν οτι θα δωθει σταδιακη προσβαση με βαση το ΑΦΜ.
Αααα ΟΚ, δεν το ήξερα αυτό. Δεν ήξερα καν για την εφαρμογή, σήμερα την είδα εδώ και την κατέβασα τώρα. Το ΑΦΜ μου λήγει σε 3.
-
καποια στιγμη σημερα θα γινει επισημη παρουσιαση της
-
Αααα ΟΚ, δεν το ήξερα αυτό. Δεν ήξερα καν για την εφαρμογή, σήμερα την είδα εδώ και την κατέβασα τώρα. Το ΑΦΜ μου λήγει σε 3.
Η εφαρμογή gov.gr είναι άλλη απ τη gov.gr Wallet, που δεν παίζει.
-
Εφαρμογή gov.gr Wallet δεν υπάρχει στο App Store καν!!
-
Εφαρμογή gov.gr Wallet δεν υπάρχει στο App Store καν!!
https://apps.apple.com/gr/app/gov-gr-wallet/id1605614816?l=el
-
https://apps.apple.com/gr/app/gov-gr-wallet/id1605614816?l=el
Ευχαριστώ!! Περίεργο δεν μου την εμφανίζει στο App Store με αναζήτηση. Έπρεπε να μποω σε αυτό το λινκ από το τηλέφωνο για να την βρώ....τέσπα. Την κατέβασα και επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει....αχαχαχα!!!
-
Εχμ...έχουμε πιο επειγοντα προβλήματα:
#gimme_a_BZIIIINNNN
-
Στο covid wallet προστέθηκε ταυτοπροσωπισ, κατέβασα την ταυτότητα.
Για δίπλωμα οδήγησης, δεν είδα κάτι -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εχμ...έχουμε πιο επειγοντα προβλήματα:
#gimme_a_BZIIIINNNN
Σου λέω από προσωπική εμπειρία, δεν υπάρχει "δεν μπορώ" υπάρχει "δεν θέλω", πας μια δεκαετία μετανάστης και γυρνάς εδώ να απολαύσεις ολιστική ποιότητα ζωής, και στο χωριό σου να πας μια βδομάδα διακοπές να πιεις τις μπύρες σου, και τα καινούργια επιπλακια σου να συναρμολογησεις απ το ικεα να χεις και τη χαρά της δημιουργικής εργασίας, και τα πιτογυρα σου να παραγγέλνεις απ το απλικέσιο τα Σάββατα που βάζει καινούρια ταινία το νετφλιξ, να περνάς ζωή και κότα, το πιο σβουρηχτό ΒΖΙΙΙΙΝ στην ΕΕ... αρκεί να θέλεις, γιατί άμα σταυρωσεις τα χέρια και κάτσεις σπίτι να τα περιμένεις όλα έτοιμα απ τον Μητσοτάκη, εε ΠΟΣΑ να ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ κι αυτός;
-
-
Με μεγάλη προσοχή επιλέχθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου οι προσκεκλημένοι στο δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός στον πρίγκιπα διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν (Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud -MBS).
Όπως πληροφορείται η στήλη, στο τραπέζι παρακάθησαν 14 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων, μεγάλα ονόματα από τον επιχειρηματικό κόσμο, τις επιχειρήσεις ενέργειας, τη ναυτιλία κα. Πρόκειται για τους Θόδωρο Κυριακού, Ανδρέα Κωνσταντακόπουλο, Andrew Λυμπέρη, Lubna Olajan, Γεώργιο Προκοπίου, Γεώργιο Περιστέρης, Γιάννη Βαρδινογιάννης, Σπύρο Θεοδωρόπουλος, Ευτύχιο Βασιλάκη, Αλέξανδρο Σίνκα, Ανδρέα Σιαμίση, Γεώργιο Στάσση, Μιχάλη Ιωαννίδη και Fahad Alhajeri.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι αν και αρχικώς δεν υπήρχε στη λίστα, τελικώς παρακάθησε στο δείπνο και ο επιχειρηματίας κ. Μαρινάκης.
-
Λέτε να τον ρώτησαν οι άλλοι , πόσο πήγε το ματς ?
-
...και μιας και το ρίξαμε στο δούλεμα στον παντοφλαλτε, αυτοί δε μας κουνουσαν το δάχτυλο και μας έλεγαν ότι πρέπει να κρυωσουμε και να πεινασουμε για να υπερασπιστούμε αξίες απέναντι στον ερπετομορφο Πούτιν αλλά την ίδια ώρα δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν μπίζνες τα αφεντιΚουλια τους με τον κελεμπία που είναι με τη σειρά του "άγιος άνθρωπος";
-
Ο κελεμπιας αγοράζει το πετρέλαιο των Ρώσων και πουλάει πετρέλαιο στη Γιούροπ, αν δεν ψωνίσουμε απ αυτόν από που θα ψωνίσουμε τέλος πάντων-ε !;
Η ραχοκοκαλιά του Έθνους, οι εφοπλισταί με γκαζάδικα, θα μας σώσουν πάλι απ την τυρρανία του Πούτιν. -
Eαν τον πάταγε κατά λάθος ο Μητσοτάκης, θα γινόταν διπλωματικό επεισόδιο;
-
Κάνα γαβγισμα ο κόπρος ο Πεινα-τ, ή ταβλιαστηκε ο δόλιος από τη Σαουδαραβικη ποδαριλα;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2