-
Βρε νταλκας με το "what if" του Πολακη και των ζαιων... Αν δεν είναι εσκεμμένο, να το προσέξεις..
Μέχρι και μπζηφο θα τους δώσεις -
Καταστρέφεται η χώρα από τη ΝΔ...
Πρώτους όμως για "ψόφο" βλέπω τους Ζαίους. Πως θ' αντέξει ο Αλέ6 άλλα 4 χρόνια αρχηγός στην αντιπολίτευση? Με παρακαλετά στο ΠΑΤΣΟΚ δουλειά δε γίνεται.
Καλά τα ΠΑΤΣΟΚΟ-δεκανίκια, αλλά πρώτα μετράνε οι ίδιες δυνάμεις και είναι λίγες... Ο 2ος και με διαφορά δε γίνεται 1ος με τίποτα... Μάλλον προς το 3ος θα ολισθαίνει σιγά-σιγά...
Οπότε οι αντι-Κούληδες ας προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά, έρχονται κι άλλα δύσκολα ΝΔ-χρόνια...
-
Δεν πιστεύω να υπάρχει τέτοια διαφορά. Παντού ακούω παράπονα από πάρα πολλούς. Θεωρώ θα γίνει ντέρμπι μεγάλο. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο πρωταγωνιστής των εκλογών. Η ωραία Ελένη της πολιτικής
Το ρεύμα ήταν ο καταλύτης να γυρίσουν πάρα πολλοί την πλάτη στη ΝΔ. Τα άλλα θέματα είχαν ειδικό ακροατήριο και δεν άγγιζαν όλους και ετσι μικρή μερίδα ασχολιόταν. Το ρεύμα όμως ήταν μεγάλο αυτογκολ
Το ότι λέει θα κρατήσει μέχρι τέλους τετραετίας και θα υπάρξει περίοδος χρεωσης του ρεύματος χωρίς το 100% της τιμής να υπάγεται σε χρηματιστήριο ενέργειας και χωρίς ρήτρες που επιβαρύνουν τους καταναλωτές και όχι τις εταιρίες θα τον βοηθήσει ίσως να ανακάμψει κάπως. Πιθανό το βλέπω.
Σε κάποια θέματα όπως επενδύσεις έστω μικρές υπάρχουν πάρα πολλοί που επικροτούν αλλά μπροστά στο ρεύμα τους έχασε όλους.
Να δείτε βιοτέχνες με σοβαρές επιχειρήσεις τι καντήλια ρίχνουν... Ανρθωοοι που στήριζαν πάντα ΝΔ. -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πρώτους όμως για "ψόφο" βλέπω τους Ζαίους. Πως θ' αντέξει ο Αλέ6 άλλα 4 χρόνια αρχηγός στην αντιπολίτευση? Με παρακαλετά στο ΠΑΤΣΟΚ δουλειά δε γίνεται.
Καλά τα ΠΑΤΣΟΚΟ-δεκανίκια, αλλά πρώτα μετράνε οι ίδιες δυνάμεις και είναι λίγες... Ο 2ος και με διαφορά δε γίνεται 1ος με τίποτα... Μάλλον προς το 3ος θα ολισθαίνει σιγά-σιγά...
Οπότε οι αντι-Κούληδες ας προετοιμαστούν ψυχολογικά και σωματικά, έρχονται κι άλλα δύσκολα ΝΔ-χρόνια...
ειναι τουλαχιστον μεγαλη η μπιζνα? αμα ειναι να στηριξουμε
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το βρήκες. Είναι μεγάλη μπίζνα η αποφυγή μιας καταστροφικής 2η φορά αριστερά. Στήριξέ το και δε θα χάσεις...
-
Ενώ η δεύτερη φορά δεξιά δεν πτωχευσε τη χώρα και αύξησε το δημόσιο χρέος γενικής κυβέρνησης... Από το 110%-120% στο 170%;
Οι φόροι που πληρώνουμε γιατι τους πληρώνουμε; Για χαβαλε; Το ότι φορολογείται δίλιτρο Μάζντα γιατί συμβαίνει; Για χαβαλε;
Γιατί έχουμε τεράστιο χρέος! -
Μπα, και μπιζνα να μην υπάρχει είναι η ψυχολογική ανάγκη, το λεγόμενο κόμπλεξ, που έχουν οι ανασφαλείς άνθρωποι να νιώσουν πως κάτι τους ενώνει με τη μπουρζουαζία, ότι πάνε διακοπές στο ίδιο νησί, ότι έχουν ίδια μάρκα αυτοκίνητο, ότι ψηφίζουν το ίδιο κόμμα... κάτι τέλος πάντων που να τους διαχωρίσει - στο μυαλό τους- από την πλεμπα, και να νιώσουν έστω για λίγο πως βρίσκονται στην σωστή πλευρά της κοινωνίας.
-
Σταματα και εσύ, ψάχνεις να προκαλεσεις.. Αφού θέλει να πιστεύει σε μια κυβέρνηση διακιωμα του είναι, λογαριασμό θα σου δώσει; όπως και δικό σου να μην πιστεύεις.
Απλά να θέτουμε την πραγματικότητα στις σωστές τις διαστάσεις κατά τις συζητήσεις.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπα, και μπιζνα να μην υπάρχει είναι η ψυχολογική ανάγκη, το λεγόμενο κόμπλεξ, που έχουν οι ανασφαλείς άνθρωποι να νιώσουν πως κάτι τους ενώνει με τη μπουρζουαζία, ότι πάνε διακοπές στο ίδιο νησί, ότι έχουν ίδια μάρκα αυτοκίνητο, ότι ψηφίζουν το ίδιο κόμμα... κάτι τέλος πάντων που να τους διαχωρίσει - στο μυαλό τους- από την πλεμπα, και να νιώσουν έστω για λίγο πως βρίσκονται στην σωστή πλευρά της κοινωνίας.
Σ' ευχαριστώ για την ψυχανάλυση. Όταν ξεθολώσει το μυαλό σου από το φανατισμό και τις εμμονές, καταλάβεις που ζεις και που βρίσκεσαι και προσγειωθείς στην πραγματικότητα αφήνοντας στην άκρη τις αριστερές φαντασιώσεις σου, θα τη λάβω υπόψη μου. Άκυρο δηλαδή, γιατί δε θα γίνει ποτέ.
Και δε βάζω καν στην εξίσωση την προπαγάνδα και τις προκλήσεις, γιατί αυτά μάλλον σου έχουν γίνει 2η φύση και σου βγαίνουν αυτόματα... Έχεις χάσει τη μπάλα γενικώς...
-
-
Aγαπητε Andy δικαίωμα σου να πιστεύεις σε ο,τι θες, να ελπίζεις σε πράγματα εντελώς ανέφικτα -οπως ότι ο δεύτερος θα γίνει τριτος-, ως εδώ όλα "καλά".
Επειδή όμως έχεις ξεφύγει κομματάκι λέγοντας ότι οι αντιΚουληδες πρέπει να προετοιμαστούμε ΚΑΙ σωματικά* για την δεύτερη 4ετια Του και μιας και δε σε προσγειώνουν ούτε οι εχθροί της κομματιλας απ'οπου και αν προέρχεται (οποία εκπληξιςςς) και έχεις καταφέρει το να σε πελατιαζει το Γατί θα σου πω μόνο αυτό, ότι ο ηγέτης σου σού εδωσε χρόνο να μάθεις να μαγειρεύεις καλή φασολάδα...*Ξέρεις κάτι, τύπου "θα ξανανοίξει η Γυάρος και η Μακρόνησος" ασούμε;
-
Λογικά ο Κούλης είναι πολύ πίσω δημοσκοπικα από αυτό που θέλει για να μην κάνει εκλογές.
Και εγώ την ίδια αίσθηση έχω με τον Lap από πολλούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες ΝΔτες , δεν έχουν διάθεση καμία να τον ξαναστηριξουν , το ίδιο και λοιποί νέοι ΝΔιτες από 35-45 που φυσικά δεν έχουν να ταιζονται από το κόμμα. Φυσικά και αυτές οι ενεργές ομάδες δεν μασάνε ούτε από εξοπλισμούς και μπατσοκρατια οπότε δεν έχουν τίποτα να τους συνδέει με τον Κούλη. Το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορούν να ψηφίσουν έτσι , μόνο μια αλλαγή ηγεσίας θα τους αναπτερωνε το ηθικό.
Θεωρώ πως ο Δένδιας θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή και για αυτούς και για τους φουλ δεξιοστροφους. Αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί νομίζω πως η ΝΔ θα έχει ήδη περάσει σε φάση διάλυσης από τα χουντοσταγονιδια του Καρατζαφέρη που κάνουν κουμάντο πλέον στα κομματικά.Από την άλλη ο Τσίπρας μου φαίνεται σαν περιφερόμενο πτώμα, έχει καεί εντελώς οποίο λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα με τα τόσα λάθη , τον εθελοδουλισμό και την τραγωδία στο μάτι που πραγματικά απορώ πως συνεχίζει να υπάρχει στο πολιτικό προσκήνιο όσο και αν σαν προσωπικότητα μοιάζει με λευκή περιστερά σε σχέση με τον γιο του Δράκουλα.
Εδώ και αν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας με ένα νέο και αμόλυντο πρόσωπο που να εκφράζει την λεγόμενη ηθική ανωτερότητα της αριστεράς. Κατά την άποψη μου η Αχτσιογλου θα ήταν εξαιρετική επιλογή, θα έδινε ένα καλο reset στο brandname ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη ο Ανδρουλάκης δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά μακάρι να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά, θα ήθελα να δω τους Πασοκους ρυθμιστές της κατάστασης, Καβάλα στο άλογο να σκάνε από το κακό τους οι Κουλικοι!
Ίσως και αυτός να είναι η αιτία ώστε μετά από επαναλαμβανόμενες εκλογές να οδηγηθούν τα πράγματα στο σενάριο αλλαγών που διατύπωσα παραπάνω και ξεβρωμισουμε λίγο από την επικοινωνιακή χούντα του Κούλη και τα φασιστακια του Καρατζαφέρη κατά κύριο λόγο, και από το Κουρασμένο παλικάρι που διέλυσε ανεπανόρθωτα τα αφηγήματα της Αριστεράς.
Ειδομεν. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Aγαπητε Andy δικαίωμα σου να πιστεύεις σε ο,τι θες, να ελπίζεις σε πράγματα εντελώς ανέφικτα -οπως ότι ο δεύτερος θα γίνει τριτος-, ως εδώ όλα "καλά".
Επειδή όμως έχεις ξεφύγει κομματάκι λέγοντας ότι οι αντιΚουληδες πρέπει να προετοιμαστούμε ΚΑΙ σωματικά* για την δεύτερη 4ετια Του και μιας και δε σε προσγειώνουν ούτε οι εχθροί της κομματιλας απ'οπου και αν προέρχεται (οποία εκπληξιςςς) και έχεις καταφέρει το να σε πελατιαζει το Γατί θα σου πω μόνο αυτό, ότι ο ηγέτης σου σού εδωσε χρόνο να μάθεις να μαγειρεύεις καλή φασολάδα...*Ξέρεις κάτι, τύπου "θα ξανανοίξει η Γυάρος και η Μακρόνησος" ασούμε;
Μπορεί να ξανανοίξουν σαν τουριστικά αξιοθέατα. Προσωπικά δεν θα ήμουν ποτέ αντίθετος σε μια καλή μπίζνα. Κι ας τα διαχειριστείτε και οι αριστεροί που πιθανόν νοιώθετε ένα συναισθηματικό δέσιμο παραπάνω με τους τόπους αυτούς, no problem...
Είδες τη διαφορά αγαπητέ. Που πάει το δικό μου το μυαλό και που το δικό σου. Γι' αυτό λέω, αφήστε το ρε παιδιά, μια χαρά είσασταν βολεμένοι τόσα χρόνια, τι τη θέλετε τη διακυβέρνηση και τέτοια τώρα, δεν είναι για σας αυτά τα βάσανα και θα βασανίσετε κι εμάς τους υπόλοιπους χωρίς λόγο.
Που δεν ξαναγίνονται αυτά, μια φορά έγινε το ιστορικό ατύχημα με τον Αλέ6, τώρα στον άλλο αιώνα πάλι, αλλά λέμε τώρα... Κουβέντα να γίνεται... -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λογικά ο Κούλης είναι πολύ πίσω δημοσκοπικα από αυτό που θέλει για να μην κάνει εκλογές.
Και εγώ την ίδια αίσθηση έχω με τον Lap από πολλούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες ΝΔτες , δεν έχουν διάθεση καμία να τον ξαναστηριξουν , το ίδιο και λοιποί νέοι ΝΔιτες από 35-45 που φυσικά δεν έχουν να ταιζονται από το κόμμα. Φυσικά και αυτές οι ενεργές ομάδες δεν μασάνε ούτε από εξοπλισμούς και μπατσοκρατια οπότε δεν έχουν τίποτα να τους συνδέει με τον Κούλη. Το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορούν να ψηφίσουν έτσι , μόνο μια αλλαγή ηγεσίας θα τους αναπτερωνε το ηθικό.
Θεωρώ πως ο Δένδιας θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή και για αυτούς και για τους φουλ δεξιοστροφους. Αλλά μέχρι να φτάσουν εκεί νομίζω πως η ΝΔ θα έχει ήδη περάσει σε φάση διάλυσης από τα χουντοσταγονιδια του Καρατζαφέρη που κάνουν κουμάντο πλέον στα κομματικά.Από την άλλη ο Τσίπρας μου φαίνεται σαν περιφερόμενο πτώμα, έχει καεί εντελώς οποίο λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα με τα τόσα λάθη , τον εθελοδουλισμό και την τραγωδία στο μάτι που πραγματικά απορώ πως συνεχίζει να υπάρχει στο πολιτικό προσκήνιο όσο και αν σαν προσωπικότητα μοιάζει με λευκή περιστερά σε σχέση με τον γιο του Δράκουλα.
Εδώ και αν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας με ένα νέο και αμόλυντο πρόσωπο που να εκφράζει την λεγόμενη ηθική ανωτερότητα της αριστεράς. Κατά την άποψη μου η Αχτσιογλου θα ήταν εξαιρετική επιλογή, θα έδινε ένα καλο reset στο brandname ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη ο Ανδρουλάκης δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά μακάρι να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά, θα ήθελα να δω τους Πασοκους ρυθμιστές της κατάστασης, Καβάλα στο άλογο να σκάνε από το κακό τους οι Κουλικοι!
Ίσως και αυτός να είναι η αιτία ώστε μετά από επαναλαμβανόμενες εκλογές να οδηγηθούν τα πράγματα στο σενάριο αλλαγών που διατύπωσα παραπάνω και ξεβρωμισουμε λίγο από την επικοινωνιακή χούντα του Κούλη και τα φασιστακια του Καρατζαφέρη κατά κύριο λόγο, και από το Κουρασμένο παλικάρι που διέλυσε ανεπανόρθωτα τα αφηγήματα της Αριστεράς.
Ειδομεν.Ο Κούλης αν χάσει ή αν δεν διαφανεί δυνατότητα να κερδίσει τις εκλογές θα φύγει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτές είναι παραδόσεις και τακτικές που δεν αλλάζουν. Έχω ξαναπεί ότι η ΝΔ είναι κόμμα αρχών και διαδικασιών με σκοπό την εξουσία, δεν αφήνει περιθώρια επιβίβωσης σε αποδεδειγμένα αποτυχημένους αρχηγούς στην εκλογική διαδικασία, κι ας λένε ότι θέλουν για οικογενειοκρατία κλπ.
Δεν πρόκειται να υπάρξει φαινόμενο Αλέ6 ή Κουτσούμπα στη ΝΔ. -
Μισό λεπτό, εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα
ξαναγυρισει στο 3%γίνει 3ος, τι άλλαξε ξάφνου και συζητάμε για την πιθανότητα ήττας...Του από τον ξοφλημενοκουρασμενοφθαρμενο;Για τα υπολοιπα δε φταίω εγώ που πάει εκεί το μυαλό μου. Αυτά τα εμφυλιοχουντικα είναι στα οποία εσεις καταφευγετε κάθε φορά που σφίγγουν τα γάλατα...
-
ξαναγυρισει στο 3%γίνει 3ος, τι άλλαξε ξάφνου και συζητάμε για την πιθανότητα ήττας...Του από τον ξοφλημενοκουρασμενοφθαρμενο;Ρε συμπατριώτη απο πεθερικά, ψάχνεις ελπίδα πιθανής νίκης για τους Ζαίους από μια δική μου θεωρητική ανάλυση? Τόση απελπισία πια?
-
ξαναγυρισει στο 3%γίνει 3ος, τι άλλαξε ξάφνου και συζητάμε για την πιθανότητα ήττας...Του από τον ξοφλημενοκουρασμενοφθαρμενο;δεν καταλαβες. ανοητε αριστερε.
το κυριο θεμα ειναι πως στη νουδου, οχι δεν υπαρχει οικογενειοκρατια. εχουν αρχες κειπερα. -
Σόρρυ κιόλας αντι αλλά μόνο εσένα βλέπουμε καλοκαιριατικο να έχει τέτοια λύσσα, οι υπόλοιποι είναι σαφώς πιο μαζεμένοι/διακριτικοι να μην ενοχλείται ο στορμυ. Άλλωστε τα χειρότερα είναι μπροστά (σου/σας/τους) οπότε χαλαρά...
-
Οι υπόλοιποι φίμωτρο; Μάλλον ναι...
"Σκασμός Αντωνάκη μου"...
-
Μην αγχώνεσαι Johny, φεύγω για διακοπές σε λίγες μέρες, οπότε μπορεί και να μείνετε χωρίς αντίλογο και διαφορετικές απόψεις οι αριστεροί, αυτό που πρεβεύετε δηλαδή και όπως είστε μαθημένοι...για να μπορείτε να ξεδιπλώσετε το μεγαλείο σας...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2