-
Για τους ασχετους οι νομοι που διεπουν την αποφαση των δικαστων θεσμοθετουνται και ψηφιζονται απο το σωμα της βουλης.
-
Έκθεση κόλαφος της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα
-
-
Λοιπον αυτες τις μερες εχω διαβασει ελαχιστα λογω περιορισμενου χρονου τα νεα στον κοσμο. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι πως μας εχουν καταταξει καποιοι σε θεματα ελευθεριας τυπου στις τελευταιες θεσεις της υδρογειου. Πραγματικα τι π...ριες ειναι αυτες? Πισω ακομη και απο δικτατοριες ή καθεστωτα που φοβασαι και να κουνηθεις. Οχι να γραψεις ή να πεις την αποψη σου.
Πραγματικα δε δινω σημασια καμια. Σορρυ κιολας. -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λοιπον αυτες τις μερες εχω διαβασει ελαχιστα λογω περιορισμενου χρονου τα νεα στον κοσμο. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι πως μας εχουν καταταξει καποιοι σε θεματα ελευθεριας τυπου στις τελευταιες θεσεις της υδρογειου. Πραγματικα τι π...ριες ειναι αυτες? Πισω ακομη και απο δικτατοριες ή καθεστωτα που φοβασαι και να κουνηθεις. Οχι να γραψεις ή να πεις την αποψη σου.
Πραγματικα δε δινω σημασια καμια. Σορρυ κιολας.Και δεν είναι "θέματα ελευθερίας του τύπου" αλλά ποιότητας της δημοσιογραφιας και ενημέρωσης.
Ως προς την ελευθερία του τύπου, σε εμάς απλά διώκονται ποινικά οι δημοσιογράφοι που ενοχλούν όπως είναι η δουλειά τους, πιο κάτω από μας είναι μόνο χώρες όπου τους βρίσκουν στο χαντάκι ή σε θαλάμους βασανιστηριων. -
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν αμφιβάλλω ότι και αυτά τα κολλητιλίκια παίξανε το ρόλο τους στο να κυκλοφορεί ατιμώρητος.
-
Κούγιας για Λιγνάδη: Ελεύθερος με νόμο που ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ
https://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/1333215/koygias-gia-lignadi-eleytheros-me-nomo-poy-psifise-mono-o-syriza -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πραγματικα δε δινω σημασια καμια. Σορρυ κιολας.Και δεν είναι "θέματα ελευθερίας του τύπου" αλλά ποιότητας της δημοσιογραφιας και ενημέρωσης.
Ως προς την ελευθερία του τύπου, σε εμάς απλά διώκονται ποινικά οι δημοσιογράφοι που ενοχλούν όπως είναι η δουλειά τους, πιο κάτω από μας είναι μόνο χώρες όπου τους βρίσκουν στο χαντάκι ή σε θαλάμους βασανιστηριων.Φυσικα και διαφωνω. Μολις εμαθα και απο τι οργανισμους - φορεις βγαινουν αυτες οι αξιολογησεις, καταλαβα την ποιοτητα των πορισματων.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στορμυ κακως τα εμφανισες τοσο γρηγορα. Επρεπε να περιμενεις πρωτα να σπεκουλαρουν καποιοι γνωστοι εδω μεσα.
-
Στορμυ κακως τα εμφανισες τοσο γρηγορα. Επρεπε να περιμενεις πρωτα να σπεκουλαρουν καποιοι γνωστοι εδω μεσα.
-
-
Στο νησί πάντως γίνεται χαμός από νέα χτισίματα και πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια!!
-
Επικεφαλίδες για κλωτσιές , αλλά και αυτοί που γράφουν τις εκθέσεις επίσης.
Ασε που μέσα δεν λέει τίποτα, αλλά μάλλον δεν θα είχαν ακούσει κάτι για τον Τράγκα εκεί στις βρυξέλλες ανάμεσα στα λαχανάκια.
Για τα σπίτια που πουλάνε και φεύγουν, προφανώς όπως το παράδειγμα που λέει, γράφουν υπεραξίες. Είναι πάγια τακτική τους, να αγοράζουν στα φτηνά και να πουλάνε στα ακριβά.
Απλά πλέον η αγορά δεν είναι φτηνή , τουλάχιστον όσο ήταν και πουλάνε για να πάρουν το κέρδος και να επενδύσουν αλλού.
Πελάτης μου θέλει να πουλήσει ένα μεγάλο ακίνητο, γιατί πλέον τα παιδιά του μεγάλωσαν και δεν του χρειάζεται, αφού ζουν με τις οικογένειες τους. Επειδή το διαχειρίζομαι εγώ, με παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι μεσίτες. Μου λένε Κινέζους να κοιτάξουμε ? Του λέω επειδή μένω και εγώ στην πολυκατοικία, θα βάλει προκαταβολικά 5000 εγγύηση στα κοινόχρηστα. Γιατί αυτός θα το νοικιάσει και αν φέρει κανένα περίεργο, άντε βρες τον. Με 5000 τσέπη, θα προλάβουμε κάτι να κάνουμε.
-
Αντιπολίτευση με φωτογραφίες δε γίνεται.
Δε με νοιάζει αν έβγαινε φωτογραφίες ο ένοχος πια βιαστής - σκηνοθέτης. Δε με νοιάζει και τι κόμμα είναι στο κάτω κάτω.
Πολιτική διάσταση το θέμα έχει αλλού. Αυτό που δε ξεχνιέται είναι η επί ένα μήνα υπερπροσπάθεια να θαφτεί το θέμα , η προσπάθεια να το γυρίσουν σε σκευωρία , η προσπάθεια αποσιώπησης καταγγελιών και η δικαιολογία περιμένουμε να μας διαβιβάσει η εισαγγελία τις κατηγορίες, ενώ ήταν ήδη κατατεθειμένες , η υπερατάκα "μας εξαπάτησε, γιατί είναι καλός ηθοποιός" , η είδηση "ταλαιπωρείται γνωστός σκηνοθέτης χωρίς λόγο" και τέλος ο απευθείας διορισμός του στη θέση που ήταν.
-
Αυτός ο χωριανός μου ο Σπυρόπουλος, τόσο αδιάβαστος είναι;
Όπως μου έχει πει κάποιος βαθύ Πασόκος, κάποιας ηλικίας και ωριμότητας, όσο περνάει ο καιρός τόσο θα ξεφουσκώσουν αυτοί οι ''νέοι'' του κόμματος(Ανδρουλάκης, Σπυρόπουλος κτλπ) αφού θα φαίνεται πόσο κενοί και άπειροι είναι.
Η νεότητα/φρεσκάδα από μόνη της δεν αρκεί. -
Αναμένουμε αντίστοιχη εκδήλωση συμπαράστασης στον Λιγνάδη στο Εφετείο...
Αλλά δε χρειάζεται, αφου "υπάρχει το σύστημα"Ας αφήσουμε όμως τη...σπεκουλα και ας πάμε στα αναμενόμενα:
...να το αφήσω αύριο το Πόρτο Χέλι και να πάω Πουέρτο Ρίκο;
Αυτό είναι Sh(k)rekισμος ή όχι; Θα μου πεις το ίδιο σαρκιο έλεγε προ 6μηνου πως "η αύξηση θα είναι 2-3€ το μήνα".
Αλλά όχι, ο Τοξικακης* και τα παιδάκια του είναι πάνω απ' όλα σοβαροί και άριστοι. -
Ως προς την ελευθερία του τύπου, σε εμάς απλά διώκονται ποινικά οι δημοσιογράφοι που ενοχλούν όπως είναι η δουλειά τους, πιο κάτω από μας είναι μόνο χώρες όπου τους βρίσκουν στο χαντάκι ή σε θαλάμους βασανιστηριων.Φυσικα και διαφωνω. Μολις εμαθα και απο τι οργανισμους - φορεις βγαινουν αυτες οι αξιολογησεις, καταλαβα την ποιοτητα των πορισματων.
Γκάφα on air του Γιώργου Τσίπρα: Επικαλέστηκε τρολς για την υπόθεση Λιγνάδη και υποχρεώθηκε να ανακαλέσει
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε ανάρτηση στο διαδίκτυο που παρουσίαζε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την υπόθεση να προβάλλεται με τίτλο που ανέφερε ότι «ο σκηνοθέτης αθωώθηκε για δύο βιασμούς και αφέθηκε ελεύθερος». Η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας, Μαρίας Αναστασοπούλου, που τον διόρθωσε στον τηλεοπτικό αέρα λέγοντας του ότι αυτό που μετέφερε ήταν τρολ του διαδικτύου και προϊόν μοντάζ.
https://www.iefimerida.gr/politiki/gkafa-giorgoy-tsipra-epikalestike-trols-ypothesi-lignadi-ypohreothike-na-anakalesei -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ας αφήσουμε όμως τη...σπεκουλα και ας πάμε στα αναμενόμενα:
https://www.news247.gr/koinonia/power-pass-oi-polites-vlepoyn-ta-posa-kai-den-xeroyn-an-prepei-na-gelasoyn-i-na-klapsoyn.9696204.html93,45€ θα μας επιστραφούν, μόνο 6μιση ευρώ κι ένα 500άρικο λιγότερα απ' τα πολυδιαφημισμένα εξακόσια, με λογαριασμούς διπλάσιους από πριν...
-
Πόσα ήθελες δλδ;
Είπαν οι "άνθρωποι" έως 600. Δες το σαν αντίστροφη εκδοχή των παλιων διαφημίσεων αυτοκινήτου στα περιοδικά, όπου έβλεπες στη φωτο το GTi των 10.000.000δρχ αλλά "από 3.500.000δρχ" έγραφε η λεζάντα.
YΓ: Πάλι δεν υπάρχει Πολυτεχνείο, πάλι όλα είναι ένας μύθος. Προσεξτε όμως τι λέει αυτός στο τέλος και πόσο σημαντικό είναι να είμαστε μαζί στα δύσκολα, ο,τι διαφορές και αν εχουμε:
(Πριν 30 χρόνια περίπου ο πατέρας του έκανε μια επέμβαση στον δικό μου, πόσο περιττό να πω ότι δεν τα έπαιρνε;)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2