-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κομματικα εγραψα ΠΑΣΟΚ
Θέση ουτε που θυμάμαι….ουτε αυτος ηξερε τοσα χρόνια συνδικαλισμός! Εκκαθαριστικό ειχε 108.000€/έτος (μικτά) δια 14.
Πέφτω από τα σύννεφα
-
Ε ρε και να ήταν ανάποδα...μυδροι για την εγκατάλειψη της νησιωτικής χώρας κτλ κτλ. Δεν είναι Μύκονος βλέπετε που λέει και ο ανηψιος...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οπότε είναι πιο σαφές απ το να αναφερόμαστε γενικά σε "συνδικαλιστές" να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα πράγματα, ένα Πασοκο τραπεζικό στέλεχος σε θέση τέτοια στην ιεραρχία που να βγάζει τοτε πάνω από 8 χιλιάρικα το μήνα.
Μα ΟΛΟΙ οι συνδικαλιστές τα ίδια έκαναν. Και με το συνδικαλιστές, εννοώ την διοίκηση και τα όργανα του Συλλόγου εργαζομένων (όχι τα μέλη - αν και για αυτά έχω να γράψω πολλά). Η άλλη ήταν της ΝΔ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και έβγαζε €7.000/μήνα και έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο τον Γεν. Δντη μου για ρουσφέτια (μεταθέσεις, προαγωγές κλπ.). Οι ελάχιστοι του ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ με αντίστοιχους μισθούς (γιατί είχαν τα δικά τους + την αποζημίωση του Συλλογου) έκαναν τα ίδια. Κια φυσικά όλοι χρηματίστηκαν (με λιγότερα φυσικά) για να περάσουν οι Γάλλοι αυτά που ήθελαν.
Γενικά κάνεις συνδικαλιστής στα 15 χρόνια που εργαζόμουν σε τράπεζες δεν προσέφερε το παραμικρό στους εργαζομένους. Ούτε στο ελάχιστον!! Ήρθαν και σε εμένα να με ψήσουν να γραφτώ και όταν άρχισα τις ερωτήσεις έφυγαν και δεν ξαναήρθαν....αχαχα!! Ο Συνδικλαισμός - στην Ελλάδα - είναι μια μορφή κομμουνισμού (όλοι να παίρνουμε τα ίδια απλά οι της Διοίκησης να παίρνουν περισσότερα!!!) και αφορά τους τεμπέληδες.
-
Επειδή διαβάζω ανακρίβειες που αφορούν την προσωπική μου ζωή, στον όμιλο που εργάζομαι δεν έχουμε συνδικαλιστικές παρατάξεις, ούτε σύλλογο εργαζομένων και δεν κάνω χρήση ψηφιακής κάρτας εργασίας.
-
Και επειδή λέμε για πολιτική και μαύρα, μόλις έμαθα ότι ένα γνωστός μου με ξαπλώστρες σε παραλία της Πάρου καθαρίζει €30.000/ημέρα!!!! Πόσα με απόδειξη?? Χμμμ....κουίζ για δυνατούς λύτες.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και επειδή λέμε για πολιτική και μαύρα, μόλις έμαθα ότι ένα γνωστός μου με ξαπλώστρες σε παραλία της Πάρου καθαρίζει €30.000/ημέρα!!!! Πόσα με απόδειξη?? Χμμμ....κουίζ για δυνατούς λύτες.
Ναι αλλά έτσι οι τιμές των ακινήτων δεν είναι φούσκα.
-
Ναι αλλά έτσι οι τιμές των ακινήτων δεν είναι φούσκα.
Φυσικά και δεν είναι φούσκα. Αφού όπως έχω γράψει πολλές φορές, υπάρχουν πολλά λεφτά...απλά είναι μαύρα. Άπειρα παραδείγματα. Άλλος φίλος μου με μια επιχείρηση στο νησεί και μια στην Αθήνα, δηλώνει €5.800/έτος. Καθαρίζει κάπου €100.000. Χμμμ....πόσοι τέτοιοι υπάρχουν? Μόνο εγώ ξέρω αρκετούς....είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουμε αρκετούς.
-
Δε ξέρω και που να το γράψω το "παράπονό" μου.
Αυτό το πράγμα που έγινε με τους δασικούς χάρτες και τις αντιρρήσεις τους είναι σκάνδαλο φορομπηχτικό άνευ προηγουμένου. Αυτές τις μέρες το Πράσινο Ταμείο γέμισε χρήματα για 10 ακόμα προγράμματα επιδοτήσεων ηλεκτροκίνησης.....
Για να μη ζαλίζω με τεχνικούς όρους κ.λπ. , έτυχε οι ευρύτεροι συγγενής να κατέχουν με συμβόλαια αγοράς από το 1920 μία αγροτοκτηνοτροφική έκταση. Η έκταση αυτή όσες φορές αμφισβητήθηκε ο χαρακτήρας της , οι πρόγονοι κέρδισαν τα δικαστήρια. Υπάρχουν λοιπόν δικαστικές αποφάσεις, χάρτες του Ελληνικού Δημοσίου Διανομής Αγροκτημάτων , Συμβόλαια πριν τη δασική νομοθεσία του 1945 και ότι άλλο θέλεις από χαρτούρα , ΑΛΛΑ παρόλα αυτά το κράτος ( καθώς ο μελετητής που έφτιαξε τους δασικούς χάρτες, έκανε την έννοια της προχειροδουλειάς, εσκεμμένα ή μη δε ξέρω) τους ζητάει χρήματα για ενστάσεις. Τα ποσά κυμαίνονται από 45€ εως 700€ , και πρέπει να τα πληρώσουν ντούκου, μικροκαλλιεργητές και κτηνοτρόφοι, κοινώς φτωχοδιάβολοι της Ελληνικής Ορεινής Επαρχίας, κάποιο δεν τα έχουν καν τα ποσά!. Δε τολμάω να τους ανακοινώνω τη λυπητερή!!!
Ειλικρινά για την έκταση δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης , πιστέψτε με, η δε αντικειμενική αξία υπό του μηδενός. Το ακόμα πιο παράλογο είναι ότι αυτό το έντυπο πληρωμής και ο τρόπος υπολογισμού του κόστους δε λαμβάνουν καμία πρόνοια για την αξία γής. Πάει με τα τ.μ. . Το ίδιο ποσό πληρώνει και η στρούγγα στα Τζουμέρκα και το ξενοδοχείο σε νησί. Δυστυχώς , δεν έχω λόγια για αυτά που ζώ αυτές τις μέρες.....
Θα μου πείς να μην πληρώσει ο καταπατητής , εννοείται αλλά βρες μια δίκαιη φόρμουλα, εδώ τα έκανε μαντάρα!!
-
Γάτε για σένα λέει ο Λεβέντης!!!
Youtube Video -
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Youtube VideoΟπότε αυτό το δημοσιεύει η Ο.Α. για να κατέβουν στους δρόμους με τα phev τους και να κρεμάσουν στα δέντρα εκτός απ τις γραβάτες και τα ρολόγια κύρους τους το ανώτατο 20% ή για να θεωρεί τον Πολάκη ως "Ρόμπιν Χουντ" το υπόλοιπο 80% ;
-
-
Civil357 τα ίδια και με δικούς μου συγγενείς σε όλη την Ελλάδα, με καλλιέργειες, φρυγανικές εκτάσεις, χορτολιβαδικές, οικόπεδα + κατοικίες σε Ανατολική Αττική κλπ. Όσοι εκχέρσωσαν εκτάσεις για καλλιέργειες λίγο-πολύ ήξεραν τι έκαναν και τι πρέπει να κάνουν. Μεγάλοι άτυχοι όσοι τους έκριναν αναδασωτέα τα ακίνητα που αγόρασαν πριν χρόνια από συνεταιρισμούς και τώρα δέσμευσε την κυριότητά τους το Ελληνικό Δημόσιο ! Άλλο θέμα η μεγάλη καθυστέρηση των επιτροπών, αλλά με τόσες υποθέσεις αναμενόμενο είναι.
Πολλά τα λεφτά Piliourits βροχερό βράδυ Σαββάτου πέρασα από εκεί, γεμάτο το parking του Island και το parking στα Γ' Λιμανάκια από τα βανάκια των ξενοδοχείων ! -
Απλά σημειώνω πως δεν είναι η εκκλησία και πολιτεία και το κοινό αίσθημα κατά των ομοφυλοφίλων γονιών, αλλά κατά των φτωχών π@υστηδων.
-
Κατι ο Φίλης με τα παιδια που δεν εκαναν και κατι σοβαρο (απαγωγη του κοσμητορα μονο μωρε και εγκλεισμο του στο γραφειο διχως επικοινωνια για 4 ωρες), κατι ο Κουφοντινας με την αρθογραφια του στην Εφσυν, κατι ο Βερναρδακης που βγαλε την αλλη Πυσπιριγκου του Υπ. Παιδειας... Τεσπα, εχω την αισθηση πως καποιοι δεν μπορουν να γινουν δημοκρατες με την καμμια. Θυμηθηκα γιατι τους εχω πραγματικα για το υποψηφιο χειροτερο κακο στα μαμημενα πολιτικα δρωμενα αυτου του τοπου.
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Youtube VideoΟπότε αυτό το δημοσιεύει η Ο.Α. για να κατέβουν στους δρόμους με τα phev τους και να κρεμάσουν στα δέντρα εκτός απ τις γραβάτες και τα ρολόγια κύρους τους το ανώτατο 20% ή για να θεωρεί τον Πολάκη ως "Ρόμπιν Χουντ" το υπόλοιπο 80% ;
μάλλον για να θυμηθούνε τι σημαίνει "σοσιαλισμός με τα λεφτά των άλλων" (αυτών που όπως λέει "δεν μπορούν να κρύψουν") ο οποίος ζητεί μετ' επιτάσεως να επανακάμψει.
Έτσι βγήκαμε από τα μνημόνια λέει ο λεβέντης σύντεκνος. Ξεχνάει βέβαια κάποιες "μικρολεπτομέρειες" φορολογικής -κυρίως- φύσεως, αλλά οκ. περσινά ξινά σταφύλια, δεν ξέρω και από πότε είναι το βίντεο...
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κατι ο Φίλης με τα παιδια που δεν εκαναν και κατι σοβαρο (απαγωγη του κοσμητορα μονο μωρε και εγκλεισμο του στο γραφειο διχως επικοινωνια για 4 ωρες), κατι ο Κουφοντινας με την αρθογραφια του στην Εφσυν, κατι ο Βερναρδακης που βγαλε την αλλη Πυσπιριγκου του Υπ. Παιδειας... Τεσπα, εχω την αισθηση πως καποιοι δεν μπορουν να γινουν δημοκρατες με την καμμια. Θυμηθηκα γιατι τους εχω πραγματικα για το υποψηφιο χειροτερο κακο στα μαμημενα πολιτικα δρωμενα αυτου του τοπου.
Πηγή: https://www.iefimerida.gr/ellada/thyella-antidraseon-gia-propilakismo-prytani-asoee -
Η απολυτη ντροπη. Οχι Πανεπιστημιακη Αστυνομια αλλα ειδικες δυναμεις Αμυνας Φρουρησης δικαιουνται τα Πανεπιστημια μετα απο κατι τετοια φαινομενα.
-
Μήπως θέλει κατευθείαν τανκς να μη κάνουμε μισες δουλειές;
-
Μόνο για 2 βιασμούς βρέθηκε ένοχος, δεν είναι δα κι αναρχικός, να σαπίσει στη μπουζου...
-
Εντοπισμο, συλληψη και 2 χρονια μεσα για τα παιδια. Ομως οι νομοι ειναι για να τους βγαζουν, οχι να τους βαζουν μεσα. Δυστυχως οι νομοθετες μας εχουν πολυ αλτρουϊστικες ιδέες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2