-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λογικό δεν είναι με τόσα ψέματα που έχουν πει στο λαο εδώ και χρόνια;;;;
Πάντως και σε εμένα το ερωτηματολόγιο δεν μου φαίνεται για απογραφή. Περιουσιολογιο θα έλεγα ότι θυμίζει!Αν θυμάμαι καλά η ΕΛΣΤΑΤ με κάποιον Γεωργίου στο τιμόνι δεν είχε πειράξει το 2012 κάτι οικονομικά στοιχεία για τα δημόσια ελλείμματα και τα φούσκωσε πάνω από 200δις για να μπει η χώρα στα μνημόνια και να δανεισθεί; Κάτι ιστορίες για το δημόσιο χρέος θυμάμαι. Κάτι κακουργήματα θυμάμαι. Κάτι Greek Statistics. Κάποιον Στυλιανίδη της ΝΔ θυμάμαι που έκανε προσλήψεις με το κιλό, κάποιον Καραμανλή και σπατάλες και κάτι κοιλάρες τεράστιες.
Πολλά θυμάμαι, αλλά κάνω τον ΚινεζοΣημίτη που μας έβαλε στο ευρώ...
Αυτή η ΕΛΣΤΑΤ κάνει και την απογραφή;
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως και σε εμένα το ερωτηματολόγιο δεν μου φαίνεται για απογραφή. Περιουσιολογιο θα έλεγα ότι θυμίζει!Αν θυμάμαι καλά η ΕΛΣΤΑΤ με κάποιον Γεωργίου στο τιμόνι δεν είχε πειράξει το 2012 κάτι οικονομικά στοιχεία για τα δημόσια ελλείμματα και τα φούσκωσε πάνω από 200δις για να μπει η χώρα στα μνημόνια και να δανεισθεί; Κάτι ιστορίες για το δημόσιο χρέος θυμάμαι. Κάτι κακουργήματα θυμάμαι. Κάτι Greek Statistics. Κάποιον Στυλιανίδη της ΝΔ θυμάμαι που έκανε προσλήψεις με το κιλό, κάποιον Καραμανλή και σπατάλες και κάτι κοιλάρες τεράστιες.
Λάθος θυμάσαι... έχει ένα σωρό δίκες ο Γεωργίου και καμμία καταδίκη. Και ακόμη επιμένουν να τον κυνηγάνε. Λες και δεν υπήρχε έλλειμμα...
Άσε που το εξωφρενικό είναι ότι το "φουσκωμένο" έλλειμμα ανακοινώθηκε ΑΦΟΥ είχαμε μπει στο πρώτο μνηνόνιο.
Κόβαμε, κόβαμε και στα ίσα μας δεν ερχόμασταν!
Για το πως μπήκαμε στο ευρώ, καμία αντίρρηση, πολύ greek stats. -
Πάντως όσον αφορά στο IT κομμάτι της Απογραφής, μιλάμε πολύ ΓΤΠ.
Μα πολύ ΓΤΠ...
Να το ξαναπώ;
Πιο πολύ ΓΤΠ δεν γίνεται! -
(ΑΧΤΟΥΝΓΚ! ΤΡΟΛΙΝΓΚ ΑΛΕΡΤ)
Λοιπόν, φήμες λένε πως ετοιμάζουν και τα ΕΛΤΑ αντίστοιχο σποτάκι σαν αυτό των Νορβηγικών Ταχυδρομείων, με τον Σερβετάλη πρωταγωνιστή, σε σκηνοθεσία Σμαραγδη και σάουντρακ του Σπανουδάκη...
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Περικαλω οι επιστημονικές απορίες μου να μην μπλέκονται με τα συνδικαλιστικά σας.
Τρελαμνεοι με τα γκάζια.....ε τρελαμενοι...
Δεν μου λέτε; πόσο co2 εκπέμπεται στα ράλλυ σας;
Αααα για να το αναλύσουμε και αυτό..?
https://files.fm/f/afsmn52u7
Όταν πήρε μπρος μέσα στο συνεργείο την ώρα του τεχνικού ελέγχου να μην πω τι έγινε...
Άντε πάρε το ολοκαίνουργιο Micra του πλοηγου μετά και βάρα καραμουζα
(Είμαι αχάριστος, το ξέρω, "ψευδοπροβλημα" το αηδιαστικά ελαφρύ τιμόνι σε χαμηλή ταχύτητα που ξαφνικά σφίγγει αφύσικα πάνω από τα 100-110) -
Σε εμάς με τα πιο ζμπορ τζαπονια σφίγγει απο τα 30 χλμ/ωρα.
Έχουν και λαγκαρισμα.
Στρίβεις και για κάποια χιλιοστά του δευτερολέπτου αργεί να βαρύνει, μόλις το καταλάβει τότε ξαφνικά βαραίνει....και γίνεται ζμπορ
-
Δεν ξέρω αν θα το βρούμε απ' τους λαθροέποικους που αλλοιώνουν τον ελληνορθόδοξο μπολιτισμό μας, ή τα μπόλια που αλλοιώνουν το ντιενέη μας, με τον ένα ή άλλο τρόπο πάντως, μάλλον δεν θα λείψουμε απ' την ανθρωπότητα.
https://www.star.gr/eidiseis/ellada/565815/keratsini-sokarei-h-adiaforia-gia-th-mikrh-olga
-
Κι αν δεν έχετε ξεβλαχεφτεί αρκετά, ούτε σας φτάνουν οι εκμπομπές με τα χρυσαύγουλα, υπάρχει και συνέχεια:
-
-
Ψευδοπροβλημα οι θάνατοι, να μην ανέβουν οι μισθοί ενώ εκτροχιαζονται τα πάντα. Πλέον γελάνε απροκάλυπτα στα μούτρα μας αλλά...φταίμε (ως πλειοψηφία). Τελειώνει το παραμύθι, αλλά υπάρχει χρόνος και για άλλες ζημιές στην κοινωνία, δυστυχώς.
-
ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ, Τσακλόγλου... κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λάθος θυμάσαι... έχει ένα σωρό δίκες ο Γεωργίου και καμμία καταδίκη. Και ακόμη επιμένουν να τον κυνηγάνε. Λες και δεν υπήρχε έλλειμμα...
Άσε που το εξωφρενικό είναι ότι το "φουσκωμένο" έλλειμμα ανακοινώθηκε ΑΦΟΥ είχαμε μπει στο πρώτο μνηνόνιο.
Κόβαμε, κόβαμε και στα ίσα μας δεν ερχόμασταν!
Για το πως μπήκαμε στο ευρώ, καμία αντίρρηση, πολύ greek stats.Είχα ξεμείνει σε αυτό:
https://www.capital.gr/arthra/3146736/upothesi-andrea-georgiou-anazitontas-allothi-gia-tin-krisiαλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει update στην υπόθεση
https://www.liberal.gr/news/upothesi-andrea-georgiou-parodia-aponomis-dikaiosunis/393057Πολύ μπέρδεμα αυτή η ιστορία.
-
Σήμερα μιλούσα με ανθρώπους που έχουν μαγαζιά εστίασης....
Μέσα μπαίνουν κάθε μέρα....
Τα deliverάδικα έχουν ξεσκιστεί πάντως , σκέψουν ότι δεν φτάνουν τα delivery και κάνουν συμφωνία με την efood! O καθένας απο την οπτική του
-
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα deliverάδικα έχουν ξεσκιστεί πάντως , σκέψουν ότι δεν φτάνουν τα delivery και κάνουν συμφωνία με την efood! O καθένας απο την οπτική του
Από τον Σταικουρα το άκουσα και δεν μπορώ να το
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από τον Σταικουρα το άκουσα και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, τους πρώτους 8 μήνες του 21 η εστίαση έχει κάνει τους τζίρους του 19.
-
Για τις ταβέρνες λέω μπαίνουν μέσα κάθε μερα
-
Παρατηρώ στο νήμα του Χάους σωστές γενικά απόψεις περί ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και περί της πιθανής προσπάθειας του ιδιοκτήτη να μασουλησει κρατικό χρήμα.
Παρατηρώ όμως και μια χλεύη περί μεγαλοϊδεατισμού που αποδίδεται μόνο στην ελληνική δεχτσα και στους αιλιναις. Την στιγμή που η κουλτούρα είναι κοινή για όλο τον λαό. Με τους 300 του Λεωνίδα μεγάλωσαν και οι μεν και οι δε. Μια φορά το μακρινό 45 κάποιοι (σεμνοί και ταπεινοί κατά πως φαινεται) αποφάσισαν να πάνε κόντρα στην Γιάλτα. Αυτά βέβαια είναι παλιά ιστορία. Πρόσφατα το 15 κάποιοι σε αυτό τον "γιδοτοπο" όπως λέγεται αποφάσισαν ότι από εδώ θα γκρεμίσουν τον παγκόσμιο καπιταλισμό. Με σεμνοτητα και ταπεινότητα και αυτοί... Γενικώς αν όλοι περνάμε τον εαυτό μας λιγότερο σοβαρά, θα είμαστε πολυ καλύτερα. -
Όχι, η κουλτούρα δεν είναι κοινή για όλον τον λαό. Ξεκινάμε από εκεί. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε διαβάζω το "Ο Λένιν τον Οκτώβρη" του Γκιούρκο. Έχω μεγάλη σχέση λες με τον κάθε Δεξιό;
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παρατηρώ στο νήμα του Χάους σωστές γενικά απόψεις περί ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και περί της πιθανής προσπάθειας του ιδιοκτήτη να μασουλησει κρατικό χρήμα.
Παρατηρώ όμως και μια χλεύη περί μεγαλοϊδεατισμού που αποδίδεται μόνο στην ελληνική δεχτσα και στους αιλιναις. Την στιγμή που η κουλτούρα είναι κοινή για όλο τον λαό. Με τους 300 του Λεωνίδα μεγάλωσαν και οι μεν και οι δε. Μια φορά το μακρινό 45 κάποιοι (σεμνοί και ταπεινοί κατά πως φαινεται) αποφάσισαν να πάνε κόντρα στην Γιάλτα. Αυτά βέβαια είναι παλιά ιστορία. Πρόσφατα το 15 κάποιοι σε αυτό τον "γιδοτοπο" όπως λέγεται αποφάσισαν ότι από εδώ θα γκρεμίσουν τον παγκόσμιο καπιταλισμό. Με σεμνοτητα και ταπεινότητα και αυτοί... Γενικώς αν όλοι περνάμε τον εαυτό μας λιγότερο σοβαρά, θα είμαστε πολυ καλύτερα.Καταλαβαίνω τί θες να πεις, όμως τον "μεγαλοϊδεατισμό" και τους 300, δεν τους κάρφωσε στα μυαλά των Ελλήνων η όποια "αριστερά" καλή ή κακή, έχει υπάρξει. Είναι η επί δεκαετίες συστηματική προπαγάνδα, η οποία καλλιεργείται ακριβώς για να είναι πρόσφορο το έδαφος για πατριδοκαπηλία στους μεγαλόσχημους, το αγαπημένο σπορ όλων των δεξιών έως ακροδεξιών. Οποιοσδήποτε μάλιστα τολμάει έστω να υπαινιχθεί κάτι, κι όχι να αμφισβητήσει ανοιχτά αυτή την προπαγάνδα, βαφτίζεται αυτομάτως "Ανθέλληνας Εθνομηδενιστής" ανεξαρτήτως του ευρύτερου πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει. Υπάρχουν παραδείγματα αρκετών "Δεξιών" που μπήκαν στη μπούκα των "μπατριωτών" όπως π.χ. ο Νίκος Δήμου. Γενικά όποιος αμφισβητήσει την προπαγάνδα της πατριδοκαπηλίας ενός αιώνα, είναι εχθρός του Έθνους.
Πράγμα στο οποίο στηρίζεται και η σημερινή ΝΔ για να υπάρχει.
Για να μην πούμε για την Εκκλησία της Ελλάδος, φτουΘεμουσχώραμε... -
Ενώ όποιος το 15 έλεγε ότι πάμε πάνω σε τοίχο, δεν ήταν γερμανοτσολιας, γερουν γερά, τσιράκι του Σόιμπλε κλπ ε; Δεν υπήρχε ανάποδος μεγαλοϊδεατισμός τότε... Δεν έβγαιναν σεβάσμιοι γέροντες από αγγλικά πανεπιστήμια (που πληρώνονταν σε αγγλικές λιριτσες) να μας λένε πόσο όμορφα θα ξεκινήσει από εδώ η παγκόσμια εμπαναστα...
Τέλος πάντων, θα ξαναπώ, το θέμα μας δεξιών και αριστερών είναι ότι μετράμε το μπόι μας παγκοσμίως πολύ μεγαλύτερο απ' όσο πραγματικά είναι. Οι 300 είναι στην κουλτούρα όλων, έστω και με λανθάνοντα τροπο. Και όποιος καταλαβαινει τι λέω, οκ -
Αμαν πια με τους 300 που βασει και των νόμων τους αγραφων και μη, επρεπε να θυσιαστουν. Δεξιοι και αριστεροι ξεχνουν τους 700 θεσπιεις που ηταν ολοι τους ταυτοχρονα και το συνολο των ανδρων ενος χωριου που παρεμεινε ενα μικρο... χωριο μεχρι και τις μερες μας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2