-
Puma, kamiq και το captur εφόσον έρθει με λογική τιμολόγηση. Στα λεφτά που κοστίζει το 2008 σαφώς και πας για το 3008.
Εγω που κοιταω μονο για πετρελαιο δηλαδη, με 21.400 παιρνω 3008; ή επειδη δεν θελω να δωσω 30.000 για αυτοκινητο δεν πρεπει να αγορασω τιποτα κ να παιρνω μονο λεωφορείο εγω κ τα παιδιά μου;
Puma, Capture k 2008 εχω και εγω. Το Kamiq το ειδαμε κ παρα λιγο να βαλουμε τα γέλια απο την αναχρονιστικη εμφανιση. Karoq πολυ ποιο suv. Αν βαλεις αυτα που εχει το 2008 Active σε πετρέλαιο βγαινει μια σοκαριστικα παρεμφερής τιμη, κ ο χωρος αποσκευων ειναι οριακα μικρότερος του C3 Aircross, που εχω θεσει για το απολυτως ελαχιστο. Επισης με 2 χρονια εγγύηση ΔΕΝ αγοραζω καινούργιο αυτοκινητο. Τουλαχιστον 4, οσα περιμενω να ειναι και σε αριστη κατασταση δηλαδη.
Το Active χανει μονο απο το Allure σε εξοπλισμό, οχι απο αλλα σε παρεμφερη τιμη, τουλαχιστον πετρελαιο που κοιταω.
-
Το Kamiq το ειδαμε κ παρα λιγο να βαλουμε τα γέλια απο την αναχρονιστικη εμφανιση.
Σε θέματα εμφάνισης πάντως που είναι κυρίως υποκειμενικά καλύτερα να λέμε «εμένα δεν μου αρέσε» παρά να κάνουμε τόσο επιθετικούς χαρακτηρισμούς.
-
Dublin wrote:
Το Kamiq το ειδαμε κ παρα λιγο να βαλουμε τα γέλια απο την αναχρονιστικη εμφανιση.
Σε θέματα εμφάνισης πάντως που είναι κυρίως υποκειμενικά καλύτερα να λέμε «εμένα δεν μου αρέσε» παρά να κάνουμε τόσο επιθετικούς χαρακτηρισμούς.
Σίγουρα. Ζητω συγνωμη για τον επιθετικο προσδιορισμό. Αλλωστε, ας πουμε το S-Cross μου αρεσει πολυ περισσότερο απο το Kamiq, αλλα διαβαζω οτι δεν φημιζεται για την ευμορφια του! Ισως η αισθητική του υπερυψωμενου station wagon να αρέσει τελικα.
Αναρωτιέμαι αν σε αυτους τους αγραφους νομους εμπεριστατωμενης κ πολιτισμενης συζητησης εμπεριεχονται κ οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοι κ προβολες που κανει ο καθενας.
Οπως κ να εχει ζητω συγνωμη απο τους κατοχους ή θαυμαστες της εξωτερικης εμφανισης του Kamiq, εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου για αυτοκινητο του 2020, να προσθεσω οτι εσωτερικα πρεπει να ειναι το καλυτερο του ομιλου, καλη εργονομια, καλα υλικα/συναρμογη κ το infotainment μαλλον ειναι καλυτερο απο των PSA.Ωραια καθισματα επισης, αλλα νομιζω οτι πλεον ολα τα συγχρονα αυτοκινητα εχουν καλα καθισματα.
-
Το τι θέλει και τι αρέσει στον καθένα είναι εντελώς υποκειμενικό. Εγώ για παράδειγμα θεωρώ το 2008 στην έκδοση active ελλιπέστατο σε εξοπλισμό. Επίσης αν και όμορφο για τα γούστα μου το θεωρώ πανάκριβο. Δεν θα έδινα για αυτό το αυτοκίνητο 30κ. Πριν βγουν οι τιμές είχα ως ταβάνι τα 25κ για αυτόματο πετρέλαιο και μόλις είδα τον τιμοκατάλογο έφυγε τελείως από τη λίστα μου.
Επίσης για το θέμα της εγγύησης στη skoda μπορείς να πάρεις επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια
-
Αϊ γεια σου...
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει η Σκαρλετ Γιοχανσον.
Τι να πεις;;;
-
Και στη Suzuki παίρνεις επέκταση εγγύησης 4 χρόνια + τα 4 χρόνια από το εργοστάσιο, οπότε είσαι 7 χρόνια άνετος και με οδική βοήθεια μάλιστα, οπότε γλιτώνεις κ απο τα έξοδα της ασφάλειας για αυτό το διάστημα. Έτσι μπόρεσα κ έκανα ασφάλεια ολικής κλοπής στο Baleno, κ σώθηκα, ευτυχώς.
-
Και στη Suzuki παίρνεις επέκταση εγγύησης 4 χρόνια + τα 3 χρόνια από το εργοστάσιο, οπότε είσαι 7 χρόνια άνετος και με οδική βοήθεια μάλιστα, οπότε γλιτώνεις κ απο τα έξοδα της ασφάλειας για αυτό το διάστημα. Έτσι μπόρεσα κ έκανα ασφάλεια ολικής κλοπής στο Baleno, κ σώθηκα, ευτυχώς.
-
Ποιο ειναι το τοπ 3 σου;
Puma, Kamiq, C-HR (και outsider to C3 Aircross εαν στο facelift δεήσουν να βάλουν φώτα LED έστω ως έξτρα). Captur αναμένω να δω τιμές για να μιλήσω.
-
Το φέις λίφτ του Αιρκρός προβλέπεται σε 12-15 μήνες , οπότε μέχρι τότε θα έχουμε αλλαγές .
Εγώ σκέφτομαι 3 αιρκρος ντίζελ 100 shine /120 i touch /2008 100 B allure /2008 100 D active .
Αν πάω ψηλά παίζει μόνο το 5 αιρκρος αφού το 2008 στα 25-26000 χάνει από το ντίζελ αιρκρος inspire και το feel είναι κοντά .
-
Το φέις λίφτ του Αιρκρός προβλέπεται σε 12-15 μήνες , οπότε μέχρι τότε θα έχουμε αλλαγές .
Εγώ σκέφτομαι 3 αιρκρος ντίζελ 100 shine /120 i touch /2008 100 B allure /2008 100 D active .
Αν πάω ψηλά παίζει μόνο το 5 αιρκρος αφού το 2008 στα 25-26000 χάνει από το ντίζελ αιρκρος inspire και το feel είναι κοντά .
Το θεμα ειναι αν σε παιρνει απο μεγεθος, αλλιώς C5 με χιλια!
C3 Aircross μονο Shine, εχουν προσφορα 21.000 ετοιμοπαραδοτο Sable χρωμα (τελειο).
2008 δεν παω βενζίνη. Βλεπω μεγαλες διαφορες στα δοκιμαστικά. Λιγο να πατησεις το 9 και 10 το βλεπεις πολυ ευκολα. Καλυτερα Active.
-
Μιλάω για τα δύο επίπεδα τιμών . Το ένα στα 20-22000 , το άλλο στα 26-29000 .
-
Για 2008 allure στα 20700 με φιμε, συναγερμό, 5 χρόνια εργατικά service και 3 χρόνια οδική τι γνώμη έχετε;
-
Νομίζω ότι τα 100 άλογα αργά η γρήγορα θα είναι πρόβλημα..
-
Για 2008 allure στα 20700 με φιμε, συναγερμό, 5 χρόνια εργατικά service και 3 χρόνια οδική τι γνώμη έχετε;
Χωρις παρεξήγηση από τον τρόπο που το γράφεις φαίνεται ότι εστιάζεις σε λάθος πράγματα. Δεν αναφέρεις καύσιμο κινητήρα κιβώτιο αλλά τα φιμε και τον συναγερμό.
Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητηρα που οδηγησες; Από το κιβώτιο; Από την κατανάλωση; Την ποιότητα κύλισης; Σε κάλυπταν;
Εκτός αν τα έχεις λήξει όλα μέσα σου σε ικανοποιούν τα πάντα στην έκδοση που διάλεξες , και δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι ως προς τον κινητήρα, και απλά ρωτάς αν είναι καλή η τιμή.
Αλλά αν τα έχεις λήξει όλα ε θα πρέπει να ξέρεις και αν η τιμή είναι καλή!
Και για να απαντήσω τελικά στην ερώτηση σου ακριβώς. Έχεις μια τιμή -1200 από την αρχική τιμοκατάλογο και αφαιρούμε τα 500 που έδιναν ως προσφορά σε όλα τα πρώτα κομμάτια πάμε σε όφελος 700 ευρώ. Τα φιμε είσαι σίγουρος ότι δεν είναι στάνταρ στην έκδοση σου;
Συναγερμός after market + 5 χρόνια εργατικά στο σέρβις +3 χρόνια οδική κοστίζουν πάνω κάτω αλλά 500 ευρώ. Άρα μιλάμε για συνολικό όφελος 1200 .
Καλή εκτύπωση για νέο αμαξι τώρα αν αυτά αντισταθμίζουν τον αδύναμο κινητήρα χωρίς να είναι και οικονομικότερος εκεί έξω και το χειροκίνητο κιβώτιο εσύ το ξέρεις.
-
Τα 100 άλογα , που ίσως πραγματικά να μην είναι 100 , δίνουν πολύ καλές επιδόσεις και έχουμε μόνο 1200 κιλά αν θυμάμαι καλά βάρος .
-
Κατανάλωση πόσο την υπολογίζουμε; Στα 130 θα μένει κάτω από 7-7.5 άραγε;
-
theo93 wrote:
Χωρις παρεξήγηση από τον τρόπο που το γράφεις φαίνεται ότι εστιάζεις σε λάθος πράγματα. Δεν αναφέρεις καύσιμο κινητήρα κιβώτιο αλλά τα φιμε και τον συναγερμό.
Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητηρα που οδηγησες; Από το κιβώτιο; Από την κατανάλωση; Την ποιότητα κύλισης; Σε κάλυπταν;
Εκτός αν τα έχεις λήξει όλα μέσα σου σε ικανοποιούν τα πάντα στην έκδοση που διάλεξες , και δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι ως προς τον κινητήρα, και απλά ρωτάς αν είναι καλή η τιμή.
Αλλά αν τα έχεις λήξει όλα ε θα πρέπει να ξέρεις και αν η τιμή είναι καλή!
Και για να απαντήσω τελικά στην ερώτηση σου ακριβώς. Έχεις μια τιμή -1200 από την αρχική τιμοκατάλογο και αφαιρούμε τα 500 που έδιναν ως προσφορά σε όλα τα πρώτα κομμάτια πάμε σε όφελος 700 ευρώ. Τα φιμε είσαι σίγουρος ότι δεν είναι στάνταρ στην έκδοση σου;
Συναγερμός after market + 5 χρόνια εργατικά στο σέρβις +3 χρόνια οδική κοστίζουν πάνω κάτω αλλά 500 ευρώ. Άρα μιλάμε για συνολικό όφελος 1200 .
Καλή εκτύπωση για νέο αμαξι τώρα αν αυτά αντισταθμίζουν τον αδύναμο κινητήρα χωρίς να είναι και οικονομικότερος εκεί έξω και το χειροκίνητο κιβώτιο εσύ το ξέρεις.
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις.
Εστίασα σε αυτά γιατί ήταν τα έξτρα σε σχέση με βασικά του πακέτου.Τον κινητήρα και το κιβώτιο παρέλειψα να τα αναφέρω γιατί είναι τα βασικά (100άλογα, χειροκίνητο, βενζίνη).
Είναι λίγα τα 100 άλογα για απλό αμάξι;Πιο συγκεκριμένα το αυτοκίνητο δεν είναι για εμένα αλλα για συγγενικό πρόσωπο που έχει ένα 307 με περίπου 70 άλογα και ήθελε ένα τύπου mini suv.
Τα υπόλοιπα της κατηγορίας δεν της άρεσαν ή της φαίνονταν μικρά(Vitara, Kamiq, Captur, C3).-
Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητήρα που οδηγησε;
Δεν οδήγησε το 2008 αλλα το 208 με τον ίδιο κινητήρα και της άρεσε. -
Από το κιβώτιο;
Δεν θέλει αυτόματο άρα το χειροκίνητο είναι μονόδρομος -
Από την κατανάλωση;
Αυτή που αναφέρει φαίνεται ικανοποιητική, πραγματική φαντάζομαι θα έχει γύρω στα 6?
Τώρα έχει αέριο στο 307(1400cc) οπότε θα της κακοφανεί φαντάζομαι
Τα φιμέ είναι στην GT line έκδοση και για αυτό τα ανέφερα, εγώ θα προτιμούσα τα προβολάκια ομίχλης.
Για τα λεφτά του πιστεύετε υπάρχουν πολύ καλύτερα σε αυτή την κατηγορία; -
-
Εξαρτάται από το ποδαράκι στα τουρμπάκια ....
Αντίθετα στα ατμοσφαιρικά εξαρτάται από το βάρος και υποφέρουν στην πόλη και είναι καλά στον ανοικτό δρόμο .
-
Πέρασα απο peugeot για να δω εκθεσιακή έκδοση allure, προγραμματισα και τεστ ντραϊβ τος επομενες μερες με την 130 βενζίνη που έχουν. Από οτι μου είπε ο πωλητής allure πετρελαιο τέλος. Ένα είχε μείνει σε ασπρο και με το launch pack (προβολείς ομίχλης led και αυτοματη εναλλαγή σκάλας) στα 26600 περιπου.
- 1000 ευρω περιπου για έξτρα προβολάκια ομιχλης το λες και κάπως.
Η παραγγελια σε πετρελαιο έχει πάνω από 3-4 μήνες που κάνεις δεν ξέρει τι θα ισχυει μέχρι τότε φορολογικα οπότε μένει η βενζινη στα 100 η οποία (δυστυχως) ειναι η μόνη τιμολογιακα σωστή επιλογή αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη ούτε αυτή.Προσωπικά έχω εναν ενδοιασμό για τον συγκεκριμενο κινητηρα σε αυτο το όχημα (αν και όλες οι κριτικές στο προηγουμένο μοντέλο τον είχαν από τους καλύτερους και οικονομικότερους) και απο την στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα σε παραγωγή για κάποια δοκιμή είναι ένα ρίσκο.
υπηρξε και μια σύντομη κουβέντα με τον πωλητή για την τιμολογιακή πολιτική που επέλεξε η πεζώ για τα νέα μοντέλα. Δεν ξέρω αν αυτά που μου είπε ειναι η προσωπική του άποψη ή η γενικότερη πολιτική της peugeot αλλά αν ισχύει το 2ο μάλλον κάπως λάθος την έχουν δει. Αν ρενώ και φορντ το παίξουν σωστά θα πάνε (δυστυχώς) άκλαφτοι. Και το λέω σαν μεγάλος θαυμαστής της εμφάνισης του 2008 που είχε την διάθεση να δώσει το κάτι παραπάνω.
αλλά 10.000 ευρώ και 5000 ευρω διαφορά απο το προηγούμενο μοντέλο στην gtline και στην allure όσο και καλό να είναι το καινούργιο και όσο και λάθος ναι ειναι οι φορολογικοί συντελεστές είναι λίγο υπερβολή. -
υπηρξε και μια σύντομη κουβέντα με τον πωλητή για την τιμολογιακή πολιτική που επέλεξε η πεζώ για τα νέα μοντέλα. Δεν ξέρω αν αυτά που μου είπε ειναι η προσωπική του άποψη ή η γενικότερη πολιτική της peugeot αλλά αν ισχύει το 2ο μάλλον κάπως λάθος την έχουν δει. Αν ρενώ και φορντ το παίξουν σωστά θα πάνε (δυστυχώς) άκλαφτοι. Και το λέω σαν μεγάλος θαυμαστής της εμφάνισης του 2008 που είχε την διάθεση να δώσει το κάτι παραπάνω.
αλλά 10.000 ευρώ και 5000 ευρω διαφορά απο το προηγούμενο μοντέλο στην gtline και στην allure όσο και καλό να είναι το καινούργιο και όσο και λάθος ναι ειναι οι φορολογικοί συντελεστές είναι λίγο υπερβολή.Eντάξει,δε λες ότι είναι και εντελώς λάθος, με βάση τις πωλήσεις τους σε λιγότερο από 1 μήνα.Αφού κατάφεραν και πούλησαν όλα τα diesel και τα 100άρια (δηλ. τους έχουν μείνει οι 2 εκδόσεις των 130 βενζίνη -που τις χρησιμοποιήσαν ως κράχτη μάλλον- και στην ουσία η μία,η allure,γιατί η Gt-line είναι τόσο ψηλά που ίσως ξεφεύγει κατά πολύ) σημαίνει ότι το αγοραστικό κοινό επιδοκίμασε.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)