-
Ε ναι εσενα σ ενοιαζει στην ουσια το safety pack με τη νυχτερινη αναγνωριση μζι και την πισω καμερα....(κανω τον σταυρο με αυτα που σκεφτονται οι Γαλλοι, ωρες ωρες αλλα ο.κ)
Αν μπορεις να βαλεις αυτο το πακετο εισαι ετοιμος...πας και το χτυπας.
Αφου αυτο σ αρεσει αυτο παρε.
Υ.γ εβλεπα ενα στοιχειο του εξοπλισμου που το θεωρω εκπληκτικο αν και δεν το δινει κανεις σημασια......άυτο της αναφορας του stop και ειδοποιησης στον πινακα οργανων....
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ.
Αυτο μαλιστα....ειναι κατι που τους λεω ΜΠΡΑΒΟ
-
Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις σε αυτά τα χρήματα με αντλιχτιχους εξοπλισμούς.
Καμίκ, με πολύ καλό εξοπλισμό και πολύ δυνατό και οικονομικό 1.5 μοτέρ.
Puma με ίδιες τιμές με το 2008, αλλά με 2 σημαντικές διαφορές: καλύτερο εξοπλισμό και 125 και 155 mild hybrid άλογα, αντί για 100 και 130.
Δηλαδη 23.400 χωρις να αλλαζει κλιμακα το puma mild hybrid με 155 αλογα και καλο πακετακι;;;;
€24.427 με το ακριβό μεταλλικό (και το Tech Pack), χωρίς την όποια προωθητική και με 8 χρόνια εγγύηση. Εαν θές 125 άλογα γλυτώνεις περί τα €2.500. Έτσι όπως το θέλω εγώ το 125αρι Titanium πηγαίνει περί τα €25.000.
-
Αυτοματο εννοεις φανη αυτο οπως το θελεις , το 125αρι;;;; διπλου συμπλεκτη;;;
-
το πρόβλημα είναι ότι δίνεις 22Κ και έχεις οικογενειακό αυτοκίνητο με 100 ίππους το 2020 που είναι κάτι το αναχρονιστικό η τα δίνεις για την βασική με τους 130 ίππους που όμως χάνει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του 2008 έχοντας αναλογικό καντράν,πλαστικό λεβιέ ταχυτήτων,απουσία υποβραχιόνιο κ.α.
Ακριβώς!!! Δεν μιλάμε για την έκδοση των 100 ίππων, είναι αστεία και μόνο να το συζητάμε, εκτός εαν κάποιος το θέλει αποκλειστικά για αστική χρήση. Για οικογενειακό αυτοκίνητο, δεν κάνει κατά την ταπεινή μου άποψη και υπάρχει απλά για να κρατάει χαμηλα την τιμή.
Αυτοματο εννοεις φανη αυτο οπως το θελεις , το 125αρι;;;; διπλου συμπλεκτη;;;
Όχι, χειροκίνητο. Αυτόματο ΔΕΝ υπάρχει ακόμα (από Μάιο, μαζί με το diesel) οπότε δεν γνωρίζω και την τιμή του. Επίσης επειδή είναι η μπούρδα με διπλό συμπλέκτη, θα το σκεφτώ πολύ σόβαρα εαν θα το πάρω αυτόματο. Όλα αυτά, **εάν **καταλήξω στο Puma. Μέχρι στιγμής η καλύτερη επιλογή για εμένα είναι το υβριδικό C-HR, απλά μου την σπάει η τιμή του και ότι δεν μπορώ να το 'χτίσω' αλλά μόνο να πάρω ό,τι εκδόσεις έχει αποφασίσει να φέρει η Toyota Hellas.
-
Α, ναι σωστα...
Το ειχα οδηγησει και ειναι πολυ πανω απο τον μεσο ορο σποτιφ....μ αρεσε παρα πολυ κ εμενα.
Απο κιβωτιο δεν σπαει δεν χαλαει και που να το επιδιωξεις....
-
Το κατοσταρι βενζινη, σχεδον 190 χιλιομετρα την ωρα με κατω απο 11δεπτ. Δεν ξερω πολλους να εχουν προβλημα με αυτες τις επιδοσεις. Στην κατηγορια του, κ σχεδον σε καθε κινητηρα ειναι απο τα ποιο οικονομικα σε καταναλωση, εχει λιγοτερους ρυπους και οριακα ή μη οριακα, καλυτερες επιδοσεις, οντας το μακρύτερο.
PERFORMANCES
Vitesse maxi (en km/h)
188
0-100 km/h (en secondes) conducteur seul
10,9
Το C-HR ειναι ακριβοτερο, με μεγαλυτερες εξωτερικες διαστασεις κ πολυ μικροτερο χωρο αποσκευων - περιπου ισο με του Auris που ξεφορτωθηκαμε, και επισης δεν πηγαινε βημα. Δεν περασε ποτε στο short list.
Ως προς τι ειναι καλυτερος ο εξοπλισμος του Puma; το μασαζ καθισμάτων; ουτε ρεζερβα δεν εχει και με τον πινακα του περσινού-προπερσινου πλεον Fiesta. Καλη προταση σιγουρα, οχι ομως οτι ασυζητητί ειναι καλυτερο απο το 2008. Ειδικα σε χωρους πασχει σιγουρα, σε ολα τα reviews μιλανε για χώρο πισω επιβατων, κεφάλια και οτι το κουτι στο πατωμα πιανει 80λιτρα απο τον συνολικο χωρο τον 450, αλλα τι θα βαλεις που θα πιανει ακριβως 80λιτρα; γάλα;
-
Κύριοι να ρωτήσω κάτι λίγο off-topic επειδή το 2008 το παρακανε με την τιμολογιακή πολιτική και θέλω να έχω εναλλακτική του Captur II. Το mild Hybrid νεο Puma είναι plug-in ή 'υβριδικό' τύπου Toyota; Επίσης πότε έρχεται το νέο Puma στις ελληνικές αντιπροσωπείες και στους 'διαμορφωτές';
-
Το mild Hybrid νεο Puma είναι plug-in ή 'υβριδικό' τύπου Toyota; Επίσης πότε έρχεται το νέο Puma στις ελληνικές αντιπροσωπείες και στους 'διαμορφωτές';
-
Είναι Mild Hybrid, οπότε ούτε plug in, ούτε τύπου Toyota. Είναι όπως τα Suzuki, απλά υπάρχει ένα μικρό ηελκτρικό μοτέρ με ιμάντα που υποβοηθάει την εκκίνηση.
-
Έρχεται μέσα με τέλος Ιανουαρίου.
-
Είναι ήδη διαθέσιμο τόσο στον online διαμορφωτή (εδώ και περίπου 1 μήνα) όσο και στους διαμορφωτές των αντιπροσωπειών. Μάλιστα ήδη έχουν γίνει παραγγελίες!
-
-
Κύριοι να ρωτήσω κάτι λίγο off-topic επειδή το 2008 το παρακανε με την τιμολογιακή πολιτική και θέλω να έχω εναλλακτική του Captur II. Το mild Hybrid νεο Puma είναι plug-in ή 'υβριδικό' τύπου Toyota; Επίσης πότε έρχεται το νέο Puma στις ελληνικές αντιπροσωπείες και στους 'διαμορφωτές';
Τιποτα απο τα 2. Ειναι η απλούστερη κ φθηνοτερη λυση του mild hybrid (οπως Sportage/Tuscon).
Ουσιαστικα εχει μια γεννητρια στη θεση του κανονικου εναλλακτη κ περνανε τα ρευματα απο εκει, οποτε εχει καλυτερη σταθεροποιηση κ διαχειριση, βοηθαει στο start/stop αν το εχεις ενεργοποιημενο, κ θεωρητικα βοηθαει λιγο στις επιταχυνσεις, αρα και στη μείωση των καυσαεριων. Οπως ειδαμε βεβαια στα Κορεατικα οι διαφορες ειναι ελαχιστες πρακτικα στην καθημερινότητα, νομιζω το μεγαλύτερο όφελος ειναι οτι δεν κουραζει τοσο τον κινητήρα στο σταματα-ξεκινα του start/stop και διευρύνεται και η λειτουργια του (μπορει να κλεινει στα 10Khm ας πουμε), και οπως και να εχει ειναι ενα συν για το αυτοκίνητο, ειναι μια τεχνολογια παραπανω που την παιρνεις ουσιαστικα δωρεαν. 3 'μειον' ειναι η αυξηση βαρους, σε καποια αυτοκινητα μειωνεται ο χωρος αποσκευών (στο Puma δεν ξερω. Ελπιζω οχι) και τελος, για να φορτιστει η μπαταρια αυτη υπαρχει αυξημενη επιβράδυνση οταν αφηνεις το γκαζι ή πατας φρενο που καποιους τους ξενίζει.
Απο Φεβρουαριο ειχαν πει, ισως λιγο νωριτερα λόγω της έλευσης του 2008 νωριτερα. Υπαρχει σχετικο thread στο φορουμ.
-
Ναι ρε σεις τι απλα βοηθα στα καυσαερια...καο στο start stop.
...δεν διαβαζετε τους καυγαδες μας εδω μεσα....;;;;
κανονικο ηλεκτρικο μοτερ εχει (μιρκοτερης δυναμης απο τα fullhybrid, αυτα εχουν κυριως δυο μοτερς) οπου στο σταματα ξεκινα προσφερει καποια κιλα ροπης.
Αυτο για παραδειγμα στα σουζουκι φερνει κερδος εως και 18-20% στην καταναώση πολης, λογω της εξτρα ηλεκτρικης προσφορας 5 κιλων ροπης..... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ πολης... οχι βολτας
Στα σουζουκι παντως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ η δηλωση με το αποτομο φρεναρισμα στο αφημα του γκαζιου....
Στο φρεναρισμα απλα νιωθεις το δυναμο στκ ποδι σου....σαν να σφιγει παραπανω τα φρενα....καλυτερα δηλαδη.
-
Ευχαριστώ πολύ. Θα μπω να μελετήσω το αντίστοιχο thread του Puma. Τουλάχιστον έχει πολλές εναλλακτικές προτάσεις η αγορά πλέον. Για κάθε τσέπη και για όλα τα γούστα.
ΥΓ: Το μικρό τιμόνι στο 308 της γυναίκας δεν το έχω 'συνηθίσει' ακόμα (σχεδόν μήνα, όποτε είναι νωρίς λογικά). Ετσι και αλλιώς μέσα στον Γενάρη πρέπει να πάω να δω από κοντά πως 'κουμπώνω' στην θέση οδήγησης του 2008. Δεν αποδέχομαι την τιμολογιακή πολιτική της Peugeot απλά θέλω να δω πως αισθάνομαι σε σχέση με το κλειστοφοβικό 208.
-
Μολις γυρισα απο Peuegeot.
Εχουν μεινει ελαχιστα κομμάτια πετρελαιου στις Active k Allure, στην Active 2 μαυρα, 2 σκουρα γκρι, 2 ανοιχτα γκρι κ κανα 2 λευκα.
Κατι παρομοιο κ στην Allure που εχει μεινει κ ενα με το πακετο εναρξης πωλήσεων.
Μετα απο αυτα θα βγει η εκπτωση των 500€ κ θα χρεώνεται το χρώμα κανονικά.
Απο οτι καταλαβα περιμένουν και αλλη παραδοση το επομενο διαστημα αλλα ειναι αμφιβολο αν θα ταξινομηθουν πριν την αλλαγη του συστήματος, οποτε και θα αυξηθουν τα τελη κυκλοφορίας.
-
Δηλαδή έχουν μείνει όλα τα άθλια χρώματα...τραγικά για αυτό το αυτοκίνητο (χάνεται η ομορφία του) και απορώ γιατί φέρανε τόσα πολλά σε αυτά τα χρώματα.
-
Δηλαδή έχουν μείνει όλα τα άθλια χρώματα...τραγικά για αυτό το αυτοκίνητο (χάνεται η ομορφία του) και απορώ γιατί φέρανε τόσα πολλά σε αυτά τα χρώματα.
Το σκουρο γκρι επειδη το εχω δει ειναι παρα πολυ ωραιο. Αν καποιος θελει σκούρο αμαξωμα ενδείκνυται.
Το λευκο ειναι κλασσικη επιλογη κ δειχνει πολυ ωραίο.
Δεν εφεραν περισσοτερα τετοια, απλα αγοράστηκαν ολα τα υπόλοιπα.
Αυτα με τα πακετα εφυγαν σχεδον ολα την πρωτη εβδομαδα.
Απο οσα ειδα το καλυτερο μου φανηκε το λευκο περλα. Το κοκκινο πολυ ωραιο (δεν θα το επαιρνα), πορτοκαλι καλο. Δεν πετυχα μπλε αλλα φαίνεται πολυ ωραιο επισης.
Δεν θα επαιρνα μαυρο ή ανοιχτό ασημι (φαινεται πολυ συνηθισμένο).
-
Καλοταξιδο και ατρκαριστο
Το adaptive ( cruise control) μηπως εννοεις;;;
-
ναι ευχαριστω.
-
εγω σημερα εκλεισα το gtline χειροκινιτο σε περλα 27600 5 χρονια εγγυηση 2χ οδικη 2χ δωρεαν σερβιςπαραδοση σε 3 μηνες .ειχαν και ενα ετοιμοπαραδοτο με δωρεαν το αdactive την καμερα 360 και την ασυρματη φορτιση αλλα δυστηχως κολησα στο χρωμα που ηταν πορτοκαλι.γιατι με την περλα την μαυρη οροφη και ζαντα ειναι αλλο αμαξι.
Συγχαρητήρια καλορίζικο και με το καλό να το παραλάβεις αρχικά!
Gt-line χειροκίνητο με ποιόν κινητήρα/ιπποδύναμη; Όταν λες 27.600€ είναι τελική τιμή κλειδί στο χέρι; Ρωτάω γιατί μιλούσαμε για άλλες μεγαλύτερες τιμές εκτός αν είναι βενζίνη puretech 100ps και όχι 130ps.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Το Gt-line με 130hp (δεν βγαίνει σ'αυτή την έκδοση με 100hp). 27.400 έχει,αλλά προσθέτοντας τέλη κι έξοδα παράδοσης μάλλον θα του έδωσαν τελική τιμή 27.600
-
ευχαριστω.το βενζινη 130 ειναι το αυτοματο 5000 πανω δεν ελεγε ανεβαιναμε πολυ.
-
εγω σημερα εκλεισα το gtline χειροκινιτο σε περλα 27600 5 χρονια εγγυηση 2χ οδικη 2χ δωρεαν σερβιςπαραδοση kai συναγερμο σε 3 μηνες .ειχαν και ενα ετοιμοπαραδοτο με δωρεαν το αdaptive την καμερα 360 και την ασυρματη φορτιση αλλα δυστηχως κολησα στο χρωμα που ηταν πορτοκαλι.γιατι με την περλα την μαυρη οροφη και ζαντα ειναι αλλο αμαξι.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)