-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αυτή που του χάλασε η οδική της τογιότα σε εκείνο τον φίλο είναι η μία και η άλλη η μεγάλη...
Το inverter του εκαψε crui
-
Ok..
-
@alex-mix said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ειναι αυτη η γεφυρα θανατος.
Να πας από τα καραβάκια, τι θα γίνει ο συνεταιρισμός της Σαλαμίνας? Κλέφτες?
Είχατε το καράβι μόνο, γκρινιάζετε
Σας έφτιαξαν γέφυρα, πάλι γκρινιάζετε
Να κάνετε το κύκλο ρεεεεεεεε!!!Καλά βρε @nickthetrib 120€ βενζίνες για Άρτα και πίσω?! Πολλά μου φαίνονται
-
@yem said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ειναι αυτη η γεφυρα θανατος.
Να πας από τα καραβάκια, τι θα γίνει ο συνεταιρισμός της Σαλαμίνας? Κλέφτες?
Είχατε το καράβι μόνο, γκρινιάζετε
Σας έφτιαξαν γέφυρα, πάλι γκρινιάζετε
Να κάνετε το κύκλο ρεεεεεεεε!!!Καλά βρε @nickthetrib 120€ βενζίνες για Άρτα και πίσω?! Πολλά μου φαίνονται
Τώρα που η διαδρομή σύνολο είναι κάτω από 3 μισή ώρες (με όρια ταχύτητας) δεν έχει νόημα να κάνεις στάση (μόνο ως τέτοια πιάνεται το καράβι)! Το πάμε συνεχόμενα, εκτός και αν χρειαστεί τουαλέτα!
Τώρα για τις βενζίνες:
τα 140 κοντερισια στο 75% της διαδρομής με τα υπόλοιπα 15% παραπάνω από 140 και το 10% παρακάτω με μπαγκαζιερα και air condition σε όχημα έχει συνέπειες, αλλά στα @@ μου!
Έλεος με το κομμάτι κατανάλωση!
Ο @alex-mix είπε για 70€ με υγραέριο! x2 η βενζίνη βγαίνει 140€! Τελικά λίγο έκαψε! -
@nickthetrib said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ο @alex-mix είπε για 70€ με υγραέριο! x2 η βενζίνη βγαίνει 140€! Τελικά λίγο έκαψε!
Και αυτός πολλά έκαψε αφού είναι αμπαλος.
-
Ο @alex-mix είπε για 70€ με υγραέριο! x2 η βενζίνη βγαίνει 140€! Τελικά λίγο έκαψε!
Βαριά 50 ευρω Αρτα με επιστροφή με cc στα 140.Απλα ισως ο Alex νομίζω είναι επαρχία όποτε υπολογίζει με ακριβότερη τιμή ισως.Το 50ρικο βγαίνει με 0,72 μέση τιμή ,εγώ βάζω και αρκετα φθηνότερα.
-
@antonmone said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Βαριά 50 ευρω Αρτα με επιστροφή με cc στα 140.Απλα ισως ο Alex νομίζω είναι επαρχία όποτε υπολογίζει με ακριβότερη τιμή ισως.Το 50ρικο βγαίνει με 0,72 μέση τιμή ,εγώ βάζω και αρκετα φθηνότερα.
0.86 ειχε το λιτρο
-
-
Εμπλεξα με φιλους μαθηματικους και με κολλησανε και μενα.
Με 20 ευρω κανω 240 χλμ
Αρτα -αεροδρομιο Αθηνα ειναι 386χλμ
Αρα 385×2=770
Βαλε και καμμια 20ρια χλμ μεσα πατρα 790
790÷240=3.29
20×3.29=65.83 ευρω . -
Εμπλεξα με φιλους μαθηματικους και με κολλησανε και μενα.
Με 20 ευρω κανω 240 χλμ
Αρτα -αεροδρομιο Αθηνα ειναι 386χλμ
Αρα 385×2=770
Βαλε και καμμια 20ρια χλμ μεσα πατρα 790
790÷240=3.29
20×3.29=65.83 ευρω .Όχι και εσύ κόλλησες "κατανάλωση virus' !!!
Κρίμα -
Ο puretech ο τελευταίος πως τα πάει σε ιπποδύναμη/κατανάλωση εντός;
-
Έλεος με το κομμάτι κατανάλωση!
Απλά έχω συνηθίσει με το υγραέριο και τα κόστη της βενζίνας μου φαίνονται πολλά.
Ανέβηκα από Πειραιά Πρέβεζα με ταχύτητες +20 από τα όρια, 4 άτομα με a/c και φουλ μπαγκάζ, έβαλα πάλι αέριο σχεδόν στην Λυγια. Δλδ έκαψα 32λιτρα.
Στο γυρισμό με λίγο παραπάνω ταχύτητα και πολύ κόντρα αέρα (έχω και μπάρες με βάσεις ποδηλατου) ξέμεινα πολύ πριν τα Μέγαρα.
Οπότε μιλάμε για χοντρικά 45€, αν και πήγα Άρτα να δω ένα φιλαράκι δεν θυμάμαι τα χιλιόμετρα να έκαψα 10€ πήγαινε έλα? Δεν νομίζω.Στο πήγαινε είχα υπολογίσει στάση στο καραβάκι να δούμε και την γέφυρα από κάτω.,στον γυρισμό όπως λες δεν υπάρχει λόγος για στάση και πήγαμε από πάνω.
Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν και τα δύο.
14,5€ γέφυρα, 6€ καράβι... -
Παιδιά η διαφορα κατανάλωσης εάν κανεις πολλά χιλιόμετρα είναι μισή μηνιαία δόση σπιτιού. Να αρχίσω πάλι το τροπάρι με τους κληρονόμους που ξεκινούν από αλλη πίστα τη στρωμένη ζωή τους ή αργότερα;
-
Οι lpgιδες δεν κοιτουν ποτε καταναλωση μονο ποσα χρημματα εδωσαν .
Αλλα για να επιστρεψω στο τοπικ γιατι το διαλυσαμε.
Φιλος πηγε το 2008 1.2 για σερβις 30χιλ χλμ του αλλαξανε προληπτικα και τον ιμαντα μπραβο στην αντιπροσωπεια.Συνολο σερβις 300
Προβληματα καποια ηλεκτρολογικα καθολου μηχανικα ολο αυτον τον καιρο,a/c,καμερα οπισθοπορειας,παραθυρα -
Φιλος πηγε το 2008 1.2 για σερβις 30χιλ χλμ του αλλαξανε προληπτικα και τον ιμαντα μπραβο στην αντιπροσωπεια.Συνολο σερβις 300
Προβληματα καποια ηλεκτρολογικα καθολου μηχανικα ολο αυτον τον καιρο,a/c,καμερα οπισθοπορειας,παραθυραΣκέτη την καδένα ή μαζί και τους εκκεντροφόρους που έχει δώσει οδηγία η PEGEUOT να αλλάζουν μαζί?
-
@polioan said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Προβληματα καποια ηλεκτρολογικα καθολου μηχανικα ολο αυτον τον καιρο,a/c,καμερα οπισθοπορειας,παραθυραΣκέτη την καδένα ή μαζί και τους εκκεντροφόρους που έχει δώσει οδηγία η PEGEUOT να αλλάζουν μαζί?
Φιλε δε ξερω .Απλα μου ειπε πως οταν πηγε του ειπε ενας μηχανικος ελα να αλλαξουμε και ιμαντα γιατι σε καποια εχει βγαλει θεματα.Θα τον ρωτησω
-
Φιλε δε ξερω .Απλα μου ειπε πως οταν πηγε του ειπε ενας μηχανικος ελα να αλλαξουμε και ιμαντα γιατι σε καποια εχει βγαλει θεματα.Θα τον ρωτησω
Εμένα ο μηχανικός μου, μου απέτρεψε γενικότερα να πάρω είτε βενζίνη είτε πετρέλαιο με τους κινητήρες του συγκεκριμένου ομίλου.
Και κυρίως για αυτόν τον λόγο.... -
Προβληματα καποια ηλεκτρολογικα καθολου μηχανικα ολο αυτον τον καιρο,a/c,καμερα οπισθοπορειας,παραθυραΚαινούργιο αμάξι και άνοιξαν μηχανή για τόσο σοβαρή αλλαγή - που σε άλλα μοτέρ, αν γίνει, στα 200000 km και βάλε. Κάτι δε πάει καλά με όσους βλέπουν φυσιολογικά τέτοια πράγματα, κι ας είναι στην εγγύηση.
-
@kozani76 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Προβληματα καποια ηλεκτρολογικα καθολου μηχανικα ολο αυτον τον καιρο,a/c,καμερα οπισθοπορειας,παραθυραΚαινούργιο αμάξι και άνοιξαν μηχανή για τόσο σοβαρή αλλαγή - που σε άλλα μοτέρ, αν γίνει, στα 200000 km και βάλε. Κάτι δε πάει καλά με όσους βλέπουν φυσιολογικά τέτοια πράγματα, κι ας είναι στην εγγύηση.
Μιλάει για ιμάντα και όχι καδένα που αλλάζει σίγουρα κάθε 90000-120000 χλμ και δεν ανοίγει η μηχανή για να αλλάξει!
Σίγουρα δεν είναι νορμάλ αλλαγή πάντως!
Περίμενε την απάντηση του μετόχου της stelantis για λεπτομέρειες. -
Μισό ιμάντα έχει ή καδένα τελικά το 1.2???
Ρε μέτοχε! Τι στο πέος γίνεται με το stelantis group?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)