-
Και σε αλλα peugeot ετσι ειναι το τιμονι, δεν ει αι ακριβως ευθεια.
Για παρατηρησε το ταμπλο ισως γενικα εχει μια κλιση διαφορετικη που δεν ευθυγραμμιζεται ακριβως με το τιμονι.
Το κανουν συχνα στα μοντελα τους.
αυτό που λες το κοιτούσα χτες. βλέπω κολώνα τιμονιού, περιεργη. ταμπλό καντράν να μην είναι στην ευθεία. λέω τι σκατα..στραβά τα έβαλαν;
-
Ετσι κανουν τα τελευταια 20 κατι χρονια.
Γαλλοι ....τι να πεις.
Σε ολα τα peugeot συμβαινει.
Εχω καταλήξει οτι το κανουν για να βολευεσαι με το αριστερο χερι στην πορτα και να πιανεις με αυτο το τιμονι. Ειδαλλως....απλα πουλανε τρελα.
Που να δεις με τις ποτηροθηκες. Ειναι τρελοι ωρες ωρες
-
δεν είχα ποτέ και αμάξι χωρίς κάσα στην πόρτα, κουπέ, αλλά σε όλα κατεβαίνει λίγο το παράθυρο πριν ανοίξει η πόρτα;
ουσιαστικά, πάω χερούλι (κολλάει ανεπαίσθητα και κατεβαίνει το τζαμί 2 3εκατοστα), δεύτερο τράβηγμα και ανοιγει. κλείνεις και ανεβαίνει το τζαμί πάλι 2 3 εκατοστα.
αυτό γίνεται σε παρόμοια αμάξια η πάλι γαλλική 'πρωτοτυπια'; γκρρ
-
Ναι σε ολα ετσι ειναι...μη σε τρομαζει αυτο...
-
δεν είχα ποτέ και αμάξι χωρίς κάσα στην πόρτα, κουπέ, αλλά σε όλα κατεβαίνει λίγο το παράθυρο πριν ανοίξει η πόρτα;
ουσιαστικά, πάω χερούλι (κολλάει ανεπαίσθητα και κατεβαίνει το τζαμί 2 3εκατοστα), δεύτερο τράβηγμα και ανοιγει. κλείνεις και ανεβαίνει το τζαμί πάλι 2 3 εκατοστα.
αυτό γίνεται σε παρόμοια αμάξια η πάλι γαλλική 'πρωτοτυπια'; γκρρ
Nαι,έτσι είναι.
Και στη MiTo που είχα,ακριβώς έτσι έκανε το παράθυρο.
-
Και η autofinesse έχει κιτ για δέρματα πολύ καλό.
Για να σταθω ευθεία πρέπει να κρατάω το τιμόνι λίγο αριστερά. Άραγε θα τη χρεωθω την ευθυγράμμιση;
Στο άνοιξε κλείσε σκούζουν σα γατί οι πόρτες ελπίζω να είναι από έλλειψη γρασσου.Αλλα σκέψου ούτε 2 μήνες δεν έκλεισε το αμάξι και οι πίσω δε χρησιμοποιούνται τόσο πολύ.
Στο πορτ μπαγκαζ η πόρτα κλείνει στραβά δηλαδή από τη μια μεριά πάει πιο μέσα και φαίνεται λες και είναι τρακαρισμενο το αμάξι.
Έψαξα μήπως πέθανε κανένα ζώο αλλά δε βρήκα κάτι.
Ναι αλλά από μακριά δεν είναι μακράν το πιο μπανικο στην κατηγορία του;
Τι να πω ρε φίλε ....αυτό ειδικά με την πόρτα μου ακούγεται τελείως τραγικό....από εκεί που το πήρες το πήγες να το δουν;
Αν μπορείς και φαίνεται ανέβασε μια φωτογραφία από την πόρτα κλειστή να δούμε πόσο αισθητό είναι.
-
Για το πορτ μπαγκάζ που δεν έκλεινε σωστά το είχε και άλλος στο fb και του την ρύθμισαν.
-
Ναι, εδώ και περίπου 30 χρόνια έγινε αυτό, για καλύτερη στεγανότητα και για να μην χαλάνε και τα λάστιχα. Εαν θυμάμαι σωστά το εφάρμοσε 1η η BMW στην σειρά 8 και μετά και στην Ε36 Coupe. Έκτοτε το έχουν όλες οι coupe & cabrio BMW (και γενικά όσες χωρίς πλαίσιο παραθύρου) και τα Mini. Το έχουν υιοθετήσει και άλλοι κατασκευαστές, όπως PSA, FCA κλπ.
-
Νομιζω τονειχε μεχρι και το παλιο hyundai coupe...ολοι το εχουν
-
Κι αν αδειάσει η μπαταρια τελειως, πως ανοιγει η πορτα?
-
Κι αν αδειάσει η μπαταρια τελειως, πως ανοιγει η πορτα?
Ανοίγει χωρίς να κατέβει το παράθυρο.
-
Δεν ειναι 'σκαλωμενο' το τζαμι μεσα στο πλαισιο του αμαξιου ?
-
Όχι, λάστιχο έχει εκεί. Το κατέβασμα γίνεται για να μπαίνει και να βγαίνει το τζάμι καλύτερα μέσα στα λάστιχα στεγανοποίησης. Για καλύτερη μόνωση δηλαδή.
-
Για το πορτ μπαγκάζ που δεν έκλεινε σωστά το είχε και άλλος στο fb και του την ρύθμισαν.
Και εγώ έτσι πιστεύω θα πειράξουν λίγο τα αμορτισέρ τις βίδες και θα στρώσει.
-
parikon wrote:
Για να σταθω ευθεία πρέπει να κρατάω το τιμόνι λίγο αριστερά. Άραγε θα τη χρεωθω την ευθυγράμμιση;
Στο άνοιξε κλείσε σκούζουν σα γατί οι πόρτες ελπίζω να είναι από έλλειψη γρασσου.Αλλα σκέψου ούτε 2 μήνες δεν έκλεισε το αμάξι και οι πίσω δε χρησιμοποιούνται τόσο πολύ.
Στο πορτ μπαγκαζ η πόρτα κλείνει στραβά δηλαδή από τη μια μεριά πάει πιο μέσα και φαίνεται λες και είναι τρακαρισμενο το αμάξι.
Τι να πω ρε φίλε ....αυτό ειδικά με την πόρτα μου ακούγεται τελείως τραγικό....από εκεί που το πήρες το πήγες να το δουν;
Αν μπορείς και φαίνεται ανέβασε μια φωτογραφία από την πόρτα κλειστή να δούμε πόσο αισθητό είναι.
Και από κοντά το πιο μπανικο της κατηγορίας δείχνει.Δε μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου άλλωστε όλα αυτά που σας είπα ούτε τα είχε προσέξει η γυναίκα μου.
Τη μεθεπόμενη βδομάδα θα τους πάω το αμάξι να τα δούμε όλα αυτά και θα ενημερώσω.
Φώτο πως ανεβαίνουν ούτε ο Lap ξέρει που είναι πόσο καιρό μέσα στο φόρουμ. Θα προσπαθήσω όμως γιατί ο drgeri πως ανεβάζει τις χαμηλές καταναλώσεις;
-
Φώτο πως ανεβαίνουν ούτε ο Lap ξέρει που είναι πόσο καιρό μέσα στο φόρουμ.
Ειναι καρφιτσωμένες οι οδηγίες εδώ και χρόνια!
-
Φώτο πως ανεβαίνουν ούτε ο Lap ξέρει που είναι πόσο καιρό μέσα στο φόρουμ. Θα προσπαθήσω όμως γιατί ο drgeri πως ανεβάζει τις χαμηλές καταναλώσεις;
Eιναι μυστηριο...οπως πως χωραω ανετα μπροστα πισω κ με βολευει το τιμονι κ οτι εχω χαμηλη καταναλωση με υψηλη μεση ταχυτητα...χαχαχα
-
Tkin73 wrote:
parikon wrote:
Και από κοντά το πιο μπανικο της κατηγορίας δείχνει.Δε μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου άλλωστε όλα αυτά που σας είπα ούτε τα είχε προσέξει η γυναίκα μου.
Τη μεθεπόμενη βδομάδα θα τους πάω το αμάξι να τα δούμε όλα αυτά και θα ενημερώσω.
Καλα πάει και η πεζω από ποιοτικό έλεγχο! δλδ το αμάξι έφυγε από την παραγωγή και κανείς δεν είδε ότι η πόρτα στραβοκλείνει και αφηνει διαφορετικά διακενα από άκρη σε άκρη?
Και μ'αρεσει που στα βιντεο παραγωγής που βλεπουμε , όχι μονο από την πεζω από όλους, βλεπεις κάτι ενδελεχείς ελεγχους με φιλλερς και παχυμετρα που ελέγχουν τα πάντα όλα! και παραδίδουν αμάξι που στραβοκλείνει η πόρτα και δεν το είδε κανεις!
φανταστείτε πως δουλευουν όταν κλεινουν οι καμερες....δειγματοληπτικη έλεγχοι μονο προφανως ...εκ του αποτελέσματος.
Και ελπίζουμε να είναι τοσο απλο το θέμα να θέλει κάποιο ρεγουλάρισμα και να μην είναι κάτι σοβαρότερο ή να μην έχει στραβώσει κάποια βάση από το στραβοκλείσιμο και το ζορισμα.
-
Εεε καλά βιομηχανικό προϊόν μαζικής παραγωγής είναι και μάλιστα φτηνό (άσχετα εαν δεν έχουμε εμείς λεφτά!), συμβαίνουν αυτά, θα έλεγα ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Δεν είναι κάτι να τρελαινόμαστε, για αυτό υπάρχει η εγγύηση για να διορθώνονται.
-
Επίσης δεν είναι κάτι συνηθισμένο, εδώ μέσα πήραν τόσοι και έχουμε 1 παράδειγμα.
Όπως είπε κ ο Φάνης, δεν παίρνεις κάνα χειροποίητο αριστούργημα. Ένα αμαξάκι παίρνεις μαζικής παραγωγής.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)