-
(Πωπω αυτή η μυρωδιά της καινουργίλας δεν παίζεται. Δεν υπάρχει σε αρωματικό?)
Εδώ είσαι!
https://www.chemicalguys.eu/chemical-guys-new-car-smell-scent-air-freshener-car-perfume-473ml.html
Γενικά έχουν εξαιρετικά προϊόντα, ειχα δοκιμάσει αρκετά προϊόντα τους όταν ασχολούμουν σοβαρά με το detailing.
-
(Πωπω αυτή η μυρωδιά της καινουργίλας δεν παίζεται. Δεν υπάρχει σε αρωματικό?)
Κι ομως υπαρχει !! Και να φανταστεις στους Κινεζους δεν αρεσει αυτη η μυρωδια. Προσπαθουν να την εξαλείψουν στα αυτοκινητα που πωλουνται στην Κινα
Για μενα το πιο ωραιο χρωμα ειναι το κοκκινο/κεραμιδί στο 2008
(Με προλαβε ο Φανης )
-
Αυτό είχαμε δει στην αντιπροσωπεία με την γυναίκα μου στην επίσκεψη νο.2135 και της είχε αρέσει πολύ. Σήμερα που πήγα το είχανε εξαφανίσει. Allure diesel ήταν αυτόματο. Οντως ωραίο ήταν αλλά δεν ξέρω αν θα το αγόραζα
Θέλω να τα δω live για να αποφασίσω αν αξίζει να περιμένω 4 μήνες για περλέ λευκό ή να κάνω καλοκαίρι με μυρωδιά καινουργίλας σε γκρι!
-
@hountalas ....για τα σέρβις μπορώ να σου πω ότι δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Κλασική αντιπροσωπεία,για λάδια-φίλτρο. Σκέψου ότι είχα 4 δωρεάν σέρβις και μετά το 2ο πήγα έξω σε φίλους και τα έκανα.
-
Ήμουνα ανάμεσα σε αυτό και το Vitara (μη ρωτάτε γιατί ).
Τελικά αποφάσισα 2008 και έπαιζε το δίλημμα αναμονή μέχρι Σεπτέμβρη για allure 100hp ή ετοιμοπαράδοτο active 100 hp?
Έκλεισα το δεύτερο γιατί με την αναμονή δεν τα πάω τόσο καλά και τώρα το περιμένω.
Από χρώματα μου άρεσαν πολύ τα μαύρο-πορτοκαλί-μπλέ-κόκκινο. Σπάνιο να μου αρέσουν τόσα χρώματα μαζεμένα σε αυτοκίνητο
ΒΤW, sto Γκάλο μου παν πως εαν παραγγείλεις τώρα μπορείς να το πάρεις με την τιμή των summer sales και ας μην είναι ετοιμοπαράδοτο, απλά θα παραλάβεις τέλη Σεπτέμβρη.
-
Χμμ, αν ισχυει για μη ετοιμοπαραδοτα αυτο που ειπες, παιζω να παιξω μπαλα πιο σοβαρα για 3008
-
Καποιος ειπε για 33κ gt line auto απο 36? Not bad
-
Έκανα προσύμφωνο το 2008 allure 1.5 130 eat8 στο elixir red, χωρίς να δω τώρα από κοντά την έκδοση , την έχω δει πριν μήνες και χωρίς td γιατί δεν έχει ούτε για δείγμα η αντιπροσωπεία.... ελπίζω να μην έκανα μαλάκια. Απομένει η έγκριση δανείου και να κλείσω τιμή στον έμπορο τους αύριο....
Ένα χρόνο και βάλε έψαχνα αμάξι και έκλεισα τελικά χωρίς να δω αυτό που θα πάρω και χωρίς να το οδηγήσω....
-
Καποιος ειπε για 33κ gt line auto απο 36? Not bad
Ναι αφορούσε τα summer sales και ετοιμοπαραδοτα αμάξια.
-
Α, καλα.....απο 22Κ ξεκινησατε εχουμε φρασει πλέον στα 33Κ και λεμε 'no bad' ....
Σε ποια ΔΟΥ ειστε;;;
-
@tkin ναι για ετοιμοπαραδοτα, απλα το παλικαρι εγραψε πως μπορεις να κλεισεις σαμερ τιμη με παραδοση οκτωβριο που σημαινει παραγγελια. Και δεν βιαζομαι τρελα. Απλα μαλλον εχω βαλει στην σορτλιστ και το συγκεκριμενο και θα ανοιξω τοπικ στο επομενο διαστημα.(αφου οδηγησω και σιβικ επιτελους)
Οσον αφορα το αλλο, για μενα πρωτα να οδηγησεις να δεις εξοπλισμο, τα παντα ολα και μετα. Δεν ειναι γουρουνι στο σακι και προσφορες θα ξαναπαιξουν. Οκ ειπαμε καλο χρυσο, αλλα μη παμε στο στυλ 'ωχ αμαν, εχασα προσφορα, τι θα κανω'.
-
Α, καλα.....απο 22Κ ξεκινησατε εχουμε φρασει πλέον στα 33Κ και λεμε 'no bad' ....
Σε ποια ΔΟΥ ειστε;;;
Άμα λες για εμένα εγώ εντός μπάτζετ είμαι ως 28 έλεγα ταβανι
-
Δεν ξέρω 100%, μόνο ό,τι μου είπε ο πωλητής (όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία τους....αχαχα) της Autoone. Μου είπε λοιπόν ότι είναι LED μόνο στην μεσαία σκάλα και με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό από τα Full LED. Επίσης μου είπε (100% παπάτζα εαν δεις configurator του εξωτερικού) ότι τα Full LED δεν μπαίνουν ούτε σαν έξτρα στις άλλες εκδόσεις, μόνο τa Eco LED. Προφανώς αυτό το κάνει ο εδώ εισαγωγέας (ακόμα βλακίζεται ο Σ. εν έτη 2020) για να μην ξεφύγει η ΛΤΠΦ (τα Eco Led είναι φτηνά) και για να έχει 'αποκλειστικότητα' η έκδοση GT Line.
Άρα θα μπορείς λογικά να αγοράσεις ολόκληρο φανάρι με τις νυχιες και full led για να το βάλεις στην allure.Αυτο λες;Το θέμα είναι και πόσο θα κοστίζουν.
-
ΒΤW, sto Γκάλο μου παν πως εαν παραγγείλεις τώρα μπορείς να το πάρεις με την τιμή των summer sales και ας μην είναι ετοιμοπαράδοτο, απλά θα παραλάβεις τέλη Σεπτέμβρη.
Εμένα, για το 208 όμως, ακριβώς το ανάποδο στην ίδια αντιπροσωπεία, οτι δηλαδή εαν παραγγείλω δεν θα έχω την έκπτωση των summer sales!! Αχαχα.
Άρα θα μπορείς λογικά να αγοράσεις ολόκληρο φανάρι με τις νυχιες και full led για να το βάλεις στην allure.Αυτο λες;Το θέμα είναι και πόσο θα κοστίζουν.
Θα μπορείς, αλλά δεν θες να μάθεις το κόστος!! Λογικά θα είναι περί τα €1.000 το κάθε φανάρι + εργασία + παρελκόμενα, χαλαρά ένα €3.000.
-
Κάποιοι κάτοιχοι 1.2 100 μου είχαν πει ότι το πήραν κάτω από 22.100 που μου ζητάνε. Δεν ξέρω αν ήταν με απόσυρση.
Αυτή είναι η τιμή που το πήρα και εγώ απλά είχα 1000 έκπτωση λόγω απόσυρσης.Οποτε μου βγήκε 21100.
-
Λοιπόν έχω παρατηρήσει ορισμένα πράγματα στο 2008 που τόσο καιρό δεν τα αναφέρω και βλέπω να σχολιάζονται.
1ον και το προηγούμενης γενιάς 2008 είχε αρκετά έξω τον προφυλακτηρα πίσω.
2ον στα προσπεκτους όπως και στο βίντεο του σαλονικιου στο 1:46 μπορείτε να δείτε με λήψη από πάνω ότι ο προφυλακτήρα δεν διακρίνεται παρά μόνο δεξιά και αριστερά λίγο το νικελ.
3ον νομίζω αυτή η ψευδαίσθηση του ογκώδους προφυλακτήρα έχει να κάνει και με την πίσω πορτα που αρχίζει να μπαίνει πιο μέσα αμέσως μετά τα γράμματα Peugeot.
Ο Dublin ως κάτοχος μπορεί να μας επιβεβαιώσει σν ισχυουν αυτα που λέω.
-
Lap wrote:
Σε ποια ΔΟΥ ειστε;;;
Άμα λες για εμένα εγώ εντός μπάτζετ είμαι ως 28 έλεγα ταβανι
Ήθελα αυτόματο ντίζελ και προσπαθούσα να αποφύγω το χαμηλό. Αν το φοκους ακτιβ ήταν 17-18 απόσταση είχε 430 λτ για εμένα και αφού το οδηγησα θα ήταν μονόδρομος (ενταξει με χαλούσε λίγο η όχι επιμέλεια στην λεπτομέρεια εσωτερικά, αλλά με κερδιζε περισσότερο το εξωτερικό, και με χαλούσε λίγο το μάκρος αλλά όχι αποτρεπτικά).
Αυτόματο ντίζελ με τον εξοπλισμό που ήθελα πήγαινε 35-36 στο 3008 που κατά τα άλλα με κάλυπτε μέσα έξω χώρους με μόνη ένσταση το ότι ήταν λίγο αργο για τα 35 που ζητούσε επίσης με προβλημάτισε το μήκος του.
Τα ίδια για το aircross γλιτωνα το 3000 του 3008 ομως ημουν over budget και με χαλούσαν και εδώ αρκετά πλαστικά , infotainment , μήκος ακόμα δυσκολότερο εκτός του ότι ακόμα και η φιλ που δεν έφτανα πάλι μου έλειπε εξοπλισμος που ήθελα.
Έφτασα κοντά στο καμικ εντός μπάτζετ αλλά θα το έπαιρνα μόνο με λιζινγκ γιατί φοβόμουν τα 2 χρόνια εγγύηση και την αντιμετώπιση του ομίλου. Δεν μου άρεσε και τόσο μούρη .
Και έτσι έφτασα στο 2008 η αλήθεια σε χώρους δεν κερδίζω ούτε πόντο πουθενά παντού ίσως 1-2 ποντακια σε φάρδος μεσα σε σχέση με το scross. Αλλά με τις εκπτώσεις που παίζουν είναι οριακά στο μπάτζετ μου ( να δούμε μην μου βγάλει καμιά τρικλοποδιά η τράπεζα αν και από άλλη πήρα αυτές τις μέρες έγκριση για άλλο αμάξι που δεν προχώρησε).
Μου αρέσει παντού μέσα έξω , έξω περισσότερο από το 3008 και αλιρ πραγματικά έχει σχεδόν τα πάντα που ήθελα. Είναι αισθητά πιο σβέλτο από το 3008 και αιρκρος καίει λιγότερο και πιστεύω να είναι το ίδιο άνετο με αυτά. Να δούμε.
-
Περπατούσα στην παραλία με την οικογένεια και σκεφτόμουν... το 2008 στην allure των 100 ίππων που είναι η αρχική, έχει ΛΤΠΦ 19969 γιαυτό και έχουν δώρο τα χρώματα. Ηξεραν ότι αργά η γρήγορα θα γίνει η αλλαγή στα ττ και έτσι μετά την αλλαγή θα χρεώνουν χρώμα χωρίς να τρως την κλίμακα. Γιατί μου έκανε εντύπωση ότι ήθελαν από την αρχή να πάρω το 100 hp , το προμόταραν αρκετά αντί του 130.
Dublin εσένα έχει προβολάκια? Δεν θυμάμαι καλά αλλά έλεγες ότι δεν έχει στους πίσω φωτισμό η κάτω στα πόδια?
Μαζί με τις παραγγελίες οι αντιπρόσωποι πεζω δεν θα πάρουν και στοκ αυτοκίνητα? Θέλω να πω ότι μετά σάμερ σέιλς εποχή θα μείνουν στις κανονικές τους τιμές? Σώθηκε η χρονιά?
-
Αργότερα μπορεί να βγουν παρόμοια (τουλάχιστον σε εμφάνιση) φαναρια σε aftermarket πχ από AliExpress με πολύ χαμηλότερο κοστος πχ κάνα 600-700 ευρω και τα 2. Τα γνήσια καινούργια αξίζουν όπως ειπώθηκε πανάκριβα και είναι προτιμότερο να αλλάξεις την παραγγελία τώρα αν μπορείς παρά να ψάχνεις πως να τα βάλεις εκ των υστερων. Για αυτό και εγώ πήγα σε GT line που με 1900 ευρώ παραπάνω είχε πολλά έξτρα + τα full led. Αν βέβαια υποστούν βλάβη εκτός εγγύησης την κάτσαμε.
-
Δεν έχει στα πόδια, αλλά κάτι μου είπε ο έμπορος ότι θα το κοιτάξει.
Πίσω έχει led.
Παιδιά είμαι επαρχία για δουλειά, οπότε δεν θα παρακολουθώ πολύ το φόρουμ.
Με γειά σε όσους το αποφάσισαν, και να παραλάβουν όλοι γρήγορα να απολαύσουν το αυτοκίνητό τους.
Εγώ πήγα επαρχία σήμερα με 140-160 μόνιμα με το αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα μέσα, ούτε να κάτσω να οδηγήσω σχεδόν δεν χωρούσα, και με πήγε μία χαρά! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είχε μέσα το αυτοκίνητο, κάθε σπιθαμή γεμάτη, και με βάρος μεγάλο.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)