-
Η σελίδα της πεζω γιατί δεν έχει πουθενά στα μοντέλα το2008?! Τι έγινε;
-
Για σενα που εισαι παππους μπορει να ειναι
Οταν εννοω γρηγορο εννοω τουλαχιστον 200 αλογα για το σασι του 2008 (και λιγα ειναι)
Ειχα οδηγησει το προηγουμενο 208 gti με τα 208 αλογα και ηθελα κι αλλο γκαζι . Αλλά οκ , ενα 208 με 200 αλογα , θα το κοιταγα. Αλλά σταματησαν να τα βγαζουν κι αυτα
Χαχα! Σε καταλαβαίνω. Εγώ το έβγαζα αυτό με μηχανές, τα αυτοκίνητα τα βλέπω σαν μεταφορικά μέσα περισσότερο.
Δυστυχώς με τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων κ καταναλωσης υπαρχει θέμα..
Σε 5-7 χρόνια που θα έχουν λογικές τιμές τα καλα ηλεκτρικά θα δούμε ωραία πράγματα πιστεύω, τα plug in hybrid οπως το 3008 με 4Χ4 είναι ένα καλό παράδειγμα. Κ άλογα, κ 0-100 κ κράτημα.
Ένα ωραίο κανονικό GT ή Rally αξίζει στη φίρμα πάντως.
-
Για το ντίζελ 2008 130 allure αυτόματο είναι το ερώτημα για την fair τιμή για να μην χανόμαστε.
Το αμάξι έχει κατάλογο 31900. Τα 25000 που ανέφερε ο Φάνης είναι 7000 κάτω! Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιας τιμής να εμφανιστεί. Το 27900 δλδ 4000 κάτω θεωρώ ταβάνι έκπτωσης για ετοιμοπαραδοτα....αν είναι fair δεν το ξέρω όμως.
Αφου στο 208 εδιναν και 4,000 εκπτωση , τα 5,000€ εκπτωση για το 2008 δεν ειναι παραλογο . Δλδ απο 31,900 τα 27,000€ τα θεωρω πολυ καλη προσφορα
-
Για το ντίζελ 2008 130 allure αυτόματο είναι το ερώτημα για την fair τιμή για να μην χανόμαστε.
Το αμάξι έχει κατάλογο 31900. Τα 25000 που ανέφερε ο Φάνης είναι 7000 κάτω! Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιας τιμής να εμφανιστεί. Το 27900 δλδ 4000 κάτω θεωρώ ταβάνι έκπτωσης για ετοιμοπαραδοτα....αν είναι fair δεν το ξέρω όμως.
στο συγκεκριμένο μοντέλο που είχαν κάνει προσφορά πριν 10 μέρες στα 28700 με το κλειδι στο χέρι. Σε κόκκινο χρώμα με το launch pack (προβολεις ομίχλης+φιμε πίσω τζάμια).
-
Χαχα! Σε καταλαβαίνω. Εγώ το έβγαζα αυτό με μηχανές, τα αυτοκίνητα τα βλέπω σαν μεταφορικά μέσα περισσότερο.
Δυστυχώς με τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων κ καταναλωσης υπαρχει θέμα..
Σε 5-7 χρόνια που θα έχουν λογικές τιμές τα καλα ηλεκτρικά θα δούμε ωραία πράγματα πιστεύω, τα plug in hybrid οπως το 3008 με 4Χ4 είναι ένα καλό παράδειγμα. Κ άλογα, κ 0-100 κ κράτημα.
Ένα ωραίο κανονικό GT ή Rally αξίζει στη φίρμα πάντως.
Μηχανη δεν ειχα ποτέ , και καλυτερα γιατι μπορει να μην ημουν εδω τωρα. Το DS3 βγαινει ακομα με τον 1,6 Thp σε 208hp .Οπως εβγαινε και το προηγουμενο 208. Δεν ειχε προβλημα αυτη η εκδοση με ρυπους. Προβλημα ειχε το 308 με τα 225 και πανω . Αλλά αποφασισαν οτι δεν συμφερει να βγαλουν πλεον gti εκδοση.... Εγω εχω το πολυφορεμενο 207 Rallye (ελληνικη εκδοση , γιατι κανονικα ειναι ενα 207 GT με λιγοτερο εξοπλισμο)
-
Tkin73 wrote:
στο συγκεκριμένο μοντέλο που είχαν κάνει προσφορά πριν 10 μέρες στα 28700 με το κλειδι στο χέρι. Σε κόκκινο χρώμα με το launch pack (προβολεις ομίχλης+φιμε πίσω τζάμια).
Και δεν προχωρησες;
-
26.000 σχεδόν κάνει το 100 diesel manual, κ θεωρείς fair κ auto με 130 άλογα, ακόμη ποιο κάτω;! Νομίζω ειναι υπερβολή.
Έχει τιμή καταλόγου €31.900 και είπα την άποψή μου ότι fair τιμή θεωρώ τα €25.000 (γιατί έχει και αυτό ελλείψεις σε εξοπλισμό), δηλαδή €7.000 κάτω. Και δεν είναι παράλογο ούτε υπερβολή. Όταν σε αυτοκίνητο των €25.000 κάνουν €4.000 έκπτωση, δεν είναι παράλογο το €7.000. Άντε να πώ €6.000. Στα €32Κ αγγίζει τα χωράφια του 3008.
-
Πάντως η allure του 2008 είναι πολύ πάνω από την αντίστοιχη allure του 3008 και πολύ πάνω και από την feel του aircross.
Grip control δεν έχει καθόλου το 2008 σε καμία έκδοση;
-
Απλα η έκπτωση των 4000 αφορούσε βενζίνης 208 και εδώ μιλάμε για ντίζελ 130 αυτόματο. Τα ντίζελ του psa έχουν πολύ περισσότερη κίνηση από τα βενζίνης άρα και μικρότερη έκπτωση.
-
Ρε παιδιά αν το μεγεθος δεν ειναι προβλημα τότε εγω σε κάθε περίπτωση θα επαιρνα το 3008 gt line (32-33κ) έναντι του 2008 EAT8 των 29000. Είπαμε είναι κορυφή το 2008 αλλά μπαινει σε χωράφια που παίζουν μεγάλοι παίκτες. Για να μην αναφέρω ότι παιρνεις premium αυτοκίνητα που θα εχουν και καλυτερη αξια μεταπωλησης (αν ενδιαφερει αυτο, εμενα προσωπικα οχι τοσο αλλα θυμαμαι εποχες που φιλοι με peugeot και citroen επαιρναν κατι γελοιες τιμες ανταλλαγης όταν εγω με opel επαιρνα 2 και 3 χιλιαρικα περισσοτερα, και μιλάω για αυτοκινητα παρομοιας αρχικης τιμής)
-
Η allure 2008 είναι λίγο κάτω από την gt line 3008 η οποία προσφέρεται 33000 με την έκπτωση. Οπότε μάλλον το 28800 δλδ 4200 κάτω δείχνει να είναι μια σωστή διαφορά τιμης
-
Ρε παιδιά αν το μεγεθος δεν ειναι προβλημα τότε εγω σε κάθε περίπτωση θα επαιρνα το 3008 gt line (32-33κ) έναντι του 2008 EAT8 των 29000. Είπαμε είναι κορυφή το 2008 αλλά μπαινει σε χωράφια που παίζουν μεγάλοι παίκτες. Για να μην αναφέρω ότι παιρνεις premium αυτοκίνητα που θα εχουν και καλυτερη αξια μεταπωλησης (αν ενδιαφερει αυτο, εμενα προσωπικα οχι τοσο αλλα θυμαμαι εποχες που φιλοι με peugeot και citroen επαιρναν κατι γελοιες τιμες ανταλλαγης όταν εγω με opel επαιρνα 2 και 3 χιλιαρικα περισσοτερα, και μιλάω για αυτοκινητα παρομοιας αρχικης τιμής)
33 έχει το gt line 3008 με έκπτωση. Για πολλούς όμως το σκαλί μεταξύ 29 και 33 είναι μεγάλο ειδικά αν παίζουν πολλές δόσεις γιατί το συνολικό κόστος περνά τις 5000!
-
Η αξία μεταπώλησης είναι σχετική. Όταν δώσαμε το Auris στο 1/3 της τιμής του και λιγότερο (ηταν λιγο ποιό παλιό μοντέλο βέβαια) κ όταν η εταιρία που είδε οτι είχα C3 diesel, με 45.000 χλμ τοτε, μου έδινε περίπου 70% της αξίας που το είχα πάρει, περισσότερα δηλαδή απο το Auris, τι να πεις;
Αν έχεις κάνει έξυπνη αγορά φαίνεται αργότερα, όχι τώρα, κ αν σε ενδιαφέρει κιόλας η μεταπώληση. Εγώ έχω δώσει πολύ λίγα αυτοκίνητα στη ζωή μου, ακόμη έχω Saxo ας πούμε (απο καινούργιο) κ το χρησιμοποιούμε συνέχεια, όποιος κατεβαινει στο 'χωριό' (πόλη είναι το χωριό!) με αυτό κυκλοφορεί, αλλά είναι στο όνομά μου κ θα το δώσω για καμιά απόσυρση!
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον @Τkin73
Δείτε τιμές ανταγωνιστικών του, κ όχι του Stonic κ του Arona.
Εγώ είπα τη γνώμη μου. Θα έπρεπε να είχε εκδόσεις ΕΑΤ8 στα 100 άλογα με παρόμοιες τιμές, +500€ πάνω το πολύ.
Αν θες GT κ 130 αλογα κ ΕΑΤ8, θα πληρώσεις.
Το diesel ξεπουλάει, γιατί να κάνουν εκπτώσεις;
Κ εντάξει, οι προσφορές του 3008 ήταν σχεδόν ανωμαλία, αφορούσαν πολύ λίγα αυτοκίνητα κ ήρθαν σε πολύ συγκεκριμένη στιγμή, κ αναμένουμε κ Face Lift σε ελάχιστο χρόνο.
-
Μας τρελάνατε με τα νούμερα! Δεν ξέρω πάντως αν της έκατσε χρονικά η φάση με το fl του 3008 και το σπρώξιμο στα active 2008 όταν οι περισσότερες άλλες μάρκες κοιμούνται.
Πήγα vw να δω golf. Είχανε μόνο ένα τεμάχειο style 1.5 150 στα 26κ. Ετοιμοπαράδοτα 0. Δεν τους έχουν έρθει και μου είπε λογικά μεχρι τέλος Ιουνίου θα έρθουν. Εντωμεταξύ μπαίνεις μέσα και δεν σηκώνουν κεφάλι ε, σαν κάτι ΙΚΑ ή κάτι ΚΕΠ λίγο θύμισε η κατάσταση. Δεν θα το σχολιάσω εδώ το golf
Πάω πεζώ (2008 allure 1.2 100) να ρωτήσω ξανά και μου είπαν ότι αν παραγγείλω σήμερα θα έχω παράδοση Οκτώβριο. Ρώτησα αν μπορώ να βάλω τα φιμέ τους με τιμή μόνο 87 η 89 ευρώ δεν θυμάμαι. Φυσικά επειδή ΛΤΠΦ έχει 16969 με πετάει στα 24 περίπου. Τους ρώτησα αν μπορούν να μου τα κάνουν δώρο αλλά ήταν κάθετοι στο ότι δεν γίνεται. Επίσης αν αλλάξει επιτέλους το τέλος ταξινόμησης πόσοι εδώ πιστέυεται ότι θα αρχίσουν να χρεώνουν το χρώμα οπότε η (μικρή) εκπτωση θα χαθεί και η τιμή θα παραμείνει σχεδόν η ίδια? Αξίζει το ρίσκο της αναμονής για να δόυμε τι θα γίνει με το ττ?
Υ.Γ. περιμένουν μια ακύρωση ένα allure 1.2 100 grey platinum σε λίγες μέρες. Να το πάρω να ησυχάσω??
-
Ρώτησα αν μπορώ να βάλω τα φιμέ τους με τιμή μόνο 87 η 89 ευρώ δεν θυμάμαι. Φυσικά επειδή ΛΤΠΦ έχει 16969 με πετάει στα 24 περίπου. Τους ρώτησα αν μπορούν να μου τα κάνουν δώρο αλλά ήταν κάθετοι στο ότι δεν γίνεται.
Δεν γίνεται να σου κάνουν δώρο έξτρα που τοποθετείται στο εργοστάσιο και αλλάζει την ΛΤΠΦ στο επόμενο σκαλοπάτι. Δηλαδή γίνεται, αλλά τον επιπλέον φόρο θα τον πληρώσεις, δεν έχουν τη δυνατότητα να το προσθέσουν σαν έξτρα με μηδενική χρέωση. Μόνο εαν το κάνει η εισαγωγική για όλα τα ίδια μοντέλα καταθέτοντας νέο πίνακα τιμών.
-
Εμένα είναι Grey Platinium κ μου αρέσει.
Το Golf έχει θέμα με το λογισμικό. Απο 110.000 που υπολόγιζαν να έχουν φτιάξει είναι κοντά στις 9.000 διάβαζα πρόσφατα. Μεσολάβησε κ lock down βέβαια, αλλά το λογισμικό θα μπορούσαν να το είχαν διορθώσει.
Εσύ ξέρεις πόσο μπορείς να περιμένεις. Αν περιμένεις 2-3 χρόνια ακόμη μπορεί να πάρεις κ κάνα plug in hybrid! Αν περιμένεις 5-7 κατ'ευθειαν ηλεκτρικό.
Εγώ είχα θέσει 31 Ιανουαρίου του 2020 καταληκτική ημερομηνία 18-20 μήνες πίσω, να καταλάβεις. Δεν πήγαινα μέρα παραπάνω.
Στα χρήματα που κοιτάς δεν νομιζω να έχει μεγάλη διαφορά, αλλά μπορεί εσένα τα 300€-400€ να σου είναι μεγάλη διαφορά κ γενικά μόνο εσύ ξέρεις τι πραγματικά θες.
Σκέψου όσους πήραν το Φεβρουάριο 3008, πρέπει να αυτοκτονήσουν τωρα; γενικά έτσι είναι, όσο περισσότερο το ψάχνεις καθυστερεις να το χαρείς κι όλας. Μπορεί να χάσεις 400€ τώρα, αλλά μπορεί να χαρείς το καλοκαίρι σου με καινούργιο αυτοκίνητο. Μπορεί Σεπτέμβριο να κάνει 500€ πάνω, 500€ κάτω..ουτε η Peugeot η ίδια δεν ξέρει πιστεύω.
Κάνεις δεν ξέρει πραγματικά τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος του 2020, μπορεί κ δεύτερο lock down. Μπορεί η παραγγελία σου να κολλήσει για 2 μήνες, μπορεί τα Χριστούγεννα να τα χαρίζουν για να τα ξεφορτωθούν. Ποιός ξέρει σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε πλέον;
Τα φιμε τα χρεώνει 87€?! Σοβαρά μιλας; οι ζελατίνες κάνουν πολύ περισσότερο! Μήπως δεν κατάλαβες καλα;
-
@ hountalas
Ξερεις τι λεει εναι 'ρητο' ? Κανε με μάντη, να σε κανω πλουσιο
Το grey platinum δεν ειναι κι οτι καλυτερο για το 2008 κατα την γνωμη μου
-
Κάνεις δεν ξέρει πραγματικά τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος του 2020, μπορεί κ δεύτερο lock down. Μπορεί η παραγγελία σου να κολλήσει για 2 μήνες, μπορεί τα Χριστούγεννα να τα χαρίζουν για να τα ξεφορτωθούν. Ποιός ξέρει σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε πλέον;
Ακριβώς! Ιδέα δεν έχουμε τι θα γίνει το Φθινόπωρο. 99% θα έχουμε κάποιας μορφής lock down (ειδικά στα σχολεία), αλλά πότε, πόσο μεγάλο και τι διάρκειας κανείς δεν ξέρει. Οπότε μπορεί τέλος χρόνου να παίξουν απλά οι παραδοσιακές εκπτώσεις ή μεγαλύτερες...το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν ξέρουμε!
-
Α dublin σαν αυτό που έβαλα εχεις;;;
Τέλειο χρωμα
-
Dublin τόσο μου είπαν αλήθεια. Και εγώ απόρησα γιαυτό και το ζήτησα σαν δώρο επειδή είναι τσάμπα. Και του πηγαίνει πολύ ειδικά σε άσπρο περλέ που είναι το νο1 χρώμα που θέλω. Και το μαύρο μου αρέσει αρκετά το κάνει λίγο πιο σοβαρό και επιβλητικό θα έλεγα.
Τώρα για το γκρι πλατινουμ που έρχεται και εγώ αυτό σκέφτηκα ότι θα έχω αμάξι τώρα καλοκαίρι αλλά ούτε ζέστη ούτε κρύο σαν χρώμα. Δεν το έχω δει και live οπότε δεν ξέρω.
Αν το πάρω τώρα όλα καλά. (Πωπω αυτή η μυρωδιά της καινουργίλας δεν παίζεται. Δεν υπάρχει σε αρωματικό?)
Κάποιοι κάτοιχοι 1.2 100 μου είχαν πει ότι το πήραν κάτω από 22.100 που μου ζητάνε. Δεν ξέρω αν ήταν με απόσυρση.
Σκέφτηκα να ρωτήσω και σε άλλες πόλεις για προσφορά αλλά δεν νομίζω να είναι καλύτερα από εδώ Σαλονίκ. Για την εν λόγω μοναδική αντιπροσωπεία έχει κανείς ιδέα τι παίζει στο after sales και στα service?
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)