-
Και ποιοι ειναι αυτοι οι δύο;Δε μπορούμε να μάθουμε και εμείς;
Εγώ πάντως έλεγα για αυτόν που είναι Πέτρου Ράλλη.
Φυσικά, δεν είναι μυστικό (κυκλοφορούν ευρέως και το ΣΒ τα θετικά σχόλια). Βελμάρ Μαρούσι (αλλά και Γλ. Νερά), στον Κώστα και Car Center στον Αχιλλέα. Στην Π. Ράλλη δεν θυμάμαι ποιος είναι (Σφακ? Παζ?), αλλά αμφότεροι δεν μου έχουν αφήσει καλή εντύπωση.
-
Αν και τα έχω ξαναγράψει, θα τα ξαναγράψω επειδή βλέπω ότι και άλλοι το ίδιο κάνουν.
Βελμάρ Μαρούσι, Γλυκά Νερά, Νέα Ερυθραία, Γέρακας οι χειρότερες εντυπώσεις από μένα. Ακόμη και το ένα και μοναδικό test drive που κατάφερα να κάνω με δαύτους (Ecosport), ξινό μου το έβγαλαν. Με το ζόρι 7 λεπτά οδήγηση γύρω-γύρω στην εμπορία και ο πωλητής να μην βάζει γλώσσα μέσα του.
Φυσικά αν είχα τα κονέ και τους γνωστούς ίσως μου το έδιναν και καμιά βδομάδα.
Ήταν και είναι τόσο ξεφτίλες που μετά το test drive ήθελε να μου το πουλήσει το αυτοκίνητο (το test drive), οπότε αν ήθελα μπορούσα να το κλείσω εκείνη τη στιγμή. Έλεος δηλαδή!
Τα ίδια και στις άλλες ΒΕΛΜΑΡ. Επίσης τα ίδια και στις Βελμάρ Hyundai / KIA. Με το ζόρι σηκώνουν κεφάλι.
Επίσης να θυμίσω ότι το 2018 είχα πάει να δω το IBIZA και το FIESTA τότε, στην ΒΕΛΜΑΡ Κηφισίας. Τέτοιο κλ@σιμο μόνο στην Toyota στα Γλυκά Νερά έχω ξαναζήσει. Βρώμισε ο τόπος από το κλ@σιμο. Αναγκάστηκα να πάω στην γραμματεία στην είσοδο να κάνω παράπονο γιατί κανένας πωλητής δεν μου έδινε σημασία. Μάλλον έπεσαν βαριές οι πίτσες ή πέφτει face control. Και τελικά σηκώθηκα και έφυγα.
Απορώ πως άντεξα και ξαναπήγα το 2019 για το Ecosport. Είμαι βιτσιόζος μάλλον και γουστάρω να με έχουν στο κλ@σιμο.
Συμπέρασμα: Εδώ μέσα οι απόψεις ποικίλουν.
Αυτά.
-
Αν και τα έχω ξαναγράψει, θα τα ξαναγράψω επειδή βλέπω ότι και άλλοι το ίδιο κάνουν.
Βελμάρ Μαρούσι, Γλυκά Νερά, Νέα Ερυθραία, Γέρακας οι χειρότερες εντυπώσεις από μένα. Ακόμη και το ένα και μοναδικό test drive που κατάφερα να κάνω με δαύτους (Ecosport), ξινό μου το έβγαλαν. Με το ζόρι 7 λεπτά οδήγηση γύρω-γύρω στην εμπορία και ο πωλητής να μην βάζει γλώσσα μέσα του.
Φυσικά αν είχα τα κονέ και τους γνωστούς ίσως μου το έδιναν και καμιά βδομάδα.
Ήταν και είναι τόσο ξεφτίλες που μετά το test drive ήθελε να μου το πουλήσει το αυτοκίνητο (το test drive), οπότε αν ήθελα μπορούσα να το κλείσω εκείνη τη στιγμή. Έλεος δηλαδή!
Τα ίδια και στις άλλες ΒΕΛΜΑΡ. Επίσης τα ίδια και στις Βελμάρ Hyundai / KIA. Με το ζόρι σηκώνουν κεφάλι.
Επίσης να θυμίσω ότι το 2018 είχα πάει να δω το IBIZA και το FIESTA τότε, στην ΒΕΛΜΑΡ Κηφισίας. Τέτοιο κλ@σιμο μόνο στην Toyota στα Γλυκά Νερά έχω ξαναζήσει. Βρώμισε ο τόπος από το κλ@σιμο. Αναγκάστηκα να πάω στην γραμματεία στην είσοδο να κάνω παράπονο γιατί κανένας πωλητής δεν μου έδινε σημασία. Μάλλον έπεσαν βαριές οι πίτσες ή πέφτει face control. Και τελικά σηκώθηκα και έφυγα.
Απορώ πως άντεξα και ξαναπήγα το 2019 για το Ecosport. Είμαι βιτσιόζος μάλλον και γουστάρω να με έχουν στο κλ@σιμο.
Συμπέρασμα: Εδώ μέσα οι απόψεις ποικίλουν.
Αυτά.
μπα...παρόμοιες εμπειρίες.
-
Δυστυχώς Σφακιανάκη και Παζαροπουλο πήγε ο δικός μου. Άτυχος μάλλον ήταν.
-
Σφακιανάκη φίλε πριν μερικές μέρες είχα πάει για το FIAT TIPO. Σφακιανάκη Γλυκά Νερά και Λ.Κηφισός. Επίσης στα Γλυκά Νερά είχα πάει για SUZUKI Baleno το 2018 και 2019 για VITARA.
Στα Γλυκά Νερά ας πούμε ότι έδωσαν λίγη σημασία όσες φορές πήγα. Πήρα και προσφορές, αλλά μέχρι εκεί. Μηδενική διάθεση να 'κυνηγήσουν' τον πελάτη.
Στην Λεωφόρο Κηφισού που πήγα για να δω το Tipo που με ενδιέφερε με είδαν σαν αγγαρεία. Ασχολήθηκε λίγο ο προϊστάμενος πωλήσεων, μετά εξαφανίστηκε και έμεινα μόνος μου μέσα στην έκθεση να περιμένω να εμφανιστεί κάποιος. Τελικά και από εκεί έφυγα χωρίς να με πάρει κανείς είδηση. Ευτυχώς έξω από την έκθεση πέτυχα ένα παλικάρι του συνεργείου με ένα test drive και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες που ήθελα.
Γενικά οι εκθέσεις των μεγάλων ομίλων/αντιπροσωπειών είναι στυλ Δημοσίου... Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει.
-
Μαρούσι και Γέρακα έχω πάει με ανάμικτες εντυπώσεις. Στο Μαρούσι έχω ξαναπεί, μόνο στον Κώστα...αλλιώς ψιλοδημόσιο. Επίσης Γέρακα (Ford/Hyundai) είναι μέτρια, εκτός του Χατζηδάκη. Για αυτό ανέφερα συγκεκριμένους πωλητές. Στον Γέρακα το test drive είναι άθλιο. Στο Μαρούσι κάνουν κάνα 15-20', μέχρι Γαλάτσι.
-
Οι εντυπώσεις σε αντιπροσωπείες έχουν να κάνουν σε ποιόν θα πέσεις και πόση δουλειά έχει το 'μαγαζί' . Συνήθως όταν υπάρχει χρόνος και αναδουλειά σε προσέχουν περισσότερο.
Εγώ όποτε έχω πάει σκοπός μου είναι να κάνω **τη δουλειά μου **ανεξαρτήτως σε ποιόν θα πέσω, αυτό που θέλω θα το πάρω. Προσφορά και ραντεβού για test drive αυτά θα τα εξασφαλίσω. Κάποιες φορές θα μου τύχουν και πωλητές που ξεχωρίζουν. Συνήθως είναι άτομα με ενσυναίσθηση και πάθος για αυτό που κάνουν και χαίρομαι όταν με εξυπηρετούν. Αυτό όμως είναι bonus μιας και έτσι και αλλιώς το αμάξι αν το θέλω θα το πάρω. Έχω πέσει και σε τυχαίους(σπάνια) αλλά δε δίνω ιδιαίτερη σημασία εφόσον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα εξυπηρετηθώ.
Επειδή έχω πάει αρκετές φορές λοιπόν σε εκθέσεις αλλά και επειδή περνάω τακτικά πολύ χρόνο σε καταστήματα λιανικής άλλου αντικειμένου λόγω εργασίας, η φρίκη είναι οι πελάτες. Έχω πετύχει από αγενείς,χασομέρηδες, ξερόλες μέχρι και τρελούς για Δαφνί..
Προσωπικά κρατώ πολύ μικρό καλάθι για όσα γράφονται ή ακούω από δώ και από εκεί μιας και η νοοτροπία του ελληνάρα καταναλωτή είναι for the partys.
-
Γενικα οι πωλητές τους πελατες τους εκπαιδευουν. Απο το πρωτο λεπτο που θα μπουν σε εναν χωρο πωλησεων, ο καλος πωλητης εκπαιδεύει τον πελατη σε ενα συγκεκριμενο μοτιβο και τροπο. Ειναι ο χωρος του, το προϊον του. Ειναι στην εδρα του. Εχει τεχνικες και υψηλη αντιληψη να παει την πωληση εκει που θελει και τον βολευει. Επισης, προσπαθει να δημιουργησει αυτο που αυνηθως λεγεται ως 'εμπειρια αγορας'.
Ναι υπαρχουν καθε καρυδιας καρυδι καταναλωτων, αλλα αυτο ειναι θεωρω λαθος προσεγγιση εξ αρχης. Με το που ξεκινησουν τετοιες σκεψεις εχει χασει ο πωλητης την ικανοτητα του deal και γενικα ο οποιοσδηποτε επαγγελματιας σε οποιοδηποτε ποστο που χρειαζεται να πουλησει κατι.
Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και προερχομενος απο διαφορετικο περιβαλλον και υποβαθρο αρα και καθε πελατης ειναι διαφορετικος
Ο πωλητης ειναι αυτο που εγραψα στις πρωτες γραμμες. Ολα τα αλλα ειναι απλα γραμματείς και ψιλικατζηδες ( με την εννοια οτι πωλουν χαμηλης αξιας εμπορευματα με μικρη ελαστικοτητα ως προς την επιλογη τους).. Καμια σχεση με πωληση οπως την εννοούν οι ειδικοι της τεχνης αυτης.
Απο την αλλη ενας πωλητης υψηλου επιπεδου, θελει στομαχι και ατσαλινα νευρα. Καθε φορα που 'εκπαιδεύει' φθηρεται μεσα του. Δεν ειναι ευκολο και θελει ταλεντο. Δεν ειναι σπανιο ενας εξαιρετικος πωλητης να εχει ικανοτητες ακομα και για πολυ σημαντικες θεσεις σε εταιρες. Ειναι το mentalitè που λενε.
Πολλοι πωλητες σε αντιπροσωπειες ειναι απλα γραμματεις με γραβατα και πουκαμισο. Ουτε το προϊόν τους γνωριζουν, ουτε μπορουν να καθοδηγησουν την πωληση σκαλοπατι-σκαλοπτι.
Εγω απορώ πως αρκετοιναπο αυτους εχουν την εργασια τους. Απο την αλλη ειναι δυσκολες εποχες και δεν συζητουμε τετοια θεματα.
Υ.γ Δεν υποτιμω καθολου το επαγγελμα του γραμματέα. Ειναι δωρο εξ ουρανου μια υψηλης ποιότητας γραμματεία. Πολλες φορες και στην ουσια ειναι απειρως σημαντικοτερη απο τους προϊσραμμενους. Μεγας λοιπον θαυμασμος σε αυτο επαγγελμα οπως και σε καθε επαγγελμα. Απλα ειναι κατι το διαφορεικο απο τις πωλήσεις.
-
Δεν ξέρω τί παίζει στα μεγάλα αστικά κέντρα, έχω εμπειρία από αγορές αυτοκινήτων μόνο σε αντιπροσωπείες της Θεσσαλίας και έτυχε να έχω φιλική ή συγγενική σχέση με 3-4 ανθρώπους που έκαναν αυτή τη δουλειά. Οι άνθρωποι που 'επιλέγονται' για τη θέση του πωλητή αυτοκινήτων στη περιοχή μας, πιστεύω πως δεν επιλέγονται, βρίσκονται σε αυτή τη θέση μέσα από μια τυχαία αλυσίδα γνωριμιών και συγκυριών, δεν έχουν καμία κατάρτιση στον τομέα τους και πρόκειται για ένα ετερόκλητο πλήθος χωρίς κοινά χαρακτηριστικά. Η επιτυχία ή αποτυχία τους επαφίεται μόνο στο προσωπικό τους χάρισμα και το κατά πόσο μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα παράλογα μεγάλο εύρος πελατείας... θυμάμαι περίπτωση (καλού) ανθρώπου που είχε σπουδές θεολογίας, σταδιοδρόμησε για πολλά χρόνια και αρκετά επιτυχημένα ως πωλητής και όταν μιλούσαμε έπρεπε ταυτόχρονα να εξυπηρετεί, από 'ευκατάστατα' νεαρά μορφωμένα ζευγάρια που πήγαιναν να αγοράσουν ένα RAV όταν ήταν κάτι σπάνιο τα SUV και 'πρωτοπορία' τα Yaris, μέχρι 'μπαρμπάδες' του Θεσσαλικού κάμπου που ήθελαν 'Χάιλουξ' και πληθώρα τσιγγάνων επαγγελματιών που χρειαζόταν αξιόπιστο βανάκι να μεταφέρει εμπόρευμα και οικογένεια ταυτόχρονα... οι τακτικές πωλήσεων ήταν από λάιφστάηλ παρουσίαση των νέων τεχνολογιών, μέχρι ευωδιαστό τσίπουρο Τυρνάβου με μεζέ, πάνω στο γραφείο δίπλα στο όχημα της έκθεσης, το οποίο περιεργαζόταν άλλοι πελάτες...
Οι τωρινοί πωλητές που αντιμετώπισα (στη κυριολεξία) την τελευταία χρονιά, γνωστοί μου και άγνωστοι, είναι απλά ατζέντηδες τραπεζικών δανείων. Δεν έχουν καμία γνώση ή ενδιαφέρον να μάθουν το παραμικρό για το αυτοκίνητο που θες, το πολύ να ξέρουν πόσα κυβικά είναι ο κινητήρας επειδή αυτό επηρεάζει τη φορολογική γραφειοκρατία. Υπήρξαν κάνα δυο φωτεινές εξαιρέσεις, όπως μια κυρία στη Skoda Βόλου ή από τηλεφώνου ο απίστευτα γνώστης-εξυπηρετικός και συνεργάσιμος πωλητής Citroen Λάρισας. Στη ΚΙΑ Λάρισας οι άνθρωποι ήταν μια χαρά διατεθειμένοι να εξυπηρετήσουν, μέσα από ένα 'τρελό' σύστημα της εταιρείας που περιελάμβανε πυκνωτυπωμένες κόλλες Α4 που διαβάζονται με τη βοήθεια χάρακα και απαιτούν 10λεπτο τηλεφώνημα στα κεντρικά για έγκριση οποιασδήποτε μεταβολής εξοπλιστικών στοιχείων...
Γενικώς είναι θα έλεγα μονοψήφιο ποσοστό αυτό που έχει ένα 'μαγαζί σε σειρά' και για να πάρεις το αυτοκίνητο που θέλεις απαιτείται αυτοκυριαρχία, διαλογισμός και να εντρυφήσεις σε τεχνικές διαχείρισης θυμού και άγχους, πριν πιάσεις το πόμολο της πόρτας οποιασδήποτε έκθεσης αυτοκινήτων...
-
Οι εντυπώσεις σε αντιπροσωπείες έχουν να κάνουν σε ποιόν θα πέσεις και πόση δουλειά έχει το 'μαγαζί' . Συνήθως όταν υπάρχει χρόνος και αναδουλειά σε προσέχουν περισσότερο.
Εγώ όποτε έχω πάει σκοπός μου είναι να κάνω **τη δουλειά μου **ανεξαρτήτως σε ποιόν θα πέσω, αυτό που θέλω θα το πάρω. Προσφορά και ραντεβού για test drive αυτά θα τα εξασφαλίσω. Κάποιες φορές θα μου τύχουν και πωλητές που ξεχωρίζουν. Συνήθως είναι άτομα με ενσυναίσθηση και πάθος για αυτό που κάνουν και χαίρομαι όταν με εξυπηρετούν. Αυτό όμως είναι bonus μιας και έτσι και αλλιώς το αμάξι αν το θέλω θα το πάρω. Έχω πέσει και σε τυχαίους(σπάνια) αλλά δε δίνω ιδιαίτερη σημασία εφόσον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα εξυπηρετηθώ.
Επειδή έχω πάει αρκετές φορές λοιπόν σε εκθέσεις αλλά και επειδή περνάω τακτικά πολύ χρόνο σε καταστήματα λιανικής άλλου αντικειμένου λόγω εργασίας, η φρίκη είναι οι πελάτες. Έχω πετύχει από αγενείς,χασομέρηδες, ξερόλες μέχρι και τρελούς για Δαφνί..
Προσωπικά κρατώ πολύ μικρό καλάθι για όσα γράφονται ή ακούω από δώ και από εκεί μιας και η νοοτροπία του ελληνάρα καταναλωτή είναι for the partys.
Μάστορα θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τους καταναλωτές αλλά όχι για το αυτοκίνητο. Γιατί μιλάμε για ένα σεβαστό πόσο που θα δώσει κάποιος μιλάμε θα βάζει την οικογένεια του ή την παρέα του, μπορεί να μπλέξει με τράπεζες και θα το δουλεύει για αρκετό καιρό,εκει θεωρώ πως ο καταναλωτής δικαιούται να είναι λίγο σπασαρχιδης και ο πωλητής θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο και ευγένεια στον πελάτη γιατί δεν πάει να αγοράσει αθλητικά παπούτσια με 100 ευρώ αλλά κάτι με χιλιάδες ευρώ.
-
Δε διαφωνούμε alex. Όπως το θέτεις συμφωνώ, αμάξι παίρνεις.. Ίσως επειδή είμαι πολύ ψημένος με το εμπόριο να έχω κάποιες ανοχές παραπάνω, μπορείς να το πείς και κατανόηση.
Μου έχει τύχει να θέλω να δώ το Duster στην Βουλιαγμένης και να πετυχαίνω δύο φορές τον ίδιο πωλητή που ήταν όπως τα περιγράφετε. Μια τακτική είναι να ξαναπάς άλλη μέρα/ώρα ώστε να πετύχεις άλλο υπάλληλο. Την τρίτη φορά που πήγα πέτυχα ένα νεαρό γραβατωμένο που είχε διάθεση αλλά ήταν λές και τον βάλανε πρώτη μέρα στη δουλειά χωρίς να ξέρει τίποτα για τα αμάξια που ήταν στην έκθεση ακόμα και τα βασικά. Ε σε κάτι τέτοια αυτοεξυπηρετούμαι να το πώ κομψά.. Σε Seat επίσης έπεσα σε πωλητή που δε με θεώρησε υποψήφιο πελάτη και απλά δεν ήξερε τη δουλειά του μιας και το προφίλ μου δε δικαιολογούσε την εκτίμηση που έκανε. Δεν είπε κάτι, αλλά το κατάλαβα από την 'αύρα' του.
Ποτέ όμως δε θα πάω με την νοοτροπία να μου χαιδέψουν τα οπίσθια, ή να τους πρήζω με τραβηγμένες και κουλές ερωτήσεις. Πχ τεχνικές που επειδή το ψάχνω πολύ και έχω ξεσηκώσει κάθε άρθρο στο internet παίζει να το ξέρω μόνο εγώ και ίσως το service της αντιπροσωπείας. Ή να ρωτάω χαζομάρες στύλ΄'εεε αυτά τα φτιάξατε ή βγάζουνε ακόμα πολλαπλασιαστές όπως το προηγούμενο'.. Χάνω αξιοπιστία και κύρος ως υποψήφιος πελάτης και νομοτελειακά θα εξυπηρετηθώ αναλόγως. Η να ζητάω να με χρηματοδοτήσουν και να κλαίγομαι για τα επιτόκια θυμίζοντας Cheap-ra που έσκιζε τα μνημόνια. Take it αν σου κάνει or leave it αν δεν..
Αυτό δε σημαίνει ότι θα κατεβάσω αμάσητο ότι μου ξεφουρνίζουν. Δεν έχω πληρώσει ποτέ έξοδα προετοιμασίας και λοιπά όμορφα και τις περισσότερες φορές πετυχαίνω έκπτωση που απορροφά τις έξτρα 'πονηρές' χρεώσεις και ακόμα παρακάτω. Παρά τα όσα γράφω με θεωρούν στον στενό μου κύκλο 'σκληρό' διαπραγματευτή σε θέματα έρευνας αγοράς, εγγυήσεων και after sales support. Θεωρώ σημαντικό να είναι κάποιος καλά ενημερωμένος και ρεαλιστής στις προσδοκίες του ώστε να πετυχαίνει δίκαια deals.
-
Εννοείται φίλε mastora πως όταν πας να δεις ένα αυτοκίνητο όπως θα πρέπει να σε εξυπηρετήσει ο πωλητής έτσι και συ πρέπει να σεβαστείς τον άνθρωπο που δουλεύει. Δεν διαφωνούμε φίλε μου. :))
-
Και επειδη ρωταει, θα τον τιμωρησει ο πωλητης;;;; Ας λεει οτι θελει. Στο τελος της ημερας τα λεφτα θα του παρεις.
Δεν κανουμε διαγωνισμο μαγκιας και αντριλας. Απο την στιγμη που θα μπρι μεσα , εχει χασει τα λεφτα του και τα κερδισες εσυ. Αστον να κανει το κομματι του, (εμπειρια αγορας) και κατευθυνε την πωληση σωστα, σκαλοπατι σκαλοπατι, βρες τα στοιχεια του χαρακτηρα του που τον οδηγησαν σε εσενα και θα του τα παρεις ολα.
Στο τελος το δικο σου δρομο θα περπατα. Ασχετα με το οτι εκανε στην αρχη.
Μην το παιρνετε προσωπικα το θεμα οσοι ασχολείσθε με πωλησεις.
-
Στα του αμαξιού τώρα σε φόρουμ στο fb πάντως διαβάζω για αρκετά προβλήματα στους κατόχους που αντιμετωπίζονται από την αντιπροσωπεία αλλά είναι αρκετά. Φαίνεται ότι το αμάξι πιέστηκε να βγει βιαστικά και έχουν θέματα οι πρώτοι κάτοχοι.
Θόρυβοι στο τιμόνι που διαγνώστηκε γρανάζι ατέρμονα.
Τριξιματα σε εξατμίσεις.
Αλλαγή κολώνας τιμονιού.
Βαλβολινες που στάζουν στο έδαφος, φώτα όπισθεν καμένα σε αμαξια που δεν έχουν κάνει ούτε σέρβις ακόμα...
-
γενικά βλέπω τις εταιρίες να βγάζουν βιαστηκά τα οχήματα, ήδη το Yaris Cross έχει 2 ανακλήσεις, ακόμη δεν πρόλαβε να πουλήσει, μάλιστα η μία πολύ σοβαρή, και η άλλη στη ζώνη ασφαλείας πίσω (που είναι και αυτή πολύ σοβαρή δηλαδή!).
Για κάποιο λόγο όλες οι εταιρίες βιάζονται, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά φοβάμαι ότι τα αυτοκίνητα δεν είναι κινητά (να ζεσταίνονται με τους Exynos) είναι πολύ σοβαρό θέμα, ελπίζω να μην έχουμε θέματα ασφαλείας..
-
Εδω ειχαν στους αεροσακους κατι δεκαετιες και μετα το καταλαβαν.
Δεν λες καλυτερα που τα ελεγχουν και τα αλλαζουν νωρις.
-
Tkin73 wrote:
Στην Φορντ το έχουμε πει από την ώρα που ζητάς επί παραγγελία αμάξι σε κάνουν να το μετανιώσεις. Κατεβάζουν μούτρα σου φέρονται σαν να τους ρίχνεις και γενικά ότι είναι δυνατόν για να το μετανιώσεις έχουν την λογική του μανάβη αν δεν αδειάσει ο πάγκος μέχρι την τελευταία ντομάτα δεν φέρνουν νέες.
Και στην χιουνται σε σπρώχνουν στα έτοιμα αλλά δεν δεν ξενερώνουν ή δεν στο δείχνουν τέλος πάντων.
Και στην κια σε αποτρέπουν λέγοντας σου για τους μεγάλους χρόνους παράδοσης αλλά αδιαφορούν τουλάχιστον οι πωλητές που είδα εγώ αν βάλεις ή όχι παραγγελία. Την μέρα της Φορντ πουθενά.
+1
Εμένα πάντως σε Ford Παζαρόπουλος π.ραλλη και Car center ν Σμύρνη μου είχαν φανεί μια χαρά. Kia/Hyundai στον κόμβο τραγικοί. Αξέχαστη ατάκα σε fiat για το punto «γιατί το θες 5πορτο,είναι μαλακια,πάρε το 3θυρο».
-
Στην Καρ Σέντερ είναι πολύ καλοί ...
-
Ρώτησα σήμερα για i30 1.0 48v hatch distinctive με εξτρά τα φουλ λεντ του n line... Κανένα παράπονο για τη παραγγελία, χρόνος παράδοσης 2,5 μήνες.
-
Ποσό στα χρέωσαν?
Kia XCeed - crossover