-
Πολλα κ καλα απροβληματιστα χιλιομετρα. Καλοταξιδο!!
Πολυ ομορφο. -
Ευχαριστώ άπαντες!
Βενζίνη 48V.
101 χλμ έχει.. δεν το έχω ανοιξει ακόμα.
Κατανάλωση μέχρι στιγμής
6,66 /100χλμΣτρίβει ωραία όμως
-
Καλοτάξιδο, πολύ ωραιο αμάξι, να το χαρείς!!
-
επ, καλοτάξιδο !
-
Φωτογραφίες βάλε γιατί μόνο ζωγραφιστό το βλέπουμε. Μεγεια
-
Καλορίζικο! Πανέμορφο!
-
Το αυτοκινητο είναι εξαιρετικό, καλοτάξιδο.
Να ρωτήσω λίγο κατι, που με έχει παραξενεψει. Οταν μου βγαζει ρεζέρβα και πάω να το ξαναγεμισω, στα 40 περίπου λίτρα αρχίζει και χτυπάει , σα να γέμισε. Μετά, με λίγο γύρισμα της μάνικας μεσα στο ντεπόζιτο δεξιά αριστερά και συνεχή τσαφ, παίρνει 4 με 5 λίτρα ακόμα, με δυσκολία ομως. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δε φαίνεται κάποιο προβλημα και ότι ίσως κάτι δεν υπολογίζω σωστά. Ακόμη κι αν ο υπολογιστής τα βγαζει λάθος και δεν ισχύει το υπολογιζόμενο υπόλοιπο της ρεζέρβας, τόση μεγάλη διαφορά δικαιολογείται ?. Το έχει παρατηρήσει κανείς και στο δικό του? -
@benzinas said in Kia XCeed - crossover:
Να ρωτήσω λίγο κατι, που με έχει παραξενεψει. Οταν μου βγαζει ρεζέρβα και πάω να το ξαναγεμισω, στα 40 περίπου λίτρα αρχίζει και χτυπάει , σα να γέμισε. Μετά, με λίγο γύρισμα της μάνικας μεσα στο ντεπόζιτο δεξιά αριστερά και συνεχή τσαφ, παίρνει 4 με 5 λίτρα ακόμα, με δυσκολία ομως. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δε φαίνεται κάποιο προβλημα και ότι ίσως κάτι δεν υπολογίζω σωστά. Ακόμη κι αν ο υπολογιστής τα βγαζει λάθος και δεν ισχύει το υπολογιζόμενο υπόλοιπο της ρεζέρβας, τόση μεγάλη διαφορά δικαιολογείται ?. Το έχει παρατηρήσει κανείς και στο δικό του?Δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω φιλε το αφηνω μεχρι την νεση και μετα γεμιζω.Συν ειμαι diesel
-
@benzinas said in Kia XCeed - crossover:
Να ρωτήσω λίγο κατι, που με έχει παραξενεψει. Οταν μου βγαζει ρεζέρβα και πάω να το ξαναγεμισω, στα 40 περίπου λίτρα αρχίζει και χτυπάει , σα να γέμισε. Μετά, με λίγο γύρισμα της μάνικας μεσα στο ντεπόζιτο δεξιά αριστερά και συνεχή τσαφ, παίρνει 4 με 5 λίτρα ακόμα, με δυσκολία ομως. Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δε φαίνεται κάποιο προβλημα και ότι ίσως κάτι δεν υπολογίζω σωστά. Ακόμη κι αν ο υπολογιστής τα βγαζει λάθος και δεν ισχύει το υπολογιζόμενο υπόλοιπο της ρεζέρβας, τόση μεγάλη διαφορά δικαιολογείται ?. Το έχει παρατηρήσει κανείς και στο δικό του?Το benzinas τι σημαίνει;
Δεν κατάλαβα τι σε προβληματίζει;
Ότι χτυπάει η μάνικα και έχει κι άλλο ή ότι παίρνει μόνο 44-45 λίτρα ? -
Οτι χτυπάει αρκετά νωρίς, κυρίως. Κι αν βιάζεσαι να φύγεις, δύσκολα θα βάλεις φουλ μέχρι πάνω, με τα συνεχή χτυπήματα.
-
Να το χαρείς φίλε μου. Να σε πάει πολλά και όμορφα ταξίδια ευχομαι!!!!!
-
Στιγμιαία κατανάλωση πως βλέπουμε
-
Ρίχνεις στιγμιαία μια ματιά στον υπολογιστή ταξιδίου
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Ρίχνεις στιγμιαία μια ματιά στον υπολογιστή ταξιδίου
Αχαχαχαχαχα πολυ καλο
-
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
Στιγμιαία κατανάλωση πως βλέπουμε
Δεξια στα κουμπια του τιμονιου παιζεις με το κουμπι το ασημενιο πανω κατω και το βρισκεις.
-
Δεν έχει στιγμιαία..
Μονό 3 επιλογές της γενικής κατανάλωσης.
Ταξιδίου
Απο τον τελευταίο ανεφοδιασμό
Και την γενική -
@cybernaut said in Kia XCeed - crossover:
Δεν έχει στιγμιαία..
Μονό 3 επιλογές της γενικής κατανάλωσης.
Ταξιδίου
Απο τον τελευταίο ανεφοδιασμό
Και την γενικήKαι στο νέο Qashqai έτσι είναι.
-
Tι να την κάνεις τη στιγμιαία;;; πιο άκυρη μέτρηση δεν υπάρχει, αλλάζει συνεχώς και δεν έχει καμία πρακτική αξία.
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Tι να την κάνεις τη στιγμιαία;;; πιο άκυρη μέτρηση δεν υπάρχει, αλλάζει συνεχώς και δεν έχει καμία πρακτική αξία.
Οντως φιλε τελειως ακυρο ασε που σε αγχωνει
-
Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει το Kia exceed gt line 7dct με τα 204 άλογα. Μήπως κάποιος έχει άποψη για τον συγκεκριμένο κινητήρα επιδόσεις κατανάλωση συμπεριφορά κτλπα...
Ευχαριστω
Kia XCeed - crossover