-
Έλα ντε...
-
Το hybrid έχει χαμηλότερο τέλος ταξινόμησης.
Βέβαια στο i30 το non είναι φθηνότερο από το 48v. -
This post is deleted! -
@gi said in Kia XCeed - crossover:
Εχω μια απορία: στο site της ΚΙΑ για το xceed εχουν τιμοκατάλογο και για 48v και για non 48v. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι έχουν τα 160ps 7DCT την ίδια τιμή, π.χ.
Χceed 1.5T 160ps 7DCT GT-line 48V Hybrid - 31.190 €
Χceed 1.5T 160ps 7DCT GT-line (non 48V) - 31.190 €Δεν θα έπρεπε, σύμφωνα με το δικό μου μυαλό, η τιμή για το non 48V να είναι μικρότερη από αυτήν του 48V Hybrid;
Κάτι λάθος παίζει εδώ;
Μέχρι πρότινος μόνο το 1.6Τ με τα 204 ήταν non 48V και το απλο χειροκίνητο.
Δεν έχει λογική τόσοι συνδυασμοί.
Αν δεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά πιο κάτω φαίνονται μόνο αυτές οι 2 εκδόσεις σαν non 48V.
-
Πλεον και με τον 1.5Τ ερχεται σε non 48V. Μου το επιβεβαιωσαν απο την ΚΙΑ στα Γιαννενα. Περιμενουν μια παρτιδα non 48V τον Ιουνιο και 48V προς το τελος του ετους.
-
Χceed 1.5T 160ps 7DCT GT-line (non 48V) - 31.190 €
Δεν θα έπρεπε, σύμφωνα με το δικό μου μυαλό, η τιμή για το non 48V να είναι μικρότερη από αυτήν του 48V Hybrid;Μήπως τον τρώει το non48v σε τέλη? Δεν βλέπω ρύπους στα τεχνικά χαρακτηριστικά.
-
@antonakis said in Kia XCeed - crossover:
Χceed 1.5T 160ps 7DCT GT-line (non 48V) - 31.190 €
Δεν θα έπρεπε, σύμφωνα με το δικό μου μυαλό, η τιμή για το non 48V να είναι μικρότερη από αυτήν του 48V Hybrid;Μήπως τον τρώει το non48v σε τέλη? Δεν βλέπω ρύπους στα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Μην ξεχνάμε ότι έχει έξτρα πράγματα ο 48v που κοστίζουν χρήματα. Οπότε μία η άλλη;
-
@alex-mix νομιζω καταλαβα γιατι μερικες φορες κάνουμε sailing χωρίς να σβήνει το μοτέρ, παραμένοντας στο ρελαντι.
Εχει να κανει με το καλοριφερ, αν το αμαξι ειναι κρύο, δουλευει ρελαντι για να ζεστάνει κινητήρα και εσωτερικο.
Μόλις εσβησα το καλοριφέρ άρχισε παλι να σβήνει και το μοτερ στο sailing. -
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix νομιζω καταλαβα γιατι μερικες φορες κάνουμε sailing χωρίς να σβήνει το μοτέρ, παραμένοντας στο ρελαντι.
Εχει να κανει με το καλοριφερ, αν το αμαξι ειναι κρύο, δουλευει ρελαντι για να ζεστάνει κινητήρα και εσωτερικο.
Μόλις εσβησα το καλοριφέρ άρχισε παλι να σβήνει και το μοτερ στο sailing.Θα το δοκιμασω ευχαριστω
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Μόλις εσβησα το καλοριφέρ άρχισε παλι να σβήνει και το μοτερ στο sailing.
Οικονομία ή ζεστή. Το δίλημμα του φετινού χειμώνα.
-
-
Καλοταξιδο. Πολύ όμορφο!
-
Kαλοτάξιδο με πολλά ασφαλή χλμ.!
-
Ωωωω καλοταξιδο να το χαρεις
-
Καλοτάξιδο...να το χαρείς με Υγεία και ασφάλεια. Πολύ όμορφο!!
-
Καλορίζικο! Πολύ ωραίο! Βενζίνη ή ντίζελ;
-
θυμίζει Mazda στο προφίλ του, καλοτάξιδο.
-
καλότυχο και με πολλά απροβληματιστα χιλιόμετρα! είναι κούκλα.
-
Καλοτάξιδο…να το χαρείτε!
-
Καλοτάξιδο με πολλά χιλιόμετρα να εισαι γερός να το χαρείς πολύ όμορφο
Kia XCeed - crossover