-
Όχι μηλοφωνα, εκτός του κορυφαίου pro. Όλα τα άλλα, μη pro είναι πολύ χειρότερα των mid high ανδροιδ.
Έτσι είναι σε πίεση κρατούν χαμηλή κατανάλωση διότι έχουν υψηλότερη απόδοση στο φάσμα που παράγεται η ροπή που χρειάζεται. Είναι θέμα του τρόπου λειτουργίας του κινητήρα και όχι τόσο του ίδιου του καυσίμου.
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Αν είναι να πάρω μαζεμένα εισοδήματα, μέσα. Ω ρε φίλε θα ρίξω κάτι υπνους.
Σιγα μην κοιμασαι, θα σε παιρνω μαζι μου να φουλαρουμε με επιδοτουμενο diesel αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα. Σορρυ φιλε αλλα ηθελα να τσιγλισω
-
Εγώ απλά θα πω ότι καλό θα είναι όταν οδηγουμε να μην ασχολούμαστε με το κινητό..ειδικά με 171 Χ.α.ω....
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Αν είναι να πάρω μαζεμένα εισοδήματα, μέσα. Ω ρε φίλε θα ρίξω κάτι υπνους.
Σιγα μην κοιμασαι, θα σε παιρνω μαζι μου να φουλαρουμε με επιδοτουμενο diesel αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα. Σορρυ φιλε αλλα ηθελα να τσιγλισω
Θα λες στο παιδί φουλαρε το και θα λυποθυμω.
-
@m3rlin said in Kia XCeed - crossover:
Εγώ απλά θα πω ότι καλό θα είναι όταν οδηγουμε να μην ασχολούμαστε με το κινητό..ειδικά με 171 Χ.α.ω....
Συμφωνω μαζι σου 1000% γιαυτο ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα και ηταν ολος οδρομος δικος μου, ενα αμαξι προσπερασα μονο και αυτο ηταν τερμα δεξια και γω τερμα αριστερα ουτε πισω μου ειχα καποιον.
-
Συμφωνω μαζι σου 1000% γιαυτο ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα και ηταν ολος οδρομος δικος μου, ενα αμαξι προσπερασα μονο και αυτο ηταν τερμα δεξια και γω τερμα αριστερα ουτε πισω μου ειχα καποιον.
.....μάλιστα όλοι οι άλλοι πήγαιναν ανάποδα. Μόνο εγώ πήγαινα σωστά και με 170 χλμ/ωρα
-
.....μάλιστα όλοι οι άλλοι πήγαιναν ανάποδα. Μόνο εγώ πήγαινα σωστά και με 170 χλμ/ωρα
Χαχα οχι ρε φιλε αληθεια δεν ειχε κινηση, γιατι να πω ψεμματα. Οντως ειναι μακακια και εχει δικιο ο μαγος, γενικα δεν ειμαι της ταχυτητας αλλα ηθελα να δω πως παει. Τωρα που ειδα το ανωτερο θα ειναι τα 150 και εννοειται χωρις τηλεφωνο.
-
Realme GT 5G (12GB/256GB) ή πιο φτηνο Realme GT 5G (8GB/128GB)
ασε τα δαγκωμενα μήλα!!!!!
τα 170 μια χαρά ταχύτητα είναι vin diesel αγόρι μου !!! πάει και άλλο χαχαχαχαχ
-
@cirus said in Kia XCeed - crossover:
Realme GT 5G (12GB/256GB) ή πιο φτηνο Realme GT 5G (8GB/128GB)
ασε τα δαγκωμενα μήλα!!!!!
τα 170 μια χαρά ταχύτητα είναι vin diesel αγόρι μου !!! πάει και άλλο χαχαχαχαχ
To είχα ξαναγράψει παλιότερα. RealMe έχει ότι καλύτερο software/updates και φυσικά καταπληκτικές τιμές. Και εγώ Realme έχω και έχω πάθει πλάκα. Και τα υπόλοιπα δικά της συμφέρουν (pad/watch).
-
Στο ασύρματο αντροιντ συνδέεται;
-
@piliourits said in Kia XCeed - crossover:
εγώ έχω 2 κίνητα. 1 oneplus και 1 realme
το αυτοκίνητο μου έχει μόνο ενσυρματο android auto
αλλά έβαλα το AA wireless και τώρα έχω ασυρματο
και τα 2 παίζουν κανονικά
-
Στην ουσία το ερώτημα είναι αν έχουν "γνήσια" google services απ το εργοστάσιο, που δεν το αποκλείω καθόλου ειδικά για Oneplus.
Realme είναι το νέο ταλέντο στην Ευρώπη και δεν τα ξέρω.
Xiaomi & Huawei εχουν λειτουργικό "χτισμένο" γύρω απ τα Κινέζικα συστήματα και τσοντάρουν τα gapps πριν πουληθούν Ευρώπη (Huawei και καθόλου κάποια διαστήματα σε διένεξη) και προκύπτουν μετά ασυμβατότητες. -
Στην ουσία το ερώτημα είναι αν έχουν "γνήσια" google services απ το εργοστάσιο, που δεν το αποκλείω καθόλου ειδικά για Oneplus.
Xiaomi & Huawei εχουν λειτουργικό "χτισμένο" γύρω απ τα Κινέζικα συστήματα και τσοντάρουν τα gapps πριν πουληθούν Ευρώπη (Huawei και καθόλου κάποια διαστήματα σε διένεξη) και προκύπτουν μετά ασυμβατότητες.εχουν γνησια google services από το εργοστάσιο για να απαντήσω.
το λειτουργικό της oneplus είναι ότι πιο κοντινο υπάρχει σε stock android και παλιά ήταν η επιλογή μου αλλά πήραν ψηλά τον αμανέ και ακριβυναν πολύ. (δεν εχουν πια τιμές flagship killer)
-
Xiaomi & Huawei εχουν λειτουργικό "χτισμένο" γύρω απ τα Κινέζικα συστήματα και τσοντάρουν τα gapps πριν πουληθούν Ευρώπη (Huawei και καθόλου κάποια διαστήματα σε διένεξη) και προκύπτουν μετά ασυμβατότητες.εχουν γνησια google services από το εργοστάσιο για να απαντήσω.
το λειτουργικό της oneplus είναι ότι πιο κοντινο υπάρχει σε stock android και παλιά ήταν η επιλογή μου αλλά πήραν ψηλά τον αμανέ και ακριβυναν πολύ. (δεν εχουν πια τιμές flagship killer)
Η RealMe είναι τώρα ότι η One+ πριν 3-4 χρόνια. Ότι πιο κοντινό σε stock επίσης!
Έχει κανονική αντιπροσωπεία Ελλάδα και μέχρι και Κοτσοβολος και ΣΙΑ τα φέρνουν επίσημα για όσους φίλους δεν ξέρουν.
-
#mono iphone!
(see what I did there???)Μα καλά, πήρες ένα αμάξι άθραυστο, απροβλημάτιστο και αξιόπιστο και σκέφτεσαι να πάρεις κάποια μπακατέλλα για τηλέφωνο; είναι δυνατόν; Μόνο Αιφον λοιπόν για να σου κρατήσει όσο και το αμάξι...
-
@sargus said in Kia XCeed - crossover:
#mono iphone!
(see what I did there???)Μα καλά, πήρες ένα αμάξι άθραυστο, απροβλημάτιστο και αξιόπιστο και σκέφτεσαι να πάρεις κάποια μπακατέλλα για τηλέφωνο; είναι δυνατόν; Μόνο Αιφον λοιπόν για να σου κρατήσει όσο και το αμάξι...
Χαχα εχεις δικιο φιλε μου hondike , ειμαι αναμεσα σε s22 και iphone 13.
Υ. Γ Ωχ φανταζεστε να κανω να αγορασω κινητο οσο εκανα για αυτοκινητο? Αααχαχαχαχαχαχα -
@sargus said in Kia XCeed - crossover:
#mono iphone!
Και εγώ στηρίζω
#mono_iphone
-
Το αμάξι είναι κουκλί .Πανέμορφο.Πρπει να είναι το πιο ομορφο στη κατηγορία.
Real me GT εχω πάρει στο γιο ,πολύ καλό αλλά το OP nord που εχω εγώ μου φαίνεται καλύτερο στα σημεία. -
Κατά βάση οι εφήμερες "ναυαρχίδες" είναι "πεταμένα λεφτά" που ξοδεύονται για ψυχολογικούς λόγους, εκτός κι αν τις αγοράζει κάποιος με λίζινγκ όπως τα αυτοκίνητα, επιστροφή ΦΠΑ κλπ...
αν τις αγοράσεις στο δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας ή πάρεις ένα μιντ-ρέηντζ κινητό που να μην έχει ασυμβατότητες, κάνεις τη δουλειά σου παραπάνω από "μια χαρά" και δεν πετάς λεφτά.
Ακριβώς όπως αγοράζει κάποιος ένα γαμ@το ΚΙΑ σχεδόν στα μισά λεφτά από ένα επώνυμο πρίμιο, είναι το ίδιο σκεπτικό. -
Να ρωτήσω κάτι για το καντράν του αυτοκινήτου (λόγω των παραπάνω φωτο) είναι επιλογή να είναι γυρισμένη η γλώσσα στα αγγλικά , πιστεύω ότι έχει ελληνικά ή όχι ;
Kia XCeed - crossover