-
@mariolas said in Ford Puma 2019:
Πάντως παρότι έχει ρίξει αρκετά την τιμή .... στις πωλήσεις το λες και σχεδόν απατο...
Χαζομάρες . Έχει πουλήσει πολύ καλά, μακράν το πιο καλοπουλημενο και επιτυχημένο σε πωλήσεις ford είναι. Οι τιμές πέφτουν σε όλα γιατί ήρθαν οι Κινέζοι και όλοι έχουν χεστει πάνω τους.
Επίσης το νέο ford puma είχε υψηλότερη τιμή για να δελεάσουν οι αγοραστές να πάρουν το pre facelift σε πιο χαμηλή τιμή. Μόλις τελείωσε το απόθεμα του pre face lift έβαλαν το καινούργιο σε εκείνη την τιμή .
Πάνω κάτω ότι κάνουν όλοι όταν έχουν νέο facelift μοντέλο και θέλουν να φύγουν τα αποθέματα του παλιού δηλαδή
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
@dim_25 said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι σοβαρά μήπως προχωρήσω με την απόκτηση ford puma (titanium έκδοση, αυτόματο και το driver assistance pack ως έξτρα). Η τιμή η τελική είναι στα 27.000 και είναι στο μπάτζετ μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα fiesta του 2013 κ επειδή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο είμαι θετικός.
Επίσης, εχει 8ετη εγγύηση και μεγάλο πορτ μπαγκαζ για την κατηγορία του (με ρεζέρβα θα κοιτάξω after market γιατί μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι αν τη βάλω εργοστασιακά δε θα έχει την τάπα στο megabox).
Πιστεύω για οικογένεια με δύο παιδάκια πολύ μικρά θα μας εξυπηρετήσει. Κινούμαστε 80-90% στην πόλη και για αυτό σκέφτομαι bsuv. Εξάλλου για ένα καλό csuv ξεφεύγουν τα χρήματα.
Θεωρείτε ότι είναι μια καλή επιλογή; Οι κάτοχοι μπορείτε να μου πείτε διάφορα θετικά/αρνητικά;
Ευχαριστώ!
Αν δεν έχεις σπίτι με πάρκινγκ ώστε να έχεις φορτιστη και θες μεγαλύτερη οικονομία θα σου πρότεινα MG ZS MAX hybrid. Μεγάλοι χώροι , αρκετή δύναμη και παρά πολύ καλύτερη κατανάλωση από το puma. Βέβαια δεν είναι σπορτιφ αλλα έχει πλήρη εξοπλισμό και είναι full hybrid στην ίδια τιμη
Στον εξοπλισμο το Mg εχει καποια σημαντικα φαουλ οπως μη ρυμιζομενο μεσα εξω τιμονι μη αναδιπλουμενους καθρεπτες πραγματα που δεν εντυπωσιαζουν αλλα ειναι σημαντικα στην οδηγηση
-
@a-ctive said in Ford Puma 2019:
@dim_25 said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι σοβαρά μήπως προχωρήσω με την απόκτηση ford puma (titanium έκδοση, αυτόματο και το driver assistance pack ως έξτρα). Η τιμή η τελική είναι στα 27.000 και είναι στο μπάτζετ μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα fiesta του 2013 κ επειδή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο είμαι θετικός.
Επίσης, εχει 8ετη εγγύηση και μεγάλο πορτ μπαγκαζ για την κατηγορία του (με ρεζέρβα θα κοιτάξω after market γιατί μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι αν τη βάλω εργοστασιακά δε θα έχει την τάπα στο megabox).
Πιστεύω για οικογένεια με δύο παιδάκια πολύ μικρά θα μας εξυπηρετήσει. Κινούμαστε 80-90% στην πόλη και για αυτό σκέφτομαι bsuv. Εξάλλου για ένα καλό csuv ξεφεύγουν τα χρήματα.
Θεωρείτε ότι είναι μια καλή επιλογή; Οι κάτοχοι μπορείτε να μου πείτε διάφορα θετικά/αρνητικά;
Ευχαριστώ!
Αν δεν έχεις σπίτι με πάρκινγκ ώστε να έχεις φορτιστη και θες μεγαλύτερη οικονομία θα σου πρότεινα MG ZS MAX hybrid. Μεγάλοι χώροι , αρκετή δύναμη και παρά πολύ καλύτερη κατανάλωση από το puma. Βέβαια δεν είναι σπορτιφ αλλα έχει πλήρη εξοπλισμό και είναι full hybrid στην ίδια τιμη
Στον εξοπλισμο το Mg εχει καποια σημαντικα φαουλ οπως μη ρυμιζομενο μεσα εξω τιμονι μη αναδιπλουμενους καθρεπτες πραγματα που δεν εντυπωσιαζουν αλλα ειναι σημαντικα στην οδηγηση
Σωστό αλλά συγχωρούνται λόγω τιμής για μένα. Νομίζω τους περισσότερους θα τους βολεύει ακόμα και που δεν ρυθμίζεται μέσα έξω. Δεν αντιλέγω ότι είναι φάουλ αλλά αν βολευομαι δεν είναι και τόσο σημαντικό.
-
Επίσης ο χώρος αποσκευών στο puma είναι ο πιο μεγάλος μακράν στην κατηγορία λόγω MegaBox και στο cross είναι από τους μικρότερους ελέω full hybrid μπαταριών .
Σαφώς, το Πούμα δεν έχει ανταγωνισμό στον χώρο αποσκευών. Αλλά κάνεις λάθος για το Γιάρις Κρος, είναι όσο είναι στα περισσότερα B suv, η υβριδική μπαταρία δεν επηρεάζει κάτι, αφού ειναι κάτω από τα πίσω καθίσματα. Δεν είναι after thought, σαν πολλά υβριδικά που έγιναν μετά και έτσι δεν είχαν που να βάλουν την μπαταρία, είναι σχεδιασμένο εξαρχής ως υβριδικό.
-
Chr στην εισαγωγικη με 28300?
Πολυ κοντα στα bsuv που ειπωθηκαν σε χωρους..εντυπωσιακο φουλ οικονομικο αξιοπιστο 140 αλογα..και νομιζω και στις φτηνες εκδοσεις ειναι σχετικα φορτωμενο.. -
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Puma και Yaris Cross εμένα ίδια μου κάνουν σε χώρους πίσω επιβατών. Τώρα το πορτ μπαγκάζ ντάξει είναι το μεγαλύτερο με αυτό το μεγκαμποξ που έχει πέσει διαφήμιση αλλά πόσο πιο μεγάλο; Αντε να χώσεις δυο σακούλες η καμια βαλίτσα έξτρα. Νταξ.
Από fiesta ξανα λέω σε puma ε θα κερδίσει στο πορτ μπαγκαζ. Αλλά όπως λεει ο άνθρωπος θα κάθονται τα παιδιά του οπότε είναι οκ.
Εγώ θα ήθελα να πάω σε μεγαλύτερο και όχι να μείνω στα ίδια αλλά δεν αγοράζω εγώ τώρα!2 μικρές βαλίτσες μπαίνουν μέσα εύκολα. Είναι 80 λίτρα τετραγωνισμενα, είναι πάρα πολύ βολικό. Καμια σχέση.
Αν δεν γνωρίζεις ρώτα μη λες πράγματα που δεν γνωρίζεις και λες ίδιο χώρο έχουν με το cross. Ο άνθρωπος ρωτάει να μάθει πληροφορίες όχι ότι μας φαίνεται. Δεν είναι 2 σακούλες είναι αρκετά μεγάλος χώρος
Για χώρους επιβατών ισχύει ότι περίπου ίδια είναι αλλά υπάρχει πολύ πιο εύκολη πρόσβαση αφού οι πίσω πόρτες ανοίγουν διάπλατα ενώ στο cross οχι
Ναι ντάξει το ίδιο λέμε απλά εσύ το παρουσιάζεις στο ανώτερο άκρο της διαφοράς.
Δυο βαλίτσες συγκεκριμένου μεγέθους η μια δικιά μου μεγάλη;
Δύο σακουλάρες λοιπόν είναι καλύτερα;Αμάν πχια!
-
Puma και Yaris Cross εμένα ίδια μου κάνουν σε χώρους πίσω επιβατών. Τώρα το πορτ μπαγκάζ ντάξει είναι το μεγαλύτερο με αυτό το μεγκαμποξ που έχει πέσει διαφήμιση αλλά πόσο πιο μεγάλο; Αντε να χώσεις δυο σακούλες η καμια βαλίτσα έξτρα. Νταξ.
Από fiesta ξανα λέω σε puma ε θα κερδίσει στο πορτ μπαγκαζ. Αλλά όπως λεει ο άνθρωπος θα κάθονται τα παιδιά του οπότε είναι οκ.
Εγώ θα ήθελα να πάω σε μεγαλύτερο και όχι να μείνω στα ίδια αλλά δεν αγοράζω εγώ τώρα!2 μικρές βαλίτσες μπαίνουν μέσα εύκολα. Είναι 80 λίτρα τετραγωνισμενα, είναι πάρα πολύ βολικό. Καμια σχέση.
Αν δεν γνωρίζεις ρώτα μη λες πράγματα που δεν γνωρίζεις και λες ίδιο χώρο έχουν με το cross. Ο άνθρωπος ρωτάει να μάθει πληροφορίες όχι ότι μας φαίνεται. Δεν είναι 2 σακούλες είναι αρκετά μεγάλος χώρος
Για χώρους επιβατών ισχύει ότι περίπου ίδια είναι αλλά υπάρχει πολύ πιο εύκολη πρόσβαση αφού οι πίσω πόρτες ανοίγουν διάπλατα ενώ στο cross οχι
Ναι ντάξει το ίδιο λέμε απλά εσύ το παρουσιάζεις στο ανώτερο άκρο της διαφοράς.
Δυο βαλίτσες συγκεκριμένου μεγέθους η μια δικιά μου μεγάλη;
Δύο σακουλάρες λοιπόν είναι καλύτερα;Αμάν πχια!
Jamboσακουλες και κλείνουμε
Ford Puma 2019