-
Το καλύτερο χρώμα που έχω δει, είναι το ματ γκρι με το οποίο έβγαινε η τελευταία Τζουλιετα.
Στο Puma από φωτογραφίες μόνο.
Μπλε είναι ωραίο, έχω δει του Παναγιώτη.
Και το βυσσινί πολύ ωραίο, είδα χτες με ωραία κυρία στη γειτονιά μου.
Το μαύρο, επειδή είναι κατραμι, χάνονται λίγο οι γραμμές του. -
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Το καλύτερο χρώμα που έχω δει, είναι το ματ γκρι με το οποίο έβγαινε η τελευταία Τζουλιετα.
Στο Puma από φωτογραφίες μόνο.
Μπλε είναι ωραίο, έχω δει του Παναγιώτη.
Και το βυσσινί πολύ ωραίο, είδα χτες με ωραία κυρία στη γειτονιά μου.
Το μαύρο, επειδή είναι κατραμι, χάνονται λίγο οι γραμμές του.τα γκρι ασημί αποκλείονται για μένα όχι γιατι είναι άσχημα αλλά γιατι τα βαριέμαι σαν χρώματα
στο PUMA βγαζει πολύ ωραιο ΜΠΛΕ και κοκκινο η FORD
αλήθεια είναι αυτό για το μαυρο, συμφωνω, αλλά ανωτέρα βία φίλε. το συνιθισα
-
Γι'αυτό ο τσιρος του πέρασε γύρω γύρω κόκκινες ζαρτιερες για να σπάσει η μαυρίλα.
-
@teo-mak said in Ford Puma 2019:
Γι'αυτό ο τσιρος του πέρασε γύρω γύρω κόκκινες ζαρτιερες για να σπάσει η μαυρίλα.
δεν ξέρω πως γίνεται αλλά ότι και να γίνει στο τέλος στο συμπέρασμα .........
ο τσιρος βγαίνει γκέι
τι να πω
χχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ
γοβες ο ενας , κραγιον ο αλλος τωρα και ζαρτιέρες!!!!!!!!!
-
Είναι που δεν έχεις ένα σενταν, αντρικό.
-
-
Το Puma, μόνο σε 2 χρώματα...ολα τα άλλα ειναι μέτρια και γκεί.
ΥΓ: Εκτός από το ST, που μόνο σε ένα χρώμα έπρεπε να πωλείται!
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Το Puma, μόνο σε 2 χρώματα...ολα τα άλλα ειναι μέτρια και γκεί.
ΥΓ: Εκτός από το ST, που μόνο σε ένα χρώμα έπρεπε να πωλείται!
και τι θα κάνω ρε φιλαράκι????
θα μαλώσω και με όλους τους φίλους μου γαύρος άνθρωπος????
πως θα κεκλοφωρώ στας αμφιαλας που είναι το πατρικό και οι παιδικοι μου φίλοι???
πως θα πάω να δω κανα ματς με μπυρα με φίλους με δαύτο????
το γκέι αντέχεται, βαζελος όμως πάει πολύ το χοντρένετε
-
Και το gay matter δεν έβαλε ο Φάνης
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Το φρεγατί είναι καλό για τις Μπελάρες του ΠΝ, όχι για αυτοκίνητο...
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
M@λακία χρώμα....άοσμο, άγευστο, ουδέτερο...σαν άσφαλτος ένα πράγμα. Απορώ ποιος πληρώνει κιόλλας για να το πάρει...γούστο μηδέν!
-
M@λακία χρώμα....άοσμο, άγευστο, ουδέτερο...σαν άσφαλτος ένα πράγμα. Απορώ ποιος πληρώνει κιόλλας για να το πάρει...γούστο μηδέν!
Είπε ο έχων σκατί κορόλλα..
-
Μπρονζέ ή χακί μεταλλικό και αυτό όχι γαι πολύ!
....σκατί είναι το καφέ....εκτός εαν έχεις φάει τίποτα περίεργο και σου βγάινουν πράσινα!! -
Ναι οκ μπορείς να το πεις όπως θες.. Πάλι κουραδί θα είναι
-
STο νήμα του PUMA πρέπει να σας πιάνουν όλες οι ανυσυχίες για σεξουαλικές προτιμήσεις και χρώματα αφόδευσης???? (ασχετο αλλά ταιριάζει σε toyota για μένα πάντως). Φάνη καλή επιλογή αστον μάστορα να λέει
ρε τι είναι τούτοι
-
Την εποχή που το 90% των οχημάτων είναι γκρι, ασημί, άσπρα, μαύρα και σκούρο μπλε, είναι μονόδρομος το λίγο πιο παιχνιδιάρικο χρώμα. Να το βρίσκεις και εύκολα στο πάρκινγκ όχι τίποτα.
Τώρα όντως το λαχανί θέλει τόλμη, αλλά μπλε, κόκκινο (αααααχ αυτό το το Soul Crystal Red της Mazda), είναι top επιλογές. Κρίμα που έβγαλαν το βυσσινί από τον κατάλογο του Puma και πάνε με «κανονικό» κόκκινο.
-
@error404 said in Ford Puma 2019:
Κρίμα που έβγαλαν το βυσσινί από τον κατάλογο του Puma και πάνε με «κανονικό» κόκκινο.
Δεν το έβγαλαν ακριβώς. Το απλό κόκκινο (racing red) -το οποίο ειναι χάλια- πάντα υπήρχε. Απλά κάποια στιγμή αντικατέστησαν το φανταστικό lucid red με το λιγο πιο ανοιχτό fantastic red. Δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από κοντά που τα έχω δει αν και το lucid ήταν σαφώς πιο ωραίο.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
STο νήμα του PUMA πρέπει να σας πιάνουν όλες οι ανυσυχίες για σεξουαλικές προτιμήσεις και χρώματα αφόδευσης???? (ασχετο αλλά ταιριάζει σε toyota για μένα πάντως). Φάνη καλή επιλογή αστον μάστορα να λέει
ρε τι είναι τούτοι
Θα σε παρακαλέσω να μη χαλάς το νήμα με on topic δημοσιεύσεις.. Ευχαριστώ
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
ρε τι είναι τούτοι
Θα σε παρακαλέσω να μη χαλάς το νήμα με on topic δημοσιεύσεις.. Ευχαριστώ
τι μλκς είσαι
-
Ενταξει παιδες το εβλεπα το απογευμα που επινα καφε και ειχα τα ντουζενια μου και μου βγηκε ο καφες απο την μυτη απο τα γελια. Χαχα
Ford Puma 2019