-
Συζητώντας σε ένα φόρουμ, δεν μπορούμε να ξέρουμε την κατάσταση ενός οχήματος που ούτε φωτογραφίες δεν είδαμε, ίσως επισκευαστεί και όλα καλά. Αλλά:
- εφόσον είναι τρίτο πρόσωπο ο έμπορος κι όχι αντιπροσωπεία
- εφόσον τάχα πρόκειται για προηγούμενο ιδιοκτήτη που αλλάζει αμάξι κάθε 2 μήνες... (και τί καλύτερο από Puma αγόρασε κάποιος που το είχε;)
- έβγαλε βλάβη ακινητοποίησης μέσα σε 70χλμ
όλα αυτά δείχνουν πως πρόκειται για αμάξι που κάποιος ξεφορτώθηκε, για άγνωστους σε εμάς λόγους.
και ίσως έχει ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο η περαιτέρω ιδιοκτησία του. -
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Μήπως ήταν κάνα τεστ ντραιβ;
Γιατί τότε τα 3.500 χλμ ισοδυναμούν με 75.000.Μόνο 75.000 Km; Και γιατί όχι 350.000 Km;
-
3 περιπτώσεις θα υπάρχουν...
1)
Ή ο προηγούμενος κάτοχος θα ήταν σιδεροφάγος και θα είχε περάσει το πεντάλ του συμπλέκτη για footrest και θα έχει ανάψει ο δίσκος.
2)
Ή Θα το είχε κανένας πιτσιρικάς και το είχε πεθάνει στις εκκινήσεις και στις καρφωτές...
3)
Ή του έκατσε η μπίλια και παρέδωσε ο δίσκος από αστοχία υλικού...(συμβαίνουν και αυτά)
Λογικά όταν τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο θα δούνε εάν είναι μελανιασμενος ο δίσκος από κακή χρήση.
Ούτε εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με διάφορα 2-3 χιλιάρικα από το καινούργιο.
Εγώ θα το έδινα πίσω θα έπαιρνα τα χρήματα μου πίσω και θα περίμενα για το καινούργιο.... -
@m-kro said in Ford Puma 2019:
3 περιπτώσεις θα υπάρχουν...
1)
Ή ο προηγούμενος κάτοχος θα ήταν σιδεροφάγος και θα είχε περάσει το πεντάλ του συμπλέκτη για footrest και θα έχει ανάψει ο δίσκος.
2)
Ή Θα το είχε κανένας πιτσιρικάς και το είχε πεθάνει στις εκκινήσεις και στις καρφωτές...
3)
Ή του έκατσε η μπίλια και παρέδωσε ο δίσκος από αστοχία υλικού...(συμβαίνουν και αυτά)
Λογικά όταν τον κατεβάσουν από το αυτοκίνητο θα δούνε εάν είναι μελανιασμενος ο δίσκος από κακή χρήση.
Ούτε εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με διάφορα 2-3 χιλιάρικα από το καινούργιο.
Εγώ θα το έδινα πίσω θα έπαιρνα τα χρήματα μου πίσω και θα περίμενα για το καινούργιο....Πλέον πολλοί πάνε στη λύση του ελαφρώς μεταχειρισμένου γιατί καινούργιο κάνει 5-6 μήνες κ αν πρέπει να δώσεις κ το παλιό για την νέα αγορά μένεις κ χωρίς μεταφορικό..
-
εν τω μεταξύ, δεν φαίνεται κάπου να έχει πουληθεί πρόσφατα puma με μόνο 3.500 km. Ο κάτοχος να αιτηθεί από το επίσημο δίκτυο βεβαίωση χιλιομέτρων του αυτοκινήτου.
-
Από που το βλέπουμε αυτό;
-
@islander said in Ford Puma 2019:
από την αίτηση πιστοποίησης στο επίσημο δίκτυο, όπου θα αναφέρεται το πλήρες ιστορικό του οχήματος.
-
@dimau said in Ford Puma 2019:
@islander said in Ford Puma 2019:
από την αίτηση πιστοποίησης στο επίσημο δίκτυο, όπου θα αναφέρεται το πλήρες ιστορικό του οχήματος.
Εσύ από που το είδες και λες δεν φαίνεται να έχει πουληθεί κάποιο με 3500 χλμ.; Έχεις πρόσβαση στη Ford;
-
κάντε αίτηση να δούμε ποιος θα πιστοποιήσει την κατάσταση του αυτοκινήτου, για να ξέρει ο κάτοχος τι τυχόν απαιτήσεις δικαιούται να έχει.
-
Ο δίσκος βγήκε και το συνεργείο του είπε οτι ο προηγούμενος ή πάταγε το συμπλέκτη συνέχεια ή ηταν σε ράμπα και τον έφαγε. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο έμπορος και έπαιρνε πίσω το αυτοκίνητο χωρίς επισκευή στα χρήματα που είχε πάρει(23000€), τελικά όταν είδε οτι η επισκευή είχε προχωρήσει αναδιπλώθηκε με διάφορες αιτιολογίες και έκανε πίσω στην επαναγορά. Το αυτοκίνητο θα επισκευασθεί θα κατέβει Κρήτη και θα κρατηθεί γιατί χρειάζεται για καθημερινές μετακινήσεις, έρχεται και χειμώνας και με μηχανή δεν γίνεται να συνεχιστούν οι μετακινήσεις. Θα γίνει πιθανά και ένα εξώδικο αλλά αυτό είναι υπό σκέψη.
-
το δίκτυο έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει την αστοχία, μετά από αίτημα του κατόχου. Ένα γκρι STline δεν είναι?
-
Νομίζω ναι ως προς το ST Line, το χρώμα είναι αυτό. Πως το ξέρεις;
-
Μία παραγγελία του σήμερα, με παρόμοιο εξοπλισμό και extra, καταλήγει να πωλείται προς το παρόν σχεδόν 5.000 πιο πάνω. Απολαύστε το αυτοκίνητο, καλές διαδρομές!
-
Τι χρόνο παράδοσης εχει το puma πλέον; Ξέρουμε;
-
@brokesmack said in Ford Puma 2019:
Φίλος παραγγειλε μέσα Οκτώβρη ST -Line 155 και του είπαν Φλέβαρη.....
Αισιοδοξο το βλέπω -
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
Αισιοδοξο το βλέπωΧλωμό το κόβω το εργοστάσιο είναι τρεις μήνες κλειστό, ανοίγει 10 Νοεμβρίου, υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει παραγγελία Ιούλιο και τους είπαν για τέλη Δεκέμβρη αν είναι τυχεροί
-
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
Αισιοδοξο το βλέπωδυσκολο. Μακάρι ο φίλος σου να το πάρει τότε αλλά αντικειμενικά δύσκολο το βλέπω
-
Ηρθε το AAWireless. Ειναι απλά φανταστικό!!!! Οτι καλύτερο!!!! Το εγκατέστησα κάτω από το υποβραχιόνιο και δεν φαίνεται τίποτα.
Ανοιγω το αυτοκίνητο και σε δεκα δευτερόλεπτα ενω το κινητό είναι στην τσέπη μου ανοιγει το android auto στην οθόνη. Συνεργάζεται αψογα με sync 3 για όσους έχετε FORD.
Η μόνη παραφωνία έχει να κάνει με τον χρονο παράδοσης 6-7 μήνες. Τέλη Μαρτίου το είχα παραγγείλει και ήρθε τέλη Οκτωβρίου.
15 δευτερόλεπτα για να σεταριστεί και αλλα 20 να κάνει update. ΤΕΛΟΣ, από εκεί και πέρα δεν ξαναασχολήθηκα παίζει άψογα σαν να ήταν με καλώδιο, καμία διαφορά.
-
Καλημέρα. Για πες κόστος γιατί με ενδιαφέρει?? Απο USA έρχεται ??? ΦΠΑ , τέλη κτλ ????
-
@jobous said in Ford Puma 2019:
Καλημέρα. Για πες κόστος γιατί με ενδιαφέρει?? Απο USA έρχεται ??? ΦΠΑ , τέλη κτλ ????
Από το site παρρείγειλα και ήρθε από Γερμανία. Ότι πλήρωσα στο site τίποτα έξτρα δεν χρειάστηκε να πληρώσω
https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/x/26534797#/
85 δολλάρια περιπου 73 ευρώ δηλαδή
Ford Puma 2019