-
Το προβλημα Επιδιωρθώθηκε, το παρέλαβα χθες και βουρ χθες βράδυ σε βραδυνη εξόρμηση στο ορεινο χωριό στα Τρίκαλα 1100 υψόμετρο με στροφιλίκια.
Μην τα πολυλογώ ευχαριστήθηκα και γω και το αμάξι στροφιλίκι και το βράδυ ύπνο μακρια από τον καύσωνα 25 βαθμούς κελσίου στο χωρίο το βράδυ και ύπνος χωρις καταραμένο aircondition απόλαυση
Το cambus ειχε πρόβλημα και έκανε το αμαξι χριστουγενιατικο δέντρο γιατι δεν πατούσε καλά μια φύσα. Αλλά χρειαστηκε να ψάξουν όλο το αυτοκίνητο για να βρουν ποιο καλώδιο και φύσα το έκανε και μου είπαν ότι ήταν κάποια σε δύσκολο σημείο. Το λειτουργούσαν και αλλες 2 μέρες για να βεβαιωθούν ότι δεν θα το ξανακάνει.
Αλλαξα και λαδακια προληπτικά μετά το στρώσιμο 2200 χλμ
Μου είπαν να το ξαναπάω και να το αφήσω κάποια μέρα να κάνουν και τα firmware updates που χρειάζονται από την ford τα οποία είναι πολύωρα εξού και χρειάζονται μια μέρα.
Ολα καλά μεχρι στιγμής
Ωραία άλλο κακό να μην σε βρει!!!
-
Όπως δεν διαλέγει ο άντρας τα λαχανικά στην λαϊκή, έτσι δεν διαλέγει και η γυναίκα το αυτοκίνητο. Ο καθένας έχει την ειδικότητα του. Τώρα αν έχετε παντρευτεί την Φαμπιάτου ή την Μουτόν, ε τότε να ακούτε την γυναίκα σας στα αυτοκινητιστικά. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως όχι.
-
καλα ντε δεν είπε κανεις το αντίθετο ειδικά το δικό μου αυτοκίνητο το διαλέγω εγώ, οπως έκανα. εκεινη περιορίζεται στο χρώμα και αυτό συζητιέται γιατι πχ γκρι που ήθελε δεν επαιρνα και την γκρίνια αν δεν της αρεσει. Και στο να διαλέξει το δικό της αυτοκίνητο βέβαια.
κάνουμε και λίγο χιουμορ στους διαλόγους που βαζουμε, μπαινει και λίγο σαλτσα για να είναι ευχάριστο προς αναγνωση το κείμενο και να γελάει κάποιος δεν με πετσοκόβει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ απλά το παρουσιάζω έτσι
.. και πολύ καλά κάνεις, αλλά γιατί όχι γκρί; Αυτό το cosmic grey είναι από τα καλύτερα.
-
καλα ντε δεν είπε κανεις το αντίθετο ειδικά το δικό μου αυτοκίνητο το διαλέγω εγώ, οπως έκανα. εκεινη περιορίζεται στο χρώμα και αυτό συζητιέται γιατι πχ γκρι που ήθελε δεν επαιρνα και την γκρίνια αν δεν της αρεσει. Και στο να διαλέξει το δικό της αυτοκίνητο βέβαια.
κάνουμε και λίγο χιουμορ στους διαλόγους που βαζουμε, μπαινει και λίγο σαλτσα για να είναι ευχάριστο προς ανάγνωση το κείμενο και να γελάει κάποιος. Δεν με πετσοκόβει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ απλά το παρουσιάζω έτσι. Γιαυτό χαλαρώστε και χαμηλώστε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας, δείτε το σαν αστείο διάλογο (που παρουσιάζεται) και τίποτα παραπάνω.
-
.. και πολύ καλά κάνεις, αλλά γιατί όχι γκρί; Αυτό το cosmic grey είναι από τα καλύτερα.
δεν μου αρέσει βασικά όσο τα άλλα δεν είναι χάλια. Αλλα όλα τα γκρι μου θυμίζουν λίγο τσιμεντο και σαν κάτοικος Αθήνας προτιμώ ανοιχτα : κόκκινο, μπλε αν και στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου άρεσε και με έπεισε και το μαύρο.
-
Dublin wrote:
δεν μου αρέσει βασικά όσο τα άλλα δεν είναι χάλια. Αλλα όλα τα γκρι μου θυμίζουν λίγο τσιμεντο και σαν κάτοικος Αθήνας προτιμώ ανοιχτα : κόκκινο, μπλε αν και στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου άρεσε και με έπεισε και το μαύρο.
Ανοιχτά χρώματα και τελικά πήρες μαύρο! Δίκιο έχει η γυναίκα..!!
Εμείς σκούρο γκρί τελικά το 2008, δεν ξέρω αν το έχεις δει, η Dedra/Focus που ήταν μαύρα ήταν λίγο ταλαιπωρία, και είπα να μην ξαναπάρω μαύρο.
Πάντως ένα ωραίο αμάξι είναι ωραίο σε οποιοδήποτε χρώμα νομίζω, και τα Puma/2008 που έχω δει όλα λένε κάτι.. ίσως το άσπρο το πλέον αδιάφορο, έχει παρακυκλοφορησει..
-
Ανοιχτά χρώματα και τελικά πήρες μαύρο! Δίκιο έχει η γυναίκα..!!
Εμείς σκούρο γκρί τελικά το 2008, δεν ξέρω αν το έχεις δει, η Dedra/Focus που ήταν μαύρα ήταν λίγο ταλαιπωρία, και είπα να μην ξαναπάρω μαύρο.
Πάντως ένα ωραίο αμάξι είναι ωραίο σε οποιοδήποτε χρώμα νομίζω, και τα Puma/2008 που έχω δει όλα λένε κάτι.. ίσως το άσπρο το πλέον αδιάφορο, έχει παρακυκλοφορησει..
Ενταξει αυτά είναι υποκειμενικά γούστα,ότι γουστάρει ο καθένας
-
@Διας δεν ξέρω τι λες αλλά στην μαναβικη δεν παιζομαι.
@Dublin το puma σε λευκό είναι απο τα λίγα που του πάει, οι μαύρες ζάντες με πολύ φιμέ τζάμια κάνουν ωραίο συνδυασμό. Βέβαια όντως έρχεται τελευταία επιλογή σε σχέση με τα άλλα χρώματα αλλά δεν είναι αδιάφορο όπως σε άλλα αυτοκίνητα.
-
Dublin wrote:
Μαύρο το καλύτερο χρώμα χαχαχα, εμένα το αντίθετο το γκρι δεν το θέλει με τίποτα μόνο στο civic της είχε αρέσει, γενικά προτιμά μπλε, το megane πχ ήθελε να το πάρουμε μόνο και μόνο γιατί της άρεσε αυτό το μπλε στην gtline. Μέσα δεν είχε κοιτάξει καν.
-
Όπως δεν διαλέγει ο άντρας τα λαχανικά στην λαϊκή, έτσι δεν διαλέγει και η γυναίκα το αυτοκίνητο. Ο καθένας έχει την ειδικότητα του.
Λαϊκή και σούπερ μάρκετ είναι πολύ σοβαρές δουλειές για να τις αφήσουμε στις γυναίκες μας. Οτιδήποτε μπορεί να ψωνίσει από αυτά η σύζυγος, μπορώ να το πάρω φθηνότερο και καλύτερο.
-
Λαϊκή και σούπερ μάρκετ είναι πολύ σοβαρές δουλειές για να τις αφήσουμε στις γυναίκες μας. Οτιδήποτε μπορεί να ψωνίσει από αυτά η σύζυγος, μπορώ να το πάρω φθηνότερο και καλύτερο.
Εγώ πάντως παίρνω Ότι βρω μπροστά μου
Το ίδιο και η Συζηγος αλλά λίγο καλύτερα από μένα
ΚΑΝΕΝΑΣ από τους δυο δεν πάει.
Αυτά τα κάνει η Πεθερούλα μου και μαγειρεύει και υπέροχα.
Οταν λείπει στο χωριο λιώνουμε απλα στο Σουβλακι και την πιτσα και περιμένουμε να έρθει. Ε φτιάχνει 1 φορά την εβδομάδα μια κατεψηγμένες μπάμιες η γυναίκα να λέει κάτι έκανε.
Είμαστε από τα ζευγάρια που δουλεύουν και οι 2 ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλά στο σπίτι
Σκουπισμα σφουγκάρισμα κάνει η ΜΑΡΟΥΣΚΑ (ROBOROCK ρομποτάκι, της αδειάζω απλά κάδο και αλλάζω πανί σφουγκαρίσματος χαχαχαχαχαχαχ)
-
Μαύρο το καλύτερο χρώμα χαχαχα
-
Το μαύρο δεν ειναι χρώμα!
-
Ειναι για συγκεκριμένη χρηση στα αυτοκινητα και μονο για αυτή!
-
Μονο ανοιχτά, ζωηρά και χαρούμενα χρώματα.
Αχαχαχα!! Σε πειράζω Αλεξ, αλλα μην πάρεις μαύρο...τοσα ωραία χρωματα εχουν τα αυτοκίνητα που κοιτάς.
-
-
alex mix wrote:
Μαύρο το καλύτερο χρώμα χαχαχα
-
Το μαύρο δεν ειναι χρώμα!
-
Ειναι για συγκεκριμένη χρηση στα αυτοκινητα και μονο για αυτή!
-
Μονο ανοιχτά, ζωηρά και χαρούμενα χρώματα.
Αχαχαχα!! Σε πειράζω Αλεξ, αλλα μην πάρεις μαύρο...τοσα ωραία χρωματα εχουν τα αυτοκίνητα που κοιτάς.
Χαχα όχι το μαύρο το έχω αποκλείσει μόνο στο 2008 το χα κλείσει γιατί του έδινε κάτι παραπάνω.
-
-
Ένα είναι το χρώμα... Desert island blue
-
Ένα είναι το χρώμα... Desert island blue Curacao με τριμμένο πάγο
Ε μα..... ! Τί όνομα είναι αυτό;
-
Ναι αλλά το γουστάρεις....
Εμείς θα τα πούμε αύριο χαχαχα
-
συμφωνώ εν μέρη...πλέον που το είδα από κοντά 1ο βάζω το lucid red.
-
m@kro wrote:
Είναι πανέμορφο ιδιαίτερα με οροφή που κάνει και την 2χρωμια
-
m@kro wrote:
Ποιά Λούσι και κόκκινα άλογα... Grey Matter μόνο! φλώροι
-
Ποιά Λούσι και κόκκινα άλογα... Grey Matter μόνο! φλώροι
Χάλια, φλαταδούρα...για συνταξιούχο λογιστή που πλεον δεν του σηκώνεται. Το χειρότερο χρώμα μετά το μαύρο για Πούμα. Κόκκινο, μπλέ και πράσινο...τελος. Στα υπόλοιπα δεν θα επρεπε να πωλείται...αχαχα!
Ford Puma 2019