-
Στενάχωρα τα θέματα συναρμογής για μένα που περιμένω το Puma μου τον άλλο μήνα, ευχάριστη όμως η αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας στην περιπέτεια σου φίλε cirus.
Τέλος καλό, όλα καλά! Πιες του το αίμα τώρα!
Πρωτον ευχαριστώ πολυ φίλε μου
Δευτερον μην ανυσηχείς σε σένα θα πάνε όλα καλά αυτές οι περιπετειούλες είναι μόνο για εκλεκτους σαν εμένα χαχαχαχαχχαχαχα
ΥΓ σκόρδα πάρτου, πέφτει πολύ ματι.
-
Στενάχωρα τα θέματα συναρμογής για μένα που περιμένω το Puma μου τον άλλο μήνα, ευχάριστη όμως η αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας στην περιπέτεια σου φίλε cirus.
Τέλος καλό, όλα καλά! Πιες του το αίμα τώρα!
να σου πω κατι...
οπως γνωριζεις, ο γατος #mono_vitara
οποτε κακο λογο δυσκολα βγαζω για τα βιτ
λοιπον, μολις ηρθε το φεις λιφτ το 2018, με το που επαιρνες το βιτ και πηγαινες για σπιτι, πανω ακριβως στη σηκωμαρα και τη κορυφωση σκριτς-σκριτς-σκριτς-σκριτς-σκριτς-σκριτς-σκριτς-σκριτς. σε μοντελο μαλιστα που ηδη κυκλοφοραγε. τα πρωτα τα λυσανε, τα κοψανε στα δυο μεχρι να βρουνε τι εφταιγε. ενα τζαμακι ητανε. και ηθελε μια τσοχιτα. στο αλλαγμενο καντραν. βρεθηκε, το λυσανε, εληξε το θεμα.
το αυτο γινεται με τα πουμα. ψιλοπαπαριες, θα βρεθουν, θα βρεθει πως λυνεται το καθε θεμα και τελος. σγα μη σου χαλασει το απετιτ το σκριτσι-σκριτσι και η συναρμογη.
-
Συμφωνώ παιδιά, δεν είναι ότι καλύτερο να σου τύχει σε καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά δεν σκάμε κιόλας για αυτά! Καλά να είμαστε, να τα οδηγούμε και να τα χαιρόμαστε!
-
Λοιπόν θα ξεκινήσω από την μέση θα πάμε κάπου αλλού, μετά στην αρχή μετά στο τέλος. Νομίζω, μπορεί και λίγο διαφορετικά. Θα δείξει. Κατανόηση για το άναρχο του κειμένου, το παίζω ιστορίας……
Οδηγώντας κάπου κάποια μέρα πηγαίνοντας κάπου αλλού (αναλυτικότατος ε ?):
-
Εντάξει το έχει το γκαζάκι του και αυτό ωραία πάει αυτές τις μέρες που το οδηγώ μωρό.
-
Ε βέβαια αφού είναι μια χαρά το αμαξάκι, Δεν χτυπάει κιόλας όπως το δικό μας και είναι και γκρι που σου έλεγα να πάρεις.
-
Δεν μαρέσει το γκρι, εσυ δεν είπες να το πάρουμε μαύρο????
-
Ε τι να κάνω αφού μου είπες ότι θα διάλεγες το μπλε έπρεπε να το σώσω κάπως.
-
Αμάν με τις εξυπνάδες σου. Τελωσπάντων, είναι πάντως ποιο άνετο αρκετά από το και καίει και πολύ λιγότερο.
-
Με λίγα λόγια είναι καλύτερο από το δικό σου΄
-
Α τώρα έγινε δικό μου????? πριν από λίγο ήταν δικό μας….
-
Εντάξει ρε Βασίλη ωωωωωω, δικό μας. Το θέμα είναι ότι πλήρωσες τόσα λευτά και το απλό είναι καλύτερο
-
Ε όχι ρε αγάπη δεν είναι έτσι το δικό μου είναι πολύ καλύτερο σε στροφές σε γκάζι σε πόσα άλλα
-
Αφού λες ότι μια χαρά πάει και αυτό και έχει και γκαζι…………
-
Ε δεν είναι το ίδιο ρε αγάπη
-
Ε ναι σωστά………...(σποιλερ ακολουθεί ειρωνεία με υφάκι 1000 καρδιναλίων) Αυτό δεν έχει το σε λάμπα όταν βγαίνεις από το αυτοκίνητο να καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ στο μπουρνάζι ότι είσαι κάγκουρας έχεις δίκιο………….
-
Ρε αγάπη μην ειρωνεύεσαι δεν είναι έτσι το δικό μας, είναι άλλο αυτοκίνητο σε όλα, στήσιμο τιμόνι, γκάζι
-
Εγώ μια χαρά το ίδιο το βλέπω, εκτός της εξάτμισης που σε μας την ακούς σαν χαλασμένη. Αυτά πες τα στους καμένους φίλους σου εκεί που παίρνεις το και γράφεις. Είναι αλήθεια πολλοί οι καμένοι σαν και εσένα? Δηλαδή πήρες ένα αυτοκίνητο που καίει τόσο ενώ υπήρχε ένα τέτοιο και φταίω εγω που στο λέω?
-
Όταν το πήρα δεν είχε συμβεί ακόμα το ατύχημα και υπολόγιζα την μηχανή για την δουλειά όχι αυτό. Τώρα όπως ήρθαν τα πράγματα θα το παίρνω για αρχή στην δουλειά όταν επιστρέψω. Μετά θα πάρω κάτι άλλο και οικονομικό μόνο για την δουλειά. Αυτό θα το έχουμε για εκδρομές και διαδρομές εκτός δουλειάς.
-
Α και έκανες λάθος και θα φορτωθούμε και άλλο αυτοκίνητο για να το διορθώσεις μάλιστα………… και μετά φταίω εγώ που στα λέω η γυναίκα………………….. μάλιστα…………
Παύση……………….
Και άλλη παύση……………(πήρε πολύ μέχρι να ξε-κοκκινήσω σόρυ)
-
Ε δεν υποφέρεσαι ώχου άσε με ήσυχο (κλασική αντίδραση αγανακτισμένου ανδρός σε δύσκολη θέση που δεν θέλει να χρησιμοποιήσει βία στο ταίρι του αλλά το σκέφτεται κιόλας……………..)
-
Ε δεν σε κρατάω κιολας να πεις………..
-
ααααααααααααααααααααααααααα
Τι να πεις……. ελπίζω οι δικές σας να μην είναι τόσο εκνευριστικές και να τραβάω εγώ μόνο αυτό τον Γολγοθά…………. (βασικά απλά το λέω από ευγένεια, η πραγματικότητα είναι ότι ελπίζω στο να είναι έτσι και οι δικές σας και να μην το ζω μόνο εγώ αυτό)
Συνεχίζεται……………………………
-
-
Μία μέρα ή δύο?(not sure) ποιο πριν και αφού το δικό μου είχε γίνει χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο καλοκαίρι και το πήγα στη FORD να το ξεματιάσει μου έδωσαν ένα γκρι PUMA STLINE 155 Hp (το παλιό με το μικρό megabox με δισκόφρενα πίσω και όσα κόψανε σε δεύτερη φάση και Τρίτη και βλέπουμε να κόβουν ακόμα)
Θα έφευγα την επόμενη μέρα για μια συνάντηση που είχε κάπου στην Βραυρώνα σε ένα ξενοδοχείο η δουλειά της γυναίκας αλλά όπως αποδείχθηκε θα το είχα για μια ολόκληρη εβδομάδα (τόσο πήρε το ξεμάτιασμα, είχε πολύ μάτι το δικό μου και επιστρατεύτηκαν διάφοροι μέθοδοι μέχρι να φτιάξει , με λάδι, με τριαντάφυλλο, με κλάμα κτλ, τελικά έπιασε μόνο με συγκεκριμένη κλέμα)
Βγήκαμε στην αττική, sport mode είχε αρκετά ωραίο γκαζάκι (περίπου όσο έχει το ST σε eco mode τουλάχιστον σε αίσθηση αν και άκουγε ποιο γρήγορα από το eco), τα καθίσματα του ημιμπάκετ ήταν λίγο ποιο άνετα από τα recaro bucket του ST όχι μεγάλη διαφορά. Σε κράτημα του σώματος βέβαια σε στροφές του ST τα σπάνε. Το τιμόνι πολύ ποιο ελαφρύ και λιγότερο responsive από αυτό του δικού μου αλλά ακριβές παρόλα ταύτα. Απλά στο δικό μου με την παραμικρή κίνηση ακούνε οι τροχοί εδώ ήταν λίγο διαφορετικά και το αισθανόσουν και ποιο ελαφρύ.
Στο κιβώτιο τα πράγματα ήταν επίσης αρκετά διαφορετικά. Καλό και του ST-LINE αλλά του ST είναι τέλειο απλά. Ποιο κοντές σχέσεις και πολύ ποιο γρήγορο.
Το αμάξι στρίβει και στρίβει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο με το ίδιο ύψος όπως είναι τα υπόλοιπα στην κατηγορία του αλλά και κλίσεις είδα και σε λίγο ποιο πολύ πίεση δυσκολεύτηκε… αν και τα ηλεκτρονικά σε βοηθάνε. Βέβαια το άλλο που δεν γέρνει και μπαίνει με όσα γουστάρεις φοράει και ελαστικά MICHELEN 4S που είναι και ότι καλύτερο χώρια τις αναρτήσεις κτλ. Κτλ Αν σύγκρινες απευθείας θα έλεγες βάρκα γιαλό το ένα, τρένο το άλλο αλλά είναι άδικο για το καθημερινό αμαξάκι που όχι μόνο στρίβει καλά αλλά είναι και το κορυφαίο στην κατηγορία του. Φτάσαμε Βραβρώνα και η κατανάλωση ήταν με πάτημα και στο sport στο 8,3.
συνεχίζεται............
-
Στο γυρισμό πήγαινα στο normal (το eco το φύλαγα για μετά τις υπόλοιπες μέρες στην πόλη. άσχετα τελικά που μόνο μία μέρα το χρησιμοποίησα). Λοιπόν για χαλαρή οδήγηση σε normal με κανονικές ταχύτητες μέχρι 140 είναι πραγματικά χάρμα ήδεσθε το 155. Πάρα πολύ ωραία και άνετη οδήγηση με μόνο μικρό παρατράγουδο κάποιους μικρούς θορύβους από αεροδυναμική νομίζω από τους καθρέφτες που ενοχλούν μόνο όταν κλείσεις το λαλα όπως έκανα εγώ για να παρατηρήσω. Μόλις ανοίγεις το λαλά και ακούς μουσικούλα όλα κομπλέ καθώς δεν είναι τίποτα παραπάνω από τον αεροδυναμικό θόρυβο που έχουν όλα τα suv λόγω σχήματος. Ηχομόνωση μέτρια όπως βέβαια και στο ST δεν αλλάζει κάτι . Για μένα μια ηχομόνωση την θέλει το αυτοκίνητο και θα την κάνω. Από ήχο κινητήρα τρικύλινδρου οκ απλά δεν ακούγεται άσχημα όπως σε άλλα τρικύλινδρα αλλά όχι και κάτι να σε προδιαθέτει. Η εξάτμιση δεν ακούγεται. Δεν ισχύει το ίδιο στο ST προφανώς και για τα 2. Κατανάλωση σε normal 7,4 (pa mal που λεν και οι Γάλλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση για την Ρουμανοβα) «PUMA καταγωγή από Ρουμανία ΜΟΝΟ εκεί φτιάχνονται»
Πάμε στην καθημερινότητα στην Αθήνα πρώτα στην μοναδική μέρα που άντεξα με eco. Με 3 λέξεις αργό, βαρετό, οικονομικότερο. Κατανάλωση 6,8. Μην το κάνεις όμως, το normal είναι μια χαρά, αν θες ποιο οικονομικό πάρε το 125 που πάλι μια χαρά είναι και έχει μικρότερη κατανάλωση και οδήγησε το στο normal. Αργές αντιδράσεις στο γκάζι πολύ μεγαλύτερο φρένο όταν αφήνεις το γκάζι να γεμίζει η μπαταρία μου φάνηκε και βαρετό, το είπα αυτό ξανά ε? ε είναι τι να κάνω είναι. Και όχι δεν βγάζω το aircondition να κάνω την μέγιστη δυνατή κατανάλωση να γράψω, αυτά είναι για όσους έχουν βίτσια, σε λίγο θα ζητήσετε και δερμάτινη στολή με μαστίγια.
Αν θετε ποιο οικονομικό μην πάρετε αυτό το αυτοκίνητο γενικά, πάρτε ένα Toyota σαν τον admin που πήρε κορολα αυτόματο να βρείτε την υγειά σας. Ρωτήστε όποιον θέλετε άνω των 65 και θα σας πει αναλυτικά όλα τα πλεονεκτήματα της, φανταστικό αμάξι.
(Μας το έχεις πει ότι είσαι mod αλλά το αν είσαι μικρός admin ή μεγάλος και την ιεραρχία σας να τα λύσετε μεταξύ σας, για μας το ίδιο είναι, άντε και μην ξεχνάς ότι ό γάτος είπε να σε δείρουμε οπότε πρόσεχε)
Συνεχίζεται………..
-
Τις υπόλοιπες μέρες ο υποφαινόμενος οδηγούσε για τα ψώνια του και όλα τα σχετικά που κάνει κάποιος με τον ανθρωπομεταφορέα με στυλ (ναι είναι όμορφο, πάει και τέλειωσε) στο normal. Κατανάλωση περίπου 7,3 με 8 ανάλογα την κίνηση.
Κτίζουμε το ρεζουμε:
το PUMA 155 ST-line συνολικά είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το ST και θα κάνει την καθημερινότητα σου άνετη με κατανάλωση για 155 άλογα και 1000 κυβικά. Έχει καλά κρατήματα τιμόνι στήσιμο και χώρους βέβαια και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά εξυπηρετώντας τις ανάγκες σου με σχετική άνεση και ευκολία χωρίς παραχωρήσεις σε τίποτα. Τα κάνει όλα που λέμε και συμφέρει καθώς η τιμή είναι πολύ ποιο χαμηλή από το ST.
Με το ST θα κάνεις παραχωρήσεις σε άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις σε σχέση πάντα με το απλό και μεγάλη κατάθεση σε τράπεζα για να το αποκτήσεις και θα σου καίει και αρκετή βενζίνη από 8,5 με 10 για νορμάλ easygoing οδήγηση ανάλογα την κίνηση. Έως 12 μέχρι και 18!!!! όταν το πας πολύ γρήγορα, συνήθως γύρω στο 12 μέσο όρο. Όπως καταλαβαίνεται ΔΕΝ είναι οικονομικό αλλά…….. θα σε προδιαθέτει πάντα να το πατάς, να το ακούς, να το στρίβεις να βρίσκεις αφορμή για μια έστω και ολιγοήμερη εκδρομή. Θα απασχολεί όλες τις αισθήσεις σου και θα το λατρέψεις για αυτό. + είναι ένα αυτοκίνητο που με κάποιες μικρές παραχωρήσεις άνεσης και λίγο ποιο αυξημένης κατανάλωσης σε σχέση με το 1000ρι θα μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά και να είναι και πρακτικό. Ένα κουμπί το εξημερώνει, ένα το κάνει θηριακι . Τέλος τα προγράμματα τα αλλάζεις από ένα κουμπί στο τιμόνι που είναι πάρα πολύ βολικό σε σχέση με το απλό που τα προγράμματα αλλάζουν από ένα κουμπί κοντά στο χειρόφρενο (βλακεία αυτό δεν μου άρεσε καθόλου).
Έφτασε τελευταία μέρα που παρέλαβα το θηριάκι μου πίσω από το ξεμάτιασμα και έφυγα κατευθείαν για χωριό με μεγάλη ευχαρίστηση, αλλά κοίταξα φεύγοντας το γκρι PUMA με κάποια θλίψη καθώς ήταν ένα αμαξάκι που βολεύει πολύ και ποιο νορμάλ επιλογή για ένα λίγο σπορ SUV crossover (whatever θέτε πες τε το χέστηκα) καθώς τα κάνει όλα από λίγο χωρίς μεγάλες παραχωρήσεις όπως το θηριάκι μου που ο κώλος σου πρέπει να είναι λίγο ποιο σκληρός, η μέση ποιο ανεκτική και το πορτοφόλι έτοιμο να τραγουδήσει «θα τα κάψω, τα ρημάδια τα λεφτά μου για το γκαζι σου καρδιά μου»
That’s the end
-
Πρεπει να της το πουλησεις οτι πηρες ενα αμαξι ξεχωριστο, σπανιο με στοιχεια εξοπλισμου που αξιζουν τα χρηματα τους (πχ Ρεκαρο) με περισσοτερη μηχανολογια (μπλοκε, κυβικα) ενα αυτοκινητο που στο μελλον θα ειναι συλλεκτικο.
-
Λοιπόν θα ξεκινήσω από την μέση θα πάμε κάπου αλλού, μετά στην αρχή μετά στο τέλος. Νομίζω, μπορεί και λίγο διαφορετικά. Θα δείξει. Κατανόηση για το άναρχο του κειμένου, το παίζω ιστορίας……
Οδηγώντας κάπου κάποια μέρα πηγαίνοντας κάπου αλλού (αναλυτικότατος ε ?):
- Εντάξει το έχει το γκαζάκι του και αυτό ωραία πάει αυτές τις μέρες που το οδηγώ μωρό.
- Ε βέβαια αφού είναι μια χαρά το αμαξάκι, Δεν χτυπάει κιόλας όπως το δικό μας και είναι και γκρι που σου έλεγα να πάρεις.
- Δεν μαρέσει το γκρι, εσυ δεν είπες να το πάρουμε μαύρο????
- Ε τι να κάνω αφού μου είπες ότι θα διάλεγες το μπλε έπρεπε να το σώσω κάπως.
- Αμάν με τις εξυπνάδες σου. Τελωσπάντων, είναι πάντως ποιο άνετο αρκετά από το και καίει και πολύ λιγότερο.
- Με λίγα λόγια είναι καλύτερο από το δικό σου΄
- Α τώρα έγινε δικό μου????? πριν από λίγο ήταν δικό μας….
- Εντάξει ρε Βασίλη ωωωωωω, δικό μας. Το θέμα είναι ότι πλήρωσες τόσα λευτά και το απλό είναι καλύτερο
- Ε όχι ρε αγάπη δεν είναι έτσι το δικό μου είναι πολύ καλύτερο σε στροφές σε γκάζι σε πόσα άλλα
- Αφού λες ότι μια χαρά πάει και αυτό και έχει και γκαζι…………
- Ε δεν είναι το ίδιο ρε αγάπη
- Ε ναι σωστά………...(σποιλερ ακολουθεί ειρωνεία με υφάκι 1000 καρδιναλίων) Αυτό δεν έχει το σε λάμπα όταν βγαίνεις από το αυτοκίνητο να καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ στο μπουρνάζι ότι είσαι κάγκουρας έχεις δίκιο………….
- Ρε αγάπη μην ειρωνεύεσαι δεν είναι έτσι το δικό μας, είναι άλλο αυτοκίνητο σε όλα, στήσιμο τιμόνι, γκάζι
- Εγώ μια χαρά το ίδιο το βλέπω, εκτός της εξάτμισης που σε μας την ακούς σαν χαλασμένη. Αυτά πες τα στους καμένους φίλους σου εκεί που παίρνεις το και γράφεις. Είναι αλήθεια πολλοί οι καμένοι σαν και εσένα? Δηλαδή πήρες ένα αυτοκίνητο που καίει τόσο ενώ υπήρχε ένα τέτοιο και φταίω εγω που στο λέω?
- Όταν το πήρα δεν είχε συμβεί ακόμα το ατύχημα και υπολόγιζα την μηχανή για την δουλειά όχι αυτό. Τώρα όπως ήρθαν τα πράγματα θα το παίρνω για αρχή στην δουλειά όταν επιστρέψω. Μετά θα πάρω κάτι άλλο και οικονομικό μόνο για την δουλειά. Αυτό θα το έχουμε για εκδρομές και διαδρομές εκτός δουλειάς.
- Α και έκανες λάθος και θα φορτωθούμε και άλλο αυτοκίνητο για να το διορθώσεις μάλιστα………… και μετά φταίω εγώ που στα λέω η γυναίκα………………….. μάλιστα…………
Παύση……………….
Και άλλη παύση……………(πήρε πολύ μέχρι να ξε-κοκκινήσω σόρυ)
- Ε δεν υποφέρεσαι ώχου άσε με ήσυχο (κλασική αντίδραση αγανακτισμένου ανδρός σε δύσκολη θέση που δεν θέλει να χρησιμοποιήσει βία στο ταίρι του αλλά το σκέφτεται κιόλας……………..)
- Ε δεν σε κρατάω κιολας να πεις………..
- ααααααααααααααααααααααααααα
Τι να πεις……. ελπίζω οι δικές σας να μην είναι τόσο εκνευριστικές και να τραβάω εγώ μόνο αυτό τον Γολγοθά…………. (βασικά απλά το λέω από ευγένεια, η πραγματικότητα είναι ότι ελπίζω στο να είναι έτσι και οι δικές σας και να μην το ζω μόνο εγώ αυτό)
Συνεχίζεται……………………………
Δεν το ζεις μόνο εσύ....
-
.....
- ………...(σποιλερ ακολουθεί ειρωνεία με υφάκι 1000 καρδιναλίων).... ελπίζω να είναι έτσι και οι δικές σας και να μην το ζω μόνο εγώ αυτό.....
Βρε φίλε αυτές τις φάτσες που κάνουν τις μαθαίνουν σε μαθήματα Κατινιάς? Είναι κληρονομικες από γιαγιά σε μαμά κτλ?
-πάλι στο Forum είσαι? Δεν πήρες αυτοκίνητο? Αντε χαιρέτησε τα παιδιά και σε 10 - 15 χρόνια ξαναμπαίνεις....
Χαχαχ Αγωνιστικούς χαιρετισμούς Βασίλη
-
Συνεχίζεται……………………………
Που να δεις εγώ που της πέταξα επί λέξη ότι μετά το puma θα χτυπήσω τον νεανικό μου έρωτα το Ducati hypermotard
-
Που να δεις εγώ που της πέταξα επί λέξη ότι μετά το puma θα χτυπήσω τον νεανικό μου έρωτα το Ducati hypermotard
Μην τα πετάς αυτά σε πρώην μοτοσυκλετιστή που εχει υποσχεθει να μην ξανακαβαλήσει μετα το πρόσφατο ατύχημα ζηλεύω
Με το καλό η πανέμορφη Ιταλίδα κουδουνίστρα
-
thankar wrote:
Μην τα πετάς αυτά σε πρώην μοτοσυκλετιστή που εχει υποσχεθει να μην ξανακαβαλήσει μετα το πρόσφατο ατύχημα ζηλεύω
σιρε εγω ετσι χτυπησα φευ... απειλησα να ξαναπαρω gtr1400 αν δεν δεχοτανε 300hp. και εκει θα σε ειχα... χαχαχ
-
cirus wrote:
thankar wrote:
σιρε εγω ετσι χτυπησα φευ... απειλησα να ξαναπαρω gtr1400 αν δεν δεχοτανε 300hp. και εκει θα σε ειχα... χαχαχ
Σύνηθες παζάρι αυτό με τα άλογα και τα κυβικά , έλα μωρέ πως κάνεις έτσι 95 άλογα είναι το μηχανάκι σιγά ούτε 100 δεν έχει , το ότι είναι 180 κιλά στεγνό ειναι λεπτομέρεια
-
cirus wrote:
thankar wrote:
Δεν ξεφυγες πολύ.
Από φορτηγό σε φορτηγό πήγες.
-
Δεν ξεφυγες πολύ.
Από φορτηγό σε φορτηγό πήγες.
χαχχαχαχαχααχ
-
@cirus Να σαι καλά boy, πάντα απολαυστικός και ωραίο αντικειμενικό συγκριτικό με εμπειρίες και αίσθημα..
Αλλά αυτή η σύζυγος ρε συ.. πώς σε πετσόκοψε έτσι ρε bro.. Δικηγόρος είναι ? Για να είμαι δίκαιος δε νομίζω να τα έβγαζε πέρα μαζί της κανείς από εμάς
-
@cirus Να σαι καλά boy, πάντα απολαυστικός και ωραίο αντικειμενικό συγκριτικό με εμπειρίες και αίσθημα..
Αλλά αυτή η σύζυγος ρε συ.. πώς σε πετσόκοψε έτσι ρε bro.. Δικηγόρος είναι ? Για να είμαι δίκαιος δε νομίζω να τα έβγαζε πέρα μαζί της κανείς από εμάς
πάντα μπόρω να της απαντησω και είμαι ακόμα ποιο ειρωνικός από εκείνη όποτε θέλω και μπορώ να κερδίσω την μαχη στα λόγια όποτε θέλω ειλικρινα μιλώντας.
Η εμπειρία μου όμως μου έχει δείξει ότι πρέπει να την αφήνω να κερδίζει γιατι οι γυναίκες έχουν κρυφα που μπορουν να εξαπολύσουν όταν τους δωθεί η ευκαιρία, και η δική μου ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ που είναι ότι χειρότερο υπάρχει
-
Σοφά λόγια από έναν έξυπνο ανήρ...
-
Σοφά λόγια από έναν έξυπνο ανήρ...
Σκατα.....
απλά παθών στο παρελθόν και έβαλα μυαλο
Ford Puma 2019