-
Αξίζει τελικά τα 21.000 περίπου που κοστίζει η αγορά του?
Αυτό φίλε μου ο μοναδικός που μπορεί να το απαντήσει είσαι ΕΣΥ κανένας άλλος.
Διάβασε από τους κατόχους τις κριτικές, κοίτα τους εξοπλισμούς κάνε το test drive και αποφάσισε.
ότι χρειαστεις και μπορούμε να σου απαντήσουμε ευχαρίστως αλλα το αν αξίζει να δώσεις τα δικά σου χρήματα μόνο εσυ το ξέρεις
-
teo mak wrote:
Όταν βλέπω κάτι'στραβό' σε κάποιο όχημα δεν πρέπει να το αναφέρω;
Δεν πρέπει να γίνει γνωστή μια αστοχία;
Να μην ενημερωθεί ο πιθανός αγοραστής;
Εμένα μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δεν θέλουν να ακούγεται η άλλη όψη του νομίσματος.
Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω.
Απλα κάντο εδω γιατί φαίνεται εκει δεν θελουν να ακούν τα άσχημα και έχουν παρωπίδες
Δεν έχω προσωπική εμπειρία από την ομάδα του Face μίας και δεν έχω λογαριασμό.
Απλά μου έκανε εντύπωση η ανάρτηση του συφορουμιτη περί μη δικαιώματος σχολιασμού σε όποιον δεν είναι κάτοχος του μοντέλου.
-
Αν κάνεις ομάδα στο fb για να πουλάς και να προωθείς αντιπροσωπείες, προϊόντα, έξτρα τύπου ζάντες, προφυλακτήρες και τέτοια οκ με γεια σου και χαρά σου επιχειρηματικό νου. Αλλά όταν κάποιος σου λέει ότι το κάνεις αυτό αλλά εσύ το αρνείσαι, μου θυμίζει κάτι σειρές στο στρατό που είχαν πόστο σε ΚΨΜ και έφτιαχναν καφέ στου διοικητηρίου το μικρο κψμ και όταν τους έλεγες πόσα ¨βγάζεις' τσέπη την εβδομάδα ρε; απαντούσαν Α όχι ρε τίποτα όχι!
Επίσης θεωρώ τραγικό για να πάρώ εγώ μια προσφορά πρέπει να δείξω στον μαγαζάτορα κάποιο χαρακτηριστικό της ομάδας (μπρελόκ, μπλουζάκι, αυτοκόλλητο). Δηλαδή αν δεν έχω θα μου πει ο άλλος αδερφέ θα πάρεις την κανονική τιμή;
Τέλος και εγώ είμαι της άποψης ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να ενημερώνεται αντικειμενικά. Θα μου πείτε τώρα κάθε ομάδα όσον να ναι θα παινέψει το σπίτι της! Αλλά να μην το παραξενέψει και καλύπτει ή ωραιοποιεί τα αρνητικά γιατί και εγώ όταν έκανα έρευνα αγοράς μπήκα ΕΔΩ μέσα και μου ¨ανοίξατε' τα μάτια.
-
Αν κάνεις ομάδα στο fb για να πουλάς και να προωθείς αντιπροσωπείες, προϊόντα, έξτρα τύπου ζάντες, προφυλακτήρες και τέτοια οκ με γεια σου και χαρά σου επιχειρηματικό νου. Αλλά όταν κάποιος σου λέει ότι το κάνεις αυτό αλλά εσύ το αρνείσαι, μου θυμίζει κάτι σειρές στο στρατό που είχαν πόστο σε ΚΨΜ και έφτιαχναν καφέ στου διοικητηρίου το μικρο κψμ και όταν τους έλεγες πόσα ¨βγάζεις' τσέπη την εβδομάδα ρε; απαντούσαν Α όχι ρε τίποτα όχι!
Επίσης θεωρώ τραγικό για να πάρώ εγώ μια προσφορά πρέπει να δείξω στον μαγαζάτορα κάποιο χαρακτηριστικό της ομάδας (μπρελόκ, μπλουζάκι, αυτοκόλλητο). Δηλαδή αν δεν έχω θα μου πει ο άλλος αδερφέ θα πάρεις την κανονική τιμή;
Τέλος και εγώ είμαι της άποψης ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να ενημερώνεται αντικειμενικά. Θα μου πείτε τώρα κάθε ομάδα όσον να ναι θα παινέψει το σπίτι της! Αλλά να μην το παραξενέψει και καλύπτει ή ωραιοποιεί τα αρνητικά γιατί και εγώ όταν έκανα έρευνα αγοράς μπήκα ΕΔΩ μέσα και μου ¨ανοίξατε' τα μάτια.
Δεν έχεις αδικό και συμφωνώ γενικά απλά προσπάθησε να μην χαρακτηρίζεις καθώς δεν είναι εδω για να έχεις αντίλογο σε αυτά που λες.
Εγώ στο ΚΨΜ στην μυτιλήνη δεν έβγαζα πολλά από τους καφέδες στο ΚΨΜ (οι άτιμοι ούτε υπηρεσία δεν μου το έπιαναν γιατί ήταν μικρό) αλλα ήταν αρκετα για αεροπορικό εισητήριο που δεν μου δικαιολογούσαν στο πηγαινε. Μονο πλοίο μου δικαιολογούσαν που το έπαιρνα στο γυρισμό της άδειας. Α ρε φίλε τι μου θύμισες χαχαχαχχαχαχαχ να σαι καλά
-
Εγώ στο ΚΨΜ στην μυτιλήνη δεν έβγαζα πολλά από τους καφέδες στο ΚΨΜ (οι άτιμοι ούτε υπηρεσία δεν μου το έπιαναν γιατί ήταν μικρό) αλλα ήταν αρκετα για αεροπορικό εισητήριο που δεν μου δικαιολογούσαν στο πηγαινε. Μονο πλοίο μου δικαιολογούσαν που το έπαιρνα στο γυρισμό της άδειας. Α ρε φίλε τι μου θύμισες χαχαχαχχαχαχαχ να σαι καλά
Ε ναι ρε φίλε επειδή είμαι από την αρχή της ομάδας έχω ζήσει όλη την φάση τους. Κάποτε τους είχα πει ότι δεν είναι αντικειμενικοί και με κάνανε ban για 2 μέρες να μην μπορώ να γράψω λες και είμαι στο σχολείο και με βάλανε τιμωρία.
Εσύ δεν είσαι που περιμένεις το st; Νομίζω είστε δύο ή τρεις στην ομάδα με st. Θεό θα σε έχουν εκεί βράζει το αίμα τους αμα έχεις δει.
-
cirus wrote:
Ε ναι ρε φίλε επειδή είμαι από την αρχή της ομάδας έχω ζήσει όλη την φάση τους. Κάποτε τους είχα πει ότι δεν είναι αντικειμενικοί και με κάνανε ban για 2 μέρες να μην μπορώ να γράψω λες και είμαι στο σχολείο και με βάλανε τιμωρία.
Εσύ δεν είσαι που περιμένεις το st; Νομίζω είστε δύο ή τρεις στην ομάδα με st. Θεό θα σε έχουν εκεί βράζει το αίμα τους αμα έχεις δει.
Δεν ξερω γενικά μαρεσει το κλίμα αλλά εγω δεν μασαω αμα δεν μαρεσει κάτι κράζω . Ηδη εχω γράψει ότι η FORD δεν είναι και πολύ σόι σε κάποια πράγματα και ότι πιστευω το γραφω και χεστηκα αν αρεσει σε κάποιον ή όχι
-
Χάχα παίδες εγώ είχα κυλικείο ταξιαρχιας για 4 μηνεε, δηλαδή αξιωματικούς και υπαξιωματικους και μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως τον πρώτο μήνα δεν έβγαλα τίποτα μέχρι που μου κάνανε παρατήρηση μήπως ξέχασα να χρεώσω καφέδες (επειδή πήγαινα με το σταυρό στο χέρι) εεε από εκεί και έπειτα κάθε βράδυ φαγητό απ έξω εγώ και η παρέα μου 5 ατομα
-
Πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος που λες κάτι, για παράδειγμα εγώ που δεν είμαι κάτοχος Puma άμα αρχίσω να κάνω σχόλια και να έχω άποψη για τη ποιότητα κύλισης,την ηχομόνωση ή την ποιότητα οδήγησης που εκ των πραγμάτων μόνο άμα ζεις το αυτοκίνητο μέσα από τη καθημερινότητά σου μπορείς να έχεις αντικειμενική γνώμη και αρχίσω και κριτικάρω σε κλειστή ιδιωτική ομάδα κατόχων στο fb τότε θα μου πουν τράβα και @@@. Είναι ξεκάθαρα κακοπροαίρετος κάποιος που συμπεριφέρεται με αυτό το τρόπο και για αυτό μπλογκάρουν στο fb. Βέβαια θεωρώ αποδεκτό να εκφέρεις άποψη για χώρους ή εμφάνιση που φαίνονται με γυμνό μάτι. Επίσης έχω διαβάσει πολλά σχόλια στην ομάδα τους για αστοχίες ή προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν σε κάποιους όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες και ψάχνουν να δώσουν λύσεις στους κατόχους.
-
hountalas wrote:
cirus wrote:
Δεν ξερω γενικά μαρεσει το κλίμα αλλά εγω δεν μασαω αμα δεν μαρεσει κάτι κράζω . Ηδη εχω γράψει ότι η FORD δεν είναι και πολύ σόι σε κάποια πράγματα και ότι πιστευω το γραφω και χεστηκα αν αρεσει σε κάποιον ή όχι
Επηδη δεν εχω παρακολουθησει την συζητηση ολη τι αμαξι εχεις παραγγειλει?
Γενικα τα FB groups και τα διαφορα φορουμς ανηκουν στους ιδιοκτητες τους οποτε μπορουν να μπαναρουν κατα βουληση οποιον δεν θελουν ειτε εχουν δικιο ειτε εχουν αδικο. Αλλα απο την αλλη να λες οτι ειναι βλκς επηδη εδωσαν 25κ για αμαξι με ημιακαμπτο αξονα η με ταμπουρα η με ελλειψεις εξοπλισμου ειναι το λιγοτερο ακομψο ειδικα αν ενα αμαξι ειναι καλοφτιαγμενο και καλοσχεδιασμενο οπως το Πουμα. Και εγω δεν θα τα εδινα για τετοιο συνδυασμο αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστο να προσβαλεις τις επιλογες αλλων.
-
Επηδη δεν εχω παρακολουθησει την συζητηση ολη τι αμαξι εχεις παραγγειλει?
Puma ST έχει παραγγείλει!!
-
Mε το 'μάτι', περίπου 17-18' τα 140km/h, γύρω στα 24' τα 160 και 30' τα 180
Που συμφωνούν πάνω-κάτω και με αυτές τις μετρήσεις:
https://zeperfs.com/en/fiche8355-ford-puma-ii-1-0-ecoboost-mhev.htm
-
Σε συνέxεια προηγούμενου post...
Μου άρεσε η απόσβεση της ανάρτησης. Δοκίμασα το αυτοκίνητο σε δρόμους- δημοτικά λακουβοδρόμια των Αμπελοκήπων. Όπως συχνά αναφέρει στις δοκιμές της η Φαμπιάτου αλλά αναφερόμενη στο Δήμο Διονύσου.
Αρχοντικά τα περάσματα, ένοιωθα το αμάξωμα συμπαγές και η ελάχιστη ταλάντωση να είναι όσο όσο. Πέρα από κάμποσα φρεάτια, το ίδιο. Δεν έχω οδηγήσει αμάξι με πολλαπλούς συνδέσμους αλλά το συγκεκριμένο Puma με ικανοποίησε πλήρως.
Έχοντας διαβάσει αρνητικά σχόλια για τις πίσω θέσεις, θα πω ότι η προσωπική μου άποψη είναι αντίθετη. Με ύψος 1,78 ρύθμισα την θέση του οδηγού και κάθισα πίσω. Ήμουν άνετος τόσο στα γόνατα όσο και στο κεφάλι. Επίσης το πορτμπαγκάζ με σωστό σχήμα και το mega box εργαλείο. Περίσσεψαν φαγητά σε πακέτο μετά από μεσημεριανό γεύμα στην Καλαμάτα και τα έβαλα εκεί, χωρίς να έχω κανένα άγχος μήπως στάξει κάτι.
Δεν μου άρεσε η πίσω ορατότητα. Μικρό το πίσω τζάμι.
Επίσης θα ήθελα τη λειτουργία τυφλού σημείου, που δεν την είχε η έκδοση που ενοικίασα.
Το cruise control μια χαρά. Απορία...θα δούλευε και με 5η ταχύτητα π.χ. στα 120-130?
Κατανάλωση συνολική στα 600 χλμ...μέσος όρος 6,7 λίτρα ανά 100 χλμ...μέσος όρος επιστροφής που το πήγα πιο χαλαρά (μάξιμουμ 130) 5,6 λίτρα ανά 100 χλμ...με εντυπωσίασε...
Γενικά μπήκε πολύ δυνατά στη λίστα των υποψηφίων, προς αγορά, αυτοκινήτων. Ενδεχομένως κοιτάζοντας και την έκδοση X, λόγω εξοπλισμού, χωρίς να έχω αποφασίσει αν αξίζει το επιπλέον ποσό.
-
Θέλουμε και άλλα τέτοια post , ωραίος ο φίλος
-
Σε ευχαριστούμε για την ενδελεχή ενημέρωση! Λογικά το cruise control λειτουργεί και με 5η αλλά αν αλλάξεις ταχύτητα μπαίνει σε stand by. Για τον επιπλέον εξοπλισμό της x σαν κόστος ίσως αξίζει την διαφορά καθώς αν τα έξτρα τα προσθέσεις στην απλή st line σίγουρα θα σου βγει ακριβότερο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων και επιθυμιών.
-
Στο focus πάντως το cruise δουλεύει κανονικά με όλες τις ταχύτητες και σε αφήνει και να αλλάξεις χωρίς να απενεργοποιηθεί
-
anergos13 wrote:
Μια απο τα ιδια ( για το fb)..,χαχαχα
η συμβαση ειναι ξεκαθαρη ....και εχει ισχυ και γι αυτο δεν την αμφισβητεί η ford ...
εγω πιστευω οτι καποιοι ηταν τυχεροι ...και καποιοι αλλοι πλεον οχι δυστυχώς....
εσυ με το ST μια επιβεβαιωση με τον Αχιλλέα για αυτο το θεμα καλο θα ηταν νομιζω...,
Το ST δεν έχει μπαταρία βρε χαχαχαχχαχαχα είναι σκέτο βενζινα και σκετη κ@υλ@
πάντως θα ρωτήσω οταν πάω για παραλαβη
Ουπς Σωστος ...το ξεχασα...!!
-
Ένα ένα τα θυμάμαι...
Η πολύ θετική εικόνα που σχημάτισα για το αυτοκίνητο είναι δεδομένη...
Όμως να συμπληρώσω ότι δεν μου άρεσε η όρθια θέση της οθόνης πολυμέσων. Γενικά μου αρέσουν οι οθόνες που με κάποιο τρόπο ενσωματώνονται στο ταμπλό. Όταν την χτυπάει ο ήλιος στο ταξίδι, ζεσταίνεται τόσο που δυσκολεύεσαι να την αγγίξεις.
Όπως προείπα, πίσω κάθεσαι άνετα αλλά υπάρχει μια κλειστοφοβική αίσθηση λόγω μικρών παραθύρων.
Επίσης, έχω συνηθίσει όταν οδηγάω να κρατάω μεν πάντα το τιμόνι και με τα δύο χέρια αλλά να ξεκουράζω λίγο τον αγκώνα του αριστερού χεριού στη βάση του παραθύρου. Στο Puma, αυτό δε μπορούσε να γίνει γιατι η βάση ήταν πολύ ψηλά και δεν με βόλεψε.
Σόρρυ για την ενημέρωση με... δόσεις!
Ελπίζω οι εντυπώσεις μου να βοηθήσουν λίγο τους υποψήφιους αγοραστές.
Ήδη σκέφτομαι ποιό θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο που θα νοικιάσω για αποκόμιση εντυπώσεων
-
Ένα ένα τα θυμάμαι...
Η πολύ θετική εικόνα που σχημάτισα για το αυτοκίνητο είναι δεδομένη...
Όμως να συμπληρώσω ότι δεν μου άρεσε η όρθια θέση της οθόνης πολυμέσων. Γενικά μου αρέσουν οι οθόνες που με κάποιο τρόπο ενσωματώνονται στο ταμπλό. Όταν την χτυπάει ο ήλιος στο ταξίδι, ζεσταίνεται τόσο που δυσκολεύεσαι να την αγγίξεις.
Όπως προείπα, πίσω κάθεσαι άνετα αλλά υπάρχει μια κλειστοφοβική αίσθηση λόγω μικρών παραθύρων.
Επίσης, έχω συνηθίσει όταν οδηγάω να κρατάω μεν πάντα το τιμόνι και με τα δύο χέρια αλλά να ξεκουράζω λίγο τον αγκώνα του αριστερού χεριού στη βάση του παραθύρου. Στο Puma, αυτό δε μπορούσε να γίνει γιατι η βάση ήταν πολύ ψηλά και δεν με βόλεψε.
Σόρρυ για την ενημέρωση με... δόσεις!
Ελπίζω οι εντυπώσεις μου να βοηθήσουν λίγο τους υποψήφιους αγοραστές.
Ήδη σκέφτομαι ποιό θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο που θα νοικιάσω για αποκόμιση εντυπώσεων
Ευχαριστούμε πολύ για τις εντυπώσεις.
Αν νοικιάσεις στην ίδια κατηγορία οι καλύτερες επιλογές είναι 2008, Kamiq, Captur κατα την άποψη μου ε το 2008 να είναι κορυφαίο και σε εμφάνιση και σε εσωτερικό (αλλά μόνο οταν είναι σε πλούσια έκδοση όταν είναι το απλό το εσωτερικό είναι απλά μέτριο)
μακάρι να διαβάσουμε και άλλα από τις εντυπώσεις σου
-
Η Hertz, που προτιμώ για ενοικιάσεις, δεν διαθέτει ούτε 2008 ούτε 3008, που πιθανότατα θα ήταν τα επόμενα που θα δοκίμαζα..
Πολύ πιθανό να κινηθώ σε κατηγορία εκτός SUV, έτσι για αλλαγή...Οψόμεθα...
Με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κάποιος τί σημαίνει το εικονίδιο που δείχνει το κάτω μέρος του ποδιού, σε κλίση, μέχρι τον αστράγαλο και 2 βελάκια, 1 προς τα πάνω και 1 προς τα κάτω? Το έβγαλε κάμποσες φορές στην οθόνη κατά την επιστροφή αλλά δεν πρόλαβα να το τσεκάρω στο μανουάλι (όπως gatoz)
-
ε το 2008 να είναι κορυφαίο και σε εμφάνιση και σε εσωτερικό
Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που δεν μου αρέσει το 2008 σε εμφάνιση...το βρίσκω μέτριο και με κακές αναλογίες (σε αντίθεση με το 3008 που είναι αψεγάδιαστο, όπως και το Puma).
Ford Puma 2019