-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
50.000χλμ. Αλλαγή βαλβίδας υψηλής πίεσης εντός εγγύησης.
Βαλβιδα? Μηπως εννοεις αντλια?
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Έχω επιλέξει μη αυτόματα. Στις 20 Μαρτίου 2024.
Επιλέγω 20.000χλμ και ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2024 . Το επιλέγω έτσι γιατί κάπου το Δεκέμβριο θα φτάσω 10.000.
Μέχρι πριν ένα μήνα, τέλος Ιουνίου είχα κάνει 3.500 χλμ από το σέρβις και τα αμάξι έλεγε
14.000 ακόμη 🧐ποσα χλμ θα εχεις στην αλλαγη?
Η ποσα εχεις τωρα. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Επιλέγω 20.000χλμ και ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2024 . Το επιλέγω έτσι γιατί κάπου το Δεκέμβριο θα φτάσω 10.000.
Μέχρι πριν ένα μήνα, τέλος Ιουνίου είχα κάνει 3.500 χλμ από το σέρβις και τα αμάξι έλεγε
14.000 ακόμη 🧐ποσα χλμ θα εχεις στην αλλαγη?
Η ποσα εχεις τωρα.37.000 θα έχω στην αλλαγή.
-
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
14.000 ακόμη 🧐Μειωνονται τα χλμ γιατι περνανε και οι μηνες
Ετσι νομιζω.....
Δλδ και 500χλμ να εκανες , δεν θα σου εδειχνει οτι εμειναν 19,500. Και οσο πλησαιζει ο Δεκεμβριος θα σε πηγαινει προς το 0, ασχετως αν εκανες τα χλμ ή οχιΚάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ.
Επειδή έχω επιλέξει μη αυτόματα, τα χλμ μειώνονται αναλογικά με το χρόνο που μένει ως το σέρβις. Και θα μηδενίσει όταν φτάσει η στιγμή.Αυτό βέβαια δημιουργεί ένα πρόβλημα, αν πάλι καταλαβαίνω σωστά.
Έστω ότι τους επόμενους δύο μήνες κάνω 15.000 .
Συνολικά θα έχω κάνει 18.000 αλλά το αυτοκίνητο τι θα έχει υπολογίσει, όταν τώρα δείχνει 14.000; -
14.000 ακόμη 🧐Μειωνονται τα χλμ γιατι περνανε και οι μηνες
Ετσι νομιζω.....
Δλδ και 500χλμ να εκανες , δεν θα σου εδειχνει οτι εμειναν 19,500. Και οσο πλησαιζει ο Δεκεμβριος θα σε πηγαινει προς το 0, ασχετως αν εκανες τα χλμ ή οχιΚάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ.
Επειδή έχω επιλέξει μη αυτόματα, τα χλμ μειώνονται αναλογικά με το χρόνο που μένει ως το σέρβις. Και θα μηδενίσει όταν φτάσει η στιγμή.Αυτό βέβαια δημιουργεί ένα πρόβλημα, αν πάλι καταλαβαίνω σωστά.
Έστω ότι τους επόμενους δύο μήνες κάνω 15.000 .
Συνολικά θα έχω κάνει 18.000 αλλά το αυτοκίνητο τι θα έχει υπολογίσει, όταν τώρα δείχνει 14.000;Για καντο να δουμε
ή θα μηδενισει πιο νωρις ή θα μειωσει τα χλμ αναλογα με τα πραγματικα που εκανες. Δλδ αν κανεις συνολο 18 θα σου δειξει οτι εμειναν 2 -
Ρε παιδιά επειδή ακόμα και τώρα είμαι στο σκοτάδι και βλέπω να πιάνω 10μηνο, πόσο είναι το μέγιστο που έχει περιμένει/περιμένει κάποιος εδώ να παραλάβει?
-
Στην παρουσίαση το πολύ ωραίου καναλιού Mazda Schuster για το eSkyactivX, προτείνει 95 Ron βενζίνη https://youtu.be/AZS3RUTtGJ8?si=jPbuSbys6Xh98fIv
-
Είχα ενημέρωση σήμερα από την αντιπροσωπεία ότι το αυτοκίνητο είναι καθοδόν και ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε πιο συγκεκριμένα για ημερομηνία παράδοσης και ότι είχαμε μια μικρή αλλαγή καθώς παραγγέλθηκε και παράχθηκε το τελευταίο,ΜΥ2025. Μάλιστα μου έστειλαν το έντυπο με τις αλλαγές.
Πρώτος μήνας παραγωγής:
2.0L e-SKYACTIVE X 186hp Απρίλιος 2024
2.5L e-SKYACTIVE G 137hp Ιούνιος 2024Με τούτα και με εκείνα, κλείνουμε 5 μήνες την άλλη εβδομάδα, για να δούμε αν θα πιάσουμε τον στόχο για 6 μήνες, τέλη Σεπτεμβρίου.
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Στην παρουσίαση το πολύ ωραίου καναλιού Mazda Schuster για το eSkyactivX, προτείνει 95 Ron βενζίνη https://youtu.be/AZS3RUTtGJ8?si=jPbuSbys6Xh98fIv
Πολύ ενδιαφέρον βίντεο, ευχαριστούμε. Δεν γνώριζα το κανάλι, ωραίος ο παρουσιαστής.
-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Είχα ενημέρωση σήμερα από την αντιπροσωπεία ότι το αυτοκίνητο είναι καθοδόν και ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε πιο συγκεκριμένα για ημερομηνία παράδοσης και ότι είχαμε μια μικρή αλλαγή καθώς παραγγέλθηκε και παράχθηκε το τελευταίο,ΜΥ2025. Μάλιστα μου έστειλαν το έντυπο με τις αλλαγές.
Πρώτος μήνας παραγωγής:
2.5L e-SKYACTIVE G 137hp Ιούνιος 2024Με τούτα και με εκείνα, κλείνουμε 5 μήνες την άλλη εβδομάδα, για να δούμε αν θα πιάσουμε τον στόχο για 6 μήνες, τέλη Σεπτεμβρίου.
Θα μπορούσες να ανεβάσεις το έντυπο;
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Πρώτος μήνας παραγωγής:
Θα μπορούσες να ανεβάσεις το έντυπο;
Μπορώ αργότερα ναι, αν και δεν λέει τίποτε διαφορετικό από το αγγλικό που είχε ανέβει πριν μερικές σελίδες, απλά είναι μεταφρασμένο. Για την Amazon Alexa λέει, την κατάργηση του δίλιτρου SkyActive G και την αντικατάσταση του με τον 2.5 λίτρο στα πλαίσια του Euro 6e και την απλούστευση των εξοπλισμών των εκδόσεων.
-
Με το καλό οι παραλαβές σε όλους!!
Το κανάλι του Γερμανού πολύ καλό. Τον παρακολουθούσα τα τελευταία χρόνια. Πολύ αναλυτικός. Μακάρι να ηταν όλοι έτσι.Σε άλλα νεα το cx έχει κάνει ήδη 1600χλμ εν μέσω διακοπών με συνολική 7.5λτ/100.
-
Πρώτος μήνας παραγωγής:
Εγώ πάω για 10μηνο (στη δική μου περίπτωση Mazda 3 αλλά δεν έχει σημασία) και ενώ υποτίθεται θα πρεπε αρχικά 17/7 και μετά 28/7 να'ναι Βαρκελώνη ακόμα τίποτα.
Επίσης αν σου παράχθηκε Απρίλιο ή Ιούνιο του 24 και θεωρείτε μοντέλο MY2025 τότε θα πρεπε και μένα να'ναι του 25. Όμως όταν τους ρώτησα αν θα'ναι του 25 εν τέλη μου είπαν όχι, του 24. Δεν ξέρω τι γίνεται και τι ισχύει πραγματικά.Στις 27/8 φτάνει βλέπω άλλο πλοίο με Mazda Βαρκελώνη. Αν δεν είναι ούτε σε αυτό, τότε πιστεύω κάτι έχει πάει χοντρά λάθος και με δουλεύουνε τέρμα.
-
Ελπίζω να είναι και το δικό μου σε αυτό το πλοίο..
-
-
Μάγκες δεν παίζονται οι τύποι.
Μου στέλνει σήμερα το όνομα του πλοίου που είναι μέσα το αμάξι και μου λέει ότι θα ξέρει σε λίγο καιρό πότε θα φτάσει Βαρκελώνη.
Και μπαίνω και βλέπω το πλοίο αυτό φτάνει αύριο Πειραιά.
Καλά δεν κοιτάνε τίποτα? Επίσης καμία γνώση ότι τα πλοία της Neptune Lines δεν μεταφέρουν από Ιαπωνία -> Βαρκελώνη αλλά μεταφέρουν από τα κέντρα διανομής σε προορισμούς εντός της μεσογείου κυρίω κλπ.
Ό,τι να ναι. -
Πολύ κρίμα που χαντακώνεται το αμάξι από την αστεία αντιπροσωπεία
Να ρωτήσω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πχ εφαρμογή στο κινητό να παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας ; -
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Μου στέλνει σήμερα το όνομα του πλοίου που είναι μέσα το αμάξι και μου λέει ότι θα ξέρει σε λίγο καιρό πότε θα φτάσει Βαρκελώνη.
Καλά δεν κοιτάνε τίποτα? Επίσης καμία γνώση ότι τα πλοία της Neptune Lines δεν μεταφέρουν από Ιαπωνία -> Βαρκελώνη αλλά μεταφέρουν από τα κέντρα διανομής σε προορισμούς εντός της μεσογείου κυρίω κλπ.
Ό,τι να ναι.Καπου ειδε με ποιο καραβι ερχεται και στο ειπε . Πού ειναι, δεν εχει σημασια , αρκει να δειξουν οτι σε ενημερωσαν
Τουλαχιστον ερχεται και δεν θα περιμενεις πολυ ακομα -
@bathan said in Mazda CX-30:
Να ρωτήσω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πχ εφαρμογή στο κινητό να παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας ;Δυστυχώς όχι.
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
Ό,τι να ναι.Καπου ειδε με ποιο καραβι ερχεται και στο ειπε . Πού ειναι, δεν εχει σημασια , αρκει να δειξουν οτι σε ενημερωσαν
Τουλαχιστον ερχεται και δεν θα περιμενεις πολυ ακομαΑυτό. Μετά από 1 αναλυτικό επεξηγηματικό e-mail του ζήτησα να μου επιβεβαιώσει ότι όντως ισχύουν αυτά και αύριο θα'ναι Πειραιά. Για να δούμε. Λογικά για να είδε πλοίο συγκεκριμένα, αυτό θα'ναι. Απλά με τόσες γκάφες ελπίζω να'ναι όλα σωστά.
-
@bathan said in Mazda CX-30:
Να ρωτήσω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος πχ εφαρμογή στο κινητό να παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας ;Δεν υπάρχει δυστυχώς. Είχαν που είχαν τον φόρο πολυτελείας λόγω κινητήρων, έχουν και αυτό το θέμα, πάνε άπατα σε πωλήσεις.
Καλά ειδικά τώρα που αν δεν θες το 2.0 SkyActive-X με τα 186hp αλλά το SkyActive-G με τα 130κατι άλογα να δω ποιος θα πάρει 2.5λιτρο αυτοκίνητο..
Mazda CX-30