-
απαπαπαπα
ενας εδω που το παιζει επαγγελματιας, εχω βαλει τι μαιμουδιες κανει...
μακρυα -
@gatoz said in Mazda CX-30:
απαπαπαπα
μακρυαΝαι έφτιαξε κάτι κοκορέτσια από καλώδια σε κάποιους που τον εμπιστεύτηκαν... γαλλικά bsuv νομίζω ήταν... παραλίγο να πάρουν φωτιά
-
@georgekn said in Mazda CX-30:
@gatoz said in Mazda CX-30:
απαπαπαπα
μακρυαΝαι έφτιαξε κάτι κοκορέτσια από καλώδια σε κάποιους που τον εμπιστεύτηκαν... γαλλικά bsuv νομίζω ήταν... παραλίγο να πάρουν φωτιά
σε ολα αυτα φτιαχνει
οι γαλλοπαρμενοι με τα 3008 τονε βρηκανε και τον ξεφτιλισανε
οι γερμανοπληκτοι μουγκα, σιγα μην καταλαβαινουν, οι τζαπαν αδιαφορουν για αηδιες φωτιΖμου
το μαγαζακι ομως το εχει ακομη και περνιεται για 'προ' -
@gatoz
Οι τζαπαν... μόνο για φωτισμό και θέρμανση στο καπάκι του WC κόβονται -
1 χρόνος ακριβώς και 22900km με το cx30.Τα περισσότερα που έχω κάνει με ένα αμάξι με σα σε ένα έτος και αυτό λέει πολλά.
Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο και μέσα στη πόλη και εκτός.Ολα καλά λοιπόν,αντιπροσωπεία πήγα μόνο για λάδια σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου που κάτι έπρεπε να διορθωθεί ακόμα και στο πρώτο έτος από την αγορά τους... -
@kostis20 said in Mazda CX-30:
1 χρόνος ακριβώς και 22900km με το cx30.Τα περισσότερα που έχω κάνει με ένα αμάξι με σα σε ένα έτος και αυτό λέει πολλά.
Πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο και μέσα στη πόλη και εκτός.Ολα καλά λοιπόν,αντιπροσωπεία πήγα μόνο για λάδια σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου που κάτι έπρεπε να διορθωθεί ακόμα και στο πρώτο έτος από την αγορά τους...Χαρά!!! στο κουράγιο σου με τον πίσω ημιάκαμπτο άξονα.
Πραγματικά συμπάσχω!!! -
Την περίοδο των εορτών, θα είμαι Θεσσαλονίκη αρκετές μέρες και με την ευκαιρία θα ψάξω λίγο περισσότερο κάτι που με απασχολεί, οπότε αν μπορείτε να βοηθήσετε.
Έχω παρατηρήσει την παρακάτω οξείδωση και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει και στο δικό σας αμάξι. Αν δεν υπάρχει ανεβάστε φωτογραφίες να υπάρχουν στο σάιτ αν τις χρειαστώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
@gtsartsal καζανάκι εξάτμισης είναι αυτό?
Δεν έχει ανάγκη...
Αν σε ενοχλεί μπορείς να το γυαλίζεις κατά διαστήματα με Glanol ή Autosol... αλοιφές για μέταλλα. -
Δεν έχει ανάγκη...
Αν σε ενοχλεί μπορείς να το γυαλίζεις κατά διαστήματα με Glanol ή Autosol... αλοιφές για μέταλλα.Ναι καζανάκι είναι.
Σήμερα είδα το δεύτερο cx30 στην Ξάνθη και παρατήρησα ότι δεν είχε...
Ευχαριστώ για τις αλοιφές. -
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Δεν έχει ανάγκη...
Αν σε ενοχλεί μπορείς να το γυαλίζεις κατά διαστήματα με Glanol ή Autosol... αλοιφές για μέταλλα.Ναι καζανάκι είναι.
Σήμερα είδα το δεύτερο cx30 στην Ξάνθη και παρατήρησα ότι δεν είχε...
Ευχαριστώ για τις αλοιφές.Μάλλον από τη διαφορά θερμοκρασίας...βροχόνερα κλπ κιτρινίζουν...
-
Απο τη θερμοκρασια των καυσαεριων ειναι , δεν εχει αναγκη. Ολα τα καζανακια σε καποια σημεια κανουν τετοιο χρωματισμο
Μην σε απασχολει -
Διακρίνω και στο δικό μου μια αλλοίωση αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογική.
-
Οσο πιο πολυ το πατας το γκαζακι σου , τοσο πιο συντομα θα "κοκκινήσει" . Αλλά αυτο ειναι φυσιολογικο και δεν παθαινει κατι
-
Μεταξύ των δύο πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά....
-
Μεταξύ των δύο πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά....
Ε ναι , ειναι θεμα χρησης . Αν εισαι στο στρωσιμο και πας με λιγο γκαζι θα ειναι σαν την τελευταια φωτογραφια. Αν πας τερμα γκαζι και ειδικα για ωρα , εκει θα γινει σαν το δικο σου και ακομα πιο πολυ. Και οσο περναει ο καιρος θα "χειροτερεψει"
Αλλά δεν ειναι θεμα για να σε απασχολει -
Να χαιρετήσω την παρέα, είμαι ο Γιάννης από Θεσσαλονίκη! Το πρώτο 10ήμερο του 2023 περιμένω το CX30 eskyactivX χειροκίνητο homura σε deep crystal blue. Πάντα ήμουν «παιδί της Nissan», όμως είπα να κάνω κάποιες αλλαγές… και έτσι κατέληξα στην mazda. Με μία αμφιβολία για τον κινητήρα Χ σε σχέση με τον G αλλά θα φανεί
Θα ήθελα την βοήθειά σας:
α) Κάποιο προτεινόμενο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη ? Μένουμε στον Γιαννίρη ή πάμε αλλου; και
β) Πόσα χλμ χρειάζονται για το στρώσιμο του αυτοκινήτου;
Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές! -
Καλώς ήρθες Γιάννη.
Καλό είναι στις πρώτες 2-3 χιλιάδες χλμ να μην το ζοριζεις. Κάτι άλλο δεν χρειάζεται για το στρώσιμο.
Για το σέρβις τώρα.
Αν εξασφαλίσεις ότι θα μπαίνουν τα προβλεπόμενα λάδια, πήγαινε όπου σε βολεύει.Η αμφιβολία σου σχετικά με τον κινητήρα ποια είναι;
-
Καλώς ήρθες Γιάννη.
Καλό είναι στις πρώτες 2-3 χιλιάδες χλμ να μην το ζοριζεις. Κάτι άλλο δεν χρειάζεται για το στρώσιμο.
Για το σέρβις τώρα.
Αν εξασφαλίσεις ότι θα μπαίνουν τα προβλεπόμενα λάδια, πήγαινε όπου σε βολεύει.Η αμφιβολία σου σχετικά με τον κινητήρα ποια είναι;
Φίλε μου είμαι επιφυλακτικός με τον Χ γιατί τον φοράει μόνο το cx30 και το 3. Δεν τον φοράει σε άλλα μοντέλα. Σε άλλες χώρες (Αυστρία) έχει διαθέσιμο τον Χ μόνο στην έκδοση GT plus και όχι στην Homura. Ο προβληματισμός είναι ότι είναι κινητήρας νέας «τεχνολογίας», σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων και όχι καθολικά. Θα συνεχίζει να τον υποστηρίζει στο μέλλον;
-
@ba0646 said in Mazda CX-30:
Να χαιρετήσω την παρέα, είμαι ο Γιάννης από Θεσσαλονίκη! Το πρώτο 10ήμερο του 2023 περιμένω το CX30 eskyactivX χειροκίνητο homura σε deep crystal blue. Πάντα ήμουν «παιδί της Nissan», όμως είπα να κάνω κάποιες αλλαγές… και έτσι κατέληξα στην mazda. Με μία αμφιβολία για τον κινητήρα Χ σε σχέση με τον G αλλά θα φανεί
Θα ήθελα την βοήθειά σας:
α) Κάποιο προτεινόμενο συνεργείο στην Θεσσαλονίκη ? Μένουμε στον Γιαννίρη ή πάμε αλλου; και
β) Πόσα χλμ χρειάζονται για το στρώσιμο του αυτοκινήτου;
Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές!Καλώς ήρθες Γιάννη και χρόνια πολλά και σε σένα!
Στην αρχή θα έμενα στην αντιπροσωπεία. Μετά, αν θες, υπάρχει εξειδικευμένο συνεργείο δυτικά (Παλιά Συμμαχική Ωραιοκάστρου).
Τα περί στρωσίματος υπάρχουν στο βιβλιαράκι. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.Αλέξανδρος
-
@ba0646 said in Mazda CX-30:
Καλώς ήρθες Γιάννη.
Για το σέρβις τώρα.
Φίλε μου είμαι επιφυλακτικός με τον Χ γιατί τον φοράει μόνο το cx30 και το 3. Δεν τον φοράει σε άλλα μοντέλα. Σε άλλες χώρες (Αυστρία) έχει διαθέσιμο τον Χ μόνο στην έκδοση GT plus και όχι στην Homura. Ο προβληματισμός είναι ότι είναι κινητήρας νέας «τεχνολογίας», σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων και όχι καθολικά. Θα συνεχίζει να τον υποστηρίζει στο μέλλον;
Μα εντός 2023, θα παρουσιάσει τον 3λιτρο εξακύλινδρο e-skyactive X στο CX60
Mazda CX-30