Dublin και Fanis ευχαριστω για τα σχολια σου
δεν εχω δει ακομα opel και μαλλον τα μπερδεψα με αυτοματα και πετρελαια τεσπα
=>γιατο** κιβωτιο του corsa** μου ειπαν κι αλλοι οτι ειναι πολυ καλο,το κραταω και θα σου πω εντυπωσεις αν εχουν αυτοματο για δοκιμη
=>για χωρους *το προβλημα με το **208 ***ηταν οτι το τιμονι παρολο που το σηκωσα τηλεσκοπικα και πανω τα γονατα μου εξακολουθουσαν να μην χωρανε,μαλλον ετσι ειναι σχεδιαστηκα η κονσολα....παντως γενικα σε μικρα που εχω μπει οπως:
208,micra,toyota CH-R,Corolla ..ναι ακομα και σε coralla,yaris,i10,fiat 500x κλπ σε ολα το τιμονι σηκωνοταν πανω κατω πολυ λιγο η δεν ειχαν ρυθμιση καθισματοσ
και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να μου εχεις τηλεσκοπικη και πανω -κατω ρυθμιση εφοσον το σηκωνεις τοσο λιγο,δηλαδη αν ειναι να μου εχεις ρυθμισεις που σχετιζονται με το υψος ,καντες σωστα και ουσιαστηκα
=>για suzuki swift και χωρους οσο και αν σου φενεται περιεργο το κεφαλι μου απεχει μια γροθια σχεδον σε υψος απο ουρανο,καλη ορατοτητα σε πινακα οργανων με τερμα κατω καθισμα και τα ποδια με ρυθμισμενο τιμονι χωρανε μια χαρα και με ανεση κινησης γι αυτο και **το swift ειναι στην λιστα μου απο χωρους δηλαδη ειναι το μοναδικο μικρο που βολευτηκα.Γενικα οταν το οδηγησα **μου αρεσε¨,βεβαια ο ιαπωνας δεν φημιζεται για για ποιοτητα κυλισης σε σχεση με ευρωπαικο,φαντασου εχω εμπειρια πο subaru forester το οποιο οταν ανεβαινεις ανηφορα με εγκαρσιες ανωμαλιες στο οδοστρομα σε πιανει αυχενικο και τριζουν ολα.
=>για νεο yaris hybrid η τιμη ξεφευγει καθως νομιζω οτι ξεκιναει με 20 και θα ειναι πιο κοντο και σπορ οποτε δεν το κοβω,επισης θεωρω οτι ειναι πολυ μεγαλο το ποσο για την καμπινα του yaris
=>για citroen c3 ομολογω οτι βλεπω αρκετα εξω και αν παω θα το συγκρινω αυστηρα με corsa δλδ τα + και -
Επισης σε αυτοματο το citroen c3 τι ιππους εχει? στον διαμορφωτη στη σελιδα της citroen hellas βλεπω 81!!!
Συμπερασμα θα δω απο κοντα C3 kai corsa νομιζω οτι θα με κερδισει το κορσα για πολλους λογους κυριως ποιοτητα κυλισης,σχεδιασμος,κιβωτιο
**Αν για καποιο λογο οπως χωρους, απορριψω το κορσακι **
η επομενη τιμια επιλογη για μικρο πολης λογικα θα ειναι το swift.
Τα κριτηρια μου παραμενουν η ανεση-χωροι οδηγου
**η αξιοπιστια του αυτοματου κιβωτιου **
και οσο το δυνατον καλυτερη καταναλωση
ειτε ιαπωνας ειτε ευρωπαιος
αυτα....