-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Aν εξαιρεσεις τη μαζντα θες να σου παραθεσω ολους τους υπολοιπους διλιτρους της αγορας (diesel πχ που εχουν πανω απο τα 130 αλογα του 1.5) ?
Το μεγεθος συνηθως μετραει τι να κανουμε...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι δεν αντιλέγω.Βλεπε Tiguan 2.0tdi 190 άλογα.Απλα η ενσταση μου εμενα ήταν στο ότι ένα αυτοκίνητο 1390 κιλα, 1.5 με 130 άλογα και 30 κιλα ροπή ξεκινάει ανετοτατα και ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ!Δεν βάζει και φωτιά στο δρόμο ,ούτε ειναι για κόντρες αλλά πάει παραπάνω από άνετα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλά ναι, αυτό εννοείται
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Ο χρήστης emminad έγραψε:
Aν εξαιρεσεις τη μαζντα θες να σου παραθεσω ολους τους υπολοιπους διλιτρους της αγορας (diesel πχ που εχουν πανω απο τα 130 αλογα του 1.5) ?
Το μεγεθος συνηθως μετραει τι να κανουμε...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι δεν αντιλέγω.Βλεπε Tiguan 2.0tdi 190 άλογα.Απλα η ενσταση μου εμενα ήταν στο ότι ένα αυτοκίνητο 1390 κιλα, 1.5 με 130 άλογα και 30 κιλα ροπή ξεκινάει ανετοτατα και ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ!Δεν βάζει και φωτιά στο δρόμο ,ούτε ειναι για κόντρες αλλά πάει παραπάνω από άνετα!
Προφανως δεν βγαζει 130 αλογα και 30 κιλα ροπη στο ρελαντι και επισης στην 1η ταχυτητα δινει ο κινητηρας ολη την ροπη?
Δεν το εχω οδηγησει το αυτοκινητο αυτο οποτε δεν ξερω.
Στο δικο μου εχει περιορισμο στην 1η ταχυτητα με χειροκινητο και ξεκιναει ραθυμα. Βεβαια οκ ισως αλλα να μην εχουν περιορισμους. Οταν τουρμπισει ο κινητηρας μια χαρα πηγαινει ειδικα με 2η που δεν εχει τους περιορισμους.
-
Το θεμα ¨αλογα¨ στα αυτοκίνητα γιατη μάζα όπως τα δικά μας εχει τελειώσει , ανάλογα την κοινωνία και τον καθενα θα πάρει κάποιο καιρό να χωνευτεί .
Η Ελλάδα ειναι μια εξαιρεση η οποία όμως λόγω μικρού μεγέθους δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά , δεν θα προσαρμοστεί η αγορά στις ιδιαιτερότητες της, το αντίστροφο θα συμβεί.Με τα θέματα της ασφαλείας να παίρνουν τη θέση #1, την αυτόνομη οδήγηση να έρχεται γρήγορα, την ολοένα και αυστηρότερη επιτήρηση και αστυνόμευση που επιτρέπει η τεχνολογια, που να τα δεις τα άλογα;
Πρακτικά στη ζωή μου (και του μεγαλύτερου μέρους όσων ζουν σε πόλεις) πλέον το μόνο που χρειάζεται ειναι το αμάξι να πηγαίνει ικανοποιητικά 0-50 , όλα τα οχήματα το κάνουν αυτό ακόμα και με 50 ίππους. Να τρέξεις που; Στην εθνική δεν υπάρχει λόγος για την περίφημη ¨προσπεραση¨ , που να την βρεις να την κανείςΑντίθετα τα 30κατι χιλιάρικα του DS7 τα χαίρεσαι κάθε μέρα απλά και μόνο που μπαίνεις και κάθεσαι και το βάζεις εμπρός.
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όμως φαίνεται να διαφωνούν οι κατασκευαστές, που συνεχώς ανεβάζουν τον πήχη της ιπποδύναμης. Άρα συνεχίζει να υπάρχει αγοραστικό κοινό που θέλει όλο και περισσότερη δύναμη.
-
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όμως φαίνεται να διαφωνούν οι κατασκευαστές, που συνεχώς ανεβάζουν τον πήχη της ιπποδύναμης. Άρα συνεχίζει να υπάρχει αγοραστικό κοινό που θέλει όλο και περισσότερη δύναμη.βεβαια θελει η αγορα γιατι λειτουργει ως αντισταθμισμα στην απωλεια οδηγικων συγκινησεων και ψαχνεται ο καθε καψερος να βρει απο καπου να νιωσει μια συγκινηση.
και καλα κανει το marketing και το εκμεταλλευεται και αρμεγουν οσο μπορουν, και εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση τους, τιμια λεφτα και ολοι χαρουμενοι.Ειναι η ιδια φαση που βλεπαμε καποτε μηχανοβιους που παιρνανε τα BMW GS1200 με ολα τα αξεσουαρ ετοιμα για Παρισι-Ντακαρ και παναθεμα αν ειχανε βγει απο Αθηνα... ομως και μονο οτι το εχεις στο γκαραζ σου δινει μια αισθηση περιπετειας, αγριαδας, οτι 'αμα θελω, μπορω'.
Και δεν κρινω αν ειναι σωστο η οχι, οπως τη βρισκει ο καθενας.
Αλλα πλεον τα αλογα ειναι μια παραμετρος για να 'φτιαχνεσαι' και τιποτα παραπανω, οπως ειναι και η ηλιοροφη πχ που σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι. το αν θα δωσεις 30κατι για να παρεις αμαξι ουδεμια σχεση εχει με τα αλογα πλεον . -
Είναι το θέλει ο καθένας μας από το οποίο αυτοκίνητο σε συνάρτηση βέβαια και με το πόσα θες να διαθεσεις
-
Παρέλαβα σήμερα επιτέλους! Με ελαφρύ ψιλόβροχο που έγινε καταιγίδα μετά από λίγο και μου χάλασε το γυάλισμα.. Προς έκπληξη μου το αυτοκίνητο έχει και προβολείς ομίχλης και φωτοχρωματικο καθρέφτη χωρίς πλαίσιο και sensorial drive. Δεν ξέρω αν περιληφθηκαν λόγω της έκδοσης του κινητήρα 1.6 η αν είναι στάνταρντ για όλα τα business. Η πρώτη αίσθηση πολύ όμορφη, θα χρειαστεί να το συνηθίσω κάπως καθώς είναι μεγάλη η αλλαγή από το ταπεινό σταρλετακι.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πω πω πω.....
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Καλο αγχος.
Μετα απο starlet, σε αυτο αγχώνεσαι μη παθει κατι. Καλοταξιδο να το χαρεις. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Καλο αγχος. [emoji38]
Μετα απο starlet, σε αυτο αγχώνεσαι μη παθει κατι. Καλοταξιδο να το χαρεις.Ευχαριστώ! Ακριβώς έτσι, έχω αρκετό άγχος! Με το σταρλετ δε με ένοιαζε τίποτα. Τώρα φοβόμουνα, πρέπει να συνηθίσω τον όγκο. Το τριήμερο θα κάνω και την πρώτη εκδρομουλα να το χαρώ
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ μουτρακλα το αμάξι! Φοβερό! Καλόταξίδο!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πανέμορφο ! Καλοτάξιδο να είναι !
-
Καλοτάξιδο είναι πανέμορφο. Η μετάβαση από το σταρλετ στο αστροπλοίο θα σου φέρει πολιτισμικό σοκ!
-
Με γεια !!!
Καταπληκτικό χρωματακι.... -
Με γειές, καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία και πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
Το χρώμα είναι φανταστικό....
Επιτέλους και λίγο χρώμα, έχω βαρεθεί να βλέπω όμορφα αυτοκίνητα σε μουντά χρώματα (αυτό το '50 αποχρώσεις του γκρί' πρέπει να καταργηθεί στα αυτοκίνητα!!). -
Μεγεια!καλοταξιδο!!Οντως το χρωμα είναι απίστευτο!Για μένα τετοια αυτοκίνητα πρέπει να είναι σε χρωμα που χτυπάει στο ματι,όπως αυτό!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείτε! Πολύ όμορφο!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι.. Πανέμορφο.. Πόσο σου βγήκε αυτή η έκδοση;
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DS7 CROSSBACK